2008. június 14. szombat

jún. 14
14:51
A sorsdöntő meccs előtt felvételiznek a török focisták (Infostart)
Három török labdarúgónak vasárnap nem csak a csehek elleni, továbbjutásról döntő meccsen kell bizonyítania, hanem délelőtt az edzőtáborban írja meg egyetemi felvételijét.
jún. 14
15:19
EURO-2012: az UEFA cáfolja a spanyolok megkeresését (Blikk)
BÉCS (MTI) - Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) cáfolja, hogy megkereste volna a spanyol szövetséget, hogy ugorjon be az ukránok, illetve a lengyelek helyett a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére
jún. 14
15:23
EURO-2008: Bécsbe utazik a fél német kormány (Behaviour)
A fél német kormány Bécsbe érkezik hétfő délután, hogy a helyszínen nézze meg az osztrákok elleni mérkőzést, amely eldöntheti, a horvátok mellett ki jut tovább a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjébe. A helyi szervezők szombati sajtóértekezletén elhangzott, hogy Angela Merkel kancellárral az élen Bécs vendége lesz a német külügy-, belügy-, pénzügy-, védelmi, közlekedési és környezetvédelmi…
jún. 14
15:51
Tenisz: Federer megverte Kiefert, és döntőbe jutott (She)
Roger Federer 6:1, 6:4-re verte a hazai közönség előtt szereplő Nicolas Kiefert, így elsőként jutott be a hallei füves pályás torna döntőjébe.
jún. 14
15:51
Kilenc új hokis a Budapest Starsban (Behaviour)
Kilenc játékost igazolt eddig a jégkorong ob I-ben először induló Budapest Stars. Amint Kangyal Balázs játékos-igazgató - aki eddig a bajnok Alba Volán és a világelitbe feljutott válogatott alapembere volt - a fővárosi klub sajtótájékoztatóján elmondta: a csapat főleg az eddig utánpótlás-bajnokságban szereplőkre épül, és melléjük hoztak rutinos hokisokat.
jún. 14
15:53
Előbb a felvételi, aztán a meccs! (Behaviour)
Három török labdarúgónak vasárnap nem csak a csehek elleni, továbbjutásról döntő meccsen kell bizonyítania, hanem délelőtt az edzőtáborban írja meg egyetemi felvételijét. A svájciak ellen eredményes Semih Sentürk, valamint Servet Cetin és Ugor Boral háromórás tesztet ír, ami alapján eldől, felveszik-e őket az ankarai sportegyetemre. Az írásbelit Törökországból érkező vizsgabiztosok felügyelik.
jún. 14
15:55
Podolski és Lahm játszhat, Jansen nem biztos (Behaviour)
Lukas Podolski és Philipp Lahm játszhat a német labdarúgó-válogatottban hétfőn az osztrák elleni fontos Európa-bajnoki mérkőzésen, ugyanakkor Marcell Jansen szereplése kérdéses.
jún. 14
15:56
Podolski és Lahm felépül a sorsdöntő csatára (Infostart)
Lukas Podolski és Philipp Lahm játszhat a német labdarúgó-válogatottban hétfőn az osztrák elleni fontos Európa-bajnoki mérkőzésen, ugyanakkor Marcell Jansen szereplése kérdéses.
jún. 14
16:21
Az olaszokat megmentő Buffon a száguldó hollandokat is megelőzte (Infostart)
Gianluigi Buffon, a románok ellen büntetőt hárító olasz kapus lett a pénteki nap legjobbja az inforadio.hu olvasói szerint az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. Magas átlagosztályzatot kaptak a franciák ellen is remeklő holland labdarúgók is.
jún. 14
16:21
Tenisz: Nadal füves pályán verte két szettben Roddickot (She)
Rafael Nadalt nem zavarja, hogy immár nem salakon, hanem füvön kell versenyeznie, ugyanis a zöld borításon is viszonylag simán, két szettben verte meg az ászgyáros Andy Roddickot.
jún. 14
16:21
Vanek második, Tóth harmadik (Metropol)
Anina Stämpfli révén svájci siker született a Triatlon Tour-sorozat keretében megrendezett balatonfüredi Európa Kupa-futam női versenyében, de a magyarok is jól szerepeltek, hiszen Vanek Margit második, Tóth Zsófia pedig harmadik lett.
