2007. szeptember 19. szerda

szept. 19
0:06
Juventus: másfél hónap pihenő a válogatott Mauro Camoranesinek (She)
Combizom-húzódás miatt másfél hónapos kihagyás vár Mauro Camoranesire, a Juventus válogatott középpályására. A futballista a hét végi, Udinese ellen 1-0-ra elveszített bajnoki mérkőzésen sérült meg.
szept. 19
0:11
Alonso: Adios! (Blikk)
Szerződést akar bontani Fernando Alonso (26) a McLaren-Mercedesszel!
szept. 19
0:15
Sakkban királynő, civilben anyuka Polgár Judit (Blikk)
Ismét asztalhoz ül Polgár Judit, aki 2707 Élő-pontjával a nemzetközi szövetség (FIDE) ranglistáján a tizenkilencedik.
szept. 19
0:19
Turiék kilencvennel csapódtak a fának (Blikk)
Félelmetes másodpercek voltak. A Skoda Fabia WRC előbb az útról a fűbe csúszott, majd hatalmas csattanással egy fának csapódott.
szept. 19
0:23
Poszteren a magyar trió! (Blikk)
A szerdán megjelent Képes Sport továbbra is kiáll a magyar fociválogatott mellett!
szept. 19
0:27
Csak a csapat érdekli? (Blikk)
A Scarborough Property Group tulajdonosa hétfőn azzal okozott kellemetlen meglepetést, hogy cége nem pályázott a klub Üllői úti ingatlanjára.
szept. 19
0:31
Gól lett Nikolov rossz beadásából (Blikk)
Különleges gólt szerzett a nyolcadik forduló zárómeccsén az MTK otthonában a Győr focicsapata.
szept. 19
0:35
Nyíregyházán büntetés jár a diszkózásért (Blikk)
Nyíregyháza - Sokba került az élvonalbeli Nyíregyháza két futballistájának pénteki kiruccanása az egyik helyi szórakozóhelyre. Perényi Szabolcs (25) és Moldovan Tibor (25) egyaránt több százezer forintos pénzbüntetést kapott, mert durván megsértették a klub házirendjét.
szept. 19
0:39
Szávay Ági Kínában is hódít (Blikk)
Amerika és a US Open sikere után megkezdte ázsiai "túráját” Szávay Ágnes (18).
szept. 19
0:43
Szivacslabdával játszanak az ifjú kézisek (Blikk)
Budapest - A kicsik végre érezhették, nem csak a szóban, a közhely szintjén fontosak. A tegnapi, Körcsarnokban megrendezett kézilabda-fesztiválon ugyanis a női válogatott-parlamenti válogatott, illetve a játékvezetők-edzők mérkőzése mellett a tízéves korosztály is komoly szerepet kapott. Az apróságok 3+1-es csapatot alkottak, és szivacskézilabdáztak.
szept. 19
0:47
Talma 14 órát utazott Japánba (Blikk)
Motegi - Talmácsi Gábor (26) elszántan készül a gyorsaságimotoros-világbajnokság hátralévő négy futamára.
szept. 19
0:51
Új edzővel kell nyerniük a női kosarasoknak (Blikk)
Lanciano - Újabb két roppant fontos meccs vár a mélyre süllyedt magyar női kosárlabda-válogatottra. Ezek a párharcok már nem az Európa-bajnoki részvételért, az olimpiai szereplésért zajlanak, hanem a kontinensbeli elittagság megtartásáért. A lancianói minitornán ma a szlovénok, holnap pedig a svédek ellen játszik a csapat - immár Székely Norbert (34) irányításával.
szept. 19
0:55
Thierry Henry: Ide nekem a BL-trófeát (Blikk)
Thierry Henry álma a BL-győzelem. A francia világ- és Európa-bajnok labdarúgó szinte mindent megnyert, csak a legrangosabb klubtrófeát nem.
