2010. január 16. szombat

jan. 16
18:39
Hét gólt lőtt Fülöpnek a Chelsea (Metropol)
A listavezető Chelsea hazai környezetben 7-2-re győzött a Fülöp Mártonnal a kapujában felálló Sunderland ellen az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati mérkőzésén.
jan. 16
18:39
Premier League - Hét gólt lőtt Fülöpnek a Chelsea (Behaviour)
A listavezető Chelsea hazai környezetben 7-2-re győzött a Fülöp Mártonnal a kapujában felálló Sunderland ellen az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati mérkőzésén.
jan. 16
18:51
Női röplabda Extraliga: első meccsét nyert a Miskolc (She)
A női röplabda Extraligában megszerezte első győzelmét a Miskolc, amely a középszakasz (5-8. helyért) második fordulójában az Újpestet verte hazai pályán három játszmában.
jan. 16
18:57
Dakar 2010 - Sainz és Depres diadalmaskodott (Behaviour)
Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál pedig a francia Cyril Despres nyerte az argentin és chilei utakon rendezett Dakar-ralit.
jan. 16
19:09
Női röplabda Extraliga: első meccsét nyerte a Miskolc (She)
A női röplabda Extraligában megszerezte első győzelmét a Miskolc, amely a középszakasz (5–8. helyért) második fordulójában hazai pályán az Újpestet verte meg három játszmában.
jan. 16
19:11
Profi ökölvívás: összeomlás előtt az Universum Box Promotion (She)
A német ZDF televízió 2010. július 1-jétől kezdődően nem közvetít több Universum bokszgálát.
jan. 16
19:13
Öttusa: jövő szombaton búcsúztatják Tasnády Károly egykori világbajnokot (She)
Január 23-án, szombaton, 14 órakor a budapesti Deák téri evangélikus templomban lesz Tasnády Károly világbajnok öttusázó hamvasztás utáni búcsúztatása.
jan. 16
19:15
Női kosárlabda NB I: a Vasas 34 ponttal győzött a BSE ellen (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizenötödik fordulójában a Vasas-Csata hazai környezetben meglepően simán, 34 ponttal nyert a BSE ellen.
jan. 16
19:27
Női röplabda Extraliga: nyert a Békéscsaba a MÁV Előre ellen (She)
A Békéscsaba hazai pályán győzött a MÁV Előre ellen a női röplabda Extraligában.
jan. 16
19:29
Férfi vízilabda Euroliga: magyarok verték meg a magyar bajnokot (She)
Kikapott a Vasas a montenegrói Primorac Kotortól a férfi vízilabda Euroliga B-csoportjának 3. fordulójában. A Szőnyi úton rendezett összecsapáson a címvédő 8–5-re nyert.
jan. 16
19:33
Idehaza kapott ki a Vasas (Metropol)
A címvédő montenegrói Primorac Kotor szombaton 8-5-re győzött a TEVA-VasasPlaket otthonában a férfi vízilabda Euroliga B csoportjában.
jan. 16
20:03
Női kosárlabda NB I: száz fölött dobott a Sopron a BEAC-nak (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának tizenötödik fordulójában a címvédő MKB-Euroleasing Sopron a papírformának megfelelően nagyarányú győzelmet aratott a BEAC ellen. A mérkőzésen a fővárosi klub volt a pályaválasztó, de a találkozót Sopronban játszották.
jan. 16
20:05
Sakk: Lékó Péter vereséggel kezdett a hollandiai szupertornán (She)
Hiába állt nagyszerűen a megnyitás után a világossal játszó Lékó Péter a hollandiai szupertorna első fordulójában, ellenfele, a spanyol Alexei Shirov nyerte kettejük párharcát. A vasárnapi, második fordulóban következik az ősi ellenfél, az orosz Vlagyimir Kramnyik, Lékó a sötét bábukat vezetheti.
