2008. november 10. hétfő

nov. 10
18:47
Franciaország: kirúgták a St-Étienne edzőjét és stábját (She)
A francia élvonalban szereplő St-Étienne vezetősége úgy döntött, hogy az elmúlt hétvégén a Rennestől elszenvedett 3–0-ás vereség után megválik a csapat vezetőedzőjétől, Laurent Rousseytől, és szakmai stábjától.
nov. 10
19:03
MotoGP: a spanyol Hector Faubel jövőre a Hondánál versenyezhet (She)
Csapatot vált a spanyol Hector Faubel, aki a Talmácsi Gábort is foglalkoztató Aspar 250 köbcentis csapatának volt a tagja az elmúlt években. A magyar motoros két évvel ezelőtti nagy ellenfele a 2009-es szezonban minden bizonnyal a Hondánál folytatja.
nov. 10
19:21
Real Madrid: Diarra kidőlt, két-három hétig nem játszhat (She)
Mahamadou Diarra, a Real Madrid mali játékosa megsérült a Málaga ellen 4–3-ra megnyert meccsen.
nov. 10
19:39
A McLarenért elhagyta a Ferrarit (Infostart)
Megállapodott a McLarennel és a Mercedesszel a Forma-1-es Force India csapat. A vébé idei újonca a jövőben a stuttgarti gyár motorjait használja, a McLaren pedig számos területen nyújt technikai segítséget, a Force India megkapja a wokingiaktól a váltót, a hidraulikus rendszert és a KERS-t is.
nov. 10
19:39
Videó: nézze meg Eto’o és Higuaín hétvégi mesternégyesét! (She)
Az elmúlt hétvégén a Barcelona és a Real Madrid is győzött a spanyol bajnokságban, és mindkét együttesben mesternégyest ért el egy-egy játékos. A katalán csapatnál négyet vágott Samuel Eto’o a Valladolid ellen 6–0-ra megnyert találkozón, míg a „királyi gárdában” Gonzalo Higuaín lőtte az összes gólt a 4–3-as siker során. Nézze meg a gólzáporos meccsek összefoglalóját!
nov. 10
20:15
Kosárlabda: Debrecenben győzött a PVSK-Panthers (She)
Kilencpontos, 93–84-es sikert aratott a férfi kosárlabda élvonal hétfő esti mérkőzésén a PVSK csapata a Debrecen otthonában. Az egyre javuló teljesítményt nyújtó hajdúságiak D’Agostino vezérletével 29 pontos hátrányból zárkóztak fel az utolsó negyedben.
nov. 10
21:09
Argentína: Maradona Mascheranót választotta csapatkapitánynak (She)
Diego Maradona, az argentin válogatott múlt héten kinevezett szövetségi kapitánya Javier Mascheranót, a Liverpool középpályását választotta csapatkapitánynak Javier Zanetti helyett.
nov. 10
21:11
Női kézilabda: kiárusításra kényszerül a norvég Byasen (She)
Kénytelen megválni legjobbjai (Snoroeggen, Herrem, Grimsbö, Frafjord, Aalvik) közül néhánytól a norvég női bajnokság egyik legjobb csapata, a tavaly még KEK-döntőt játszó Byasen Trondheim.
nov. 10
21:13
Formula–1: Valentino Rossi jövő héten tesztelhet a Ferrarival (She)
A Ferrari bejelentette, hogy a MotoGP koronázott királya, Valentino Rossi a jövő héten tesztel a csapattal Mugellóban.
nov. 10
21:27
Serie A: Moggi szerint tisztább volt a bajnokság 2006 előtt (She)
A Juventus korábbi főigazgatója, Luciano Moggi szerint az olasz bajnokság „tisztább” volt a 2006-os Calciopoli előtt, mint most.
nov. 10
22:03
Spanyolország: Laporta a nagy rivális elnökét, Calderónt dicsérte (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke kollégáját, Ramón Calderónt, a Real Madrid vezetőjét dicsérte.
nov. 10
22:21
Championship: koponyasérüléssel kórházban a kanadai válogatott Hume (She)
Betört koponyával kórházban kezelik a kanadai válogatott és a Barnsley labdarúgóját, Iain Hume-ot. Hume a Barnsley Sheffield United elleni meccsén sérült meg, mikor Chris Morgan arcon könyökölte. A játékvezető nem állította ki a sheffieldi csapatkapitányt.
nov. 10
22:23
Ökölvívó Eb: Szili fölényesen győzött, és az éremért bunyózhat (She)
Szili István fölényes győzelmet aratott a norvég Glodi Enestével szemben a hétfői nyolcaddöntőben Liverpoolban, a 37. ökölvívó Eb-n.
nov. 10
22:25
Championship: megbüntették a játékost „lebilincselő” gólöröméért (She)
Az Ipswich Town labdarúgócsapatának vezetősége megbüntette a gárda középpályását, David Norrist, miután a játékos sajátos gólörömöt mutatott be a Blackpool ellen.
nov. 10
22:39
NBA: Antonio McDyesst máris szabadlistára tette a Denver (She)
Mint ahogy várható volt, az Iverson-Billups csere után szinte azonnal szabadlistára tette a Detroit Pistonstól megszerzett veterán erőcsatárt, Antonio McDyesst a Denver Nuggets.
nov. 10
22:41
Kézilabda: a korábban a legjobbnak választott Balic újra edz (She)
A világ legjobbjának kétszer (2003, 2006) megválasztott horvát Ivano Balic gerincsérvét nem kell megműteni, és az irányító már edz a Zagrebben.
nov. 10
22:57
Skócia: az egész idényre kidőlt a Rangers középpályása (She)
Már nem léphet pályára a 2008–09-es idényben a Rangers középpályása, Steven Thomson, aki a Kilmarnock elleni skót élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen sérült meg.
nov. 10
22:59
Ökölvívó Eb: Darmos Józseffel hibátlanul zártak a magyarok (She)
Káté Gyula és Szili István után az esti programban a 91 kilós Darmos József is győzött, így a magyarok hibátlanul zárták a hétfői napot a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon.
nov. 10
23:15
Serie A: eltilthatják a sportszerűtlen Momo Sissokót (She)
Könnyen lehet, hogy kétmeccses eltiltást kap a Juventus labdarúgócsapatának középpályása, a mali Momo Sissoko, miután megpróbálta megrúgni a kolumbiai Mario Yepest a Chievo elleni meccsen.

Keresés