2010. január 22. péntek

jan. 22
22:12
Férfi kézilabda Eb: kikapott Csehországtól, kiesett a válogatott (She)
Az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon péntek este utolsó csoportmérkőzését vívta a magyar válogatott, és a sorsdöntő összecsapáson 33–26-ra kikapott Csehországtól. Csoknyai István együttese ezzel búcsúzott a kontinenstornától, miután az olimpiai és világbajnok Franciaország ellen szerzett egy ponttal negyedik helyen végzett a D-csoportban.
jan. 22
22:15
Döntetlen fehérorosz-portugál meccs (Metropol)
Tízgólos mérkőzésen döntetlent játszott egymással pénteken a portugál és a fehérorosz válogatott a magyarországi futsal Európa-bajnokságon.
jan. 22
22:33
Elbuktak kéziseink (Blikk)
Hiába érezhet te magát hazai környezetben a magyar válogatott a az ausztriai férfi kézilabda-Európa-bajnokság csoportküzdelmei során, nem koronázta siker szereplését. Együttesünk nem folytathatja a küzdelmeket a középdöntőben, a legutóbbi vb-n hatodik csapat 33-26-ra kikapott a csehektől.
jan. 22
22:33
Búcsúztak a magyarok (Metropol)
Csalódást keltve nem jutott be az ausztriai Európa-bajnokság középdöntőjébe, azaz a legjobb 12 közé a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután a pénteki, sorsdöntő csoportmérkőzésen 33-26-ra kikapott a remek napot kifogó cseh csapattól.
jan. 22
22:48
Férfi kézilabda Eb: El tudnék süllyedni szégyenemben - Gál Gyula (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Csehországtól az Ausztriában zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Amely egyben számunkra az utolsó Eb-találkozó is volt, hiszen a győztes csehek jutottak tovább a középdöntőbe. Csapatunk beállója, Gál Gyula igen kritikusan fogalmazott a találkozót követően, de a súlyos vereségre ő sem talált magyarázatot.
jan. 22
22:50
Vancouver 2010: valószínűleg Bene Márton utazhat a téli olimpiára (She)
Nagy valószínűséggel Bene Márton indulhat a magyar férfi alpesi sízők közül a vancouveri téli olimpián. Közben a két női résztvevő is készül az ötkarikás játékokra.
jan. 22
22:52
Férfi kézilabda Eb: nem bírt egymással Szlovénia és Lengyelország (She)
Döntetlent játszott egymással Lengyelország és Szlovénia a férfi kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjában, a kvartettből már korábban továbbjutott két együttes 30–30-ra végzett egymással. A lengyelek így csoportelsőként, a szlovének másodikként jutottak tovább a csoportból Németország mellett.
jan. 22
22:54
Férfi kézilabda Eb: Óriási feszültség volt a csapatban - Ilyés Ferenc (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Csehországtól az Ausztriában zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Amely egyben számunkra az utolsó Eb-találkozó is volt, hiszen a győztes csehek jutottak tovább a középdöntőbe. Ilyés Ferencnek a találkozón semmi sem sikerült, átlövőnk szerint a kezdés előtt érződött a csapaton a feszültség.
jan. 22
22:56
Férfi kézilabda Eb: három nap alatt elfelejtettünk kézilabdázni - Csoknyai (She)
Érthető módon teljesen maga alatt volt a csehek elleni teljesítményt látva Csoknyai István, a magyar szövetségi kapitány, aki szerint három nap alatt egyszerűen elfelejtett a csapat kézilabdázni.
jan. 22
22:58
Eredivisie: Dzsudzsák gólpasszal járult hozzá a Babosék elleni sikerhez (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a PSV hazai pályán verte meg 3–0-ra a NEC Nijmegent. A találkozón az eindhovenieknél Dzsudzsák Balázs, míg a vendégeknél Babos Gábor kapott lehetőséget. A magyar középpályás gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.
jan. 22
23:06
Férfi kézilabda Eb: Sok mindenre gondoltam, de erre nem - Éles József (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Csehországtól az Ausztriában zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Amely egyben számunkra az utolsó Eb-találkozó is volt, hiszen a győztes csehek jutottak tovább a középdöntőbe. A Nemzeti Sport Online Eb-szakértője, Éles József a mérkőzés után elárulta: nehéz, kiélezett mérkőzésre számított, amelyen bármi megtörténhet, de…
jan. 22
23:24
Szánkó Eb: nincs döntés Pulai Imre olimpiai szabadkártyájával kapcsolatban (She)
Lettországban, a Siguldában zajló szánkó Európa-bajnokságon tartózkodik Pulai Imre, akinek olimpiai szabadkártyájáról csak hétfőn, a kontinensbajnokság után születik majd döntés.
jan. 22
23:26
Futsal Eb: tíz gól született a Fehéroroszország-Portugália meccsen (She)
A Futsal Európa-bajnokság pénteki napján Szerbia 2–0-ra legyőzte Szlovéniát, és ezzel továbbjutott a csoportból a negyeddöntőbe, és Oroszországgal játszik majd a csoportelsőségért. A D-csoportban Portugália és Fehéroroszország látványos mérkőzésen végül nem bírt egymással, és a fehéroroszok utolsó másodpercben született találatával 5–5 lett a végeredmény.

Keresés