jan. 16
20:07
Golf: Federer szerint Tiger Woods hamarosan ismét remekelni fog (She)
A világelső svájci teniszező, Roger Federer szerint Tiger Woods hamarosan ismét remekelni fog a golfpályákon.
jan. 16
20:09
Videó: íme, a Manchester United Burnley elleni sikere! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Manchester United az Old Traffordon 3–0-ra nyert a Burnley ellen a Premier League 22. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
jan. 16
20:09
Megműtötték Torrest (Behaviour)
Sikeres műtéten esett át szombaton Fernando Torres, a Liverpool labdarúgója.
jan. 16
20:11
Serie A: a Livorno elleni sikerével a hatodik helyre jött fel a Cagliari (She)
A Serie A 20. fordulójának első mérkőzésén a Cagliari 3–0-ra győzött a Livorno ellen, ezzel a hatodik helyre jött fel a tabellán.
jan. 16
20:13
Videó: nézze meg a Chelsea Fülöpék elleni kiütéses győzelmét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Premier League 22. fordulójában hazai pályán könnyed, 7–2-es győzelmet aratott a Chelsea a Fülöp Mártonnal felálló Sunderland ellen. Az alábbi videón megnézheti a találkozó összefoglalóját!
jan. 16
20:15
Hull City: Amr Zaki már Angliában vesz részt orvosi vizsgálaton (She)
Angliába szerződhet az egyiptomi Zamalek labdarúgócsapatának tehetsége, a válogatott csatár, Amr Zaki.
jan. 16
20:21
Férfi kosárlabda NB I: a Kaposváron is nyertes ZTE tovább őrzi veretlenség (She)
A férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 14. fordulójában a listavezető Zalaegerszeg Kaposváron is győzött, így tovább őrzi hibátlan mérlegét.
jan. 16
20:39
Premier League: az Everton simán megverte a Manchester Cityt (She)
A Premier League utolsó szombati mérkőzésén az Everton hazai pályán aratott 2–0-s győzelmet a Manchester City ellen. A vezetést Steven Pienaar szerezte meg a 37. percben, majd még a szünet előtt Louis Saha tizenegyesből talált a kapuba.
jan. 16
20:41
Női kézilabda BL: a Zvenyigorod vereségével továbbjutott a Győr (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának utolsó fordulójában a spanyol Itxako hazai pályán 31–23-ra legyőzte a Zvezda Zvenyigorodot, ami azt jelenti, hogy a Győri ETO a vasárnapi, Valcea elleni találkozó végeredményétől függetlenül már bejutott a második csoportkörbe.
jan. 16
20:43
Bundesliga: a Stuttgart ellen elszenvedte hatodik vereségét a bajnok (She)
A Bundesliga várakozáson alul teljesítő két együttese csapott össze a szombat esti mérkőzésen. A két csapat közül a Stuttgart tudott javítani, miután hazai pályán 3–1-re legyőzte a címvédő Wolfsburgot.
jan. 16
20:57
Röplabda Közép-európai Liga: kikapott Ausztriában a Kaposvár (She)
A Kaposvár 3:0-s vereséget szenvedett idegenben az osztrák SK Posojilnica Aich/Dobtól a férfi röplabda Közép-európai Ligában.
jan. 16
21:33
Arfika-kupa: Mozambik legyőzésével Egyiptom már negyeddöntős (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupája C-csoportjában Egyiptom Nigéria után Mozambikot is legyőzte. A 2–0-s siker azt jelenti, hogy a címvédő már két forduló után továbbjutott a csoportból, azaz biztosan ott lesz a negyeddöntőben.
jan. 16
21:39
Afrika Kupa - Nyert és továbbjutott a címvédő (Behaviour)
A címvédő egyiptomi válogatott 2-0-ra győzött a mozambiki együttes ellen a labdarúgó Afrika Kupa C csoportjának második fordulójában, szombaton.
