2007. szeptember 26. szerda

szept. 26
0:00
Fernando Torres mesterhármasával nyert a Liverpool (Infostart)
Fernando Torres megszerezte első angliai mesterhármasát, hazai pályán kikapott a Bundesligában eddig remekül szereplő, a forduló előtt a második helyen álló Hertha, Spanyolországban az Espanyol Sevillában is nyerni tudott a nyilvánvalóan válságban lévő kétszeres UEFA-kupa-győztes ellen. A kedd futballeredményei külföldről.
szept. 26
0:11
Ki hívta ide ezt az edzőt? (Blikk)
Különös hírrel szolgált hétfőn a norvég Dagbladet című lap: állítása szerint Magyarországra akarták csábítani Benny Lennartssont, a norvég első osztályú IK Start svéd edzőjét.
szept. 26
0:15
Ronaldhinhót évi 4 milliárdért csábítja a Chelsea (Blikk)
Az orosz milliárdos 58 millió fontos (20,7 milliárd forintos), öt évre szóló szerződést kínált a brazil sztárnak.
szept. 26
0:19
Szávay győzelemmel kezdte a szöuli tenisztornát is (Blikk)
Szávay Ágnes (18) ott folytatja, ahol néhány napja Kínában abbahagyta.
szept. 26
0:23
Combon szúrták a dzsúdós Ungvárit (Blikk)
Megkéselték Ungvári Miklóst (26), a kétszeres vb-ezüstérmes, Európa-bajnok dzsúdóst.
szept. 26
0:27
Gellei a Paks megmentője (Blikk)
A volt szövetségi kapitány legutóbb a Ferencvárosnál dolgozott az NB I-ben.
szept. 26
0:31
Micsoda páros! (Blikk)
Egy különleges páros a Képes Sport e heti számában! Bóna Ildikót, az idei Miss Universe Hungary győztesét és párját, Maróti Béla futballistát mutatja be a Képes Sport.
szept. 26
0:35
Hegedűs kivédte a Vasas szemét (Blikk)
Siófok - Hálát adhatnak a sorsnak a Siófok focistái, hogy olyan kapusuk van, mint Hegedűs Lajos (19).
szept. 26
0:39
Focisuli a lilákkal (Blikk)
Budapest - Testnevelésórán melegítettek be az Újpest labdarúgói. Tisza Tibor (22) és Vermes Krisztián (22) legalább hatvan kisgyerekkel focizott együtt a lila- fehérek tegnap reggeli edzése előtt.
szept. 26
0:43
Lékó a második helyért harcol a sakkvébén (Blikk)
Mexikóváros - A sakkvilágbajnokságon Lékó Péter (28) újabb döntetlennel folytatta szereplését, a 10. fordulóban Borisz Gelfanddal 24 lépésben remizett, miután az izraeli nagymester tisztáldozattal örökös sakkot ért el.
szept. 26
0:47
Tyson újabb 4 évre került rács mögé (Blikk)
Tyson tavaly decemberben kokaintól bódultan ült volán mögé, s majdnem a helyi rendőrfőnök autójának csapódott.
szept. 26
6:47
Újra főnök lett a Real Madrid egykori kapitánya - videó (Infostart)
Fernando Hierro visszatért a futball világába. A Real Madrid egykori csapatkapitánya a Spanyol Labdarúgó-szövetség sportigazgatója lett.
szept. 26
7:09
Aston Villa: Carew hathetes kényszerpihenőn (Behaviour)
Előreláthatólag hat hétig nem léphet pályára John Carew, az Aston Villa norvég labdarúgója. A válogatott támadó az Everton elleni vasárnapi 2-0-ra megnyert bajnokin szenvedett térdsérülést. "Fontos láncszeme a csapatnak, így a kiesése óriási veszteség" - nyilatkozta Martin O,Neill vezetőedző.
szept. 26
7:20
Ronaldinho 82 millió eurót keresett volna a Chelsea-nél (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint Ronaldino, az FCF Barcelona brazil sztárja öt év alatt 82 millió eurót keresett volna, ha a Chelsea labdarúgócsapatához igazol. A The Sun című brit szigetországi bulvárlap értesülése szerint ajánlatot tett Ronaldinho megvételére, de az üzlet nem jött létre.
szept. 26
7:31
Aston Villa: John Carew hathetes kényszerpihenőn (She)
Előreláthatólag hat hétig nem léphet pályára John Carew, az Aston Villa norvég labdarúgója. A válogatott támadó az Everton elleni vasárnapi 2-0-ra megnyert bajnokin szenvedett térdsérülést.
szept. 26
8:07
Szávay Ágnes: "Próbálok ugyanaz a lány lenni, aki voltam" (Infostart)
Szávay Ágnes sztár lett. Ezen a héten Dél-Koreában, Szöulban vesz részt egy IV-es erősségű WTA-versenyen - ő a torna második kiemeltje, a világ egyik leghíresebb játékosa, a világranglista kilencedikje Venus Williams mögött. A magyar éljátékossal a szöuli Hansol Openen érdekes interjú készült, ebből válogattunk.
