2008. november 22. szombat

nov. 22
16:15
Asztalitenisz: Tóth elődöntős a berlini Pro Tour-állomáson (She)
Tóth Krisztina a legjobb nyolc között is győzött, így bejutott a vasárnapi elődöntőbe az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának németországi állomásán.
nov. 22
16:33
AC Milan: Pirlo már ott lehet a Torino elleni meccsen (She)
Két hónap kihagyás után visszatérhet az AC Milanba a csapat középpályása, Andrea Pirlo.
nov. 22
16:35
Ausztrália: Mark Bosnich visszatér, ausztrál klubnál folytathatja (She)
Mark Bosnich, a Manchester United és a Chelsea korábbi kapusa a Sidney FC csapatában folytathatja pályafutását.
nov. 22
16:51
FC Barcelona: a klub hosszabbítana Samuel Eto’óval (She)
A spanyol élvonalban szereplő FC Barcelona szeretné meghosszabbítani kameruni légiósa, Samuel Eto’o szerződését.
nov. 22
16:53
NBA: a Peking óta sérült Manu Ginóbili kész a visszatérésre (She)
Az argentin kosárlabdázó, Manu Ginóbili még a pekingi olimpia után feküdt kés alá, és műttette meg hosszabb ideje sérült bal bokáját, így az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) eddigi játéknapjain nem léphetett pályára csapatában, a San Antonio Spursben.
nov. 22
17:09
Manchester City: nincs szükség Micah Richardsra (She)
Eladná Micah Richardsot a Manchester City. A játékospiacon egyre nagyobb befolyásra szert tevő csapat az arsenalos Kolo Touré esetleges érkezése miatt mondana le a 19 éves játékosról.
nov. 22
17:11
Ligakupa: hazai pályán kapott ki a Kaposvártól az Újpest (She)
A Ligakupa 6. fordulójában a C-csoportban lejátszott mérkőzésen az Újpest hazai pályán 4–2-es vereséget szenvedett a Kaposvártól. A mérkőzés utolsó percében az újpesti Rajczi Pétert kiállította Solymosi játékvezető.
nov. 22
17:13
Manchester United: szerb hátvédet igazolnának a Partizan Beogradból (She)
Újabb játékos neve vetődött fel a Manchester Unitednél: a Partizan Beograd hátvédje, Zoran Tosics lehet, hogy januártól az Old Traffordon folytatja.
nov. 22
17:15
Konföderációs Kupa: egy csoportban a brazilok és az olaszok (She)
A jövő júniusi Konföderációs Kupa szombaton, Johannesburgban megtartott sorsolásán kiderült: egy csoportba került a világbajnok olasz és a brazil válogatott.
nov. 22
17:45
Férfi kézilabda, BL: nyert és továbbjutott a Veszprém (She)
Az MKB Veszprém hazai pályán 34–25-re megverte az izlandi Haukart a férfi kézilabda Bajnokok Ligája F-csoportjában, ezzel továbbjutott.
nov. 22
18:03
Championship: Priskinék megverték Buzsáky csapatát (She)
Priskin Tamás kezdő volt és végig játszotta a Watfordban a QPR elleni hazai meccsen, melyen a látogatóknak nem sok babér termett, ugyanis sima, 3–0-s vereséget szenvedtek. A Watford első gólja előtt a magyar csatár harcolta ki a büntetőt. A vendégeknél Buzsáky Ákos súlyos sérülése miatt a szezonban már nem szerepelhet.
nov. 22
18:05
Vízilabda: kialakult a legjobb négy mezőnye a női Magyar Kupában (She)
Az ob I-es csapatok részvételével rendezett Magyar Kupa csoportmérkőzései után kialakult a négyes döntő mezőnye, a november 29-30-án, Egerben sorra kerülő fináléban a Honvéd, a Szentes, a Dunaújváros és az Eger jutott be.
nov. 22
18:07
Premiership: Geráék egy pontot szereztek a Liverpool otthonában (She)
Az angol élvonalbeli bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján a Manchester City meglepetésre 3–0-ra verte az Arsenalt, míg a Fulham 0–0-ás döntetlent játszott a Liverpool otthonában (Gera Zoltán a 83. percben csereként lépett pályára). Halmosi Péter is csereként – a 72. percben – szállt be a Hull Citybe, a csapat 2–2-es döntetlent játszott a Portsmouth otthonában.
nov. 22
18:21
Serie B: magyar játékosai nélkül győzött a Brescia (She)
Vass Ádám nem kapott helyet a Brescia keretében, mely hazai pályán 2–1-re verte meg a Vicenzát a Serie B 15. fordulójában. Feczesin Róbertet legalább a cserék közé nevezte a Brescia edzője, de játéklehetőséget ő sem kapott.
nov. 22
18:23
Skócia: Balogh Jánossal a kapuban győzött a Hearts (She)
A skót Premier League-ben 2–1-re győzött hazai pályán a László Csaba vezette Hearts, melynek kapuját Balogh János őrizte.
nov. 22
18:39
Padlóra került az Arsenal, de a többi nagycsapat sem nyert (Infostart)
Újabb nagy pofont kapott az ezer sebből vérző Arsenal az angol labdarúgó-bajnokságban. Az elmúlt egy évtized talán legnagyobb belső válságát élő londoni csapat 3-0-ra veszített a Manchester City otthonában.
nov. 22
18:57
Ligakupa: a Honvéd sikerével visszaelőzte a Fradit (She)
Gólzáporos meccsen aratott 5–3-as győzelmet hazai pályán a Budapest Honvéd a Kecskemét felett mai utolsó Ligakupa-mérkőzésen, a D-csoport hatodik fordulójában.
nov. 22
19:15
Női kézilabda Pannon-kupa: győzött a magyar csapat Macedónia ellen (She)
Kettőből kettő: a magyar női kézilabda-válogatott második győzelmét aratta a Szombathelyen zajló Pannon-kupán. Imre Vilmos tanítványai Ausztria után ezúttal a soron következő Európa-bajnokság házigazdáját, Macedóniát győzték le – 38–29-re.
nov. 22
19:17
Férfi kézilabda, BL: négy góllal kapott ki a Szeged Zágrábban (She)
A Pick-Szeged utolsó csoportmérkőzésén 29–25-ös vereséget szenvedett a CO Zagreb otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
nov. 22
19:33
Férfi kézilabda NB I: idegenben nyert a Balatonfüred (She)
A férfi kézilabda-bajnokság 12. fordulójának szombati mérkőzésén a Balatonfüred idegenben verte meg a Százhalombattát.
nov. 22
19:35
Női kosárlabda NB I: hazai pályán nyert a Vasas a Szolnok ellen (She)
Az UNIQA női kosárlabda NB I-ben a Vasas hazai pályán győzte le a Szolnokot.
nov. 22
19:37
Fogathajtás: Dobrovitz József győzött a stuttgarti versenyen (She)
Dobrovitz József nyerte a négyesek versenyét a fogathajtók fedettpályás Világkupa-sorozatának második állomásán, Suttgartban.
nov. 22
19:39
Jégkorong, Kontinentális Kupa: megint kikapott a Dunaújváros (She)
Másodszor is kikapott a Dunaújváros, így már nem juthat tovább a jégkorong Kontinentális Kupa négyes döntőjébe.
nov. 22
20:09
Férfi kézilabda EHF-kupa: tizenegy góllal nyert a Debrecen (She)
A férfi EHF-kupa legjobb 16 csapata közé jutásét játszott mérkőzésen tizenegy gólos győzelmet aratott a Debrecen a vendég ukrán Portovik Juzsnyijj Ellen. A gólzáporos találkozó végül 44–33-as végeredménnyel zárult.
nov. 22
20:11
Serie A: a Fiorentina legyőzte és megelőzte az Udinesét (She)
A Fiorentina 4–2-re győzött hazai pályán az Udinese ellen a Serie A 13. fordulójának nyitómérkőzésén, ezzel pedig meg is előzte a tabellán a fekete-fehér csapatot.
nov. 22
20:13
Műkorcsolya: Sebestyén hetedik lett a moszkvai GP-n (She)
Sebestyén Júlia a 7. helyen zárt a műkorcsolyázó Orosz Kupán. A Grand Prix-viadalt az olasz Carolina Kostner nyerte meg az amerikai Rachael Flatt és a japán Szuguri Fumie előtt.
nov. 22
20:15
Női kosárlabda NB I: a Sopron hazai pályán, a Győr idegenben győzött (She)
Az UNIQA női kosárlabda NB I-ben a bajnoki címvédő Sopron hazai környezetben 82–62-re verte a Szegedet, míg a Győr a BEAC otthonában nyert 80–55-re.
