2007. szeptember 29. szombat

szept. 29
0:12
Hamilton a nyerő (Blikk)
Eldőlt a Forma-1 idei legnagyobb, pályán kívüli párharca: Lewis Hamiltont (22) támogatja a címvédő Fernando Alonsóval (26) szemben a McLaren-istálló! A pontversenyt vezető brit éves fizetését megemelik 12 millió euróra.
szept. 29
0:16
Ifjabb Tóthék éjszaka száguldoztak San Remóban (Blikk)
Kalandos, de sikeres gyorsasági szakaszokon van túl az ifjabb Tóth János (39), Tagai Róbert (37) páros a San Remo-ralin.
szept. 29
0:20
Kirúgva és kizárva (Blikk)
Csütörtökön mutatkoztak be az olasz befektetők, akik 79 százalékos tulajdonrészt vettek a soproni futballklubot működtető kft.-ben.
szept. 29
0:24
Málta ellen készül a válogatott (Blikk)
Budapest - Újabb megmérettetésre készül a magyar labdarúgó-válogatott.
szept. 29
0:28
Elmarad a fehérvári sztrájk! (Blikk)
Betelt a pohár a Fehérvár labdarúgóinál, a játékosok megunták, hogy három hónapja nem kaptak fizetést.
szept. 29
0:29
Jégkorong ob I: a Dunaújváros győztesen távozott a Megyeri útról (She)
A jégkorong OB I alapszakaszának pénteki játéknapján otthon szenvedett vereséget az Újpest együttese a Dunaújváros ellen. A dunántúliak elsősorban egységességüknek és taktikai fegyelmüknek köszönhették a 3-2-es megyeri úti sikert.
szept. 29
0:32
Szávayt legyőzte a sérülése (Blikk)
A magyar teniszező - akárcsak egy hónapja New Havenben - Szöulban is sérülés miatt adta fel a WTA-tornát.
szept. 29
0:36
Négy közé akar jutni a Veszprém a BL-ben (Blikk)
Veszprém - Nemcsak a győzelemért, de költségei megtérüléséért is játszik az MKB Veszprém a Bajnokok Ligája (Veszprém-Celje 16.15, Viasat3) idei kiírásában.
szept. 29
0:40
Dopping nélkül is menő Bodrogi (Blikk)
Stuttgart - Fantasztikus eredményt ért el a stuttgarti országúti kerékpáros-világbajnokságon Bodrogi László (29). A magyar kerekes ezüstérmes lett a vb egyéni időfutamában, és ezzel olimpiai kvótát is szerzett. A doppingügyek miatt megtizedelt sportágban Bodrogi szerint tisztán, szer nélkül csak kőkemény munkával és szerencsével lehet sikert aratni
szept. 29
0:44
Utcát kap Puskás Ferenc (Blikk)
Budapest - Már biztos, utcát kap Kispesten a kerület és a főváros díszpolgára, Puskás Ferenc (†79). A tavaly novemberben elhunyt futball-legenda nevét egykori otthona”, a Bozsik stadion előtt húzódó Új Temető utca veszi fel, amelyet jelképesen már év elején elneveztek Öcsi bácsiról.
szept. 29
0:50
Női kosárlabda Eb: Németország, Belgium és Litvánia is nyerni tudott (She)
Németország, Belgium és Litvánia győzelmét hozta az Olaszországban zajló női kosárlanda Európa-bajnokság középdöntőinek első játéknapja az E jelű csoportban.
szept. 29
6:23
Mindent a csapatért! (Behaviour)
Társait fogja kiszolgálni Greg Oden, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Portland TrailBlazers újonc sztárja, akinek térdsérülése miatt a teljes 2007/2008-as szezont ki kell hagynia. Az idei amatőrbörze első számú választottja a hónap elején esett át műtéten, melynek során a jobb térdében eltört porcot hozták helyre az orvosok. Felépülésének várható ideje fél-egy év…
szept. 29
7:23
Sakk-vb: Lékó győzött, Anand fél pontra a világbajnoki címtől (She)
A Mexikóban zajló sakkvilágbajnokság 13. fordulójában Lékó Péter könnyed játékkal győztes le az orosz Alekszandr Morozevicset pénteken.
