2008. június 6. péntek

jún. 6
16:24
Talmácsi: "Elképesztő káosz volt az edzésen" (Infostart)
A 125 kcm-es géposztályban világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a harmadik időt érte el a gyorsaságimotoros-vb hetedik, spanyolországi futamának első időmérő edzésén.
jún. 6
16:24
Moto GP: elképesztő káosz volt az edzésen ? Talmácsi (She)
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a 125 kcm-es géposztályban világbajnoki címvédő Talmácsi Gábor a harmadik időt érte el a gyorsaságimotoros-vb hetedik, spanyolországi futamának első időmérő edzésén.
jún. 6
16:26
Euro 2008: valószínűleg esőáztatta lesz az Eb-nyitány (She)
Az osztrák és a svájci házigazdák szerint az összes feltétel adott, hogy zökkenőmentesen, jó hangulatban kezdődjön szombaton a labdarúgó Európa-bajnokság - egyedül a fránya időjárás szólhat közbe. Az osztrák Központi Meteorológiai és Geodinamikai Intézet (ZAMG) nem sok jóval kecsegteti az osztrák szervezőket. Míg a szombati svájci - bázeli és genfi - nyitómérkőzésekre csöndes, száraz időt…
jún. 6
16:55
Tengerpartról a foci Eb-re (Infostart)
Immár hivatalossá vált, hogy a lengyel labdarúgó-válogatott keretébe a megsérült Jakub Blaszczykowski helyett Lukasz Piszczek került be.
jún. 6
16:55
Moto GP: Alvaro Bautista volt a leggyorsabb pénteken (She)
A spanyol Alvaro Bautista motorozta a legjobb időt a Katalán Nagydíj 250 kcm-es géposztályának első időmérő edzésén. A második Marco Simoncelli, míg a harmadik Hector Barbera lett.
jún. 6
17:26
Eső áztatta lesz az Eb-nyitány (Infostart)
Az osztrák és a svájci házigazdák szerint az összes feltétel adott, hogy zökkenőmentesen, jó hangulatban kezdődjön szombaton a labdarúgó Európa-bajnokság - egyedül a fránya időjárás szólhat közbe.
jún. 6
17:28
Kovácsék legyőzték Paksyékat, de kikaptak a németektől (Infostart)
Ezüstérmes lett a Kovács Katalin vezette négyes a szegedi kajak-kenu Világkupa-versenyen 500 méteren. Győzött a német Fischer által sztrókolt kvartett. Paksy Tímeáék a negyedik helyen végeztek, így az olimpiai indulásért hátrányba kerültek Kovácsékkal szemben. A második olimpiai válogatóverseny három hét múlva lesz.
jún. 6
17:57
Formula-1: Massa volt a leggyorsabb az első edzésen (She)
Felipe Massa érte el a legjobb időt a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. A második és a harmadik helyet Robert Kubica és Heikki Kovalainen szerezte meg.
jún. 6
17:59
Kajak-kenu Vk: Vajda Attila már a magyar olimpiai csapatban (She)
A kajak-kenu válogatott tagjai közül elsőként Vajda Attila került be, mégpedig kenu egyes 1000 m-en a pekingi játékokon induló magyar csapatba, miután megnyerte a szám döntőjét a szegedi Mol Világkupán, amely a hazai indulók számára egyben olimpiai válogató is.
jún. 6
18:43
Ökölvívás: Evander Holyfield csődben, elárverezik a házát (She)
Nehéz anyagi helyzetbe került a nehézsúlyban korábban négyszer világbajnoki címet szerző Evander Holyfield.
jún. 6
18:45
Euro 2008: az utolsó pillanatig várnak a csapatkapitányra (She)
A francia válogatott csapatkapitánya, a kisebb sérüléssel bajlódó Patrick Vieira már edzhetett, ám szövetségi kapitánya egészen az utolsó pillanatig vár azzal, hogy a kezdőbe jelölje.
jún. 6
18:58
Euro 2008: Robin van Persie nem játszhat az olaszok ellen (She)
Robin van Persie kihagyja csapata, a holland válogatott nyitómeccsét a 2008-as Európa-bajnokságon.
jún. 6
19:14
Euro 2008: Christian Panucci is kidőlhet a sorból (She)
Újabb szerencsétlenség érte az olasz válogatottat. A délutáni edzés bemelegítése során, Christian Panucci az ?azzurik? veterán hátvédje, jobb térdéhez kapott, majd abbahagyta az edzést.
jún. 6
19:16
Premier League: továbbra sincs döntés a 39. meccsről (She)
Továbbra sem tudtak megegyezni az angol élvonalban szereplő klubbok az esetleg bevezetett 39. mérkőzésről.
jún. 6
19:29
AC Milan: Galliani elismerte az érdeklődést, de nem adta Ancelottit (She)
Az AC Milan elnöke, Adriano Galliani elismerte, hogy a Chelsea megkereste a csapat vezetőedzőjét Carlo Ancelottit.
jún. 6
19:45
Bőrnadrág és pizzabérlet - meglepő fogadalmak az Eb előtt (Infostart)
Guus Hiddink bőrnadrágot húz, ha az orosz válogatott bejut az Eb döntőjébe. A németek csatárát, Oliver Neuville-t egy pizzéria jutalmazná, ha a Nationalelf megnyerné a kontinenstornát.
