2013. december 14. szombat

dec. 14
21:00
Videó: el-Arabi versenybe szállt az év bénázása díjért (She)
A Rayo Vallecano–Granada spanyol bajnoki mérkőzés 31. percében a vendégek támadója, Juszef el-Arabi teljesítette a lehetetlent! Legalábbis ekkora helyzetet így elrontani csak nagyon kevesen képesek. A marokkói légiós szerencséje, hogy csapata végül 2–0-s győzelmet aratott. A második gólt egyébként az el-Arabi helyére csereként beálló Riki szerezte.
dec. 14
21:02
Női kosár NB I: az MTK hét ponttal nyert a ZTE ellen (She)
Az MTK 51–44-re győzött a ZTE ellen hazai pályán a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati mérkőzésén.
dec. 14
21:04
Arsenal: Wilshere bemutatott a cityseknek, eltilthatják - fotó (She)
Eltiltásra számíthat Jack Wilshere, az Arsenal játékosa, amiért bemutatott a Manchester City szurkolótáborának a mai, 6–3-ra elveszített Premier League-mérkőzésen.
dec. 14
21:06
Jégkorong Mol Liga: túlórás DAB-siker a Winter Classicon (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Dab.Docler hosszabbításban nyert a Miskolci Jegesmedvék ellen a városligeti Winter Classic szombati fő attrakcióján.
dec. 14
21:08
Hollandia: Németh gólja és két gólpassza sem ért pontot (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulójában Németh Krisztián együttese, a Roda 4–3-ra kikapott az utolsó helyről így elmozduló NEC otthonában.
dec. 14
21:10
Vb 2014: újabb haláleset az egyik épülő stadionnál (She)
Meghalt egy építőmunkás Manausban, a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik helyszíne, az Arena Amazonia építése közben.
dec. 14
21:18
Férfi röplabda NB I: sümegi győzelem - eredmények (She)
A Sümeg könnyedén, három játszmában győzött a DEAC vendégeként a férfi röplabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján. Eredmények.
dec. 14
21:18
Gyurta Gergely: Bátyám nyomában (Blikk)
Herning – Az előző két naphoz hasonlóan szombaton is állt magyar úszó a dobogó legtetején a rövid pályás Európa-bajnokságon.
dec. 14
21:36
Női kézilabda-vb: Lehet, hogy egyelőre jobb szorzót adnék magunkra - Hajdu János (Agroinform)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya helyzetjelentést adott a hatharom.com kérésére.
dec. 14
21:54
Videó: négy védőt vert át gólja előtt Németh Krisztián (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulójában Németh Krisztián együttese, a Roda 4–3-ra kikapott az utolsó helyről így elmozduló NEC otthonában. A magyar válogatott támadó végigjátszotta az összecsapást, amelyen gólpassza és gólja után a 12. percben már 2–0-ra vezettek a vendégek, a 86. percben pedig még egy asszisztot hozzátett.…
dec. 14
21:56
Vívó ob: az öttusázó Marosi minden párbajtőrözőt legyőzött (She)
Kardban Lontay Balázs és Márton Anna, tőrben Szabados Gábor és Knapek Edina, párbajtőrben pedig az öttusázó Marosi Ádám, illetve Szász Emese győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, amelyen így egyetlen számban sem volt címvédés.
dec. 14
21:58
Férfi kosár Adria-liga: nagy csatában vesztett az Olaj (She)
A Szolnoki Olaj 95–89-re kikapott a tabellán eddig egy, mostantól két győzelemmel előrébb járó Mega Vizurától a szerbiai Szendrőn a férfi kosárlabda Adria-liga 12. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 14
22:12
Primera Divisón: Neymar duplázott, nyerni tudott a Barca (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 16. fordulójában remek iramú mérkőzésen a Barcelona hazai pályán  2–1-re legyőzte a négy bajnoki óta veretlen Villarrealt.
dec. 14
22:14
Honvéd: 90 százalék, hogy Vécsei a Galatához igazol - sajtóhír (She)
A turksvoetbal.net értesülései szerint a Honvéd 20 éves futballistája, Vécsei Bálint 90 százaléknyi bizonyossággal a török Galatasarayban folytatja pályafutását.
dec. 14
22:30
Videó: Neymar és Sergi Roberto káprázatos összjátéka (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Barcelona hazai pályán 2–1-re legyőzte a Villarrealt a Primera División 16. fordulójában. A 93. percben Neymar még biztosabbá tehette volna csapata győzelmét, amikor a bal szélről betört a tizenhatosra, keresztülcselezett a hátvédeken, majd villámgyorsan háromszögezett a csereként beálló Sergi Robertóval, hogy aztán lendületből kapura lőjön. Ha bemegy, az év egyik…
dec. 14
22:48
Serie A: nem bírt egymással a Catania és a Verona (She)
A Catania gól nélküli döntetlent játszott a Veronával hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 14
22:48
Topligák: A Barcelona a Real előtt, a Bayern a Dortmund előtt növelte az előnyét (Agroinform)
Spanyolországban a Real Madrid, Németországban a Borussia Dortmund nem tudott nyerni a nagycsapatok közül szombaton.
dec. 14
23:06
West Brom: menesztették Geráék edzőjét a vereség után (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albion hivatalos közleményben tudatta: menesztette Steve Clarke-ot, a csapat vezetőedzőjét a Cardiff City (1–0) elleni vereség után.
dec. 14
23:07
Klub-vb: A Bayernnek kínai, az Atlético Mineirónak marokkói ellenfele lesz (Agroinform)
A kínai Guangzsu és a marokkói Raja Casablanca jutott a klubvilágbajnokság elődöntőjébe szombaton.
dec. 14
23:24
Klub-vb: a Radzsával teljes az elődöntő mezőnye (She)
A Radzsa Casablanca hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a Monterreyt, így bejutott a marokkói klubvilágbajnokság elődöntőjébe, ahol az Atlético Mineiro lesz az ellenfele.
dec. 14
23:26
Videó: nyert, de még mindig küszködik a DAB (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Dab.Docler hosszabbításban nyert a Miskolci Jegesmedvék ellen a városligeti Winter Classic szombati fő attrakcióján. A találkozót követően a játékosok az NSO Tv-nek elárulták, soha nem felejtik el azt az élményt, amit a rendezvény, a szurkolók és a helyszín adott nekik, ám Peterdi Imrében még így is akad némi hiányérzet...
dec. 14
23:42
NS: Kabát döbbenete; KEB-interjú; öttusázó párbajtőrbajnok - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés