2007. szeptember 4. kedd

szept. 4
0:10
Világsztár lesz Szávayból (Blikk)
Temesvári Andrea szerint Ági előtt szép pályafutás áll, bekerülhet a világsztárok közé is.
szept. 4
0:14
Berki vezet a lólengés selejtezője után (Blikk)
Berki Krisztián (22) álomszerűen kezdte az olimpiai részvételről döntő világbajnokságot.
szept. 4
0:18
Talma: Többet ésszel (Blikk)
Talma nagyszerű versenyzéssel megelőzte legfőbb riválisát, a San Marinó-i Nagydíjon hibázó és pont nélkül maradó Hector Faubelt.
szept. 4
0:22
Ilyen Realt akarnak a madridi drukkerek (Blikk)
A spanyolok ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illetik a királyi gárdát a Villarreal otthonában aratott 5-0-s győzelem után.
szept. 4
0:26
Érem nélkül maradtak a magyar atléták a vb-n (Blikk)
Oszaka - Érem nélkül tért haza a magyar válogatott az atlétikai világbajnokságról. Hasonló legutóbb 2001-ben, Edmontonban fordult elő. Négy döntősünk volt, Pars Krisztián és a diszkoszvető Máté Gábor egyformán ötödik lett, a szintén diszkoszos Kővágó Zoltán a kilencedik, a tízpróbázó Zsivoczky Attila pedig a 12. helyen zárt.
szept. 4
0:30
Romos éttermet vásárolt Janics Natasa (Blikk)
Janics Natasának legalább 25 millió forintot kell ráköltenie a most megvásárolt Bárka nevű étteremre.
szept. 4
0:34
Németh zöld cipőben focizik Liverpoolban (Blikk)
Liverpool - Mostantól Shrek-színű cipőben futballozik Némó. Nem a két népszerű mesefigura újabb történetéről van szó, hanem Németh Krisztiánról (18): a Liverpool magyar labdarúgója ugyanis a jövőben zöld focicsukában ijesztgeti az ellenfelek kapusait.
szept. 4
0:38
Várhidi új frizurája (Blikk)
Ahogyan a magyar labdarúgó-válogatott tagjai meglepték az egész világot az olaszok legyőzésével, úgy lepte most meg tanítványait Várhidi Péter.
szept. 4
0:42
Honvéd: Vigyázz, Loki! (Blikk)
Debrecen - Megtöri a Debrecen hároméves uralkodását a Budapest Honvéd? Bár még csak hét forduló telt el a labdarúgó-NB I-ből, az élen álló kispesti futballcsapat éppen a DVSC elleni vasárnapi 3-1-es győzelemmel jelezte: meg akarja kaparintani a bajnoki serleget. Azt a trófeát, amelyet a Loki immáron három esztendeje birtokol.
szept. 4
6:30
Nem lesz Schmeichelé a Bröndby (Behaviour)
Elutasították egykori kapusuk, Peter Schmeichel vételi ajánlatát a dán Bröndby labdarúgócsapatának vezetői. A volt klasszis hálóőr 33 millió eurót kínált a klubért, az üzlet azonban nem jött létre. A felek nem indokolták a döntést. A 43 éves, 129-szeres válogatott Schmeichel vezetésével a koppenhágai együttes a nyolcvanas években uralta a dán labdarúgást, a gárda jelenleg azonban csak az…
szept. 4
6:45
Bernie Ecclestone angol focicsapatot vett (Infostart)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú embere, valamint Flavio Briatore, a Renault istálló csapatfőnöke közösen veszi meg az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt Queens Park Rangers együttesét.
szept. 4
7:17
Dánia: nem lesz Peter Schmeichelé a koppenhágai együttes (She)
Elutasították egykori kapusuk, Peter Schmeichel vételi ajánlatát a dán Bröndby labdarúgócsapatának vezetői.
szept. 4
7:27
Anglia: Benítez nem játszatná Gerrardot az Eb-selejtezőkön (She)
Rafael Benitez, az FC Liverpool vezetőedzője arra kéri Steve McClarent, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, hogy ne vállaljon rizikót a sérült Steven Gerrard beválogatásával a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkre.