nov. 22
20:27
Férfi kosárlabda NB I: száz pont fölé került az Albacomp (She)
A férfi UNIQA NB I-ben hazai pályán nyert a Kecskemét, a Kaposvár, a Zalakerámia és az Albacomp, a Körmend pedig idegenben diadalmaskodott.
nov. 22
20:29
Sífutás: kettős hazai győzelem a svédországi Vk-nyitányon (She)
A svédországi Gällivaréban elkezdődött a sífutók idei Világkupa-sorozata. Mindkét szombati versenyszámban hazai sportoló győzött, a férfiak 15 kilométeres szabadstílusú versenyében Marcus Hellner, míg a hölgyek 10 km-es hasonló stílusú viadalán Charlotte Kalla volt a legjobb.
nov. 22
20:45
Tenisz, Davis-kupa: a párosok után a spanyoloknál van az előny (She)
A párosok csatáját Spanyolország 5:7, 7:5, 7:6 (7–5), 6:3-ra nyerte meg a házigazda Argentína ellen, és ezzel a befejező nap előtt 2:1-re vezet, azaz a két vasárnapi egyesből elég egyet megnyernie a végső győzelemhez.
nov. 22
21:03
Lékóék csak döntetlent értek el Kuba ellen (Infostart)
A magyar férfi válogatott 2-2-es döntetlent ért el Kuba ellen a drezdai sakkolimpia kilencedik fordulójában. Lékó Péter, Almási Zoltán, Balogh Csaba és Berkes Ferenc is remizett.
nov. 22
21:03
Sakk: Mádl Ildikóék legyőzték Vietnamot a kilencedik fordulóban (She)
Izgalmas mérkőzésen nagyszerű győzelmet aratott a magyar női válogatott a drezdai sakkolimpia kilencedik fordulójában.
nov. 22
21:05
Kajak-kenu: olimpiai és világbajnoki érmesek találkoztak (She)
A nyolcasra végződő évszámok olimpiai és világbajnoki érmes kajakosai és kenusai találkoztak egymással szombaton, Budapesten, hogy az egykori sikereket közösen elevenítsék fel.
nov. 22
21:39
Férfi vízilabda, LEN-kupa: egygólos szegedi vereség (She)
Ledolgozható hátránnyal várhatja a Szeged-Beton VE a három hét múlva esedékes hazai visszavágót a férfi vízilabda LEN Kupa nyolcaddöntőjében, miután szombat este, az idegenbeli első összecsapáson csak egyetlen góllal kapott ki a montenegrói Cattarótól.
nov. 22
21:41
Hollandia: Dzsudzsák góllal és egy gólpasszal bizonyított (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalában nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a PSV Eindhoven a Heracles Almelo ellen. A találkozón Dzsudzsák Balázs egy gólt szerzett, egynél pedig ő hozta kihagyhatatlan helyzetbe játékostársát.
nov. 22
21:57
Egyetlen gól döntött a Real meccsén (Infostart)
A Real Madrid 1-0-ra nyert az Huelva ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 22
22:33
Az Inter legyűrte a Juventust (Infostart)
A címvédő és listavezető Inter 1-0-ra legyőzte a Juventust a San Siro Stadionban az olasz labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján.
nov. 22
22:33
Serie A: az Internazionale megverte a rangadón a Juventust (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának (Serie A) szombati rangadóján az éllovas Inter hazai pályán 1–0-ra verte meg a Juventust. A mindent eldöntő találatot Sulley Muntari szerezte a találkozó 73. percében.
nov. 22
22:35
Belgium: Juhászék győzelmükkel feljöttek a dobogóra (She)
Az Anderlecht hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Westerlót a belga labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában, ezzel a harmadik helyre jött fel, éppen a Westerlót megelőzve. Juhász Roland végigjátszotta a mérkőzést az Anderlecht színeiben.
nov. 22
23:09
Ausztria: hazai pályán kapott ki a listavezető Salzburg (She)
Hazai pályán szenvedett 5–2-s vereséget a Bodnár Lászlót végig a soraiban tudó Salzburg az osztrák labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Kapfenbergtől.
nov. 22
23:45
Atlétika: Usain Boltot kétszer ellenőrizték novemberben (She)
Elmondása szerint Usain Bolt már két doppingvizsgálaton esett át novemberben, de az ellenőrök egyszer sem találtak tiltott szerekre utaló nyomokat.

Keresés