2013. december 14. szombat

dec. 14
15:54
Premier League: A City nem ötölt, hatolt, kiütötte az Arsenalt (Agroinform)
A Manchester City 6-3-ra verte az Arsenalt az angol labdarúgó Premier League 16. fordulójának szombati rangadóján.
dec. 14
15:56
Északiösszetett-vk: kettős norvég siker Ramsauban (She)
Az ausztriai Ramsauban folytatódott az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata. Szombaton a sprintváltók küzdöttek meg egymással, s ezt a norvégok első csapata nyerte meg honfitársaik, illetve az olaszok előtt.
dec. 14
16:12
Videó: kegyetlen párbajjal edzették a kapusokat Angliában (She)
Gyilkos módszerrel edzették az angol harmadik vonalban szereplő Leyton Orientnél a kapusokat. Két hálóőr egymásnak rugdos egy kiskapura közvetlen közelről egy percen keresztül. A párbaj a videóra kattintva tekinthető meg.
dec. 14
16:14
PL: Chelsea-Crystal Palace élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a harmadik helyen álló Chelsea az utolsó előtti Crystal Palace-t fogadja. Kövesse a mérkőzést percről percre frissülő tudósításunk segítségével!
dec. 14
16:16
La Liga: Osasuna-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 16. fordulójában a 16. helyen álló Osasuna az éllovas Barcelonát három pont hátránnyal üldöző Real Madridot fogadja. Az elmúlt évek eredményeit nézve Pamplona nem a kedvenc túracélpontja a királyiaknak (a legutóbbi öt ottani találkozójuk alkalmával csak egy vendégsiker született), de Cristiano Ronaldóék jelenleg bombaformában futballoznak, a…
dec. 14
16:30
Videó: kilencgólos parádé a City-Arsenal rangadón (She)
Mint ahogy arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a hazai pályán elképesztő mutatóval büszkélkedő Manchester City a listavezető Arsenalt fogadta. A találkozó csöppet sem volt mondható gólszegénynek, a hazaiak 6˜–3-ra nyertek. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
dec. 14
16:32
Síugrás: Morgenstern idénybeli első vk-sikere (She)
A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati nagysáncon lebonyolított versenyt az osztrák Thomas Morgenstern nyerte meg a lengyel Kamil Stoch és a svájci Simon Ammann előtt.
dec. 14
16:48
Női kézi-vb: szappanbuborék, táncoló kabala - megjöttek Penáék (She)
Véget ért a csoportkör a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon, az élet pedig megy tovább. A magyar válogatottnak is otthont adó újvidéki szállodában például kimondottan nagy volt a forgalom, az Elnöki Kupában folytató csapatok ugyanis távoztak, míg a C-csoportból megjöttek a lengyelek, a norvégok és hétfői nyolcaddöntős ellenfelünk, a spanyol válogatott.
dec. 14
17:06
Rövidpályás úszó Eb - Gyurta Gergely aranyérmes 1500 gyorson (Infostart)
Gyurta Gergely aranyérmet nyert 1500 méter gyorson szombaton a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon, saját maga első, a magyar úszósportnak pedig 41. Eb-elsőségét szerezve meg 25 méteres medencében.
dec. 14
17:06
Rp úszó Eb: Gyurta Gergely rommá verte a mezőnyt, Európa-bajnok (She)
Gyurta Gergely hatalmas sikert aratott a dániai rövid pályás Európa-bajnokságon: 1500 méter gyorson nagyon magabiztosan diadalmaskodott 14:30.26 perces idővel. A szám másik magyar indulója, Kis Gergő a negyedik helyen végzett. Hosszú Katinka ezüstérmes lett 100 méter vegyesen. Cikkünk folyamatosan frissül.
dec. 14
17:08
Premier League - A Manchester City kiütötte az Arsenalt (Infostart)
A Manchester City gólzáporos mérkőzésen 6-3-ra kiütötte hazai pályán az éllovas Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
dec. 14
17:24
Eurofutball: újra nyert, nagy lendületben van a Sporting (She)
Folytatta kiváló szereplését a Sporting a portugál labdarúgó-bajnokságban: a tabellát vezető lisszaboniak hazai pályán 3–0-ra legyőzték a Belenensest a 13. forduló szombati játéknapján.
