2007. szeptember 17. hétfő

szept. 17
0:08
McRae tragédiája (Blikk)
Colin McRae (†39) szombat délután nem messze otthonától lezuhant helikopterével és életét vesztette.
szept. 17
0:12
Benik átvette a vezetést a bajnokságban (Blikk)
Pécs - Karnyújtásnyira került a címvédéstől Benik Balázs (28)
szept. 17
0:16
Folytatódik a párbaj (Blikk)
Tovább élesedik a küzdelem Talmácsi Gábor (26) és Hector Faubel (24) között.
szept. 17
0:20
FTC: Pocsék védelem (Blikk)
A Keleti csoport bajnokesélyese a Szolnok elleni vereség után Orosházán is leégett, ezúttal 3-3-as döntetlent játszott.
szept. 17
0:24
Walter párosával lövi a gólokat (Blikk)
Két találattal ünnepelte 250. élvonalbeli focimeccsét Walter Róbert (29).
szept. 17
0:28
Pajkos maradhat Diósgyőrben (Blikk)
Miskolc - Nyolc meccs után még nyeretlen a Diósgyőr focicsapata az NB I-ben. A miskolciak szombaton hazai pályán a Nyíregyháza ellen játszottak gól nélküli döntetlent. A szurkolók közül többen Pajkos János (49) vezetőedző távozását követelik, de a tréner egyelőre megnyugodhat
szept. 17
0:29
Portugália: a Sporting 2-0-s győzelemmel készült az MU ellen (She)
Az Amadora elleni 2-0-s győzelemmel ?melegített be? a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre a Sporting Lisszabon a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A 4. forduló vasárnapi mérkőzései után a Porto vezeti a tabellát a Maritimo és a Sorting előtt.
szept. 17
0:32
Visszavágott a Ferrari (Blikk)
Visszavágott a Ferrari a Monzában elszenvedett egy héttel ezelőtti kettős vereségért: a vasárnap megrendezett Forma-1-es Belga Nagydíjon az olasz csapat két pilótája, a finn Kimi Räikkönen (27) és a brazil Felipe Massa (26) osztozott az első két helyen.
szept. 17
0:36
Alonso megzsarolta a McLarent (Blikk)
Spa-Francorchamps - Max Mosley (67) még mindig dühöng. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) elnöke az F1-es Belga Nagydíj előtt elmondta, hogy ő bizony sokkal szigorúbb büntetést rótt volna ki a McLarenre, mint a 26 tagú Motorsport Világtanács többsége
szept. 17
1:00
A galaktikusok tüneteitől szenved a Barcelona (Infostart)
Az AS Roma vezet Olaszországban, az Arsenal Angliában, a Chelsea és a Barcelona ellenben megint nem tudott nyerni. A Manchester United mindössze négy gólt szerzett eddig, hat mérkőzésén. Wesley Sneijder, a Real Madrid új csillaga három bajnokin három szabadrúgásgólt lőtt. Meglepetések és furcsaságok nyomában az európai futballpályák történéseit figyelve.
szept. 17
7:34
Nem sok jót jósolnak a Real Madridnak (Infostart)
A Real Madrid ebben a szezonban a Werder Bremennel, a Lazióval és az Olympiakosszal küzd meg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Hajdú B. István sportkommentátor és Dénes Tamás futballszakíró egyetért abban, hogy a spanyol klubnak nem okozhat gondot, hogy csoportelsőként jusson tovább.
szept. 17
7:38
Lékó vereséget szenvedett Aronjantól (Metropol)
Lékó Péter sötéttel vereséget szenvedett az örmény Levon Aronjantól a sakkvilágbajnoki döntő negyedik fordulójában Mexikóvárosban.
szept. 17
8:08
O. J. Simpson őrizetben fegyveres rablás gyanújával (Metropol)
Az egykori amerikaifutball-sztár és színész állítólag több társával együtt betört egy szállodai szobába, ahol fegyverrel kényszerítettek egy kereskedőt olyan tárgyak átadására, amelyek egykor az övé és más sportsztároké voltak.
szept. 17
8:23
Cselgáncs-vb: a japán Tani Rioko hetedik aranyérmét szerezte (She)
A 48 kg-os japán Tani Rioko hetedik aranyérmét gyűjtötte be a Rio de Janeiróban zajló cselgáncs-világbajnokságon.
szept. 17
8:38
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás és Kliment László is győzött (She)
Lőrincz Tamás és Kliment László egyaránt győzelemmel kezdett a bakui birkózó-világbajnokságon, melynek első napján három kötöttfogású súlycsoport küzdelmeit bonyolítják le. Előbbi a legjobb 32 közé, utóbbi a nyolcaddöntőbe jutott.
