2010. március 31. szerda

márc. 31
16:59
Werder Bremen: Futács Márkót két bajnoki mérkőzésre tiltották el (She)
Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Futács Márkót csapata, a Werder Bremen tartalékegyüttesének Jéna elleni 2–1-es veresége alkalmával a 94. percben kiállították. A Német Labdarúgó-szövetség a magyar támadót két bajnoki mérkőzésre tiltotta el.
márc. 31
17:01
AS Roma: De Rossi megsérült, kérdéses játéka Komanék ellen (She)
Továbbra is bokasérüléssel küszködik Daniele De Rossi, az AS Roma középpályása. A „farkasok” kulcsembere kihagyta a szerda délelőtti edzést is, és egyelőre kérdéses, hogy pályára tud-e lépni a Bari elleni bajnokin.
márc. 31
17:06
A vb-n már játszhat Rooney (Behaviour)
Legfeljebb egy hónapot kell kihagynia bokasérülése miatt Wayne Rooneynak, a Manchester United angol válogatott labdarúgójának, így a júniusban kezdődő dél-afrikai világbajnokságon előreláthatólag már szerepelhet.
márc. 31
18:09
Soproni Liga: paksi győzelmével harmadik helyen a ZTE (She)
Bár a vendégek kezdték aktívabban a mérkőzést, nagyobb gólhelyzet a Paks előtt adódott, Vayer Gábor kísérleteit azonban Vlaszák Géza védte, amikor pedig már ő is verve volt, Tököli Attila lövésénél a kapufa segített. A kihagyott lehetőségek után Marián Sluká büntetett a 39. percben, majd a 75.-ben Fábián Mihály játékvezető kiállította Kiss Tamást, amit gyorsan gólra váltottak a hazaiak: három…
márc. 31
18:11
Ligakupa: Újpest-Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A magyar labdarúgó Ligakupa középdöntőjének B-csoportjában, az ötödik fordulóban az Újpest a Ferencvárost fogadja. Kövesse a mérkőzést az NSO-n, élő, szöveges tudósítást adunk a mérkőzésről!
márc. 31
18:27
Serie A: Zamparini szerint Ranierivel az Internek 15 pont előnye lenne (She)
Maurizio Zamparini úgy szúrt oda José Mourinhónak, hogy közben meg sem említette az Inter portugál edzőjének a nevét.
márc. 31
18:33
Paksi győzelmével már dobogón a ZTE (Metropol)
A ZTE magabiztosan nyert a Paks otthonában szerdán a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésén. Csank János együttese ezzel a tabella harmadik helyére lépett előre.
márc. 31
19:03
Tenisz: új teniszszentélyt építettek az olasz fővárosban (She)
Alig egy hónappal a férfiak Mestersorozatába tartozó torna előtt átadták szerdán az új teniszstadiont Rómában.
márc. 31
19:05
Premier League: díjat kell csökkentenie a Skynak, visszaeséstől tart a liga (She)
Az angol labdarúgó Premier League vezetői károsnak és kedvezőtlennek ítélték a brit Ofcom (a telekommunikációs cégek felügyeleti testülete) határozatát, amely díjcsökkentésre kötelezte a BSkyB csoportot.
márc. 31
19:07
Arsenal: már Cesc Fabregas utódját keresik a klubnál (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata valószínűleg ajánlatot tesz a Real Zaragoza U21-es válogatott játékosára, Ander Herrerára a spanyol AS napilap értesülései szerint.
márc. 31
19:21
Felkészülés: tizenhét gólt szerzett Tornyi Barnabás együttese (She)
A dvtk.eu tájékoztatása szerint szerda délután felkészülési mérkőzést játszott a DVTK élvonalbeli labdarúgócsapata. Abaújszántón a helyi csapat és a Tállya gárdájából összeállított együttest 17–1-re verte meg Tornyi Barnabás legénysége.