jún. 14
16:23
Triatlon EK: svájci siker, Vanek második, Tóth harmadik (She)
Anina Stämpfli révén svájci siker született a Triatlon Tour-sorozat keretében megrendezett balatonfüredi Európa Kupa-futam női versenyében, de a magyarok is jól szerepeltek, hiszen Vanek Margit második, Tóth Zsófia pedig harmadik lett.
jún. 14
16:24
Labdarúgás, vb-selejtező: Japán nyert, Kína kikapott (She)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezősorozatában Japán 3?0-ra verte Thaiföld válogatottját, míg Irak együttese hátrányból fordítva győzött Kína vendégeként.
jún. 14
16:51
Rijkaard lehet a portugál kapitány (Infostart)
Lapértesülés szerint Frank Rijkaard, a Barcelona korábbi vezetőedzője az egyik jelölt a portugál válogatott szövetségi kapitányi posztjára.
jún. 14
16:51
Tenisz: Robredo nyerte a latinajkúak varsói elődöntőjét (She)
A spanyol Tommy Robredo két szettben verte az argentin Juan Monacót, ezzel eldőlt, hogy ő lesz Nyikolaj Davigyenko ellenfele a lengyel fővárosban zajló férfi tenisztorna fináléjában.
jún. 14
16:51
Halle: Federer a döntőben (Behaviour)
A világelső Roger Federer két játszmában nyert a hazai közönség előtt szereplő Nicolas Kiefer ellen és ezzel bejutott a döntőbe a 713 ezer euró összdíjazású hallei füvespályás férfi tenisztornán. Ez volt a svájci klasszis 58. megnyert mérkőzése sorozatban ezen a borításon.
jún. 14
17:23
Vívás, női tőr vk: hatodik a magyar csapat Havannában (She)
A magyar együttes hatodik lett a 12-es mezőnyben a női tőrözők havannai Világkupa-viadalának csapatversenyében.
jún. 14
17:24
Euro 2008: megvannak a kezdők a svéd?spanyol meccsre (She)
Svédország?Spanyolország mérkőzéssel kezdődik meg 18 órakor a D-csoport második fordulója, az első körben mindkét csapat győzelemmel mutatkozott be a tornán.
jún. 14
17:28
Hatodik a magyar tőröző csapat (Metropol)
A magyar együttes hatodik lett a 12-es mezőnyben a női tőrözők havannai Világkupa-viadalának csapatversenyében.
jún. 14
17:57
Tenisz: Wickmayer folytatja menetelését Birminghamben (She)
Vasárnap az ukrán Katerina Bondarenko és a belga Yanina Wickmayer vívja majd a döntőt a 200 ezer dollár összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztornán.
jún. 14
17:59
Euro 2008: öt horvát játékos ?sárgaveszély? miatt pihen (She)
Slaven Bilic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya bejelentette a csapat szálláshelyén, Bad Tatzmannsdorfban, hogy a lengyelek elleni, utolsó csoportmérkőzésen kihagyja az összeállításból a már sárga lappal rendelkező játékosait.
jún. 14
17:59
Puskás-kupa: magyar?spanyol döntő lesz Felcsúton (She)
A Puskás Akadémia és a Real Madrid együttese jutott be a Puskás-Suzuki Kupa utánpótlás labdarúgótorna vasárnapi fináléjába.
jún. 14
18:01
Vitorlázás: éremközelben Gerebenék a csillaghajó Eb-n (She)
A Gereben Márton, Gereben Péter duó remekül versenyezve feljött a negyedik helyre a balatonföldvári vitorlázó Csillaghajó Európa-bajnokság második napján.
jún. 14
18:03
Úszás: Cseh László Európa-csúccsal nyert Canet-ban (She)
Cseh László új Európa-rekorddal nyerte a 400 méteres vegyesúszást a Mare Nostrum sorozat Canet en Roussillon-i versenyén.
