2007. szeptember 23. vasárnap

szept. 23
0:11
Bayern-verésre készül Hajnal (Blikk)
A szezon eddigi legfontosabb meccsére készül a német focibajnokság legjobb játékosa, Hajnal Tamás.
szept. 23
0:11
Messi duplájával verte a Sevillát a Barcelona (Infostart)
A Barcelona 2-1-re győzött a vendég Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának rangadóján. A katalán gárda mindkét gólját Messi szerezte, míg a Sevilla a hosszabbításban Kanoute találával szépített.
szept. 23
0:15
Hengerelt az Arsenal (Blikk)
szept. 23
0:19
Aranycsapatát ünnepelte Győr (Blikk)
Bár Egervári Sándor legénysége 4-1-re győzött a Fehérvár ellen, inkább a 25 esztendővel ezelőtti kétszeres bajnok együttese miatt.
szept. 23
0:23
Ivan Dudics: Elégtelen (Blikk)
Alattomos, durva jelenettel "ünnepelte” Ivan Dudics (30) a Fair Play világnapját.
szept. 23
0:27
Totti és Del Piero újra összecsap (Blikk)
Ma délután az olasz labdarúgó-bajnokság első nagy rangadóját, az AS Roma- Juventus összecsapást láthatjuk.
szept. 23
0:31
Mourinhónak az angol sajtó hiányzik majd (Blikk)
London - José Mourinho (44) mindig meghökkenti a körülötte lévőket. A Chelsea labdarúgócsapatának kispadjáról távozó portugál hároméves londoni pályafutása során szinte nem volt olyan nap, hogy ne lett volna valamilyen furcsa kijelentése a sajtóban. A búcsúbeszéde sem hétköznapira sikerült.
szept. 23
0:35
Szenzációs Szávay! (Blikk)
Fantasztikus játékkal döntőbe jutott Szávay Ágnes (18) a pekingi tenisztornán.
szept. 23
0:39
Talmácsit megtartja a csapata (Blikk)
szept. 23
0:43
Lékó megszerezte első győzelmét (Blikk)
szept. 23
9:40
NHL, előszezon: verést és öt gólt kapott a Rangers és a Penguins (She)
Az NHL, az észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszában öt gólt és alapos verést kapott a New York Rangers és a Pittsburgh Penguins.
szept. 23
10:11
Talmácsi a második lett Japánban (Infostart)
A 125 köbcentiméteresek között versenyző Talmácsi Gábor a második lett Motegiben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján.
szept. 23
10:36
Kilenc szurkolót állítottak elő Nyíregyházán (Behaviour)
Kilenc szurkolót állítottak elő a rendőrök a Nyíregyháza-Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzés előtt, alatt és után történt rendbontások miatt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese. A kilenc előállított hazai és vendég szurkoló közül öt személyt őrizetbe vettek garázdaság és rendzavarás miatt, míg a többiek ellen szabadlábon hagyásuk mellett indult eljárás - mondta…
szept. 23
11:13
Red Bull Air Race: Besenyei hatodik San Diegóban (Metropol)
Besenyei Péter a hatodik helyen végzett a Red Bull Air Race műrepülőverseny San Diegó-i állomásán, az egyesült államokbeli viadalt a brit Paul Bonhomme nyerte.
szept. 23
11:27
Bundelsiga: távozott a Cottbus edzője, Petrik Sander (She)
Távozott posztjáról Petrik Sander, a labdarúgó Bundesligában sereghajtó Energie Cottbus vezetőedzője. A csapat hat forduló alatt csupán két pontot gyűjtött, legutóbb otthon kapott ki 2-1-re a Wolfsburgtól.
szept. 23
12:41
Salakmotor, Szlovén GP: Nicki Pedersen már világbajnok (She)
Bár még egy forduló hátravan a salakmotoros Grand Prix sorozatból, a legutóbbi Szlovén Nagydíjon eldőlt, ismét Nicki Pedersen az egyéni világbajnok. A dán versenyző 2003 után szerezte meg újfent az elsőséget, és az is biztos, hogy az ausztrál Leigh Adamsé lesz a második hely.