szept. 19
0:59
A MU portugál sztárjaival harcol a Sporting ellen (Blikk)
Lisszabon - Furcsa mérkőzés vár a Manchester United portugál sztárjaira ma a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A Vörös Ördögöknek becézett együttes a Sporting Lisboa gárdájához látogat, ahonnan a nyáron Nanit (20), három éve pedig Cristiano Ronaldót (22) igazolták. Ráadásul az angol csapat másodedzője, Carlos Queiroz (54) a kilencvenes évek közepén kupagyőzelemig vezette a portugál klubot.
szept. 19
1:13
Az indiai zseni tovább menetel Mexikóvárosban (Infostart)
Lékó Péter világossal döntetlent ért el a címvédő orosz Vlagyimir Kramnyik ellen a Mexikóvárosban zajló sakkvilágbajnoki torna ötödik fordulójában.
szept. 19
6:17
Bajnokok Ligája, G csoport: Moratti elnök a saját védőjére mérges (Infostart)
Massimo Moratti, az Inter elnöke ideges. Ő is tudja, nagyon fontos a jó rajt a bajnokok Ligájában, ráadásul cseppet sem könnyű az ellenfél: a Fenerbahce, Isztambulban. Az olasz bajnok ellenben koránt sem térhet vissza a legjobb csapatával a BL-mezőnybe, megsínyli a tavaszi, a Valencia elleni botrányt. A másik mérkőzésen (ugyancsak szerdán 20.45-től) a PSV a CSZKA Moszkvát fogadja.
szept. 19
6:23
Norvég hölgy nyerte a póker-világbajnokságot (Infostart)
Egy norvég hölgy nyerte a póker-világbajnokságnak számító World Series of Pokert Londonban, s ezzel kétmillió dollárt vághatott zsebre.
szept. 19
8:38
Súlyemelő-vb: pártnótát dalolt az észak-koreai győztes (She)
Kim Dzsong Il államfőt dicsőítő nótát kezdett el dalolni a sajtótájékoztatón Csa Kum Csol, a férfi 56 kg összetettjének észak-koreai aranyérmese a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon.
szept. 19
8:40
MotoGP: Alex De Angelis a királykategóriában folytatja (She)
Jövőre már a MotoGP-ben folytatja pályafutását Alex De Angelis, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es mezőnyének jelenlegi harmadik helyezettje.
szept. 19
8:44
Tenisz, Peking: Szávay Ági 10 óra körül nyolcaddöntőzik (She)
A hatodik helyen kiemelt Szávay Ágnes magyar idő szerint 10 óra körül játssza nyolcaddöntőjét a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi keménypályás női tenisztornán.
szept. 19
8:54
Bajnokok Ligája, H csoport: a Sevilla egyből a mély vízbe ugrik (Infostart)
A Sevilla jó másfél éve vezeti a klub-világranglistát - mégis csak szerda este játssza első mérkőzését a Bajnokok Ligájában. Juande Ramos kétszeres UEFA-kupa-győztes csapata az angol bajnokságot vezető Arsenal vendége lesz.
szept. 19
9:54
Birkózó-vb: Deák Bárdos a nyolc között, Wöller és Kovács kiesett (She)
A kötöttfogásúak 120 kilós súlycsoportjában Deák Bárdos Mihály bejutott a negyeddöntőbe a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon, míg a szabadfogásúaknál az 55 kg-os Kovács István és 60 kg-os Wöller Gergő is kiesett.
szept. 19
9:56
Tízmillió dolláros büntetés a doppinggyártó amerikai cégnek (She)
Tíz és fél millió dollárra büntettek meg egy céget az Egyesült Államokban, mert a doppinglistán szereplő növekedési hormonnal látott el sportolókat.
szept. 19
10:22
Birkózó-vb: Deák Bárdos Mihály elődöntős és olimpiai kvótás (She)
Deák Bárdos Mihály legyőzte az ukrán Alekszandr Cserneckijt a kötöttfogásúak 120 kg-os súlycsoportjának negyeddöntőjében, így bejutott az elődöntőbe és olimpiai kvótát szerzett a bakui birkózó-világbajnokságon.
