2007. szeptember 3. hétfő

szept. 3
0:06
Szávay Ágnes New York új csillaga (Blikk)
Egészen lenyűgöző, amit Szávay Ágnes (18) produkál a US Openen. Egyik akadályt a másik után veszi az amerikai nyílt nemzetközi teniszbajnokságon.
szept. 3
0:10
Tyson Gay a vb sprintkirálya (Blikk)
Az amerikai sportoló a 4x100 méteres váltóban a harmadik aranyérmét is megszerezte a tegnap véget ért világbajnokságon.
szept. 3
0:14
Öreg motor hajtja a Fradit (Blikk)
A retro Fradi nyerte meg a Ferencvárosnak a Vác elleni mérkőzést. A harmincas korú játékosok bebizonyították, hogy nem lehet őket leírni.
szept. 3
0:18
Erdei Zsolt autóbalesetet szenvedett (Blikk)
A WBO profi világbajnok ökölvívója szabadsága utolsó napjain autóbalesetet szenvedett.
szept. 3
0:22
Bejátszotta magát a válogatottba (Blikk)
Először játszhat tétmérkőzésen a magyar felnőtt labdarúgó-válogatottban Vass Ádám.
szept. 3
0:26
Fehér Csaba negyven méterről rúgott gólt (Blikk)
Breda - Ennél szebb visszatérésről nem is álmodhatott Fehér Csaba (32). A válogatott labdarúgót a PSV Eindhoven kölcsönadta korábbi csapatának, a NAC Bredának. A futballista az első meccsén 40 méterről lőtt gólt a Heracles Almelo ellen, s a Breda 4-1-re nyert.
szept. 3
0:30
Győzelmet érő második hely (Blikk)
Talmácsi Gábor győzelemmel felérő második helyet szerzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján.
szept. 3
0:34
Kovács Kati kínai ruhában (Blikk)
A pekingi előolimpiáról hazatért kajakkirálynőnk, Kovács Katalin egy kínai divatházban vásárolt.
szept. 3
0:38
Besenyei 600 ezer néző előtt repült (Blikk)
Porto - Besenyei Péter (51) továbbra is versenyben van a Red Bull Air Race műrepülő-világbajnoki címéért. A magyar pilóta a portugál nagyvárosban ugyan lecsúszott a dobogóról, negyedik lett, de ennek ellenére megmaradt az esélye, hogy az amatőr után a profi vb-aranyat is megszerezze.
szept. 3
0:42
Túl vagyunk a holtponton (Blikk)
Budapest - Nehéz héten van túl Kovács Zoltán (33) és az Újpest labdarúgócsapata. A lilák hétfőn 1-1-et játszottak a Vasas elleni bajnokin, szerdán pedig az NB II-es Felcsút elleni 3-1-es vereségükkel kiestek a Magyar Kupából. A klubvezetés ezért nyilatkozatstopot rendelt el. Szombaton az élvonal 7. fordulójában legyőzték 2-1-re Nyíregyházát, és megtörték a csendet. A csapatkapitány bízik benne,…
szept. 3
6:13
Két hónap kényszerpihenő vár Eto,o-ra (Behaviour)
A hétvégén megműtötték Samuel Eto,o-t, az FC Barcelona kameruni labdarúgóját, aki még szerda este, a Joan Gamper Kupáért rendezett mérkőzésen sérült meg. A válogatott támadó a második félidőben állt be az Internazionale elleni, barcelonai összecsapáson, de két perccel később már le is bicegett. Amint az utóbb kiderült: ínszakadást szenvedett a jobb combjában, s az orvosok úgy döntöttek, hogy…
szept. 3
6:30
Hajnal bajnokverő gólt lőtt, parádézott a Madrid - a hétvége futballösszefoglalója (Infostart)
A Karlsruhe magyar középpályása góljával győzte le a bajnoki címvédő Stuttgartot, idegenben öt góllal nyert a Real Madrid, ajándékgólt kapott a partjelzőtől a Barcelona, 18 mérkőzés után kapott ki a bajnokságban a Chelsea, a Benítez-érában először vezet a Liverpool, Totti megkapta az aranycipőt - érdekességek a hétvégi futballfordulókból.
szept. 3
10:19
Kézilabda, férfi BL: a román Constanta bejutott a csoportkörbe (She)
A férfi kézilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, a Bajnokok Ligájában a román Constanta is ott lesz a csoportkörben, miután a selejtezőben 63-48-s összesítéssel bizonyultak jobbnak a belga KV Sasja HC csapatánál.
szept. 3
10:25
Kézilabda, férfi EHF-kupa: a várnai Lokomotiv volt a leggyorsabb (She)
A férfi kézilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az EHF-kupa küzdelmeiben a bolgár HC Lokomotiv Metaleks Bild Varna együttese kettős győzelemmel ejtette ki ellenfelét, a szintén bolgár HC Dobrudja ? Dobrich csapatát.