szept. 23
12:47
Salakmotor: a dán Nicki Pedersen már világbajnok (She)
Bár még egy forduló hátravan a salakmotoros Grand Prix sorozatból, a legutóbbi Szlovén Nagydíjon eldőlt, ismét Nicki Pedersen (képünkön) az egyéni világbajnok.
szept. 23
13:45
Magyar arany Poznanban (Infostart)
Aranyérmes lett a Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár a poznani evezős Európa-bajnokságon.
szept. 23
14:16
Női labdarúgó-vb: Norvégia legyőzte Kínát és elődöntős (She)
A norvég válogatott 1-0-ra legyőzte a házigazda Kína együttesét a női labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé.
szept. 23
15:20
Atlétika: Pars Krisztián második kalapácsvetésben a Világdöntőn (She)
szept. 23
15:37
Hiollandia: az Ajax Amszterdam újabb sikere az AZ Alkmaar ellen (She)
Alkmaarból tudta elhozni a három pontot az Ajax Amszterdam együttese a holland bajnokság ötödik fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén. A 3-2-es idegenbeli győzelmet hozó meccsen az uruguayi légiós Suarez duplázni tudott.
szept. 23
16:20
Női labdarúgó-vb: Brazília legyőzte Ausztráliát, így elődöntős (She)
A brazil válogatott lesz az Egyesült Államok csapatának ellenfele az elődöntőben a női labdarúgó-világbajnokságon, Kínában, miután a negyeddöntőben 3-2-re győzött az ausztrál nemzeti együttes ellen.
szept. 23
16:20
Zseniális Szávay! (Infostart)
Szávay Ágnes pályafutása legnagyobb sikerét aratta a Pekingben rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán. Az alig 19 éves magyar játékos a kínai verseny rendkívül izgalmas döntőjében három szettben, 6:7, 7:5, 6:2-re győzött a második helyen kiemelt, a világranglistán harmadik szerb Jelena Jankovics ellen.
szept. 23
17:11
Gólokat kapott a Roma! (Infostart)
A Juventus megállította a listavezető Romát az olasz labdarúgó-bajnokságban. A fővárosi együttes a negyedik fordulóban otthon 2-2-es döntetlent ért el az újonccal szemben, így már nincs hibátlan csapat a Serie A-ban.
szept. 23
17:39
Premiership: két góllal nyert a Newcastle és az Aston Villa (She)
Kétgólos győzelmet ünnepelhetett a Newcastle United és a Blackburn az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. A ?szarkák? legjobbjai ezúttal a veterán Viduka és N'Zogbia voltak, az előbbi két gólt is szerzett, míg a francia két gólpassza mellett egyszer be is talált West Ham United ellen.
szept. 23
17:45
Asztalitenisz, férfi BL: győzött a német Düsseldorf (She)
szept. 23
18:02
Mencsov megnyerte a Vueltát (Infostart)
Az orosz Gyenyisz Mencsov nyerte a 62. Vuelta spanyolországi profi kerékpáros körversenyt.
szept. 23
19:08
Mourinho után nem volt ütőképes a Chelsea a rangadón (Infostart)
A Manchester United labdarúgócsapata sorozatban ötödik tétmeccsét ezúttal már nem 1-0-ra nyerte meg. Sir Alex Ferguson együttese az angol bajnokság hetedik fordulójában 2-0-ra győzött a vendég Chelsea ellen.
szept. 23
19:10
Csúnyán kikaptak Hajnalék és Husztiék is (Infostart)
Fekete napot zártak a magyar játékost is foglalkoztató német csapatok a labdarúgó Bundesligában.
szept. 23
19:12
Jankovics összeomlott Szávay ellen (Infostart)
Szávay Ágnes érhetően igen boldogan nyilatkozott azután, hogy egy ritkán látható feltámadást bemutatva 6:7, 7:5, 6:2-re legyőzte a második helyen rangsorolt szerb Jelena Jankovicot a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi keménypályás női tenisztorna döntőjében.