szept. 17
8:49
Elment a ralisport első szupersztárja: "Skócia egy igazi hőst veszített el" (Infostart)
Elment a "ralisport első szupersztárja", a második Repülő Skót, aki versenyzői pályafutása alatt rengeteg munkát adott a lakatosoknak, kiérdemelve ezzel a McCrash becenevet. Colin McRae, ötéves kisfia és két barátjuk helikopterbaleset áldozata lett.
szept. 17
9:26
NFL: túlórában, három ponttal nyert a Detroit és a Denver (She)
Az NFL, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának második fordulójában a Detroit és a Denver hosszabbításos találkozón, egyaránt három-három ponttal verte a Minnesota, illetve az Oakland csapatát.
szept. 17
9:42
Tereptriatlon: Erdélyi Eszter első magyarként győzött (She)
Erdélyi Eszter első magyarként megnyerte az XTERRA terepriatlon európai kupasorozatát a walesi döntő futamon. Az XTERRA European Tour 5 állomásából 2 arany (Olaszország, Dánia), 1 ezüst (Nagy-Britannia) és egy bronzéremmel (Ausztria) érdemelte ki ezt a fantasztikus győzelmet.
szept. 17
10:09
Románia: súlyos rendbontások a bukaresti rangadó után (She)
Egy rendőrnő súlyosan megsérült, a rendfenntartó erők pedig könnygázt vetettek be, amikor összecsaptak egymással a bukaresti Steaua és Rapid drukkerei a két labdarúgócsapat rangadója után.
szept. 17
10:53
Birkózó-vb: Kliment László már a negyeddöntőnél tart Bakuban (She)
Kliment László a negyed-, Lőrincz Tamás pedig a nyolcaddöntőbe jutott a bakui birkózó-világbajnokságon, míg Oláh Tibor a 16 között kikapott.
szept. 17
11:20
Golf: száz sikeres nő versenye ? győztes a Magyar Rákellenes Liga (She)
Sikeres nők a rák ellen ? címmel jótékonysági golfversenyen mérte össze tudását ötven golfozónő és ötven közéleti hölgy vendégük vasárnap a Budapest Highland Golf Club kilenc szakaszos golfpályáján.
szept. 17
11:41
Birkózó-vb: Kliment László kikapott, Lőrincz Tamás a nyolc között (She)
A 60 kilós Kliment László tussal vereséget szenvedett a negyeddöntőben a japán Szaszamoto Makotótól, míg a 66 kg-os Lőrincz Tamás győzött az iráni Ali Muhammadi elleni nyolcaddöntőben a bakui birkózó-világbajnokságon.
szept. 17
12:19
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás is kikapott a negyeddöntőben (She)
Akárcsak Kliment László egy súlycsoporttal lejjebb, a 66 kilós Lőrincz Tamás is kikapott a negyeddöntőben a bakui birkózó-világbajnokságon.
szept. 17
12:24
O. J. Simpsont letartóztatták (Metropol)
Nem védekezhet szabadlábon a fegyveres rablás és más bűncselekmények gyanújával Las Vegasban vasárnap letartóztatott O. J. Simpson.
szept. 17
12:26
Birkózó-vb: Lőrincz is kikapott a negyeddöntőben (Metropol)
Akárcsak Kliment László egy súlycsoporttal lejjebb, a 66 kilós Lőrincz Tamás is kikapott a negyeddöntőben a bakui birkózó-világbajnokságon.
szept. 17
12:40
Súlyemelő-vb: Ádám Róbert egyéni csúccsal pontszerző (Metropol)
Bár a 8 fős B és a 12 tagú A csoport viadala még hátravan, Ádám Róbert már bizonyosan pontszerző helyen zár az 56 kg-osok között a súlyemelők thaiföldi világbajnokságán, amely a jövő évi, pekingi olimpiára kvalifikál.
szept. 17
12:42
A speciális olimpiára 68 magyar utazik (Metropol)
Sólyom László köztársasági elnök hivatalában tette le az ünnepélyes esküt az a 68 speciális olimpikon, aki Magyarországot képviseli Sanghajban a jövő csütörtökön kezdődő XII. nyári világjátékokon.
szept. 17
13:29
Birkózó-vb: Kliment és Lőrincz a vigaszágon folytathatja, Oláh kiesett (Metropol)
Mivel a 60 kilós Kliment László és a 66 kg-os Lőrincz Tamás negyeddöntős legyőzője is bejutott a fináléba a bakui birkózó-világbajnokságon, mindketten folytathatják szereplésüket a magyar idő szerint 16:15-kor kezdődő vigaszágon.
szept. 17
14:49
Atlético Madrid: Thiago Motta súlyos térdsérülést szenvedett (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett a hétfői edzésen Thiago Motta (képünkön) a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid játékosa.
szept. 17
14:55
Liverpool: John Arne Riise kihagyja a BL-nyitányt (She)
A Liverpool balhátvédje, John Arne Riise nem lesz ott csapatában a Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén. A játékos ágyéksérülése miatt lesz kénytelen kihagyni a Porto elleni találkozót.