szept. 3
10:41
Anglia: Ecclestone és Briatore 14 millió fontot ajánl a QPR-ért (She)
Nyilvánosságra hozta hivatalos ajánlatát az angol Queen's Park Rangers futballklub felvásárlására a Formula?1 két emblematikus figurája, Bernie Ecclestone és Flavio Briatore. A két üzletember 14 millió brit fontot (5,23 milliárd forintot) fektetne be a QPR-ba: egymillió fontért a részvényeket venné meg, míg 13 millióból kifizetné a felgyülemlett tartozásokat.
szept. 3
10:51
Kézilabda, férfi KEK: továbbjutott a Wisla és a Kaunas (She)
A férfi kézilabdázók harmadik számú nemzetközi kupasorozatában, a KEK küzdelmeiben a lengyel Wisla Plock S.A. és a litván Kaunas "Lusis" is bejutott a második fordulóba, ahol előbbi ellenfele a román Steaua Bukarest, utóbbi riválisa a norvég Sandefjord lesz.
szept. 3
11:34
Tenisz: Pashanski, Gonzalez és Ivo Minar tornagyőzelme (She)
szept. 3
13:48
Bosznia-Hercegovina: Ivica Grlic lemondta a válogatottságot (She)
szept. 3
13:48
Candela visszavonult (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását Vincent Candela világ- és Európa-bajnok francia labdarúgó. "Már ebben a szezonban sem játszom sehol. Az én időm lejárt. A futball megváltozott: sokkal inkább fizikai, semmint technikai vagy taktikai" - fogalmazott a 33 éves hátvéd. A 40-szeres válogatott Candela tagja volt az 1998-ban világ-, két évvel később pedig kontinensbajnok francia gárdának, amelyben kétszer…
szept. 3
13:54
Változott a magyar válogatott megítélése (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Székesfehérváron Bosznia-Hercegovina ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. Várhidi Péter szövetségi kapitány szerint a nemrég eltelt időszakban más lett a csapat megítélése.
szept. 3
13:56
Magyar-bosnyák: Grlic lemondta a válogatottságot (Behaviour)
Ivica Grlic lemondta a válogatottságot, így már szombaton, a magyarok elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen sem lép pályára a bosnyák nemzeti együttesben. "Családom van, a Duisburgban jó teljesítményt várnak tőlem, így túl nagy megterhelést jelentene már a válogatott" - mondta Grlic, miután hétvégén megkapta behívóját Fuad Muzurovic szövetségi kapitánytól. A 32 éves középpályás…
szept. 3
14:00
Szlovákia: hetvenhat éves korában elhunyt Viliam Schrojf (She)
Hetvenhat éves korában elhunyt Viliam Schrojf (képünkön), aki az 1962-es labdarúgó-világbajnoki döntőben a csehszlovák válogatott hálóját őrizte. A szlovák szövetség nem közölt részleteket a halál okáról.
szept. 3
14:02
Franciaország: Vincent Candela bejelentette visszavonulását (She)
Bejelentette visszavonulását Vincent Candela (képünkön) világ- és Európa-bajnok francia labdarúgó. A negyvenszeres válogatott Candela tagja volt az 1998-ban világ-, két évvel később pedig kontinensbajnok francia gárdának, amelyben kétszer volt eredményes. Klubszinten legnagyobb sikerét 2001-ben aratta, amikor olasz bajnok lett az AS Romával.
szept. 3
14:06
Torna-vb: Berki szenzációs "gyengébbik" gyakorlata (She)
Berki Krisztián még a gyengébbik lólengésgyakorlatával is toronymagasan vezet a stuttgarti olimpiai kvalifikációs tornászvilágbajnokság férfi selejtezőjében.
szept. 3
14:28
Kilenc újpesti szurkolót állítottak elő Nyíregyházán (Behaviour)
Kilenc újpesti szurkolót állított elő a rendőrség a Nyíregyháza-Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzést követően, egyiküket őrizetbe vette, míg a többiek ellen szabálysértési feljelentést tett - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
szept. 3
14:39
Lékó győzelmi reményekkel utazik a vb-re (Behaviour)
Lékó Péter komoly felkészülés után bizakodva utazik Mexikóba, a szeptember 12-én kezdődő sakkvilágbajnoki tornára - derült ki a magyar nagymester hétfői sajtótájékoztatóján.
szept. 3
14:44
Torna-vb: Berki szenzációs „gyengébbik” gyakorlata (Metropol)
Berki Krisztián még a gyengébbik lólengésgyakorlatával is toronymagasan vezet a stuttgarti olimpiai kvalifikációs tornászvilágbajnokság férfi selejtezőjében.
szept. 3
14:46
Nyári Ifjúsági Olimpia: 11 város jelentkezett (Metropol)
Debrecen és még további tíz város jelentkezett a 2010-ben esedékes I. Nyári Ifjúsági Olimpiára. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tájékoztatása szerint a hajdúsági város mellett Algír, Athén, Bangkok, Belgrád, Guatemalaváros, Kuala Lumpur, Moszkva, Poznan, Szingapúr és Torino adta be augusztus 31-i határidővel kandidálását a 14 és 18 év közötti sportolók seregszemléjére.