szept. 23
19:14
A Valencia a Barcelona előtt maradt (Infostart)
A pocsék szezonkezdet után sorozatban negyedik tétmeccsét nyerte meg a Valencia labdarúgócsapata, amely a spanyol bajnokság negyedik fordulójában 2-1-re nyert a Betis pályáján.
szept. 23
19:14
Súlyemelő-vb: orosz győztes 94 kg-ban, Kiss Attila 32. lett (She)
A korábbi napok gyakorlatához képest, vagyis az alapvetően ázsiai fölény után a férfi 94 kg legjobbjainak vasárnap késő esti küzdelmeit Európa uralta a thaiföldi súlyemelő-vb-n: a kategória A csoportjában orosz világbajnokot avattak. Kiss Attila a teljes rangsorban a 32. lett.
szept. 23
20:23
Női kézilabda NB I: a Győr nyerte a rangadót (Metropol)
Az előző szezonban ezüstérmes, Magyar Kupa-győztes Győr hazai pályán nyolc góllal nyert a címvédő FTC ellen a női kézilabda NB I-ben.
szept. 23
20:33
Davis Kupa: amerikai-orosz párharc következik a döntőben (She)
Igor Andrejev négy játszmában nyert Philipp Kohlschreiber ellen és ezzel a címvédő orosz férfi teniszválogatott 3-2-re győzött a vendég német együttes ellen a Davis Kupa elődöntőjében, Moszkvában.
szept. 23
21:01
Az intenzív osztályon ápolják a brazil futballsztárt (Infostart)
Autóbalesete után egy Sao Pauló-i kórház intenzív osztályán ápolják Walter Casagrandét, a brazil labdarúgó-válogatott volt játékosát.
szept. 23
21:29
La Liga: az Atlético Madrid lemosta a pályáról a Racingot (She)
A spanyol bajnokság negyedik fordulójának vasárnap esti mérkőzén kiütéses , négygólos győzelemet aratott a nyáron mintegy nyolcvan millió eurós nagybevásárlást tartó Atlético Madrid hazai környezetben a Racing Santander ellen.
szept. 23
21:51
Cselgáncs Világkupa: Bor Barna ötödik lett Birmighamben (She)
A plusz 100 kilósok között szereplő Bor Barna ötödik lett a cselgáncs Világkupa-sorozat birminghami állomásán.
szept. 23
22:41
Serie A: Cassano sem tudta győzelemhez segíteni a Sampdoriát (She)
Az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) vasárnap esti zárómérkőzésén gólnélküli döntetlen született a genovai derbin a Luigi Ferraris-stadionban. A Sampdoriánál bemutatkozott a csapatban a nyáron kölcsönben a Real Madridtól érkezett Antonio Cassano, ám az ő igyekezete sem tudta hozzásegíteni a kékeket a győzelemhez a Genoa elleni meglehetősen eseménytelen presztizsrangadón.
szept. 23
23:20
La Ligue: az Olympique Lyon nem bírt a Lille együttesével (She)
A francia élvonalbeli bajnokság (La Ligue) kilencedik fordulójában otthon botlott az Olympique Lyon együttese, a Lille csapata ellen csupán 1-1-es döntetlenre voltak képesek Perrin fiai. A vasárnapi játéknap további mérkőzésein a Rennes és a Paris SG is hazai pályán kapitulált a Sochaux, illetve a Bordeaux ellenében.
szept. 23
23:38
Saviola góljával megmenekült a Real Madrid (Infostart)
Javier Pedro Saviola megmentette a Real Madridot a szezon első bajnoki vereségétől. A Valladolid Pedro López óriási átlövésével vezetést szerzett a 70. percben, de a 87. percben az argentin ki tudott egyenlíteni. Igaz, nem volt nehéz dolga.

Keresés