szept. 17
16:10
Birkózó-vb, Baku: Kliment László kikapott a vigaszágon (She)
A 60 kilós Kliment Lászlónak - egyelőre - nem sikerült olimpiai kvótát szereznie a bakui birkózó-világbajnokságon, ugyanis elvesztette első meccsét a vigaszágon.
szept. 17
16:15
Asztalitenisz: Bátorfi Csilla búcsúztatója, MOB Érdeméremmel (She)
A Magyar Asztalitenisz-szövetség előterjesztése alapján a Magyar Olimpiai Bizottság Érdemérmével tüntetik ki Bátorfi Csillát (képünkön), aki a tiszteletére rendezendő, október 9-i gálamérkőzésen veheti majd át a kitüntetést.
szept. 17
16:42
Ismét eredménytelen volt az Üllői úti ingatlantender (Infostart)
A Ferencvárosi Torna Club által használt Üllői úti 6+2 hektáros ingatlanegyüttes értékesítésére kiírt nyilvános pályázatra ajánlat nem érkezett - közölte a Kincstári Vagyoni Igazgatóság. Harmadszor sem sikerült értékesíteni a területet, amelytől pedig az FTC vezetése a mentőövet várta.
szept. 17
16:59
Tenisz, Peking: Szávay Ágnes Marina Erakovic ellen kezd (She)
A Pekingben zajló, 600 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztorna egyeseinek küzdelmében a hatodik helyen kiemelt Szávay Ágnes (képünkön) ellenfele kedden az első fordulóban az új-zélandi Marina Erakovic lesz.
szept. 17
17:04
Karate: magyar bronzérem, a világbajnok legyőzésével (She)
szept. 17
17:06
Birkózó-vb: Lőrincz olimpiai kvótát szerzett, bronzéremért mérkőzhet (She)
Lőrincz Tamás olimpiai kvótát szerzett a kötöttfogásúak 66 kilós súlycsoportjában a bakui birkózó-világbajnokságon, miután két menetben legyőzte a venezuelai Endrix Arteagát a vigaszágon, s így a bronzéremért mérkőzhet az amerikai Justin Harry Lesterrel.
szept. 17
17:10
NOB, ifjúsági olimpia 2010: Lausanne-ban a magyar delegáció (She)
A kormány képviseletében Ujhelyi István, a sportügyekért is felelős Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára is részt vesz azon a lausanne-i munkamegbeszélésen, amelyen a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ismerteti a 2010-ben rendezendő ifjúsági ötkarikás játékokra kandidáló városokkal a pályázás követelményrendszerét - erről az ÖTM tájékoztatta a távirati irodát.
szept. 17
18:04
Birkózó-világbajnokság: Lőrincz Tamás ötödik helyen zárt Bakuban (She)
Lőrincz Tamás két menetben kikapott az amerikai Justin Harry Lestertől a kötöttfogásúak 66 kilós súlycsoportjának bronzmérkőzésén, így ötödik lett a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 17
18:04
Bajnokok Ligája, A csoport: a 2004-es és a 2005-ös győztes csatája (Infostart)
Pazarnak ígérkező mérkőzésekkel rajtol a Bajnokok Ligája 2007-2008-as szezonja kedden. Az A csoportban két korábbi győztes, a Porto és a Liverpool találkozik egymással. A másik párban az Olympique Marseille a Besiktast fogadja.
szept. 17
19:18
Rali: Colin McRae-t gyászolják az autósport kiválóságai (She)
Colin McRae-t gyászolják az autósport legnagyobbjai és a sportág rajongói: a 39 esztendős volt ralivilágbajnok szombat éjjel szenvedett halálos helikopterbalesetet.
szept. 17
20:18
Döntetlen a Hidegkúti stadionban (Infostart)
Az MTK hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Győr ellen a labdarúgó Soproni Liga nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén. A fővárosiak ezzel továbbra is veretlenek a bajnokságban.
szept. 17
21:27
Európai labdarúgás: Ivica Osim szerint Platini demagóg (She)
Ivica Osim, a japán labdarúgó-válogatott bosnyák szövetségi kapitánya szerint Michel Platininek, az európai szövetség (UEFA) elnökének demagóg elképzelései vannak a kisebb országokkal.
szept. 17
22:04
Bajnokok Ligája, B csoport: Mourinho ünnepi meccs előtt áll (Infostart)
A Chelsea hívei azt remélik, csapatukra könnyű bemelegítő mérkőzés vár kedd este, a Bajnokok Ligájában a Rosenborg ellen. Sokkal szorosabbnak ígérkezik a B csoport másik találkozója, a Schalke és a Valencia összecsapása.
szept. 17
23:05
Premier League: a Celtictől igazolt Miller győztes gólja (She)
A Celtic Glasgowtól igazolt Kenny Miller góljával az eddig sereghajtó Derby County 1-0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.

Keresés