dec. 14
17:42
Videó: Ramost kiállították, gúnyosan megtapsolta a bírót (She)
Már az első félidőt sem fejezte be Sergio Ramos a Real Madrid Osasuna elleni, idegenbeli bajnokiján. A 44. percben ugyanis arcon könyökölte Roberto Torrest, ez pedig Clos Gómez játékvezetőnél piros lapot ért (Ramos 13 perccel korábban már kapott egy sárga lapot). A blancók csapatkapitánya levonulás közben még gúnyosan meg is tapsolta a bírót.
dec. 14
17:42
A Manchester City kiütötte az Arsenalt (Metropol)
A Manchester City gólzáporos mérkőzésen 6-3-ra kiütötte hazai pályán az éllovas Arsenalt.
dec. 14
17:44
Rp úszó Eb: „Gyurta Gege olyan szintre juthat, mint Risztov Éva” (She)
Gyurta Gergely nagyszerű versenyzéssel aranyérmes lett 1500 méter gyorson. A fiatal úszó a futam után szinte el sem hitte, milyen eredményt ért el. Széles Sándor edző szerint tanítványa hasonló magasságokba emelkedhet, mint Risztov Éva.
dec. 14
17:44
Gyurta arany-, Hosszú ezüstérmes (Metropol)
Az olimpiai bajnok Gyurta Dániel 22 éves öccse 1500 méter gyorson nyert, Hosszú második lett 100 méter vegyesen a rövidpályás úszó Eb-n.
dec. 14
17:46
Bundesliga: újabb Bayern-siker, dortmundi pontmentés 0-2-ről (She)
A német labdarúgó Bundesliga 16. fordulójában ismét győzött a listavezető Bayern München, a rekordbajnok veretlenségi szériáját tovább nyújtva ezúttal a Hamburgot verte meg. A Borussia Dortmund kétgólos hátrányba került a Hoffenheim otthonában, de felállt a padlóról, a két gólpasszt adó Huszti Szabolccsal a soraiban pályára lépő Hannover pedig 0–3-ról mentett pontot a mezőny egyetlen nyeretlen…
dec. 14
17:48
Videó: egyből bulizni kezdtek a spanyolok Újvidéken (She)
Megérkezett a magyar női kézilabda-válogatott nyolcaddöntős ellenfele Újvidékre. A spanyol játékosok rendkívül jó hangulatban szálltak le a buszról, majd a szálloda aulájában kis ünnepség fogadta őket, ami csak fokozta Nerea Penáék hangulatát. Az NSO Tv-nek Nuria Benzal, a Fehérvár KC légiósa elmondta, a csúcsra akarnak jutni. Ehhez persze Görbiczéknek is lesz egy-két szavuk...
dec. 14
18:00
Férfi vízilabda ob I - Kaposvári siker a Szentes ellen (Infostart)
A Kaposvár ötgólos különbséggel győzött a vendég Szentes ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
dec. 14
18:00
Rp úszó Eb: Hosszú rossz rajt után ezüstérmes 100 vegyesen (She)
Hosszú Katinka második lett a női 100 méter vegyes döntőjében a dániai rövid pályás Európa-bajnokságon. Verrasztó Evelyn a hatodik helyen végzett.
dec. 14
18:02
Rövidpályás úszó Eb - Hosszú Katinka ezüstérmes 100 m vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka ezüstérmet nyert 100 méter vegyesen szombaton a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 14
18:02
Rp úszó Eb: Cseh és Biczó sem dobogós 200 pillangón (She)
Cseh László a negyedik, Biczó Bence a hetedik helyen végzett a 200 méter pillangó döntőjében a dániai rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 14
18:04
La Liga: botlott a Real, kétgólos hátrányból 1 pont Pamplonában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 16. fordulójában a Real Madrid 2–2-es döntetlent játszott az Osasuna otthonában. A hazaiak az első félidőben már 2–0-a vezettek, és Sergio Ramos kiállítása után emberelőnybe is kerültek, a gyenge napot kifogó blancók Isco és Pepe góljával egyenlítettek, de aligha lehetnek boldogok, hiszen ismét nőhet hátrányuk a fordulóban később pályára lépő…
dec. 14
18:18
Bundesliga - Husztiék 0-3-ról mentettek pontot a Nürnberg ellen (Infostart)
Huszti Szabolcs csapata, a Hannover hazai pályán 0-3-ról mentett pontot a vendég Nürnberg ellen a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 14
18:18
Premier League: nehezen nyert a Chelsea, Torres gólt lőtt (She)
A Chelsea hazai pályán megszenvedett a sereghajtó Crystal Palace-szal, de végül 2–1-es győzelemmel tudta le az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójának szombati játéknapját. Győzött az Everton is: a kiváló formában lévő liverpooliak a Fulhamet múlták felül 4–1-re. Gera Zoltán kispados volt a WBA-ban, amely 1–0-ra kikapott a Cardiff City otthonában.
