2007. szeptember 7. péntek

szept. 7
0:08
Együtt mennek a vébére (Blikk)
Tegnap hajnalban elutazott az év legfontosabb versenyére, a mexikói világbajnoki döntőre Lékó Péter.
szept. 7
0:12
Fradi: Szégyen ez a vereség (Blikk)
Bár még csak két forduló telt el a női kézilabda-bajnokságból, már most kapott egy nagy pofont a bajnoki címvédésre készülő Ferencváros együttese.
szept. 7
0:16
A szurkolókért futballoznak (Blikk)
A két héttel ezelőtti, olaszok elleni sikerrel azonnal több tízezer drukkert állítottak maguk mellé Várhidi Péter (49) labdarúgói.
szept. 7
0:20
Imádják Sadjót, az újpesti buldogot (Blikk)
A szerdán megjelenő Képes Sportban exkluzív fotókkal spékelt riport olvasható az Újpest kőkemény balhátvédjéről, Sadjó Hamanról.
szept. 7
0:24
Róth fiataljai az esélyesek (Blikk)
Budapest - Róth Antal (47) szövetségi kapitány és az U21-es labdarúgó-válogatott a felnőttekhez hasonlóan két Európa-bajnoki selejtezőre készül. A mieink ma a csoport utolsó helyén álló San Marino ellen játszanak idegenben, jövő szerdán pedig a Szusza Ferenc stadionban fogadják Szerbiát.
szept. 7
0:28
Várhidi: Úgy játszunk, mint az olaszok ellen (Blikk)
Bár Várhidi Péter szövetségi kapitány csak ma este hirdet kezdőcsapatot a bosnyákok ellen, a szakember elárulta: szombaton is három csatárral támadunk.
szept. 7
0:32
Dzsudzsák gólt akar rúgni (Blikk)
Dzsudzsák Balázst (20) nem törte meg, hogy a nyári átigazolási szezonban nem sikerült külföldre szerződnie.
szept. 7
0:36
Keményen focizik a bosnyák csapat (Blikk)
Tata - Tornyi Barnabás (53) térképezte fel a magyar labdarúgó-válogatott holnapi ellenfelét, Bosznia-Hercegovina csapatát. Várhidi Péter (49) segítője a helyszínen tekintette meg júniusban a bosnyákok Málta elleni, Zlatan Muslimovic góljával 1-0-ra megnyert selejtezőjét. Jegyzetelt, DVD-melléklettel ellátott összeállítást készített, és tapasztalatait a tatai edzőtáborban megosztotta a szövetségi…
szept. 7
0:40
Kizárják a McLarent? (Blikk)
London - Kizárják a McLaren-Mercedest a Forma-1-ből? Könnyen lehet, a Ferrari ugyanis új bizonyítékokat juttatott el a Nemzetközi Automobil-szövetségnek (FIA), amelyekből kiderül, hogy a tőlük lopott adatokat igenis felhasználta a rivális istálló. Márpedig ha ez bebizonyosodik, az idei és akár a jövő évi mezőnyből is száműzhetik a vb-n vezető ezüstnyilakat”!
szept. 7
7:51
Paks: visszatérhetnek az első csapat keretébe a száműzöttek (She)
Visszatérhet az élvonalbeli Paks első csapatának keretébe az onnan korábban a gyenge szezonkezdet miatt száműzött három játékos, Balaskó Iván, Zováth János és Fehér Attila.
szept. 7
8:56
MLS: kétgólos vezetését pazarolta el a DC United a Chivas USA ellen (She)
Az MLS, az amerikai labdarúgó-bajnokság alapszakaszában a liga két meghatározó együttese, a DC United és a Chivas USA feszült egymásnak és játszott 2-2-s döntetlent.
szept. 7
10:33
Magyarországon nyerte első külföldi versenyeit a US Open elődöntőse (Infostart)
Teljes immár mindkét nemben az elődöntő mezőnye, miután a spanyol David Ferrer és a szerb Novak Djokovics is csatlakozott a többiekhez. A férfiaknál a 2. helyen kiemelt Nadalt is búcsúztató, a 15. helyen kiemelt Ferrer a meglepetésember - az első helyen kiemelt Federer, a harmadik Djokovics és a negyedik Davigyenko igazolta a kiemelési lista helyességét.
