2007. szeptember 8. szombat

szept. 8
0:09
Alonso is belekeveredett a kémbotrányba (Blikk)
Alonso a gyanú szerint felhasználta a Ferraritól lopott szupertitkos adatokat a saját autója beállításánál.
szept. 8
0:13
Pekingért harcol Berki (Blikk)
Európa-bajnok tornászunknak meg kell nyernie a világbajnokságot, és máris zsebében tudhatja a jövő évi pekingi repülőjegyet.
szept. 8
0:17
Talma a teszten is legyőzte Faubelt (Blikk)
Valencia - Talmácsi Gábor (26) a San Marinó-i Nagydíj után ismét legyőzte Hector Faubelt (24)! A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájának magyar éllovasa csapata spanyolországi tesztelésén is jobb időt futott, mint legfőbb riválisa. Pedig Talma gyengébb motoron ült, mint csapattársa. Ez mindenképpen biztató jel a jövő vasárnapi portugál futam előtt.
szept. 8
0:21
Ági befutott (Blikk)
Sztár lett, hiszen az egyesben a nyolc között, párosban pedig az elődöntőben búcsúzott a viadaltól.
szept. 8
0:25
Futballháború! (Blikk)
A tavalyi vb-döntő újabb visszavágójának is tekinthető ma esti Európa-bajnoki selejtező eldöntheti a csoportelsőséget is.
szept. 8
0:29
Pánikban az angolok (Blikk)
London - Az angol labdarúgó-válogatott ma sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőt játszik Izraellel, és korántsem a legjobb összeállításban várják az összecsapást.
szept. 8
0:33
Nyugi fiúk, menni fog! (Blikk)
Számunkra ugyan már nincs tétje az EB-selejtezőknek, de az olaszok szenzációs legyőzése után mindenki újabb sikert vár Várhidi Péter csapatától.
szept. 8
0:35
Henin és Kuznyecova vívja a US Open döntőjét (Infostart)
A világelső belga Justine Henin a negyedik kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecovával találkozik az amerikai nyílt teniszbajnokság női versenyének döntőjében.
szept. 8
1:52
Újra magyar testépítő a világ legjobbjainak versenyén (She)
szept. 8
8:31
Labdarúgás: argentin-angol visszavágó Diego Maradonával (She)
Diego Maradona és 1986-ban világbajnokságot nyert társai elfogadták egykori angol riválisaik meghívását, így a két öregfiúk együttes október 14-én, Birminghamben összecsap a futballtörténelem egyik legtöbbször emlegetett meccsének visszavágóján.
szept. 8
10:27
Telt ház előtt játszik ma a magyar labdarúgó-válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat délután négy órától Bosznia-Hercegovina válogatottjával vív Európa-bajnoki selejtezőt Székesfehérváron. A találkozón telt ház lesz.
szept. 8
11:02
Egy kiló arany a hole in one-ért (Behaviour)
A torna ütését produkálta az olasz Alessandro Tadini a svájci Crans-Montanában zajló profi golfversenyen: a harmadik, 180 m-es lyuknál egyből a kiindulási pontról a célba juttatta a labdát. A 33 éves játékos különleges teljesítményéért egy kiló arany értékének megfelelő pénzösszeget, azaz közel 16 ezer eurót kapott a szervezőktől. 2004 óta ez volt az első hole in one Crans-Montanában.
szept. 8
12:02
Henin a másik Williams lányt is "kivégezte" (Infostart)
A belga világelső Serena után a másik Williams lányt, Venust is legyőzte, s ismét bejutott a US Open döntőjébe. Az amerikai nyílt bajnokság döntőjében, szombatról vasárnapra virradóan, a negyeddöntőben Szávay Ágnest legyőző Szvetlana Kuznyecovával játszik majd.