szept. 26
8:46
Rögbi: Zágrábban megnyerte a nyitófordulót a Fehérvár RC (She)
A Fehérvár RC női csapata idén is elindult a női Interligában. Négy ország (Magyarország, Horvátország, Bosznia, Ausztria) amazonjai csapnak össze négy színhelyen a hetesrögbi szabályai szerint. Négy fordulót játszanak egymás országaiban, így négy alkalommal játszik mindenki mindenki ellen. Ezzel a rendszerrel bizonyára reális kép alakul ki, melyik a legjobb csapat a környéken.
szept. 26
8:52
Kézilabda: a KEK-győztes Valcea nyerte a női Szuper Kupát (She)
szept. 26
8:57
Kézilabda: válogatott utánpótlásedzők kinevezése (She)
szept. 26
9:03
Ismét kikapott a Sevilla (Behaviour)
A Sevilla meglepetésre hazai pályán kikapott az Espanyoltól a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának nyitómérkőzésén. Úgy tűnik, az UEFA Kupa legutóbbi két kiírásának bajnoka kisebb hullámvölgyben van, hiszen egy hét alatt ez volt a harmadik veresége: a múlt szerdán a Bajnokok Ligájában az Arsenaltól kapott ki 3-0-ra, szombaton pedig az FC Barcelonától bajnoki rangadón 2-1-re.
szept. 26
9:30
A szakítás jól ment, a lökés pocsékul (Behaviour)
Szakításban remekelt, lökésben kiesett, így összetett eredmény nélkül maradt Nagy Péter, a pekingi olimpiára kvalifikáló thaiföldi világbajnokságon az utolsó napon, a magyar csapatból utolsóként színre lépett súlyemelő.
szept. 26
10:43
Geráék elbúcsúztak a ligakupától (Behaviour)
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion hazai pályán vereséget szenvedett a szintén másodosztályú Cardiff Citytől, s ezzel kiesett az angol labdarúgó Ligakupából. A magyar válogatott játékos nem szerepelt a mérkőzésen.
szept. 26
10:49
Edzőváltás a Marseille-nél (Behaviour)
A francia Olympique Marseille labdarúgócsapatának vezetői menesztették Albert Emon edzőt és a helyére a belga Eric Geretset nevezték ki. A klub irányítói azért döntöttek a váltás mellett, mert az együttes nagyon gyengén kezdte a 2007/08-as szezont, kilenc forduló után hét ponttal csupán a 16. helyen áll a bajnokságban.
szept. 26
10:51
Ismét Woods az év legjobbja (Behaviour)
A világelső Tiger Woodsot sorozatban harmadik alkalommal választotta meg az év legjobb játékosának a Profi Golfozók Szövetsége, a PGA. Az amerikai szupersztár az idén hét versenyt nyert meg, köztük az év negyedik Grand Slam-viadalát, a PGA Championshipet. Ráadásul az ő sikerével zárult az idén útjára indított FedEX Kupa pontversenye is, amely a legrangosabb tornákon elért helyezéseket összegzi.
szept. 26
12:48
Kézilabda, Cornexi: kérdéses Kenyeres játéka a Derecske ellen (She)
A Cornexi válogatott szélsője, Kenyeres Fanni (képünkön) a Békéscsaba ellen 25-22-re megnyert élvonalbeli női kézilabda-bajnoki mérkőzés első félidejében egy ütközést követően sérült meg, játéka kérdéses a hétvégé, Derecske elleni hazai bajnokin.
szept. 26
14:02
Chelsea: állítólag rövidesen Marco van Basten váltja Grantot (She)
A jelenleg televíziós szakkomentátorként tevékenykedő Fabio Capello állítja, hamarosan Marco van Basten lesz a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője a múlt csütörtökön, Jose Mourinho lemondása után kinevezett Avram Grant helyett.
szept. 26
14:40
Kézilabda, Dunaferr: Kiss Szilárd szerződést bontott (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata és Kiss Szilárd (képünkön) vezetőedző. A klub ideiglenesen Kolics János szakosztály-igazgatót bízta meg az együttes irányításával.
szept. 26
14:52
Kerékpáros-vb, Stuttgart: holland arany az U23-asok között (She)
A holland Lars Boom (képünkön) nyerte a férfi U23-asok egyéni időfutamát a stuttgarti országúti kerékpáros-világbajnokságon. Lovassy Krisztián az 50., Koczka Sándor pedig a 70., utolsó lett.
szept. 26
15:02
Súlyemelő-vb,Thaiföld: lett győzelemmel zárásként (She)
Az egykor ólomsúlynak nevezett férfikategória, most plusz 105 kg küzdelmeivel ért véget a thaiföldi súlyemelő-világbajnokság szerdán, amelynek zárószámában Viktors Scserbatis (képünkön) személyében lett aranyérmest avattak.