márc. 31
19:57
Női kosárlabda NB I: a Szeged 31 ponttal megverte a Szolnokot (She)
A Szeviép-Szeged 89–58-ra nyert a Szolnok ellen a női kosárlabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén. A hazaiak már az első negyed után 13 ponttal vezettek, és győzelmük egy pillanatig sem forgott veszélyben.
márc. 31
20:33
Férfi kosárlabda MK: nyert a Kaposvár, de a Sopron jutott a Final Fourba (She)
A Soproni KC férfi kosárlabdacsapata jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe. A soproniak ugyan 83–70-re kikaptak Kaposváron, de így is megőriztek tíz pontot az első meccsen megszerzett előnyükből.
márc. 31
20:51
Férfi kosárlabda MK: kettős győzelemmel négy között az Albacomp (She)
Kettős győzelemmel jutott be a férfi kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjébe az Albacomp, miután az idegenbeli 77–74 után Székesfehérváron 88–82-re nyert a Kecskemét ellen.
márc. 31
21:09
Döntetlen Londonban, 1-0-ra nyert az Inter Milánóban (Infostart)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ma este két mérkőzést játszanak. Az Arsenal a címvédő Barcelonát fogadja, az Inter vendége az orosz CSZKA Moszkva.
márc. 31
21:09
Női kosárlabda NB I: a Sopron kerek száz pontot szerzett a BSE ellen (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán 100–67-re legyőzte a BSE-t a női kosárlabda NB I negyeddöntőjének 1. mérkőzésén.
márc. 31
21:11
Férfi vízilabda ob I: az OSC legyőzte idegenben a Szentest (She)
Az OSC 11–9-re nyert Szentesen a férfi vízilabda ob I 18. fordulójának megismételt mérkőzésén.
márc. 31
21:45
Videó: íme, Tóth Bence győzelmet érő bombagólja az Újpest ellen! (She)
Mint arról beszámoltunk, egygólos győzelmet aratott a Ferencváros az Újpest otthonában a labdarúgó Ligakupa középdöntőjében, a B-csoport ötödik fordulójában. Most megmutatjuk Tóth Bence látványos találatát videón!
márc. 31
21:47
Bolgár Kupa: az „őrült banda” kiverte a CSZKA-t, megkapja a borjút (She)
Meglepetésre hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott a labdarúgó Bolgár Kupa negyeddöntőjében a Beroe Sztara Zagora a válságban levő CSZKA Szófia ellen.
márc. 31
22:03
Bajnokok Ligája: két negyeddöntő élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az Arsenal–Barcelona és az Internazionale–CSZKA Moszkva Bajnokok Ligája-negyeddöntő, amely találkozókról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 31
22:21
Osztrák Kupa: Pusztaiék kiejtették a Rapid Wient a nyolc között (She)
Bejutott a labdarúgó Osztrák Kupa elődöntőjébe az Austria Kärnten, miután nagy csatában 3–2-re legyőzte a Rapid Wient. A Kärntenben 68 percet kapott Pusztai Olivér, aki egy sárga lapot is begyűjtött a mérkőzésen.
márc. 31
22:39
Eredivisie: Makaay győzelemhez segítette a Feyenoordot (She)
A Feyenoord hazai pályán 2–1-re győzött a Vitesse ellen a holland labdarúgó-bajnokság szerdai mérkőzésén. A rotterdami csapat győztes gólját Roy Makaay szerezte.
márc. 31
22:57
Bajnokok Ligája: az Inter egygólos előnyt szerzett a visszavágóra (She)
Az Internazionale Diego Milito góljával 1–0-ra legyőzte a CSZKA Moszkvát a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 31
23:03
Döntetlen Londonban, nyert az Inter (Metropol)
A címvédő Barcelona kétgólos előnyt leadva döntetlent játszott az Arsenal vendégeként, míg az Internazionale hazai pályán minimális különbséggel verte a CSZKA Moszkvát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Nézze meg a meccsek góljait!
márc. 31
23:51
Bajnokok Ligája: Zanetti szerint több góllal is nyerhettek volna (She)
Javier Zanetti sajnálja, hogy az Inter csak egy góllal nyert hazai pályán a CSZKA Moszkva ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Keresés