szept. 8
12:13
Ronaldo két hét múlva gyógyul meg (Behaviour)
Két hét múlva végezhet teljes értékű munkát a térdsérüléssel bajlódó Ronaldo - jelentette ki a brazil sztárlabdarúgó orvosa, miután Rio de Janeiróban megvizsgálta. A Bajnokok Ligája-győztes AC Milan csatárát előbb Olaszországban, majd Belgiumban kezelték, és ezt követően utazott hazájába. A legfrissebb hírek alapján kijelenthető, hogy nem léphet pályára szeptember 15-én a Siena elleni bajnokin.…
szept. 8
12:19
Raikkönen összetörte Ferrariját az időmérő előtt (Infostart)
Összetörte Ferrariját a finn Raikkönen a Forma-1-es Olasz Nagydíj utolsó szabadedzésén.
szept. 8
12:32
NHL: a Rangers visszavonultatja Brian Leetch mezszámát (She)
A New York Rangers jégkorongcsapata visszavonultatja legendás hátvédjének, Brian Leetchnek 2-es számú mezét.
szept. 8
12:53
Kerékpár: Valverdét mégis nevezik a világbajnokságra (She)
A Spanyol Kerékpáros Szövetség (RFEC) mit sem törődve a nemzetközi szövetség (UCI) tiltásával, benevezi Alejandro Valverdét a hó végi stuttgarti országúti világbajnokságra.
szept. 8
12:59
Maratoni kajak-kenu vb: egy arany és két ezüst az ifjúságiaknál (She)
A kajakos Hegyi Zomilla révén magyar győzelem is született az ifjúságiak egyes küzdelmei során a győri maratoni kajak-kenu világbajnokságon. Hegyi mögött Havas Eszter lett a második és a fiú kenusoknál is jutott egy ezüst a házigazdáknak Devecseri Ádámnak köszönhetően.
szept. 8
13:07
Bírósági felmentés az örökre eltiltott súlyemelőedzőnek (Behaviour)
A melbourne-i bíróság felmentette a doppingvétségek miatt első fokon örökre eltiltott Szevdalin Marinov bolgár súlyemelőedzőt. A 38 éves, Ausztráliában élő szakembert az Ausztrál Doppingellenes Hivatal (ASADA) június 18-án örökre száműzte a sportágból, miután lakásán tiltott szereket, így tesztoszteront és más anabolikus szteroidokat találtak. Az egykori világbajnok, még mielőtt a távoli…
szept. 8
13:36
Forma-1: 2009-től váltott helyszínen a Japán Nagydíj (She)
A szuzukai és a fudzsi pálya váltakozva ad otthont 2009-től a Forma-1-es Japán Nagydíjnak.
szept. 8
13:42
Súlyemelés: bírósági felmentés az örökre eltiltott edzőnek (She)
A melbourne-i bíróság felmentette a doppingvétségek miatt első fokon örökre eltiltott Szevdalin Marinov bolgár súlyemelőedzőt.
szept. 8
13:45
Kémügy: Alonso elküldte válaszát (Behaviour)
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso, a McLaren-Mercedes spanyol pilótája elküldte azokat a dokumentumokat, amelyeket a Forma-1-es kémügy kapcsán kért tőle a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). "Azt tettem, ami a kötelességem. Amikor megkaptam a FIA levelét, tájékoztattam Ron Dennis csapatfőnököt. Nem volt boldog" - mondta a kiváló versenyző. A FIA pénteken hozta nyilvánosságra azt az…
szept. 8
14:12
Ra:ikkönnen csúnyát bukott (Behaviour)
Sértetlenül úszott meg egy komoly balesetet Kimi Ra:ikkönen, a Ferrari finn pilótája a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati, harmadik szabadedzésén. A kiválóság kb. 330 km/órás sebességénél elveszítette uralmát járműve fölött, a kocsi többször megpördült, majd falnak csapódott. A versenyző segítség nélkül, látszólag sértetlenül szállt ki a roncsból. A tréninget félbeszakították, és közel félórás…
szept. 8
14:16
Alonso óriási fölénnyel az élen (Infostart)
A spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj második szabadedzésén.