szept. 4
8:21
Benítez nem játszatná Gerrardot a következő Eb-selejtezőkön (Behaviour)
Rafael Benitez, az FC Liverpool vezetőedzője arra kéri Steve McClarent, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, hogy ne vállaljon rizikót a sérült Steven Gerrard beválogatásával a közelgő Európa-bajnoki selejtezőkre.
szept. 4
9:39
Labdarúgás: Katalónia-Egyesült Államok esetleg később (She)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) nem járult hozzá ahhoz, hogy a katalán válogatott október 14-én megmérkőzzön az Egyesült Államok együttesével.
szept. 4
9:45
Szávay párosban is negyeddöntős (Behaviour)
Szávay Ágnes magyar idő szerint körülbelül 19 órakor lép pályára a párosverseny negyeddöntőjében az amerikai nyílt teniszbajnokságon, New Yorkban.A viadal honlapja szerint a mérkőzést a Flushing Meadows-i létesítmény harmadik legnagyobb pályájára írták ki és a második a sorban. A napi program magyar idő szerint 17 órakor kezdődik. A 14. helyen kiemelt Szávay, Vladimira Uhlirova magyar, cseh…
szept. 4
9:55
Szávay Ágnes a világ legjobban teniszező tinédzserlánya (Infostart)
Szávay Ágnes a világ jelenlegi legjobb tinédzser korú teniszezőnője. Mindenfajta honfiúi-honleányi elfogultság nélkül jelenthető ki mindezt: a magyar éljátékos a US Openen, az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyesében a legjobb nyolc közé kerültek közül az egyedüli húsz év alatti.
szept. 4
10:00
Argentína: elhunyt Gustavo Eberto, a Talleres kapusa (She)
Huszonnégy éves korában elhunyt Gustavo Eberto argentin kapus, aki legutóbb a Talleres di Cordoba gárdájában védett.
szept. 4
10:02
US Open: Szávay Ágnes párosban már az elődöntőért játszik (She)
Szávay Ágnes magyar idő szerint körülbelül 19 órakor lép pályára a párosverseny negyeddöntőjében az amerikai nyílt teniszbajnokságon, New Yorkban.
szept. 4
10:32
Elefántcsontpart: Drogba sérülése miatt nem megy a válogatottba (She)
A vasárnapi, Aston Villa elleni bajnoki mérkőzésen elszenvedett térdsérülése miatt le kell mondania az Afrika-kupa selejtezőjére készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatottnak Didier Drogbáról, a Chelsea támadójáról (képünkön jobbra).
szept. 4
10:50
A versenyzők szíve 40 százalékkal nagyobb (Metropol)
Tour de France-on, a franciaországi kerékpáros körversenyen részt vevő kerékpárosok szívének vizsgálatánál kiderült, hogy az 20-40 százalékkal nagyobb az átlagemberéhez képest – számoltak be a jelenségről a Kardiológusok Európai Társaságának konferenciáján Bécsben.
szept. 4
10:59
Dél-Afrika: autóbalesetben hunyt el a válogatott középpályás (She)
Gift Leremi, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott középpályása hétfőn autóbaleset következtében életét vesztette.
szept. 4
11:06
US PGA: Woods csak második lett holtversenyben (Metropol)
A világranglista-vezető amerikai Tiger Woods csak a második helyen végzett holtversenyben a profi golfozók US PGA Tourjának legutóbbi, hétmillió dollár összdíjazású viadalán, a Massachusetts államban található Nortonban.
szept. 4
11:16
Sportgazdaság: 500 millió fontot költöttek az angolok játékosokra (She)
Rekordot jelentő 500 millió brit fontot (149,4 milliárd forint) költöttek a nyáron játékosvásárlásra az angol labdarúgóklubok ? írta a Reuters brit hírügynökség a Deloitte nevű nemzetközi könyvelőcég jelentésére hivatkozva. Az előző csúcs a 2006-os 300 millió font volt.
szept. 4
11:58
Kína: elítélték egy ex-válogatott futballista megkéselőit (She)
Hét, illetve öt évre ítélték Kínában azt a két férfit, aki késsel megsebesítette a labdarúgó-válogatott volt csatárát, Csen Jung-csiangot (Chen Yongqiang).
szept. 4
12:04
Úszás: nyolcvan érmet nyertek a magyar szeniorok az Eb-n (She)
Összesen 29 arany-, 25 ezüst- és 26 bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a szeniorúszók idei, sorrendben 11. Európa-bajnokságán, amelynek a szlovéniai Kranj adott otthont.
