2013. október 18. péntek

okt. 18
18:42
Rövid pályás úszó vk: Hosszú nyolc éremmel zárt Dubaiban (She)
A csütörtökön szerzett öt érem mellé pénteken további hármat – két aranyat és egy ezüstöt – szerzett Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának dubai állomásán.
okt. 18
18:42
Hosszú Katinka nyolc éremmel zárt Dubajban (Metropol)
A csütörtökön szerzett öt érem mellé pénteken további hármat - két aranyat és egy ezüstöt - szerzett kiváló úszónk.
okt. 18
18:44
F1: Maldonado és a Williams szabadul egymástól (She)
Világszerte több szaklap is arról számolt be, hogy súlyosan megromlott a viszony a Formula–1-es Williams-istálló és venezuelai pilótája, Pastor Maldonado között. A tavalyi Spanyol Nagydíj győztese az idén folyamatosan szidta a csapat autóját, de az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy a Japán Nagydíj utolsó körében úgy előzte meg Valtteri Bottast, a saját csapattársát, hogy kilökte a pályáról.
okt. 18
18:46
Kajak-kenu: kitombolta magát a vb-bronzérmes (She)
Parádésan szerepelt az augusztus végi, duisburgi világbajnokságon a magyar kajak-kenu válogatott, amely hét aranyérmet lapátolt össze. Az aranyak mellett Dombvári Bence révén született egy nagyon értékes bronzérem is, hiszen 16 évvel Storcz Botond 1997-es győzelme után ismét magyar dobogósa volt a férfi kajak királykategóriájának, a K-1 1000 méternek. A sportág egyik – újabb – nagy magyar…
okt. 18
19:00
Videó: Vadász nem hitte el, hogy nyerhet a vb-n (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vadász András is búcsúzott az Almatiban zajló ökölvívó-világbajnokságon. A 64 kilogrammosok küzdelmeiben egyhangú pontozással kapott ki az orosz Armen Zakarjantól. Vadász az NSO Tv és a Nemzeti Sport helyszíni tudósítójának a mérkőzést követően elmondta, nem hitte el igazán, hogy ilyen fiatalon megnyerheti az összecsapást, de a jövő tekintetében mindenképpen…
okt. 18
19:01
Keresztbe tesz a kistesó a Vidinek? (Agroinform)
A két klub viszonyát ismerve nem lennénk meglepődve, ha egy gólokban gazdag hazai győzelmet láthatnánk.
okt. 18
19:02
Jégkorong: a lengyelekkel kezdjük a novemberi tornát (She)
A Magyar Jégkorongszövetség kihirdette a novemberi nemzetközi torna részletes programját. A Jégpalotában a mieink a lengyelekkel, a románokkal és az ukránokkal mérik össze erejüket.
okt. 18
19:03
Nadal fáradt, nem indul Federer szülővárosában (Agroinform)
Lemondta a jövő hétfőn kezdődő bázeli keménypályás tenisztornát a világelső Rafael Nadal.
okt. 18
19:04
NB I: Mezőkövesd-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Mezőkövesd–Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 18
19:18
Videó: téves pontozás miatt kapott ki Szellő a vb-n? (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kiegyenlített csatában kapott ki, így nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Almatiban zajló ökölvívó-világbajnokságon Szellő Imre. A 91 kg-ban induló magyar öklöző a kazah Anton Pincsuktól kapott ki 2:1-re, mindhárom menetet 29:28-ra hozták ki a pontozók. A mérkőzés után Szellő a Nemzeti Sport és az NSO Tv helyszíni tudósítójának elmondta, szerinte rossz döntést…
okt. 18
19:36
Tottenham: négyéves szerződés az új angol csillagnak (She)
Négy évvel meghosszabbította szerződését a Tottenham Hotspurrel Andros Townsend angol válogatott középpályás. A klub nem közölte, hogy meddig szól a 22 éves játékos megállapodása.
okt. 18
19:38
Női kézi BL: „Rengeteget futnak a németek játékosai” (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának harmadik fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC a Thüringer HC otthonába látogat. Ambros Martín, a magyar csapat vezetőedzője szerint a német csapat legnagyobb erénye, hogy gyors játékot játszik, játékosai pedig rengeteget futnak.