szept. 8
15:09
A McLaren a Ferrari pályáján alázott (Infostart)
A támadások kereszttüzében álló McLaren-Mercedes kisajátította az első rajtsort a Forma-1-es Olasz Nagydíjon.
szept. 8
15:33
Torna-vb: Gál Róbert olimpiai kvótát szerzett (She)
Gál Róbert olimpiai kvótához jutott a stuttgarti tornász-világbajnokságon.
szept. 8
15:38
Alonso indul az élről az Olasz Nagydíjon (Behaviour)
A spanyol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes) indulhat az első helyről vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenharmadik futamán, az Olasz Nagydíjon. A szombati időmérő edzésen a címvédő Alonso mögött csapattársa, a brit Lewis Hamilton lett a második, míg a brazil Felipe Massa (Ferrari) a harmadik.
szept. 8
15:39
Magyar-bosnyák: Priskin helyett Feczesin a kezdőben (She)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az utolsó pillanatban változtatott a Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőn pályára lépő kezdőcsapaton. Priskin Tamás helyett Feczesin Róbert kap lehetőséget.
szept. 8
16:10
Magyar-bosnyák: tömegverekedés a vendégszektorban (Behaviour)
Mintegy ötvenen verekedtek össze a vendégszurkolók részére fenntartott szektorban a Magyarország - Bosznia-Hercegovina labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt a székesfehérvári stadionban. Az összecsapást a rendőrök fékezték meg, több rendbontót kivezettek a szektorból. A bosnyák nemzeti együttest 7-800 szurkoló kísérte el a mérkőzésre.
szept. 8
16:12
Eb-selejtezők: hat szurkolót letartóztattak Rigában (Behaviour)
Verekedés miatt hat huligánt letartóztattak a Lettország - Észak-Írország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező előtt Rigában. A rendőrség közlése szerint erősen ittas személyek csaptak össze péntekről szombatra virradó éjjel a lett fővárosban. Az őrizetbe vettek közül egy volt lett.
szept. 8
16:12
Magyar-bosnyák: verekedés a vendégszektorban (Infostart)
Mintegy ötvenen verekedtek össze a vendégszurkolók részére fenntartott szektorban a Magyarország - Bosznia-Hercegovina labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés előtt a székesfehérvári stadionban.
szept. 8
16:28
Futsal UEFA-kupa: fölényes sikerrel kezdett a Gödöllő (She)
A futsal UEFA-kupa selejtező B-csoportjának nyitányán a Megatherm-Gödöllő magabiztos játékkal, fölényesen verte a görög Athina 90 Athént a váci sportcsarnokban.
szept. 8
16:38
Kajak-kenu: Csabai és Csay: csodás arany- és ezüstérem (She)
A győri maratoni kajak-kenu világbajnokságon Csabai Edvin kenu egyesben megszerezte pályafutása tizenkettedik vb-aranyérmét. A női kajak egyesek mezőnyében Csay Renáta nagy csatát vívott az első helyért, de végül Anna Hemmings mögött finiselve ezüstérmet szerzett.
szept. 8
16:40
Torna-vb: Berki ezüstérmes, nem szerzett olimpiai kvótát (She)
Berki Krisztián ezüstérmes lett a lólengés döntőjében a stuttgarti tornász-világbajnokságon, és ezzel nem szerzett olimpiai kvótát. Az első helyen a kínai Hsziao Csin (Xiao Qin) végzett.
szept. 8
17:21
Gera góljával győzött a magyar labdarúgó-válogatott (Infostart)
Gera Zoltán az első félidőben tizenegyesből szerzett góljával 1-0-ra győzött a magyar labdarúgó-válogatott Székesfehérváron, a bosnyákok ellen.