szept. 29
7:52
Lékó győzött a zárás előtt (Infostart)
A Mexikóban zajló sakkvilágbajnokság 13. fordulójában Lékó Péter könnyed játékkal győzte le az orosz Alekszandr Morozevicset.
szept. 29
7:58
Kikapott a Hertha BSC (Behaviour)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC 1-0-ás vereséget szenvedett a Schalke 04 vendégeként a német labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában pénteken.
szept. 29
8:15
Hamilton indulhat az élről Fujiban (Infostart)
Az éllovas angol Lewis Hamilton (McLaren) indulhat az élről a Forma-1-es Japán Nagydíjon.
szept. 29
8:44
Férfi kézilabda: sima Gummersbach-győzelem a BL-ben (She)
Az MKB Veszprém csoportjában a német Gummersbach sima győzelmet aratott az izlandi Valur Reykjavik otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában.
szept. 29
8:56
Hamilton indul az élről (Behaviour)
A pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája indulhat az első helyről vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenötödik futamán, a Japán Nagydíjon. A szombati időmérő edzésen klubtársa, a világbajnoki címvédő spanyol Fernando Alonso lett a második, míg a finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) végzett a harmadik helye
szept. 29
8:58
Asztalitenisz férfi Bajnokok Ligája: idegenben nyert a Düsseldorf (Behaviour)
A Lombard-BVSC csoportjában a német Borussia Düsseldorf 3-0-ra nyert a francia Pontoise Cergy otthonában az asztalitenisz férfi Bajnokok Ligája 3. fordulójában.
szept. 29
9:13
Tenisz: Venus Williams-Kirilenko döntő lesz Szöulban (She)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams és a negyedikként rangsorolt orosz Marija Kirilenko vívja a szöuli, 145 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna vasárnapi döntőjét.
szept. 29
9:14
Női kosárlabda Eb: kikaptak a címvédő csehek (Behaviour)
A német válogatott bravúros, 54-47-es győzelmet aratott a címvédő cseh csapat ellen az olaszországi női kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában:
szept. 29
9:25
Venus Williams-Kirilenko döntő lesz (Behaviour)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams és a negyedikként rangsorolt orosz Marija Kirilenko vívja a szöuli, 145 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna vasárnapi döntőjét. A szombati elődöntőben Williams könnyedén verte az olasz Flavia Pennettát, míg Kirilenko 7:5, 6:0-ra bizonyult jobbnak a görög Eleni Daniilidúnál. Az utóbbi játékos elleni pénteki negyeddöntőt,…
szept. 29
9:36
Hamilton indulhat az élről Japánban (Metropol)
A pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája indulhat az első helyről vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenötödik futamán, a Japán Nagydíjon.
szept. 29
9:46
Bodrogi: "Kihasználtam a többiek fáradtságát" (Infostart)
Bodrogi László csütörtökön minden idők legjobb magyar kerékpáros világbajnoki eredményét érte el: ezüstérmes lett a stuttgarti országúti vébé egyéni időfutamában. Az eddigi legjobb magyar szereplés szintén Bodrogi László nevéhez köthető: 2000-ben bronzérmes volt. A magyar kerékpáros csütörtöki sikerével kvalifikálta magát a pekingi olimpiára.
szept. 29
9:52
Apja és fia egymás után talált elsőre a lyukba (Infostart)
Apja és fia is egyetlen ütésből talált be ugyanabba a lyukba egy új-zélandi golfversenyen.
szept. 29
10:09
NHL: húszmeccses eltiltást kapott Steve Downie (She)
Húsz mérkőzésre szóló eltiltást kapott Steve Downie, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Philadelphia Flyers játékosa.