jún. 14
18:05
Euro 2008: Srna szerint jobb, ha a németek nem jutnak tovább (She)
A B-csoport utolsó mérkőzései előtt már megkezdődött a lélektani hadviselés: a német válogatott ellen gólt is szerző Darijo Srna szerint a horvátoknak jobb lenne, ha a Nationalelf már a csoportkör után búcsút mondana a kontinenstornának.
jún. 14
18:29
Euro 2012: az UEFA cáfolja a spanyolok megkeresését (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) cáfolja, hogy megkereste volna a spanyol szövetséget, hogy ugorjon be az ukránok, illetve a lengyelek helyett a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére.
jún. 14
18:31
Bp. Honvéd: simán nyert az intertotós kazah ellenfél (She)
Hazai pályán nyert a kazah első osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Budapest Honvéd Intertotó-kupabeli ellenfele, az FC Zsetiszu.
jún. 14
18:33
Csíkszeredán játszik a Dunaújváros (Metropol)
A Dunaújváros a második körben, Csíkszeredán csatlakozik a jégkorong Kontinentális Kupa mezőnyéhez. A szombati, budapesti sorsoláson kiderült, hogy a Dab.
jún. 14
19:01
Tenisz: Kirilenko döntős, spanyol ellenfele lesz Barcelonában (She)
A második helyen kiemelt orosz Marija Kirilenko bejutott a döntőbe a Barcelonában zajló női tenisztornán, a fináléban az ellenfele a spanyol Martínez Sánchez lesz.
jún. 14
19:03
Euro 2008: nézze meg, hogyan szerzett vezetést Spanyolország! (She)
Fernando Torres találatával szerzett vezetést Spanyolország a svédek elleni találkozó 15. percében.
jún. 14
19:03
Török-rali: a finn Hirvonen vezet a szombati nap után (She)
A Ford Focus WRC-vel versenyző Mikko Hirvonen áll az élen a Török-ralin a szombati nap után.
jún. 14
19:05
Haladás: kapust igazoltak, Horváth András közel a klubhoz (She)
Fiatal, tehetséges kapust igazolt a Haladás, az élvonalba feljutó klub szerződést kötött Boros Tamással ? adta hírül a nyugat.hu internetes oldal.
jún. 14
19:05
Cseh László Európa-csúcsa 400 m vegyesen (Behaviour)
Cseh László 4:07.96 perces Európa-csúccsal nyerte a 400 m-es vegyesúszást a franciaországi Canet-en-Roussillonban zajló nemzetközi versenyen. A magyar klasszis saját, 4:09.59-es rekordját adta át a múltnak, ez utóbbit március 24-én, Eindhovenben érte le.
jún. 14
19:05
Euro 2008: az UEFA-t nem zavarják a B-csapatok (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem tartja sportszerűtlennek és nem szankcionálja azokat a válogatottakat, melyek egy-egy mérkőzésen pihentetik a sztárjaikat az osztrák-svájci közös rendezésű kontinensbajnokságon.
jún. 14
19:08
Euro 2008: Gallas kihagyta a franciák mai tréningjét (She)
William Gallas a franciák védője nem vett ma részt a tegnap a hollandoktól 4?1-es vereséget szenvedő csapat edzésén.
jún. 14
19:36
Vb-selejtező: László Csabáék bravúrja, kínlódó nagyok (She)
Több nagy csapat is megbotlott a 2010-es világbajnokság selejtezőinek második fordulójában az afrikai zónában ? adta hírül a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapja.
jún. 14
19:38
Triatlon EK: ausztrál siker, Rendes második, Bajai harmadik (She)
Gareth Halverson révén ausztrál siker született a Triatlon Tour-sorozat keretében megrendezett balatonfüredi Európa Kupa-futam férfi versenyében, de a magyarok is jól szerepeltek, Rendes Csaba második, Bajai Péter pedig harmadik lett.
jún. 14
19:39
Tenisz: Kohlschreiber lesz Federer ellenfele a hallei döntőben (She)
A hazai közönség előtt szereplő Philipp Kohlschreiber lesz a világelső Roger Federer ellenfele a 713 ezer euró összdíjazású hallei füvespályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében, miután két játszmában nyert az amerikai James Blake ellen.