okt. 18
19:40
NB II: a Vasas-edző szerint indokolt volt a nagytakarítás (She)
Dirk Berger, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas német vezetőedzője egy videóinterjúban beszélt arról, miért eresztették szélnek az előző szezonban a Keleti csoportban ezüstérmet szerző keret nagy részét – köztük a rutinos Szatmári Zoltánt, Nikolov Balázst és Szilágyi Pétert –, és jelenleg miért maradtak le annyira az élmezőnytől.
okt. 18
19:42
Milan: Kakával, de Balotelli nélkül az Udinese ellen (She)
A sérüléséből felépült Kaká ott lehet a pályán, Mario Balotelli viszont nem a Milan labdarúgócsapatának szombati, Udinese elleni bajnokiján.
okt. 18
19:54
La Liga: messze még a román rekordtól a Barca és az Atlético (She)
A Barcelona és az Atlético Madrid is hibátlan bajnoki mérleggel vág neki a Primera División hét végi 9. fordulójának. Európa húsz legerősebb bajnokságát tekintve csupán negyedszer fordul elő, hogy ugyanabban a ligában nyolc forduló után még két klub is százszázalékos. A rekordot a román Steaua, Dinamo páros tartja 1988-as 14-14 győzelmes sorozatával.
okt. 18
19:55
A Tottenham lecsapna Lukaku öccsére (Agroinform)
A Tottenham szerződtetné Jordan Lukakut, az Everton csatárának, Romelunak testvérét.
okt. 18
20:12
Premjer-liga: az éllovas Zenit legyőzte a címvédő CSZKA-t (She)
Bajnokveréssel kezdődött az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 13. fordulója. A címvédő CSZKA Moszkva idegenben 2–0-s vereséget szenvedett a listavezető Zenittől.
okt. 18
20:30
PFLA: felcsúti relikviák a madridi Puskás-kiállításon (She)
A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia különleges relikviákkal járult hozzá a madridi Puskás-hetek keretein belül nyíló kiállításhoz, amelyen többek között látható lesz Öcsi bácsi Real Madriddal kötött egyik szerződése is.
okt. 18
20:31
Huntelaart megműtik, idén már nem játszhat (Agroinform)
A holland válogatott csatár közösségi oldalán megerősítette, hogy meg kell operálni sérült jobb térdét.
okt. 18
20:32
Női kézi NB I: az Érd munkás győzelme Békéscsabán (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 9. fordulójában az Érd a vártnál nehezebben ugyan, de igazolta a papírformát a Békéscsaba vendégeként.
okt. 18
20:48
Szavazás: lesz számottevő változás a magyar futballban? (She)
A válogatott csalódást jelentő és nagy visszhangot keltő vb-selejtezős hajrája után arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink miként látják a magyar futball jövőjét: a sokadik hatalmas csalódás után lesz végre számottevő változás?
okt. 18
20:48
Érdi győzelem Békéscsabán (Metropol)
A Békéscsaba továbbra is nyeretlen hazai pályán.
okt. 18
20:50
Bundesliga 2: nem sikerült a bravúr Sváb Dániel csapatának (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának pénteki játéknapján a Sváb Dánielt is a soraiban tudó Energie Cottbus gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán az Union Berlin ellen.
okt. 18
20:52
Férfi kézi NB I: egygólos füredi siker Cegléden (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 9. fordulójában a Balatonfüred egygólos győzelmet aratott Cegléden. A szünetben még a hazaiaknál volt a minimális előny.
okt. 18
20:54
Serie A: Roma-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Nem sokan gondolták volna a szezont megelőzően, hogy az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának nyitó mérkőzését, a Roma–Napoli találkozót a listavezető és első számú üldözője vívja. Pedig ez a helyzet, az eddig hibátlan rómaiak a nápolyiakat fogadják, akik csak egyszer vesztettek pontot – otthon a Sassuolo ellen. Kövesse nyomon a mérkőzést percről percre frissülő…
okt. 18
21:06
Férfi vízilabda ob I - Továbbra is pontveszteség nélkül a Honvéd (Infostart)
A listavezető Honvéd továbbra is hibátlan teljesítményt nyújt a férfi vízilabda ob I-ben, melynek pénteki mérkőzésén saját közönsége előtt fölényesen nyert a Szentes ellen.
okt. 18
21:06
Férfi vízi ob I: a Honvéd duplára győzött a Szentes ellen (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság 6. fordulójában a Honvéd hazai környezetben 17 gólt szerezve magabiztos győzelmet aratott a Szentes ellen.
okt. 18
21:06
Továbbra is pontveszteség nélkül a Honvéd (Metropol)
A Honvéd hazai pályán könnyedén nyert a Szentes ellen.
okt. 18
21:08
NB I: önmagát verte meg a Kövesd, Radó ismét betalált (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Haladás egy öngóllal és kiállításokkal tarkított összecsapáson nyert 2–0-ra a Mezőkövesd otthonában.
okt. 18
21:10
Mol Liga: nem sokon múlt az FTC-bravúr Érsekújváron (She)
A Ferencváros kis híján meglepte a Mol Liga 2. helyén álló érsekújváriakat a bajnokság pénteki játéknapján, a rendes játékidő ugyanis 4–4-gyel zárult Szlovákiában, és a hazaiak csak a hosszabbításban harcolták ki a győzelmet.
okt. 18
21:24
A Mezőkövesd két pirossal és egy öngóllal segítette a Haladást (Agroinform)
A Szombathelyi Haladás 2-0-ra győzött az újonc Mezőkövesd vendégeként három kiállítással tarkított mérkőzésen.
okt. 18
21:42
NB I: Hogy Radó gólt fejelt nekünk, az vicc - Véber (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Haladás 2–0-ra nyert Mezőkövesden. A hazaiak vezetőedzője, Véber György szerint vicc kategóriába tartoztak a kapott góljaik, míg a vendégek szakvezetője, Artner Tamás szerint a második félidőben már az történt, amit ők akartak.
okt. 18
21:42
Haladás-siker Mezőkövesden (Metropol)
A Szombathelyi Haladás 2-0-ra győzött az újonc Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
okt. 18
21:44
Videó: De Rossi hatalmasat mentett a Napoli ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójának nyitó mérkőzése egyben a forduló rangadójának is nevezhető. Ennek megfelelően elképesztő szituációk is kialakulnak: a 35. percben Goran Pandev kapott kitűnő kiugratást, egy az egy ellen támadhatta Morgan De Sanctist, de eltalálta a kapust. A megpattanó labda kissé lelassulva, de továbbra is a kapu felé tartott. Ekkor ért vissza Daniele De…
okt. 18
22:00
Női röpi NB I: nyert a TF, a Vasas és a Kaposvár (She)
Az élvonalbeli női röplabda-bajnokságban a Vasas otthon, a Kaposvár és a TF idegenben nyert.
okt. 18
22:01
A Brooklyn Nets visszavonultatta edzője mezét (Agroinform)
A kétszeres olimpiai bajnok, tízszeres All Star-válogatott Jason Kidd a nyáron kapta meg a Nets kispadját.
okt. 18
22:02
Jégkorong: nehéz DAB-siker a Kontinentális Kupa nyitányán (She)
Szétlövéssel ugyan, de legyőzte a Dab.Docler a HSC Csíkszeredát a Kontinentális Kupa dunaújvárosi csoportjában, így abban a reményben várhatja a szombati és vasárnapi folytatást, hogy szlovén, illetve lengyel riválisát is legyőzve kiharcolhatja a továbbjutást.
okt. 18
22:18
Asztalitenisz BL: másodszor is kikapott a Budaörs (She)
Második mérkőzését is elvesztette az előző szezonban ezüstérmes Budaörs 2i SC csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligája B csoportjában.
okt. 18
22:20
Videó: Ricardo Moniz a jövő nagy reménységeit is neveli (She)
Ricardo Moniz tartotta a Ferencváros U7-es és U11-es csapatának edzését, ahol a kicsiknek a különböző mozdulatok mellett a mentális alapokat is átadta, hogy mindannyiójukból világsztár lehessen!
okt. 18
22:22
EBEL: győzelemmel „melegített” a Volánra a Bozen (She)
Pénteken öt mérkőzést rendeztek a jégkorong EBEL-ben, az olasz Bozen a Villach elleni 4–1-gyel melegített a Sapa Fehérvár AV19 elleni szombati hazai meccsére.
okt. 18
22:36
Videó: oldalhálós fantomgól a Bundesligában (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójában elképesztő találattal növelte egygólos előnyét a Hoffenheim vendégeként pályára lépő Bayer Leverkusen. A 70. percben Gonzalo Castro szögletét követően ugyanis Stefan Kiessling fejese a jobb oldali kapufa mellett elhagyta a játékteret, a háló rései között azonban mégis utat talált magának a kapuba. Felix Brych játékvezető az eset…
okt. 18
22:38
Bundesliga: benézte a bíró az oldalhálós fejest, nyert a Bayer (She)
A Bayer Leverkusen 2–1-re legyőzte a Hoffenheimet a Bundesliga 9. fordulójának nyitó mérkőzésén. A győztes gól Felix Brych játékvezető hathatós közreműködésének köszönhetően született meg, a stadionban ugyanis talán egyedül ő látta bent az oldalhálón lévő résen a kapuba jutó fejest.
okt. 18
22:54
Belgium: 19 évesek repítették győzelemhez az Anderlechtet (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának pénteki játéknapján az Anderlecht két 19 éves tinijének góljaival nyert 2–0-ra a Mons otthonában.
okt. 18
22:54
A Napoli sem tudta megállítani a Romát (Agroinform)
A délolaszok két százszázalékos ziccert elhibáztak, míg a hazaiak De Rossi vezérletével, Totti nélkül is győztek.
okt. 18
22:56
Videó: szabadrúgást és büntetőt is bebombázott Pjanic (She)
Miralem Pjanic duplájával nyerte meg a 8. forduló rangadóját az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a Roma a Napoli ellen. A bosnyák légiós az első félidő hosszabbításának 5. percében szabadrúgásból, a 71. percben pedig büntetőből bombázott Pepe Reina kapujába. Tekintse meg a találkozó góljait!
okt. 18
22:58
Serie A: Pjanic duplájával a Roma legyőzte a Napolit (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) nyolcadik fordulójának nyitó mérkőzésén a Roma hazai pályán 2–0-ra legyőzte a mérkőzést Paolo Cannavaro kiállítása miatt tiz emberrel befejező Napolit. A „farkasok” mindkét gólját Miralem Pjanic szerezte, az elsőt szabadrúgásból, a másodikat tizenegyesből.
okt. 18
23:00
Ligue 1: ismét rangadót bukott az Olympique Marseille (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának pénteki játéknapján az Olympique Marseille egygólos vereséget szenvedett a Nice otthonában, míg a Toulouse idegenben tudott nyerni.
okt. 18
23:12
Tenisz: Raonic kikapott Stockholmban, távolodik a vb-től (She)
A lengyel Jerzy Janowicz után a kanadai Milos Raonic is kiesett a stockholmi ATP-torna negyeddöntőjében. A 2. kiemelt észak-amerikait két szettben győzte le a szabadkártyás Benoit Paire, ezzel Raonic ATP-vb-s esélyei sokat romlottak.
okt. 18
23:12
Fantomgóllal nyert a Leverkusen - videó (Agroinform)
A Bayer Leverkusen győztes gólja videobíróért kiált...
okt. 18
23:14
Videó: Fotyik nagy nehezen, de gólt lőtt... a saját kapujába (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mezőköved kikapott odahaza a Haladás együttesétől 2–0-ra. A találkozó 7. percében a hazaiak szlovák védője, Dominik Fotyik egy tizenhatoson belüli flipperezést követően a lehető legrosszabb helyre szabadított fel: saját kapujába. A meccs komikumát csak növelte, hogy a 2. vendég gólt Radó András szerezte – fejjel. Tekintse meg a mérkőzés…

Keresés