szept. 29
10:20
Totti is játszhat az olasz bajnokság szuperrangadóján (Infostart)
A tavalyi olasz botrány kirobbanásával kezdődött új időszámítás szerinti legeredményesebb két olasz csapat csap ma össze a római Olimpiai Stadionban. A tavalyi bajnok az ezüstérmessel, a kupagyőztes a kupadöntőssel, a Szuperkupa két résztvevője, az aktuális bajnoki tabella első két helyezettje csap össze. Röviden: AS Roma-Inter szuperrangadó este hattól.
szept. 29
10:26
Mosley doppingolt? (Infostart)
A tekintélyes Sports Illustrated lap internetes kiadásának értesülése szerint Shane Mosley doppingszerek segítségével készült fel az Oscar de la Hoya elleni ökölvívó világbajnoki címmérkőzésre 2003-ban.
szept. 29
10:37
Balzsay Károly marad Erdei mellett (Infostart)
A nagyközépsúlyú Balzsay Károly három évvel meghosszabbította szerződését az Universum Box-Promotion csapatával.
szept. 29
10:38
Mosley doppingolt de la Hoya ellen 2003-ban (Behaviour)
A tekintélyes Sports Illustrated lap internetes kiadásának értesülése szerint Shane Mosley doppingszerek segítségével készült fel az Oscar de la Hoya elleni ökölvívó világbajnoki címmérkőzésre 2003-ban. Az SI.com birtokába került naptár szerint Mosley legalább kétféle tiltott szert kapott az elhíresült BALCO-laboratóriumtól, az egyik ilyen volt az eritropoetin (EPO), amelyet két hónappal a 2003.…
szept. 29
10:43
Balzsay Károly szerződést hosszabbított (Behaviour)
A nagyközépsúlyú Balzsay Károly három évvel meghosszabbította szerződését az Universum Box-Promotion csapatával. A monokli.com című szaklap értesülése szerint a Boksz Világszervezet (WBO) ranglistáján a tizedik helyen álló magyar ökölvívó legközelebb november 24-én, Drezdában fog kötelek közé lépni. Ezen a gálán Erdei Zsolt félnehézsúlyú világbajnok és Bedák Zsolt is szerepel. A 28 éves Balzsay…
szept. 29
11:29
Hegymászás: a Himalája indiai részén meghalt egy alpinista (She)
Legalább egy hegymászó meghalt, több mint száz nehéz helyzetbe került, többek között orosz, német és ausztrál állampolgárok, a Himalája indiai részén, miután a térségben rendkívül heves havazás volt - közölte egy helyi tisztviselő szombaton.
szept. 29
11:41
Ökölvívás: Balzsay Károly szerződést hosszabbított (She)
A nagyközépsúlyú Balzsay Károly (képünkön) három évvel meghosszabbította szerződését az Universum Box-Promotion csapatával.
szept. 29
12:04
Ökölvívás: Matolcsi október 12-én újra a WBF világbajnoka lehet (She)
Október 12-én Matolcsi József visszaszerezheti a brit Marcus Portmantől a Boksz Világalapítvány (WBF) nagyváltósúlyú világbajnoki övét.
szept. 29
12:10
Matolcsi október 12-én újra a WBF világbajnoka lehet (Behaviour)
Október 12-én Matolcsi József visszaszerezheti a brit Marcus Portmantől a Boksz Világalapítvány (WBF) nagyváltósúlyú világbajnoki övét. A profibox.hu szaklap értesülése szerint az összecsapást az angliai Peterlee-ben rendezik meg. A két öklöző július 20-án, szintén Angliában, Wolverhamptonban találkozott, akkor Matolcsi megsérült, a mérkőzésvezető pedig félbeszakította a küzdelmet, és kihirdette a…
szept. 29
12:38
Női labdarúgó-vb: Gaál Gyöngyi vezeti a bronzmérkőzést (She)
Gaál Gyöngyi vezeti az Egyesült Államok-Norvégia bronzmérkőzést vasárnap a kínai női labdarúgó-világbajnokságon.
