2010. január 3. vasárnap

jan. 3
19:42
Dakar 2010 - Az autósoknál al-Attijah nyerte a második szakaszt (Behaviour)
Az autósoknál Nasszer al-Attijah nyerte vasárnap a 31. Dakar-rali második szakaszát; az autós terepversenyt már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében.
jan. 3
19:51
Az autósoknál al-Attijah nyerte a Dakar második szakaszát (Metropol)
Az autósoknál Nasszer al-Attijah nyerte vasárnap a 31. Dakar-rali második szakaszát; az autós terepversenyt már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében.
jan. 3
20:09
Női kézilabda NB I: 54 gólt dobott a Vác, 45-öt a Győr, kikapott az Alcoa (She)
Gólzáporos mérkőzéseket játszottak a csapatok a női kézilabda NB I 11. fordulójában. A Vác 54–27-re kiütötte a Siófokot, Tóth Tímea 14, Borkowska 12 gólt szerzett a mérkőzésen. A Győri Audi ETO KC – amely nélkülözte Szegedi Orsolyát, akinek edzésen eltörött a sípcsontja – 45–20-ra nyert a pályaválasztói jogát anyagi okokból feladó Hunnia ellen, a fehérvári Alcoa hazai pályán szenvedett 26–23-as…
jan. 3
20:36
Beckham díjazza Capello "arrogáns" viselkedését (Behaviour)
David Beckham nagyra értékeli, hogy Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya jó értelemben vett arroganciával kezeli a játékosokat.
jan. 3
21:12
A Mount Everestet megjárt Erőss Zsolt az egyik mélybe zuhant hegymászó (Behaviour)
Baleset ért három magyar hegymászót a szlovákiai Magas-Tátrában, a szerencsétlenül járt sportolók súlyos sérüléseket szenvedtek, de túlélték a balesetet - jelentette a szlovák hírügynökség. Egyikük a TV2 Tények információi szerint Erőss Zsolt, aki már megmászta a Mount Everestet.
jan. 3
21:21
FA-kupa: továbbjutott a Wolves, készülhet a Crystal Palace ellen (She)
Matthew Jarvis góljával a Wolverhampton idegenben 1–0-ra győzött a harmadosztályú Tranmere Rovers ellen, így bejutott az FA-kupa 4. fordulójába, ahol a Championshipben szereplő Crystal Palace lesz az ellenfele.
jan. 3
21:39
Ausztria: Toni Polster edző és marketingfelelős lett Linzben (She)
Az osztrák LASK Linz kötelékén belül folytatja pályafutását Toni Polster, korábbi osztrák válogatott labdarúgó, az osztrák nemzeti tizenegy mindenkori legeredményesebb góllövője. A szakember az élvonalbeli linziek területi bajnokságban szereplő második csapatánál lesz edző, illetve a klub marketingosztályán is dolgozni fog.
jan. 3
23:18
Primera División - Nem használta ki riválisa botlását a Real Madrid (Behaviour)
A Real Madrid gólnélküli döntetlent játszott az Osasuna otthonában, spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
jan. 3
23:20
Teljes a TOTÓ-eredménysor (Behaviour)
A TOTÓ 53. heti szelvényén szereplő mérkőzések eredményei:

Keresés