szept. 26
15:12
Kerékpáros-vb, Stuttgart: Di Luca és Bettini indulása kérdéses (She)
Doppingproblémák miatt az olasz válogatott két legnagyobb sztárjának, Danilo Di Lucának és Paolo Bettininek a szereplése is kérdésessé vált a szerdán kezdődött stuttgarti országúti kerékpáros világbajnokságon.
szept. 26
16:44
Anand újabb győzelme (Metropol)
Az éllovas exvilágbajnok Viswanathan Anand látványos győzelmet aratott a sakkvilágbajnokság 11. fordulójában, Mexikóvárosban, és előnyét másfél pontra növelte. Lékó ismét remizett.
szept. 26
16:46
Súlyemelő-vb: Nagy Péter tündöklése és bukása (Metropol)
Szakításban remekelt, lökésben kiesett, így összetett eredmény nélkül maradt Nagy Péter, a pekingi olimpiára kvalifikáló thaiföldi világbajnokságon az utolsó napon, a magyar csapatból utolsóként színre lépett súlyemelő.
szept. 26
16:48
Landis bizonyítani akarja ártatlanságát (Metropol)
A tavalyi Tour de France kerékpáros körverseny első helyétől megfosztott és két év eltiltást kapó amerikai Floyd Landis szeretné bebizonyítani, hogy a doppingellenes rendszer korrupt és ő maga pedig ártatlan. Rajongói mindenesetre már kétmillió dollárt adtak neki erre a célra.
szept. 26
17:43
Súlyemelő-vb: a férficsapat a 35., nincs pekingi kvalifikáció (She)
A magyar férfiválogatott a 35. helyen végzett a nemzetek sorrendjében a pekingi olimpiára selejtező thaiföldi súlyemelő-vb csapatversenyében, így továbbra sincs ötkarikás kvótája a sportágnak.
szept. 26
17:54
Női kosárlabda Eb: Franciaország legyőzte Olaszországot (She)
Franciaország 64-48 arányban legyőzte a házigazda olaszokat a női kosárlabda Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában.
szept. 26
17:59
Női labdarúgó-vb: döntőbe jutottak a címvédő németek (She)
A címvédő német válogatott bejutott a döntőbe a kínai női labdarúgó-világbajnokságon, miután a legjobb négy között három góllal nyert Norvégia csapata ellen, Tiencsinben.
szept. 26
18:04
Kerékpáros-vb, Németország: hazai siker a női időfutamon (She)
A hazai közönség örömére a német Hanka Kupfernagel nyerte a női időfutamot a stuttgarti országúti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 26
19:25
Di Luca és Bettini is doppinggyanúba keveredett (Metropol)
Doppingproblémák miatt az olasz válogatott két legnagyobb sztárjának, Danilo Di Lucának (képünkön) és Paolo Bettininek a szereplése is kérdésessé vált a szerdán kezdődött stuttgarti országúti kerékpáros világbajnokságon.
szept. 26
19:51
Magyar Kupa: magabiztosan jutott a 16 közé a Debrecen csapata (She)
A Magyar Kupa legjobb tizenhat csapat közé jutott a Debrecen csapata, miután idegenben 4-2-re-legyőzte az egyébként elszánt és szépen helytálló NB II-es Kecskemét gárdáját.
szept. 26
19:56
Budapest Bank férfi kézilabda liga: hazai győzelmek az A csoportban (She)
A Debrecen és a PLER-Airport egyaránt hazai pályán győzött a Budapest Bank férfi kézilabda liga szerdai mérkőzésein.
szept. 26
20:18
Bundesliga II: Torghelle Sándor gólpasszt adott, nyert a Jena (She)
Hazai pályán győzött a Carl Zeiss Jena a Bundesliga másodosztályának hetedik fordulójában. Tovább bukdácsol a Kaiserslautern.
szept. 26
20:33
Női kézilabda NB I: otthon könnyedén nyert a Dunaferr (She)
Tizenkét góllal múlta felül a hazai pályán játszó Dunaferr a Hódmezővásárhelyt a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.
szept. 26
20:44
Női kosárlabda Eb: Oroszország továbbra is százszázalékos (She)
Orszorszég harmadik mérkőzését is megnyerte, ezúttal Görögország csapatát múlta felül fölényes játékkal 86-47-re.
szept. 26
20:49
Búcsúzott az MTK, továbbjutott a Ferencváros a kupában (Infostart)
Kilenc élvonalbeli csapat maradt versenyben a labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulója után. Az MTK és a ZTE kiesett, míg a címvédő Honvéd továbbjutott. A másodosztályú együttesek rangadóján a Ferencváros legyőzte a Felcsútot.
szept. 26
21:10
Megkapta az első pofont a Chelsea új edzője (Infostart)
Alig pár nappal kinevezés után máris megkapta az első pofont Avram Grant, a Chelsea labdarúgóklub új szakvezetője. Az edző ugyanis csak a mérkőzés napján akart Hullba utazni a helyi csapat elleni Carling kupa találkozóra, a játékosok azonban egyszerűen nemet mondtak neki.

Keresés