szept. 19
11:29
ZTE: Waltner az Egyesült Arab Emírségekben folytatja (She)
Az Egyesült Arab Emírségekben folytatja pályafutását Waltner Róbert, a ZTE labdarúgója.
szept. 19
11:34
Tenisz: Kim Clijstersnek januárban kislánya születik (She)
Kim Clijsters édesapja elárulta, hogy gyermekének, a belgák májusban visszavonult teniszsztárjának kislánya lesz.
szept. 19
11:36
Birkózó-vb: Deák Bárdos Mihály bronzéremért birkózhat (She)
Deák Bárdos Mihály bronzéremért mérkőzhet a kötöttfogásúak 120 kg-os súlycsoportjában, miután a legjobb négy között két menetben kikapott a kubai Mijail Lopeztől a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 19
12:06
Kézilabda: a Viasat3 közvetíti a magyar csapatok BL-mérkőzéseit (She)
A következő öt évben a Viasat3 csatorna közvetíti a magyar kézilabdacsapatok Bajnokok Ligája-mérkőzéseit, a találkozók javarészét élőben lehet nyomon követni.
szept. 19
12:07
10 helyet ért a két győztes magyar meccs a FIFA-világranglistán (Behaviour)
A magyar válogatott tíz helyet javítva az 55. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet újra a világbajnok olasz csapat vezet. Várhidi Péter együttese az elmúlt egy hónapban barátságos mérkőzésen legyőzte hazai pályán az ismét élre álló olaszokat, majd Eb-selejtezőn Bosznia-Hercegovina legjobbjait is, és kikapott Törökországban. A listán Olaszországot Argentína és az…
szept. 19
14:20
2013-as jégkorong-vb: döntés pénteken, magyar remények (She)
Magyar idő szerint péntekről szombatra virradó éjjel döntenek arról Vancouverben, hogy hol rendezik a 2013-as jégkorong-világbajnokságot, a jelentkezők között van a magyar szövetség (MJSZ) is.
szept. 19
16:42
Deák Bárdos ötödik (Metropol)
A kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában szereplő Deák Bárdos Mihály nem került dobogóra: ötödik helyen végzett a bakui birkózó-világbajnokságon.
szept. 19
16:53
Birkózó-vb: Deák Bárdos Mihály ötödik helyen végzett Bakuban (She)
A kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában szereplő Deák Bárdos Mihály (képünkön) ötödik helyen végzett a bakui birkózó-világbajnokságon. A magyar nehézsúlyú a harmadik helyért az örmény Jurij Patrikejev ellen lépett szőnyegre, s rögtön az első menetben, a térdelőhelyzeténél hibázott, így ellenfele eldobta.
szept. 19
17:45
Debrecen: elhunyt a klub egykori játékosa, Tisza András (She)
Nyolcvanhat éves korában elhunyt Tisza András, a Debrecen egykori kiváló labdarúgója - adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja.
szept. 19
17:51
Birkózó-vb: Wöller nehéz, Hatos és Ritter könnyebb sorsolása (She)
A szabadfogásúak versenyében csütörtökön szőnyegre lépő 66 kilós Woller Ákos nehéz, míg a 74 kg-os Hatos Gábor és a 84 kg-os Ritter Árpád viszonylag könnyű sorsolást kapott a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 19
18:14
Ligakupa: háromgólos hátrányból fordított a Zalaegerszeg (She)
A magyar Ligakupa negyedik fordulójában a REAC a Zalaegerszeg csapatát fogadta. A látványosra és gólgazdagra sikeredett összecsapáson a vendégek végül 5-3-ra nyertek.
szept. 19
18:55
Birkózó-vb: Deák Bárdos olimpiai kvótát szerzett (Metropol)
Deák Bárdos Mihály ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 120 kilós súlycsoportjában a bakui birkózó-világbajnokságon, így olimpiai kvótát szerzett.