szept. 4
12:10
A légszennyezés döntheti el az érmek sorsát Pekingben? (Metropol)
A pekingi olimpiai játékokon részt vevő sportolóknak akár az érem elvesztését is jelentheti a kínai főváros légszennyezettsége, hacsak a hatóságok nem tesznek radikális lépéseket a hétköznapi emberek számára „csak” viszkető szemeket és szűnni nem akaró köhögést okozó kellemetlen szagú levegő megtisztításáért.
szept. 4
12:37
Ballack nem játszik az első körben (Behaviour)
Michael Ballack, a Chelsea német futballistája nem lép pályára a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein. A német válogatott középpályás még mindig nem épült fel teljesen áprilisi térdsérüléséből, így kimaradt a BL első szakaszára nevezett 25 fős keretből. "Egyelőre nem játszhat, viszont ha majd teljesen rendbe jön, azonnal számítunk rá. Amennyiben továbbjutunk, a folytatásban már vélhetően…
szept. 4
12:57
Németország: Odonkor került be a sérült Tasci helyett a keretbe (She)
Serdar Tasci helyett David Odonkor került be a német labdarúgó-válogatott keretébe, amely Wales és Románia ellen készül.
szept. 4
13:02
Görögország: máris elküldték a PAOK Szaloniki edzőjét (She)
Mindössze egy bajnoki mérkőzés után elküldték a PAOK Szaloniki labdarúgócsapatának kispadjáról Jorgosz Parasosz vezetőedzőt.
szept. 4
13:04
Formula?1: Bernard Rey lesz Alain Dassas utódja a Renault F1-nél (She)
Bernard Rey követi Alain Dassast a Renault elnöki székében ? jelentette be a francia Formula?1-es istálló. Dassas április óta töltötte be ezt a tisztséget, de már megálapodott a japán Nissan gyárral abban, hogy ő lesz a társaság pénzügyi főigazgatója.
szept. 4
13:13
Lengyelország: Andrzej Juskowiak pénteken játssza búcsúmeccsét (She)
Pénteken az Erzgebirge Aue-Lech Poznan mérkőzésen búcsúzik az aktív játéktól Andrzej Juskowiak egykori lengyel válogatott labdarúgó.
szept. 4
13:15
Schuster akár tíz évre is aláírna a Real Madridhoz (Behaviour)
Bernd Schuster, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője akár tíz évre szóló szerződést is aláírna, ha ilyet tennének elé. A német tréner, aki a nyáron vette át a királyi gárda irányítását, egy kedden megjelent interjúban beszélt erről, hozzátéve, hogy természetesen tisztában van vele, ennek nincs realitása.
szept. 4
13:18
Olimpia: Prága bejelentette igényét a 2016-os nyári játékokra (She)
Prága hivatalosan bejelentette igényét a 2016-os nyári olimpiai játékok megrendezésére. Az erről szóló nyilatkozatot kedden írta alá Pavel Bém, prágai főpolgármester, valamint Milan Jirásek, a Cseh Olimpiai Bizottság elnöke. Prága most ezt a hivatalos nyilatkozatot elküldi a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak Lausanne-ba. Ez az első kötelező formális lépés annak igazolására, hogy a cseh főváros…
szept. 4
13:24
UEFA: a szövetség érvényben hagyta Domenech eltiltását (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottságának döntése értelmében Raymond Domenech csak a lelátóról nézheti a francia labdarúgó-válogatott Olaszország elleni meccsét.
szept. 4
13:41
Prága hivatalosan bejelentette igényét a 2016-os nyári olimpia megrendezésére (Metropol)
Prága hivatalosan bejelentette igényét a 2016-os nyári olimpiai játékok megrendezésére. Az erről szóló nyilatkozatot kedden írta alá Pavel Bém, prágai főpolgármester, valamint Milan Jirásek, a Cseh Olimpiai Bizottság elnöke.
szept. 4
13:53
"Hajnal hős, mint Thomas Ha:ssler" (Behaviour)
A korábbi sokszoros német válogatott labdarúgóhoz, a munkabírásáról, átadásairól és nem utolsó sorban "életveszélyes" szabadrúgásairól emlékezetes Thomas Ha:sslerhez hasonlította a Süddeutsche Zeitung kedden a Bundesliga első osztályába most visszakerült Karlsruher SC magyar középpályását, Hajnal Tamást.