szept. 29
12:44
Gaál Gyöngyi vezeti a bronzmérkőzést (Behaviour)
Gaál Gyöngyi vezeti az Egyesült Államok-Norvégia bronzmérkőzést vasárnap a kínai női labdarúgó-világbajnokságon. A sanghaji találkozó közép-európai idő szerint 11 órakor kezdődik. A német-brazil "álomdöntőn" az ausztrál Tammy Ogston fújja a sípot.
szept. 29
12:55
Stuttgart a pénzek visszatartásával fenyeget (Behaviour)
A kerékpáros-világbajnokságnak otthont adó Stuttgart városa elégedetlen a sportág nemzetközi szövetségének (UCI) doppingpolitikájával, és arra készül, hogy nem fizet ki 600 ezer eurót az UCI-nak a rendezésért.
szept. 29
13:39
Kerékpáros-vb: olasz siker a női mezőnyversenyben (Behaviour)
Az olasz Marta Bastianelli nyerte a női mezőnyversenyt a stuttgarti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 29
13:41
Vívó-vb, női kard: Nagy és Sznopek a 32 között (Behaviour)
A négy magyar induló közül kettő - Nagy Orsolya és Sznopek Gabriella - bejutott a legjobb 32 közé női kardban a szentpétervári vívó-világbajnokság szombati versenynapján, melyen még a férfi tőrözők selejtezőjét rendezik.
szept. 29
13:44
Vívó-vb, női kard: Nagy és Sznopek a harminckettő között (She)
A négy magyar induló közül kettő - Nagy Orsolya és Sznopek Gabriella - bejutott a legjobb 32 közé női kardban a szentpétervári vívó-világbajnokság szombati versenynapján, melyen még a férfi tőrözők selejtezőjét rendezik.
szept. 29
14:19
Tenisz: a cseh Tomas Berdych bangkoki búcsúja (She)
A német Benjamin Becker búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt cseh Tomas Berdychet az 550 ezer dollár összdíjazású bangkoki keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében.
szept. 29
14:19
Berdych búcsúja (Behaviour)
A német Benjamin Becker búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt cseh Tomas Berdychet az 550 ezer dollár összdíjazású bangkoki keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében.
szept. 29
14:30
Vívó-vb, női kard: Nagy és Sznopek már a tizenhat között (She)
A kardozó Nagy Orsolya és Sznopek Gabriella bejutott a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
szept. 29
14:54
Kerékpáros-vb: olasz siker a női mezőnyversenyben (She)
Az olasz Marta Bastianelli (képünkön) nyerte a női mezőnyversenyt a stuttgarti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 29
15:24
Vívó-vb, női kard: nincs magyar versenyző a negyeddöntőben (She)
Nem került be magyar vívó a női kardozók egyéni versenyének negyeddöntőjébe a szentpétervári világbajnokságon, mivel Nagy Orsolya és Sznopek Gabriella vereséget szenvedett a harmadik fordulóban.
szept. 29
15:26
Vívó-vb, férfi tőr: két magyar versenyző a 64-es táblán (She)
Két magyar férfi tőröző került fel a selejtezőből a 64-es táblára a szentpétervári vívó-világbajnokságon.
szept. 29
15:48
Sportlövő-ob: Csonka Zsófia légpisztolyban javított (She)
Csonka Zsófia a sportpisztolyban szerzett ezüstérme után szombaton, a légpisztolyosok között már nem talált legyőzőre a Sarlóspusztán zajló sportlövő országos bajnokságon.
szept. 29
16:00
Premier League: ismét nyert a Manchester City (Behaviour)
Folytatta remek sorozatát a Manchester City az angol labdarúgó Premier League-ben: a 8. forduló nyitómérkőzésén a vendég Newcastle Unitedet győzte le. A hazaiak a mostani idényben eddig valamennyi otthoni találkozójukat megnyerték
szept. 29
16:11
Kick-box világbajnokság: nyolc magyar került be a döntőbe (She)
A tizenhárom magyar elődöntősből nyolc nyert, és ezzel bejutott a fináléba a belgrádi kick-box világbajnokságon.

Keresés