2009. január 14. szerda

jan. 14
18:12
Getafe: Abbondanzieri a Bocába szerződne, de klubja nem adja (She)
Roberto Abbondanzieriért, a spanyol Getafe argentin kapusáért 150 ezer eurót ajánlott a Boca Juniors csapata, a vezetőség azonban ennyiért nem engedi el elsőszámú hálóőrét.
jan. 14
18:30
Anglia: Szaúd-Arábiába szerződött a Fulham támadója (She)
Szaúd-Arábiába szerződik Szeol Ki Hjon, a Fulham koreai szélsője. A kontraktus értelmében az év végéig az Al-Hilal együttesénél játszik kölcsönben, de a felek bíznak benne, hogy a hosszú távú lesz az együttműködés.
jan. 14
18:32
Tottenham: Stephen Appiah is pályára lép az edzőmeccsen (She)
Stephen Appiah, aki csapat nélkül van mióta eljött a Fenerbahchétól, a Tottenham edzéseit látogatja néhány hete, szerdán pedig egy zárt kapus edzőmeccsen is pályára lép.
jan. 14
18:34
Asztalitenisz Pro Tour: egyesben tíz magyar a főtáblán (She)
Egyesben tíz magyar játékos szerepelhet a 64-es főtáblán az asztaliteniszezők idei első Pro Tour-versenyén, a szlovéniai Velenjében.
jan. 14
19:24
Sílövészet: a német váltó nyerte a ruhpoldingi vk-futamot (She)
Németország csapata nyerte a sílövők Ruhpoldingban rendezett 4x6 km-es női váltószámát. A németek négyesét Andrea Henkel, Kati Wilhelm, Kathrin Hitzer és Magdalena Neuner alkotta.
jan. 14
19:42
Férfi röplabda, Challenge-kupa: sima kaposvári vereség (She)
Bravúrra lenne szüksége a Kométa-Kaposvár csapatának a továbbjutáshoz, mivel a somogyi alakulat 3:0-s vereséget szenvedett a görög Patrasz otthonában a férfi röplabda Challenge-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
jan. 14
19:44
MLSZ: Kovács Ferencet köszöntötték a székházban (She)
A korábbi sikeredzőt és szövetségi kapitányt, Kovács Ferencet 75. születésnapja alkalmából a Magyar Labdarúgó-szövetség székházában köszöntötték – olvasható az mlsz.hu-n.
jan. 14
19:46
Női kézilabda: nyolcgólos Fradi-győzelem a Vác ellen (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata hazai pályán nyolc góllal legyőzte a Vácot a bajnokság 14. fordulójában.
jan. 14
20:00
Lyon: Govou ebben a szezonban már nem léphet pályára (She)
Achilles-ín-szakadást szenvedett Sidney Govou, a Lyon 29 éves játékosa, így befejeződött számára az idény – adta hírül a francia csapat honlapja.
jan. 14
20:02
Jégkorong: visszatért Dunaújvárosba Borsos Attila (She)
Gyergyószentmiklósi "vendégjátéka" után visszatért a Dab.Docler csapatához a gárda korábbi kiváló csatára, Borsos Attila – adta hírül a dunaújvárosi klub honlapja.
jan. 14
20:18
Férfi kosárlabda NB I: nyíregyházi bravúr a Paks ellen (She)
A Nyíregyháza hazai pályán egy ponttal, 97–96-ra győzött a tabella második helyén álló Atomerőmű ellen a férfi kosárlabda NB I 14. fordulójában.
jan. 14
20:36
Dakar 2009: a kómában lévő Guerrero túl van az életveszélyen (She)
Nincs már életveszélyben Cristobal Guerrero, aki motorjával kedden bukott az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon.
jan. 14
20:54
Öböl-kupa: Omán és Szaúd-Arábia jutott be a döntőbe (She)
Omán–Szaúd-Arábia döntőre kerül sor január 17-én, szombaton a 2009-es Öböl-kupán.
jan. 14
21:30
Póker: Antonius egy este 875 ezret nyert el Tomas Dwantól (She)
Tom „durrrr” Dwan jól teszi, ha összeszedi magát a szilveszteri kihívására, mert még el sem kezdődött a párbaj, máris komoly veszteséget volt kénytelen elkönyvelni egyik biztossá vált kihívójától. Mint korábban hírül adtuk, Dwan 3 az 1-hez oddsot ajánlott egy 50 ezer leosztásig tartó omaha párbajban, bárkinek (Phil Galfondot kivéve).
jan. 14
21:48
Női kézilabda: Sanela Knezovic is elhagyja a Dunaferrt (She)
A súlyos anyagi gondokkal birkózó, a játékosok fizetéseivel is adós Dunaferr NK-ból Nagy Ivett (Hódmezővásárhely) után távozik a horvát válogatott kapusa, Sanela Knezovic is.
jan. 14
22:06
Spanyol Király-kupa: mindkét sevillai csapat továbbjutott (She)
Két sevillai csapat is bejutott a legjobb nyolc közé a spanyol Király-kupában. A Sevilla hazai győzelme után idegenben is megverte a Deportivót, míg a Betis két 1–0-s győzelemmel lépett túl a harmadosztályú Real Uniónon.
jan. 14
22:24
Serie A: Baptista duplájával nyert a Roma a Sampdoria ellen (She)
A Roma hazai pályán 2–0-ra győzött a Sampdoria ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 9. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. A fővárosiak mindkét gólját a brazil Júlio Baptista szerezte.
jan. 14
22:42
Spanyol Király-kupa: a Valencia túlóra után jutott tovább (She)
A Valencia hosszabbítás után 3–1-re legyőzte a Racing Santandert a spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, ezzel 4–2-es összesítéssel továbbjutott.
jan. 14
23:00
Premier League: első percben lőtt góllal nyertek a „vörös ödögök” (She)
A Manchester United az angol bajnokság, a Premier League 18. fordulójának elmaradt mérkőzésén a Wigan Athleticet fogadta hazai pályán, és ha nem is sziporkázva, ám magabiztosan játszva begyűjtötte a három pontot. A mérkőzést Wayne rooney 1. percben lőtt gólja döntötte el.
jan. 14
23:18
Angol FA-kupa: továbbmentek Halmosi Péterék és a Chelsea is (She)
Az angol FA-kupa harmadik fordulójának megismételt mérkőzésein a negyedik fordulóba jutott a Chelsea, a Hull City és a Crystal Palace. Halmosi végigjátszotta a Hullban a kupatalálkozót.
jan. 14
23:54
Francia Ligakupa: PSG-Bordeaux elődöntőt rendeznek (She)
A Bordeaux és a Paris Saint-Germain is hazai pályán vívta ki a továbbjutást a francia Ligakupa negyeddöntőjében. A PSG a Lenst, a Bordeaux pedig ugyancsak egy második ligás csapatot, a Chateauroux-t győzte le.
jan. 14
23:56
Videó: a Fenevad duplája a Roma–Sampdoria mérkőzésen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Roma 2–0-ra nyert a Sampdoria ellen a Serie A 9. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Most megnézheti Júlio Baptista dupláját videón!

Keresés