jan. 16
21:51
Holland Kupa: Dzsudzsák Balázs góllal járult hozzá a PSV továbbjutásához (She)
A labdarúgó Holland Kupa nyolcaddöntőjében a PSV idegenben jutott tovább a Heerenveen ellen. A győztes együttes első gólját Dzsudzsák Balázs szerezte. Az eindhoveniek a negyeddöntőben a Feyenoorddal találkoznak.
jan. 16
21:53
Videó: íme, Dzsudzsák Balázs Heerenveen elleni gólja! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs eredményes volt a Holland Kupa nyolcaddöntőjében, a Heerenveen ellen talált be a kapuba. Az alábbi videón megtekintheti a PSV magyar légiósának legújabb gólját!
jan. 16
21:57
Wijk aan Zee - Lékó vereséggel kezdett (Behaviour)
Lékó Péter világossal kikapott a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus 2010 sakk szuperverseny szombati első fordulójában.
jan. 16
22:09
Primera División: Bilbaóban kikapott a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Real Madrid Bilbaóba látogatott, és 1–0-s vereséget szenvedett az Athletic vendégeként.
jan. 16
22:11
Videó: Khan újabb öngólja és Geddo találata az Afrika-kupán (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Afrikai Nemzetek Kupája C-csoportjában Egyiptom 2–0-ra győzte le Mozambikot. Az alábbi videókon megtekintheti Dário Khan öngólját, valamint Mohamed Nagui Geddo találatát.
jan. 16
22:13
Videó: nézze meg Llorente Real Madrid elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Real Madrid Bilbaóban 1–0-s vereséget szenvedett az Athletic vendégeként. Most megmutatjuk Fernando Llorente győztes gólját!
jan. 16
22:27
Kikapott a Real Madrid Bilbaóban (Infostart)
Elszenvedte szezonbeli harmadik bajnoki vereségét a Real Madrid, miután az Athletic Bilbao pályáján nem tudta kiegyenlíteni Fernando Llorente a harmadik percben szerzett gólját.
jan. 16
22:51
Primera División - Kikapott a Real Madrid (Behaviour)
A Real Madrid szombaton 1-0-ás vereséget szenvedett az Athletic Bilbao otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 16
23:03
Kosárlabda: nem fejsérülés, szívhalál okozta az egyetemi játékos halálát (She)
Nyilvánosságra hozták az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban tragikus körülmények között elhunyt, 22 éves Jeron Lewis halálát vizsgáló boncolás eredményét. Bár a fiatalember egy palánk alatti ütközés után maradt a földön, ezért gondolták, hogy a halálát fejsérülés okozta, a boncolás azonban szívrendellenességet állapított meg nála.
jan. 16
23:21
Ligue 1: az utolsó negyedórában vitte döntésre a dolgot a Lyon (She)
A Lyon az utolsó negyedórában lőtt két góllal nyert 2–0-ra a Nancy otthonában a Ligue 1 20. fordulójában. A dobogóra hajtó csapatok közül nyert a Lille és a Montpellier is.
jan. 16
23:23
Női kézilabda BL: a Larvik legyőzésével léphetett tovább az orosz Dinamo (She)
Hazai pályán nyert az orosz Dinamo Volgograd női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában a norvég Larvik ellen. Mindkét együttes bejutott a nyolc közé, utóbbi az első, előbbi a második helyen.
jan. 16
23:39
Görögország: Nathan Ellington bevette Posza Zsolt kapuját (She)
A görög labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Xanthi Skoda az angol Nathan Ellington góljával 1–0-ra legyőzte az Ergoteliszt, amelynek kapuját Posza Zsolt védte. Az AEK Athén a sérült Németh Krisztián nélkül játszott 1–1-es döntetlent az Iraklisz Szaloniki vendégeként.
jan. 16
23:41
Férfi vízilabda LEN-kupa: négy gólt dobott a Cattaróban Varga Tamás (She)
Négy góllal vette ki a részét a horvát Primorje Rijeka legyőzéséből a montenegrói Cattaro kétszeres olimpiai bajnok magyar légiósa, Varga Tamás.

Keresés