szept. 4
14:02
Debrecen: a román Adrian Ionescu nem lesz a csapat játékosa (She)
Nem lesz a Debrecen labdarúgócsapatának játékosa Adrian Ionescu - adta hírül a bajnoki címvédő együttes hivatalos honlapja.
szept. 4
14:29
Kerékpár: a T-Mobile kirúgta versenyzőjét, Lorenzo Bernuccit (She)
Megszabadult Lorenzo Bernuccitól a T-Mobile kerékpáros istálló, mivel a versenyző megbukott az egyik doppingteszten.
szept. 4
15:36
Elhunyt Igor Novikov (Metropol)
Hetvenhét éves korában elhunyt Igor Novikov, az öttusasport egyik legkiemelkedőbb alakja. Múlt pénteki halálának hírét a nemzetközi szövetség közölte kedden.
szept. 4
15:38
A T-Mobile elküldte doppingoló kerekesét (Metropol)
A T-Mobile csapat elbocsátotta az olasz Lorenzo Bernuccit, mivel az országúti kerekesről kiderült, hogy pozitív eredményt hozott az augusztusi, német körversenyen levett doppingmintájának elemzése.
szept. 4
15:52
Női Mozgásfesztivál a Millenáris Parkban (Metropol)
Új helyszínen, 58 féle mozgásformával várják a hölgyeket a IX. Női Mozgásfesztiválra, amelyet szeptember 9-én, vasárnap tartanak a Millenáris Parkban (Fény utca 20-22.), 10 és 16 óra között.
szept. 4
16:15
Tömegverekedés egy borsodi focimeccsen (Behaviour)
Tömegverekedés tört ki egy focimeccsen Sajókazán kedden, ketten megsérültek, hat embert pedig előállított a rendőrség - tudatta Egyedné Novodonszki Éva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
szept. 4
16:22
Öttusa: hetvenhét éves korában elhunyt Igor Novikov (She)
Hetvenhét éves korában elhunyt Igor Novikov, az öttusasport egyik legkiemelkedőbb alakja. Múlt pénteki halálának hírét a nemzetközi szövetség közölte kedden.
szept. 4
16:27
MLSZ: Bárányos egy, Homonyik két meccset kapott (She)
Bárányos Zsoltot egy, Homonyik Gábrielt pedig két mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 4
16:54
EURO 2008: Frank Lampard biztosan nem játszhat Izrael ellen (She)
Kedden délután végleg eldőlt, hogy Frank Lampard biztosan nem léphet pályára szombaton az angol labdarúgó-válogatottban az Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Lapunk már szombaton ? szigetországi médiainformáció alapján ? azt írta, hogy a Chelsea középpályása kihagyja a találkozót.
szept. 4
16:56
Maratoni kajak-kenu vb: folytatódhat a sikersorozat (She)
Szombaton 8:30-tól az ifi egyes döntőkre, 11:15-től a C-1 és a női K-1 döntőjére, 14:30-tól pedig a férfi K-1 döntőjére kerül sor a maratoni kajak-kenu világbajnokságon. Vasárnap reggel az ifi páros döntőket, 11:15-től a kenus és női kajakos duók fináléját, 14:30-tól pedig a férfi K-2-es döntőket rendezik.
szept. 4
17:21
Temesvári: "Már Szávay Ági ellen is felkészültek az ellenfelek" (Infostart)
Egyesben és párosban is a legjobb nyolc között szerepelhet az alig 19 éves Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A korábban párosban is sikeres Temesvári Andrea szerint ez nem hátrány, mert a fáradtságot inkább a torna után érzik a versenyzők.
szept. 4
17:43
Dánia: rács mögé kerülhet a bíróverő futballhuligán (She)
Harmincnapos, felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a dán futballszurkoló, aki a válogatott svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén berohant a pályára és megtámadta a bírót.
szept. 4
17:45
Három ajánlat a lóverseny társaságok vagyonértékelésére (She)
Három ajánlat érkezett a Nemzeti Lóverseny Kft. és a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. vagyonértékelésére kiírt pályázatra, amelynek eredményét az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. (ÁPV) szeptember közepéig hirdeti ki - tájékoztatta Oravecz Péter, az ÁPV szóvivője az MTI-t kedden.

Keresés