szept. 3
16:25
Sakk: Lékó Péter győzelmi reményekkel utazik a vb-re (She)
Lékó Péter komoly felkészülés után bizakodva utazik Mexikóba, a szeptember 12-én kezdődő sakkvilágbajnoki tornára - derült ki a magyar nagymester hétfői sajtótájékoztatóján.
szept. 3
16:27
Erőemelő-vb: magyar arany és bronzérem az ifik versenyében (She)
Magyar győztest is avattak az ifjúsági és juniorkorú erőemelők hétfőn kezdődött franciaországi világbajnokságán Fadgyas Viktória személyében.
szept. 3
16:36
Egyiptom: Midót is behívták a Burundi ellen készülő keretbe (She)
szept. 3
16:47
EURO 2008: Hariszteasz és Jannakopulosz nélkül a görögök (She)
A 2004-es döntő hőse, a portugálok ellen győztes gólt fejelő Angelosz Hariszteasz, valamint a középpályás Szteliosz Jannakopulosz sem léphet pályára a görög labdarúgó-válogatottban a boszniaiak elleni, jövő szerdai Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 3
17:02
US Open: Henin összeakadt Serena Williamsszel (Infostart)
A US Openen kialakult a férfiak negyeddöntőjének mezőnye: az első hat kiemelt még kivétel nélkül versenyben van. A hölgyeknél Sarapova kivételével minden nagyágyú versenyben van - szerencsére még Szávay Ágnes is.
szept. 3
17:23
Ferencváros: Buz a gerincével bajlódik, hónapokra kidőlhet (She)
Nincs rendben a gerince Jeremias Buznak, az orvosok műtétet javasolnak az argentin védő felépüléséhez - adta hírül a 100% Fradira hivatkozva a Ferencváros hivatalos honlapja.
szept. 3
17:56
Tenisz: Dominik Hrbaty könyökét kedden meg kell műteni (She)
Kedden könyökműtéten esik át Bécsben Dominik Hrbaty, a férfi tenisz-világranglista 36. helyezettje.
szept. 3
18:16
Kerékpár, Vuelta: Paolo Bettini nyerte a harmadik szakaszt (She)
Olasz győzelemmel zárult a spanyol kerékpáros körverseny harmadik szakasza, a Vuelta: Paolo Bettini végzett az első helyen.
szept. 3
18:59
Szávay Ágnes az elődöntőért játszhat (Infostart)
Két játszmában, 6:4, 7:6-ra nyert Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjében az ukrán Julia Vakulenko ellen és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.
szept. 3
19:11
Szávay Ágnes megállíthatatlan: már negyeddöntős egyesben! (Behaviour)
Szávay Ágnes legyőzte az ukrán Julija Vakulenkót, ezzel pályafutása eddigi legnagyobb sikerét aratva bejutott a legjobb nyolc közé az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékos 6:4, 7:6-ra nyert a nyolcaddöntőben. Következő ellenfele a 2004-ben bajnok, negyedik helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova lesz.
szept. 3
20:35
Atlétika: az amerikai Tyson Gay kereste a legtöbbet a vb-n (She)
A világbajnokságon versenyszámonként 150 ezer dollárt osztottak szét az első nyolc helyezett között.
szept. 3
20:37
Formula-1: az ázsiaiak megjelenésével drágul a rendezés (She)
Nagy-Britanniában piacra dobják a Formula Money nevű új adatgyűjteményt, amelyben a száguldó cirkusz pénzügyeit taglalják ? húsz évre visszamenőleg. Az összeállítás szerzői elmondásuk szerint tényekre alapoznak, nem pedig légből kapott információkra.
szept. 3
20:51
Férfi kosárlabda Eb: orosz és német siker a nyitányon (She)
Az orosz és a német válogatott sikerével kezdődött meg Spanyolországban a férfi kosárlabda Európa-bajnokság.
szept. 3
21:02
Továbbra is veretlen az MTK (Infostart)
Az MTK hazai pályán 4-1-re legyőzte a Zalaegerszeg együttesét a labdarúgó Soproni Liga 7. fordulójának zárómérkőzésén, ezzel egyedüliként továbbra is veretlen a bajnokságban.
szept. 3
21:02
Tenisz, US Open: kiesett a Sarapovát megverő Radwanska (She)
A nyolcaddöntő jelentette a végállomást az előző körben a második helyen kiemelt Marija Sarapovát megverő Agnieszka Radwanskának.
szept. 3
21:34
Férfi kosárlabda Európa-bajnokság: lett és francia siker (She)
A lett és francia válogatott is nyert a Spanyolországban rendezett férfi kosárlabda Európa-bajnokság első fordulójában.
szept. 3
22:43
Férfi kosárlabda Eb: Görögország tíz ponttal győzte le Izraelt (She)
Görögország is győzelemmel kezdte a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokságot.

Keresés