szept. 8
18:13
Kerékpár, Vuelta: Bodrogi László második lett a 8. szakaszon (She)
Bodrogi László a német Bert Grabsch mögött második lett a Vuelta a Espana nyolcadik szakaszán, amely az erősségének számító egyéni időfutam volt. A harmadik Stijn Devolder összetettben átvette a vezetést az orosz Vlagyimir Jefimkint.
szept. 8
18:19
Eb-selejtezők: Skócia együttese két góllal verte a litvánokat (She)
A skót labdarúgó-válogatott 3-1-re verte Litvánia együttesét az Eb-selejtezők B csoportjában.
szept. 8
18:31
Magyar-bosnyák: egygólos hazai győzelem (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen 1-0-ra nyert Bosznia-Hercegovina ellen. Eb-selejtező, C csoport:Magyarország - Bosznia-Hercegovina 1-0
szept. 8
19:50
Női kézilabda NB I: ezúttal kikapott az FTC-t verő Derecske (She)
Az előző fordulóban az FTC-t megverő Derecske otthonában nyert a Hódmezővásárhely a női kézilabda-bajnokságban.
szept. 8
19:56
A törökök sem tudtak Máltán nyerni (Infostart)
Az angol labdarúgó-válogatott 3-0-ra nyert a vendég Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Máltán a törökök is megjárták, de egy pontot azért szereztek. A románok Mutu vezetésével 3-1-re győztek Fehéroroszországban.
szept. 8
20:43
Eb-selejtezők: idegenben nyert Románia, kikaptak az északírek (She)
A román labdarúgó-válogatott 3-1-es győzelmet aratott Fehéroroszországban. Észak-Írország vereséget szenvedett Lettországban Eb-selejtezőn.
szept. 8
20:59
Férfi kézilabda NB I: otthon nyert a Gyöngyös és a Győr is (She)
Hazai pályán győzött a Gyöngyös és a Győr együttese is a férfi kézilabda-bajnokságban.
szept. 8
21:15
Forma-1: 2009-től váltott helyszínen a Japán Nagydíj (Behaviour)
A szuzukai és a fudzsi pálya váltakozva ad otthont 2009-től a Forma-1-es Japán Nagydíjnak. Ezt Bernie Ecclestone, az autós gyorsasági világbajnokság főnöke és a japán szervezők jelentették be szombaton, az Olasz Nagydíjon. Az idei és a jövő évi futamot Fudzsin rendezik, majd azt követően a versenyzők által nagyon kedvelt Szuzuka visszatér a programba.
szept. 8
21:26
Argentin-angol visszavágó a főszereplő Maradonával (Behaviour)
Diego Maradona és 1986-ban világbajnokságot nyert társai elfogadták egykori angol riválisaik meghívását, így a két öregfiúk együttes október 14-én, Birminghamben összecsap a futballtörténelem egyik legtöbbször emlegetett meccsének visszavágóján. Több mint 21 éve, a mexikói vb negyeddöntőjében, 114 ezer néző előtt Maradona két felejthetetlen gólt szerzett a szigetországiak ellen: az elsőt kézzel…
szept. 8
22:19
Jégkorong OB I: szikrázó csatában nyert az Újpest az FTC ellen (She)
Az Újpest együttese megverte a Ferencvárost a jégkorong OB I szombati találkozóján. A játékvezető 42 + 55 perc büntetést osztott ki, valamint Folcikot végleges fegyelmivel az öltözőbe parancsolta.
szept. 8
22:21
Eb-selejtezők: meglepő török döntetlen Máltán (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott csoportjában Törökország meglepetésre csak döntetlent ért el Máltán labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn úgy, hogy a házigazdák kétszer is vezettek.
szept. 8
22:42
Máris megvan a Fradi első veresége (Infostart)
A Ferencváros 2-1-re kikapott a Szolnoktól az Üllői úti stadionban a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
szept. 8
22:56
Eb-selejtezők: Sneijder és Van Nistelrooy góljával nyert Hollandia (She)
Kétgólos győzelmet aratott a holland labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn Bulgária legjobbjai ellen.

Keresés