2009. január 12. hétfő

jan. 12
19:06
Ciprus: Szili ötödször is betalált a szezonban, csapata ikszelt (She)
Szili Attila ötödik gólját lőtte a ciprusi labdarúgó élvonalban a 2008–09-es szezonban, csapata, az APEP pedig 2–2-es döntetlent játszott a 4. helyen álló Ethnikosz Ahnasszal. A bajnokságban továbbra is az Omonia Nicosia vezet, két ponttal az Anorthoszisz és hárommal az APOEL előtt. Az APEP a 11. helyen áll.
jan. 12
20:36
Női kosárlabda: megérkezett az új amerikai légiós a Pécshez (She)
Hétfőn megérkezett Nicole Ohlde, a magyar bajnokságban legutóbb második, Euroliga-nyolcaddöntős MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának az új centere. A 26 éves Ohldét az elküldött brazil Graziane Jesus de Coelho helyére igazolták.
jan. 12
20:38
Újpest: az NB II-es Budaörs hátvédjét tesztelik a hét végéig (She)
NB II-es védőjátékost tesztel az Újpest FC labdarúgócsapata, a lila-fehérek a hétvégéig tesztelik a budaörsi Novák Alexiszt. Erről a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu számolt be.
jan. 12
20:54
Férfi kézilabda: Katzirz Dávidot is behívta a kapitány (She)
Új játékossal bővült a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságra (január 16–február 1.) készülő magyar keret: Katzirz Dávidot is behívta Hajdu János kapitány.
jan. 12
20:56
Nyíregyháza: Apostu ajánlására Uruguayból érkezett izraelit tesztelnek (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint ma délelőtt kilenc órakor megtartotta első idei edzését Nyíregyháza Spartacus.
jan. 12
20:58
Kaposvár: 2010-ig kötelezte el magát a klubhoz Grúz Tamás (She)
Szerződést hosszabbított a Kaposvári Rákóczi első osztályú labdarúgócsapatával Grúz Tamás – adta hírül a somogyi klub hivatalos honlapja.
jan. 12
21:00
MTK: aláírt a Paksról érkező tehetséges kapus, Pokorni Péter (She)
Immár hivatalos: Pokorni Péter az MTK-ban folytatja pályafutását, az U19-es Európa-bajnokságon szerepelt hálóőr hétfőn hároméves szerződést írt alá a kék-fehér klubhoz. Erről az egyesület hivatalos honlapja, az mtkhungaria.hu adott hírt.
jan. 12
21:12
FTC: a jövőben Albert Flóriánék is segíthetik Davison munkáját (She)
A 100%Fradi értesülései szerint Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója hétfőn megbeszélést folytatott a klub szakmai tanácsadóival: Albert Flóriánnal, Szűcs Lajossal és Rákosi Gyulával.
jan. 12
21:14
Győri ETO: grúz válogatott védővel erősítettek a zöld-fehérek (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata három és féléves szerződést kötött a grúz válogatott jobbhátvédjével, David Odikadzével.
jan. 12
21:16
Labdarúgás: a nőknél Marta végzett az élen a FIFA szavazásán (She)
A hölgyek között a brazil Marta nyerte el a FIFA Év játékosa díjat (2006 és 2007 után harmadszor), melyet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség tagországainak szövetségi kapitányai és csapatkapitányai szavazatai alapján ítélnek oda.
jan. 12
21:30
BFC Siófok: egykori Rákóczi-játékos érkezik a Kaposvölgyéből (She)
A BFC Siófok labdarúgócsapata szerződtette Andruskó Attilát, a Kaposvári Rákóczi és a Kaposvölgye volt játékosát – adta hírül a Balaton-parti csapat hivatalos honlapja. A siófokiakhoz igazolt az ősszel már kipróbált Wilfred Oueifio is.
jan. 12
21:32
Dakar 2009: Palik Lászlóék a 17. helyen érkeztek a célba (She)
A Nissannal versenyző Palik László, Darázsi Gábor duó a 17. helyen ért célba a 2009-es Dakar La Serena és Copiapo közti szakaszán. A magyar duó ezzel 23 egység beérkezése után a 12. pozícióban van összetettben. A Szalay Balázs, Bunkoczi László és a Liszi László, Fenesi József duó még úton van.
jan. 12
21:48
Cristiano Ronaldo olyat tett, amilyet korábban soha, senki - videóval (Infostart)
Cristiano Ronaldo, a Manchester United portugál csillaga kapta a 2008-as esztendő legjobb játékosának járó díjat a FIFA zürichi gáláján. Olyan évet zárt, mint amilyet korábban soha, senki a futballtörténelemben: szezonja elismeréseként elnyerte az európai aranycipőt, megkapta a France Football aranylabdáját, s a FIFA díját.
jan. 12
21:48
Anglia: Rósa Dénes szabad, szerződést bontott a Wolvesszal (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Rósa Dénes és a Wolverhampton Wanderers.
jan. 12
21:50
Dakar 2009: Szalay Balázsék is beértek, a 25. helyen (She)
A Palik, Darázsi egység után Szalay Balázs és Bunkoczi László is célba ért a 2009-es Dakar kilencedik szakaszán, méghozzá a 25. helyen. Liszi Lászlóék még úton vannak.
jan. 12
22:06
NFL: visszavonul az Indianapolis Colts trénere, Tony Dungy (She)
Indianapolisi sajtóértesülések szerint visszavonul a Colts amerikaifutball-csapatának vezetőedzője, Tony Dungy.
jan. 12
22:08
NHL: 34 éve a legjobb nézettséget hozta a Winter Classic (She)
Közel 34 éve a legjobb, NHL alapszakaszbeli mérkőzés által produkált nézettséget hozta az újévi Winter Classic – jelentette az AP hírügynökség.
jan. 12
22:24
Férfi röplabda, KEL: kaposvári vereség Innsbruckban (She)
A Kométa-Kaposvár 3:2-es vereséget szenvedett az osztrák Tirol Innsbruck otthonában a férfi röplabda Közép-Európai Liga alapszakaszának 13. fordulójában.
jan. 12
22:30
Ma Palikék tizenhetedikként értek célba (Behaviour)
Palik László a 17. idővel ért célba az autósok között a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal hétfői szakaszán, melyen ismét az éllovas spanyol Carlos Sainz volt a leggyorsabb.
jan. 12
23:00
NBA: McGrady két hétig nem játszhat térdsérülése miatt (She)
Két hétig nem léphet pályára Tracy McGrady, a Houston Rockets pontgyárosa, mivel bal térdével továbbra is problémák vannak – adta hírül a texasi klub hétfőn.
jan. 12
23:02
MotoGP: 2010-től Silverstone-ban lesz a Brit Nagydíj (She)
Az autosport.com információi szerint 2010-től Silverstone-ban rendezik a gyorsaságimotoros Brit Nagydíjat.
jan. 12
23:54
Női röplabda: kijutott az Eb-re az ifjúsági válogatott (She)
A magyar női ifjúsági röplabda-válogatott 3:0-ra győzött Lettország ellen az olaszországi Zoccában zajló Európa-bajnoki selejtezőtorna negyedik fordulójában. A mieink az ötödik, utolsó napon szabadnaposak voltak, és azt lehetett tudni, hogy ha az olaszok nyernek egyetlen szettet Lengyelország ellen, akkor a magyar lányok – a bulgáriai Gabrovóban sikerrel járó fiúkhoz hasonlóan – kijutnak az…

Keresés