dec. 14
18:18
NB I: Mindig többről kell álmodni - Tomiszlav Szivics (Agroinform)
A negyedik helyen telel a Diósgyőr csapata, amely Tomiszlav Szivics irányításával fokozatosan lépdel előre.
dec. 14
18:20
Férfi vízilabda ob I: kaposvári siker a Szentes ellen (She)
A Kaposvár ötgólos különbséggel győzött a vendég Szentes ellen a férfi vízilabda ob I 13. fordulójában.
dec. 14
18:22
Videó: Pepe fejese is csak egy pontot ért a Realnak (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, 2–2-es döntetlent játszott a Real Madrid az Osasuna otthonában. A hazaiak már 2–0-ra is vezettek, ráadásul Sergio Ramos kiállítása miatt egy teljes félidőt emberelőnyben játszhattak... volna. Ha a 79. percben nem egyenlítődik ki a létszám Francisco Silva piros lapja után. Egy perccel később pedig jött Pepe, és befejelte az egyenlítő gólt. Tekintse meg a találkozó…
dec. 14
18:36
Férfi kézi NB I: Balatonfüreden is nyert a Szeged (She)
A Pick Szeged őrzi hibátlan mérlegét a férfi kézilabda NB I-ben, a 17. fordulóban is nyert – nyolc góllal a Balatonfüred otthonában.
dec. 14
18:38
Premier League: Pellegrini úgy véli, tízet is rúghattak volna (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint bár kikaptak három góllal, a Manchester City nem volt verhetetlen ezen a délutánon. Manuel Pellegrini, a szombat délutáni angol bajnokit 6–3-ra megnyerő City szakvezetője örül a győzelemnek, de sajnálja, hogy négy további tiszta helyzetükből nem szereztek gólokat, és hogy kaptak hármat.
dec. 14
18:40
Videó: Moussa Sissoko leütötte a játékvezetőt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójában a Newcastle hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Southamptonnal. A találkozó 89. percében Moussa Sissoko éppen időhúzást kért számon a vendégek kapusán, Paulo Gazzanigán, amikor egy véletlen mozdulattal arcon suhintotta Mike Jones játékvezetőt. A bíró pedig labdarúgókat megszégyenítő színészi tehetséggel rogyott össze…
dec. 14
18:54
Premier League - Nyert a Chelsea és két pontra megközelítette az Arsenalt (Infostart)
A Chelsea hazai pályán egy góllal nyert a kieső helyen álló Crystal Palace ellen az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, szombaton.
dec. 14
19:12
Ligue 1: Ibra és Cavani újra betalált, száguld a PSG (She)
Az éllovas Paris Saint-Germain idegenben 3–1-re legyőzte a Rennes-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 18. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 14
19:12
Premier League: Pellegrininek és Wengernek is a védekezéssel volt baja (Agroinform)
Az Arsenal menedzsere eléggé lekicsinylő hangnemben értékelte a hat gólt lövő ellenfél teljesítményét.
dec. 14
19:14
Klub-vb: a Kuangcsou lesz a Bayern elődöntős ellenfele (She)
A Kuangcsou Evergrande jutott be a klub-világbajnokság egyik elődöntőjébe, miután 2–0-ra legyőzte az egyiptomi al-Ahlit.
dec. 14
19:30
Championship: a 11 hazai csapat összesen öt gólig jutott (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 20. fordulójának szombati tizenegy mérkőzésén a házigazdák összesen öt gólig jutottak úgy, hogy ebből hármat az egyedüliként diadalmaskodó Blackburn szerzett, a Roversnek kívül csupán a Leicester City és a Barnsley volt eredményes, mindketten büntetőből!