szept. 19
19:17
Kézilabda: Budapesten lesz az EHF Végrehajtó Bizottságának ülése (She)
szept. 19
19:23
Lékó remizett Kramnyikkal (Metropol)
Lékó Péter 24 lépésben remizett a címvédő Vlagyimir Kramnyikkal kedden, a Mexikóvárosban zajló sakkvilágbajnokság ötödik fordulójában.
szept. 19
19:25
Milliókra büntettek egy doppinggyártó céget (Metropol)
Tíz és fél millió dollárra büntettek meg egy céget az Egyesült Államokban, mert a doppinglistán szereplő növekedési hormonnal látott el sportolókat.
szept. 19
19:34
Ligakupa: három góllal kapott ki az MTK Sopronban (She)
szept. 19
19:39
Niki Lauda: Fernando Alonso versenyzés helyett politizál (She)
Niki Lauda politizáló pilótának nevezte a Forma-1 világbajnoki címvédőjét, a spanyol Fernando Alonsót.
szept. 19
19:39
Párizs-Dakar gyalogosan (Metropol)
Gyalogosan vág neki csütörtökön a hatezer kilométeres Párizs-Dakar távnak két népszerű fiatal francia extrém-sportoló, az úgynevezett „parkour” szerelmese, hogy teljesítményével felhívja a figyelmet a faji diszkriminációra.
szept. 19
19:41
Szabadlábon védekezhet O. J. Simpson (Metropol)
A korábbi döntéssel szemben mégis szabadlábon védekezhet a fegyveres rablással vádolt O. J. Simpson; az egykori amerikaifutball-sztárt 125 ezer dolláros óvadék ellenében engedik szabadon.
szept. 19
19:45
Az ifjúsági olimpiáról egyeztettek a svájci Lausanne-ban (She)
Az Ifjúsági Olimpiát abban a huszonhat sportágban kell megrendezni, melyek az öt év múlva sorra kerülő londoni nyári játékok programján is szerepelnek, többek között erről tájékoztatták az előzetesen jelentkezett városok képviselőit a Lausanne-ban tartott kétnapos munkaértekezleten.
szept. 19
20:44
Vuelta: Bennati szakaszgyőzelme (Metropol)
Az olasz Daniele Bennati nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 17. szakaszát. Az összetettben továbbra is a 2005-ös bajnok orosz Gyenyisz Mencsov vezet.
szept. 19
20:49
Kerékpár: egyéves eltiltást kapott a doppingbotrány koronatanúja (She)
Egy évig nem versenyezhet Jörg Kaksche, német országúti kerékpáros, a sportágban kirobbant doppingbotrány koronatanúja. A 31 éves német sportoló volt az első, aki nyíltan vállalta, hogy folyamatosan használta az EPO nevű vérdoppingot. Jaksche ezzel kapcsolatban részletes beismerő vallomást tett az osztrák szövetség fegyelmi bizottsága előtt (a versenyzőnek osztrák licence van).
szept. 19
21:16
Peking 2008: útikönyv és olimpiai tájékoztató (Metropol)
Kína útikönyv, valamint annak mellékleteként olimpiai előkészületeket ismertető kiadvány került piacra a pekingi nyári játékok előtt szűk egy évvel.
szept. 19
21:21
Ligakupa: nem bírt a Debrecen Angyalföldön a Vasassal (She)
A Ligakupa negyedik fordulójában az A csoportban a Debrecen 1-1-s döntetlent ért el Angyalföldön a Vasas otthonában. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést az első félidő közepén, a vendégek a hajrában egyenlítettek.
szept. 19
21:49
Jégkorong, ob I: büntetőkkel verte a DAB Csíkszeredán az SC-t (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában a DAB-Extra.hu Csíkszeredán büntetőkkel verte vendéglátóját, az SC csapatát.
szept. 19
21:51
Tenisz: Steffi Graf bemutató mérkőzést játszik Justine Heninnel (She)
Steffi Graf (képünkön) október 27-én, Mannheimben bemutató teniszmérkőzést játszik a női világranglistát vezető belga Justine Heninnel.

Keresés