szept. 7
11:58
Kísért Materazzi szelleme (Infostart)
Nincs béke a franciák és az olaszok között, a jelek szerint a tavalyi világbajnoki döntő óta nem nyugodtak meg a kedélyek. Ezúttal elsősorban a franciák "üzengettek", sőt, szövetségi kapitányukat, Raymond Domenecht az UEFA meg is büntette az olasz utánpótlás-válogatottról alkotott bundavádja miatt.
szept. 7
12:00
Raikkönen nyitott az élen Monzában (Infostart)
A finn Kimi Raikkönen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj első szabadedzésén.
szept. 7
12:10
Hegyikerékpár, Mátra Maraton: az ország legmagasabb hegye a cél (She)
A Groupama Mountain Bike Maraton Magyar Kupasorozat utolsó előtti fordulójára, a Mátra Maratonra szeptember 9-én vasárnap kerül sor. Az elit összetett versenyt négy futam után jelentős pontkülönbséggel az idei magyar bajnok Hasenfratz Péter valamint Simon Emese (képünkön) vezeti. A viadal a T-Mobile TOP Maraton sorozat IV. futama is egyben. A résztvevők felkészültségüknek megfelelően 32, 55 és 88…
szept. 7
12:52
Eb-selejtezők: Clemente 2300 km-t autózva érkezett Belgrádba (She)
Javier Clemente (képünkön) 2300 kilométert autózva megérkezett Belgrádba, a szerb labdarúgó-válogatott spanyol szövetségi kapitánya, hogy felkészítse csapatát a finnek elleni, szombati Európa-bajnoki selejtezőre.
szept. 7
13:07
Valencia: Vicente legkorábban egy hónap múlva térhet vissza (She)
Vicente Rodriguez, a Valencia középpályása még négy hétig biztosan nem áll a spanyol csapat szakvezetőjének, Quique Sánchez Floresnek a rendelkezésére.
szept. 7
13:12
Ismét meghalt egy élvonalbeli labdarúgó (Infostart)
Újabb, a labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő játékos szenvedett halálos autóbalesetet a Dél-afrikai Köztársaságban.
szept. 7
13:53
Peking 2008: „aranyárban” a 110 gát jegyei (Metropol)
Tizenegy hónappal a játékok rajtja előtt fellendülőben a feketepiac Kínában: a pekingi olimpia 110 m-es gátfutó döntőjére – amelyben nagy valószínűséggel ott lesz a hazai kedvenc Liu Hsziang is – például 3900 euróért árulják a jegyeket az interneten.
szept. 7
15:10
Jégkorong, Hor-Fer Kupa: diadalmas zalaegerszegi Titánok (She)
szept. 7
15:16
UEFA: nézőtéri rendbontások miatt öt klubot megbüntetettek (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nézőtéri rendbontások miatt öt klubot megbüntetett. Az UEFA a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében történt incidensek miatt sújtotta pénzbüntetéssel a csapatokat.
szept. 7
15:41
Dopping: átfogó rendszerben a tiszta magyar sikerekért (Metropol)
Tizenegy hónappal a pekingi nyári olimpia előtt kiemelt jelentőségük van a doppingellenes intézkedéseknek, így annak az átfogó cselekvési tervnek, amelyet az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) dolgozott ki, s amelyben fontos együttműködő partner többek között a Magyar olimpiai Bizottság (MOB).
szept. 7
16:35
Magyar-bosnyák Eb-selejtező: megérkezett a vendégküldöttség (She)
Péntek délután megérkezett Budapestre a bosnyák labdarúgó-válogatott, amely szombaton 16 órakor Székesfehérváron Európa-bajnoki selejtezőn lép pályára a magyarok ellen.
szept. 7
16:37
Tenisz: Szávay szombaton érkezik haza, kedden közönségtalálkozó (She)
Szombaton reggel, a Malév menetrendszerinti járatával, 8:25 órakor érkezik Budapestre Szávay Ágnes, az amerikai nyílt teniszbajnokság magyar hőse. A US Openen egyesben negyed-, míg párosban elődöntős klasszis kedden délután találkozik ismét szurkolóival.