dec. 14
19:32
NB II: portugál edzője lesz a Kozármislenynek (She)
Eduardo Almeida személyében első alkalommal lesz külföldi vezetőedzője a Kozármisleny NB II-es csapatának. A 35 éves portugál tréner pro licences edzői képesítéssel rendelkezik – áll az együttes sajtóközleményében.
dec. 14
19:48
Videó: megszületett az idei darts-vb első kilencnyilasa (She)
A dartsvilágbajnokság főtáblájának első fordulójában megszületett az első kilencnyilas befejezés. Az angol Terry Jenkins azonban nem örülhetett sokáig teljesítményének, hiszen dán ellenfele, Per Laursen végül 3:2-re legyőzte, így ő került a legjobb 32 közé.
dec. 14
19:50
Férfi kézilabda NB I: 14 gólos veszprémi siker Vácon (She)
A férfi kézilabda NB I 16. fordulójában a címvédő MKB-MVM Veszprém 34–20-ra legyőzte idegenben az Váci KSE-t.
dec. 14
19:52
Férfi kosár NB I: a Sopron is elkapta a bajnokcsapatot (She)
Negyedik vereségét is elszenvedte a címvédő Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I-ben: a 12. forduló szombati játéknapján a Sopron győzte le 69–56-ra hazai pályán a fehérváriakat.
dec. 14
20:06
Primera División: a Granada idegenben nyert a Rayo ellen (She)
A Granada 2–0-ra győzött a Rayo Vallecano ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 14
20:08
Női kézi-vb: Butaság lenne feltenni a kezünket - Tomori naplója (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. A nyolcadik részben a csoportkört összegzi, és előretekint a nyolcaddöntőre.
dec. 14
20:10
Primera Divisón: Barcelona-Villarreal élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 16. fordulójában a Barcelona a négy bajnoki óta veretlen Villarreal ellen lép pályára. A katalánoknak nem lesz könnyű dolguk, ha a három pontra hajtanak, hiszen a „sárga tengeralattjáró" ellen az ezt megelőző öt hazai fellépésükön mindössze csak kétszer nyertek, igaz, az a kettő pont a legutóbbi két alkalom volt. Sikerült most is…
dec. 14
20:12
Férfi vízi ob I: a Szolnok átgázolt a ligautolsón; nyert a Honvéd (She)
A legutóbbi bajnokságban ezüstérmes Szolnok a várakozásoknak megfelelően könnyedén legyőzte a pont nélkül az utolsó helyen szerénykedő Hegyvidék-Ybl együttesét a férfi vízilabda ob I 13. fordulójában.
dec. 14
20:24
Svájc: Vanczák térdsérüléssel kidőlt, 6-8 hét pihenő (She)
Térdszalag-sérüléssel 6-8 hétre kidőlt Vanczák Vilmos, a svájci FC Sion és a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje. Vanczák még a St. Gallen elleni bajnokin sérült meg, csapata téli szünet előtti utolsó mérkőzését már nem tudta vállalni.
dec. 14
20:24
Meghalt egy építőmunkás Manausban (Metropol)
A szerencsétlenül járt munkás lezuhant a Arena Amazonia tetejéről.
dec. 14
20:24
Tipp: Hirscher duplázhat Val d’Isére-ben (Agroinform)
A férfi alpesi sízők vasárnap délelőtt Val d’Isére lejtőjén műlesiklásban mérik össze tudásukat.
dec. 14
20:26
La Liga: Nehéz megérteni Ramos kiállítását - Ancelotti (Agroinform)
Pontokat veszített szombat esti bajnokiján a Real Madrid, az óriásölő Osasunával nem bírt a Királyi Gárda.
dec. 14
20:42
Bundesliga: a Wolfsburg üldözőbe vette a két Borussiát (She)
A német labdarúgó Bundesliga 16. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Wolfsburg hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a VfB Stuttgart ellen, ezzel három pontra megközelítette az egyaránt ikszelő Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach duót.
dec. 14
20:44
PL: a Hull-Stoke olyat hozott, amilyet az NB I még nem (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 16. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén, a Hull City–Stoke City találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget – ilyenre az NB I eddigi 17 fordulójában még egyszer sem volt példa.

Keresés