jún. 14
19:40
Kerékpár: a spanyol Freire nyerte az első etapot, Bodrogi a 82. (She)
A spanyol Oscar Freire, a Rabobank versenyzője nyerte a Tour de Suisse első szakaszát. Bodrogi László a 82. helyről folytathatja a versenyzést.
jún. 14
19:41
Euro 2008: nézze meg Ibrahimovic egyenlítő gólját (She)
A svéd válogatott a 34. percben Zlatan Ibrahimovic góljával egyenlített Spanyolország ellen az Innsbruckban zajló mérkőzésen az Európa-bajnokság D-csoportjának második fordulójában.
jún. 14
20:08
Euro 2008: megvannak a kezdők a görög?orosz meccsre (She)
20.45-kor Salzburgban feszül egymásnak a görög és az orosz válogatott az Európa-bajnokság D-csoportjának második fordulójában. Az első körben mindkét együttes kikapott, a görögök Svédországtól szenvedtek 2?0-s vereséget, míg az oroszokat Spanyolország győzte le 4?1-re.
jún. 14
20:10
Atlétika, Budapest-bajnokság: Deák Nagy Marcell sikere (She)
A mindössze 16 éves Deák Nagy Marcell jó eredménnyel nyerte a 400 méteres síkfutást az atlétikai Budapest-bajnokság szombati versenynapján. A GEAC atlétája 47.37 mp alatt ért célba.
jún. 14
20:12
Villa kést döfött a svédek hátába (Infostart)
A hosszabbításban szerzett góllal 2-1-re legyőzte a spanyol válogatott a svédeket a labdarúgó Európa-bajnokságon, ezzel szinte biztosan bejutott a legjobb nyolc közé. A svédek addig vigyáztak a döntetlenre, míg végül pont nélkül maradtak.
jún. 14
20:12
Lovassport, Vecsés Kupa: külföldiek és magyarok párbaja (She)
Az egyes- és kettesfogatoknál a külföldiek, a négyesfogatoknál pedig a magyarok játszották a főszerepet a 17. Vecsés Kupa nemzetközi fogathajtó verseny szombati napján, amikor a maratonhajtást bonyolították le. Vasárnap 9 órától az akadályhajtással zárul a Vecsés Kupa.
jún. 14
20:13
Deák Nagy Marcell sikere (Metropol)
A mindössze 16 éves Deák Nagy Marcell jó eredménnyel nyerte a 400 méteres síkfutást az atlétikai Budapest-bajnokság szombati versenynapján. A GEAC atlétája 47.37 mp alatt ért célba.
jún. 14
20:41
Formula-1: Piquet a leggyorsabb a barcelonai teszten (She)
Nelsinho Piquet volt a leggyorsabb a mai Formula?1-es teszten Barcelonában. A Renault pilótája 112 kört tett meg, és négy tized másodperccel volt gyorsabb a McLaren-Mercedes tesztpilótájánál, Pedro de la Rosánál.
jún. 14
20:42
Ifjúsági sakkcsapat Eb: felemás hazai kezdés (Metropol)
A fiúknál a magyar B együttes nyert, az A döntetlent játszott, a lányoknál pedig az A gárda legyőzte a B-t a szegedi ifjúsági (18 éven aluli) sakkcsapat Európa-bajnokság nyitónapján.
jún. 14
20:43
Euro 2008 videó: David Villa góljával győztek a spanyolok (She)
Ismét villant az idei Eb eddigi legeredményesebb játékosa, David Villa. A spanyol csatár az oroszok elleni mesterhármas után ismét hős lett, egy perccel a lefújás előtt szerzett győztes gólt a spanyoloknak Svédország ellen.
jún. 14
21:14
Euro 2008: Villának jobban tetszik ez a gól, mint a múltkori tripla (She)
Spanyolország David Villa utolsó pillanatokban szerzett góljával verte meg 2?1-re Svédországot a labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának második fordulójában.
jún. 14
21:54
ANK-selejtező: kínos dél-afrikai vereség Sierra Leonében (She)
Dél-Afrika kínos vereséget szenvedett az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében, a 2010-es világbajnokság házigazdája Sierra Leone otthonában szenvedett 1?0-s vereséget.

Keresés