szept. 7
16:39
Dél-Afrika: újabb haláleset az első osztályú futballbajnokságban (She)
Újabb, a labdarúgó-bajnokság élvonalában szerepelt játékos szenvedett halálos autóbalesetet a Dél-afrikai Köztársaságban.
szept. 7
16:41
Cselgáncs: lemond a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség elnöke (She)
A dél-koreai Park Jong Szung úgy döntött, lemond a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) elnöki posztjáról.
szept. 7
18:16
Vuelta: Zabel sikere (Metropol)
A német Erik Zabel nyerte a 62. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hetedik szakaszát. A Milram klasszisa sprintbefutóban végzett az élen az ausztrál Allan Davis és az olasz Paolo Bettini előtt.
szept. 7
19:11
Alonso óriási fölénnyel az élen (Infostart)
A spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj második szabadedzésén.
szept. 7
19:11
MOB-elnökségi: veszélyben a klubok és a sportegészségügy (She)
A sportegyesületekben és a sportegészségügyben uralkodó drámai helyzet volt a fő téma a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökségi ülésén, amelyen a kormány képviseletében részt vett Elbert Gábor szakállamtitkár is.
szept. 7
20:18
Férfi röplabda Eb: öt játszmában nyertek a görögök (Metropol)
Görögország ötszettes csatában nyert Hollandia ellen az oroszországi férfi röplabda Európa-bajnokság második fordulójában.
szept. 7
20:24
Férfi röplabda Eb: öt játszmában nyertek a görögök (She)
Görögország ötszettes csatában nyert Hollandia ellen az oroszországi férfi röplabda Európa-bajnokság második fordulójában. A hollandok két forduló után is nyeretlenek.
szept. 7
21:02
Férfi kosárlabda-Eb: Izrael nagy csatában nyert Horvátország ellen (She)
A horvát nemzeti válogatott 80?75-s arányú vereséget szenvedett Izrael együttese ellen a Spanyolországban zajló kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában.
szept. 7
21:34
Tenisz, US Open: az Aspelin-Knowle duó győzött férfi párosban (She)
A svéd Aspelin és az osztrák Knowle alkotta páros győzelmével ért véget az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) férfi párosküzdelmeinek fináléja, miután a 10. kiemelt duó két szettben, 7-5, 6-4 arányban bizonyult jobbnak a cseh Dlouhy-Vizner kettősnél.
szept. 7
21:53
Torna-vb: a tizenöt éves Shawn Johnson nyert női összetettben (Metropol)
A mindössze tizenöt éves amerikai Shawn Johnson nyerte a nők összetett versenyét a stuttgarti torna-világbajnokságon.
szept. 7
21:55
Torna-vb: az amerikai Shawn Johnson nyert női összetettben (She)
Elsősorban dinamikus talajgyakorlatának köszönhetően az amerikai Shawn Johnson (képünkön) nyerte női egyéni összetettben a világbajnoki címet a stuttgarti tornász-világbajnokságon.
szept. 7
21:57
Barátságos mérkőzés: Svájc szoros meccsen múlta felül Chilét (She)
Svájc labdarúgó válogatottja 2-1-es győzelemmel folytatta a felkészülést a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra a Chile nemzeti együttese ellen Bécsben rendezett péntek esti felkészülési mérkőzésén.
szept. 7
22:00
Asztalitenisz: bravúros BVSC-győzelem a Düsseldorf ellen (She)
A Lombard-BVSC férfi asztalitenisz-csapata hatalmas küzdelemben 3:2-re legyőzte a papíron erősebb Borussia Düsseldorf együttesét a férfi asztaliteniszezők Bajnokok Ligájának budapesti mérkőzésén, a budapesti Körcsarnokban.
szept. 7
22:49
U21-es Eb-selejtező: hat gólt lőttek San Marinónak a magyarok (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott San Marino vendégeként, Serravalléban. Róth Antal szövetségi edző együttese szerdán Szerbiával találkozik a Szusza Ferenc Stadionban.
szept. 7
23:15
Atlétika, Golden League: Michelle Perry hamadik lett, így "elszállt" (She)
Az atlétika Golden League sorozat zürichi állomása után biztossá vált, hogy a hátralévő két viadal előtt már csak két versenyző hajthat az egymillió dolláros fődíjra.

Keresés