jún. 6
19:45
Roland Garros: Bryan és Azarenka sikere a vegyes párosoknál (She)
Bob Bryan és Viktoria Azarenka nyerte a vegyes párosok versenyét a Roland Garroson.
jún. 6
20:00
Atlétika: Justin Gatlin eltiltását helybenhagyta a CAS (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helybenhagyta Justin Gatlin négyéves eltiltását, így a férfi 100 méteres síkfutás olimpiai bajnoka nem indulhat Pekingben.
jún. 6
20:16
AC Milan: Maldini még egy évet marad a csapatnál (She)
Még egy évvel meghosszabította szerződését Paolo Maldini a piros-feketék ikonja.
jún. 6
20:18
NBA: edzője szerint Pierce játszani fog a következő meccsen (She)
Paul Pierce, a Boston Celtics kulcsembere a Los Angeles Lakers elleni nagydöntő első mérkőzésén térdsérülést szenvedett, de edzője szerint a két nap pihenő elég lesz arra, hogy teljesen rendbe jöjjön a második mérkőzésig.
jún. 6
20:46
Bajban az olaszok - Cannavaro helyettese is megsérült (Infostart)
Megsérült Christian Panucci, akinek Fabio Cannavarót kellett volna helyettesíteni az olasz labdarúgó-válogatottban a szombaton kezdődő osztrák-svájci rendezésű Európa-bajnokságon.
jún. 6
20:46
Fallabda, Eb: Krajcsák a 7. helyért játszik szombaton (She)
Krajcsák Márk a 7. helyért játszik szombaton a Pozsonyban zajló fallabda Európa-bajnokságon.
jún. 6
21:02
Moto GP: Esteve Rabat mesterséges kómában (She)
A KTM spanyol pilótását mesterséges kómában tartják orvosai miután a balesetet szenvedett a Katalán Nagydíj időmérő edzésén.
jún. 6
21:04
Női röplabda Eb-selejtező: vereség Fehéroroszországtól (She)
Első mérkőzésén három szettben kikapott a magyar női röplabda-válogatott Fehéroroszországtól, a franciaországi Nancyban zajló második Európa-bajnoki selejtezőtorna nyitó fordulójában.
jún. 6
21:32
Marca: Cristiano Ronaldo megállapodott a Real Madriddal! (Infostart)
A hír szinte hihetetlen, ám Madrid első számú sportnapilapja, a Marca tényként tálalja: Cristiano Ronaldo megállapodott a Real Madriddal. Ötéves szerződést ír alá a királyi klubbal - ha ehhez a Manchester United hozzájárul.
jún. 6
21:48
Hamilton volt a leggyorsabb az első napon (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol sztárja, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első két szabadedzésének összesítésében.
jún. 6
21:48
Formula-1: Hamilton sikere a második szabadedzésen (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj második szabadedzésén.
jún. 6
22:03
Atlétika-GL: Dibaba világcsúcsa női 5000 méteren (She)
Fantasztikus új világcsúccsal nyerte a női 5000 méteres síkfutást (nem GL-szám) az etióp Tirunesh Dibaba az oslói atlétikai Golden League-sorozat második állomásán, Oslóban.
jún. 6
22:05
Torna-Vk: Berki Krisztián döntős Barcelonában (She)
A világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok Berki Krisztián fináléba került lovon a tornászok barcelonai Világkupáján. A magyar szövetségtől kapott információ alapján Berki a negyedik helyről várja a szombati döntőt. A kifejezetten erős mezőnyben mindenki rontott, így Berki is; nem volt megfelelő a ritmusváltása, és gyakorlata elején leesett a lóról.
jún. 6
22:34
Roland Garros: spanyol győzelem a női párosok versenyében (She)
A tizedik helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garrigues-Virginia Ruano Pascal duó nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokságon a női párosok versenyét, miután a döntőben 2:6, 7:5, 6:4-re legyőzték az ausztrál Casey Dellacqua és az olasz Francesca Schiavone által alkotott párt.
jún. 6
22:49
Euro 2008: Kuszczak megsérült, helyén Kowalewski a lengyeleknél (She)
Megsérült Thomas Kuszczak a lengyelek második számú hálóőre megsérült a lengyel válogatott egyik edzésén. Sérülése olyannyira súlyos, hogy helyére már egy beugró portás is érkezett Wojciech Kowalewski személyében.
jún. 6
22:51
Atlétika, Golden League: öten nyertek a berlini győzők közül (She)
Bershawn Jackson férfi 400 gáton, Huszein al-Szabi távolugrásban, a nőknél Pamela Jelimo 800-on, Josephine Onya 100 gáton és Blanka Vasic magasugrásban duplázott, azaz a berlini után az atlétikai Golden League-sorozat második állomásán, pénteken Oslóban is nyertek.
jún. 6
23:35
Liverpool: Németh Krisztiánt dicséri edzője és Gerrard is (She)
Ragyogóan sikerült Németh Krisztián első liverpooli éve, hisz a Mersey-partiak tartalékcsapatával kisebb tornák mellett az angol tartalékbajnokságot is megnyerte. A sikeres bemutatkozó idény után a magyar csatárt edzője, Gary Ablett és az első csapat kapitánya, Steven Gerrard is dicsérő szavakkal illette.

Keresés