2013. december 26. csütörtök

dec. 26
18:39
Skócia: átok - a hat hazai csapatból öt nem talált a kapuba (She)
A hazai csapatok többségén átok ült a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A saját közönsége előtt pályára lépő hat együttes közül öt nem tudott az ellenfél kapujába találni, négy pedig vereséget is szenvedett. A kivételt a St. Mirrent jelentette, amely magabiztosan nyert a Dundee United ellen. A címvédő és éllovas Celtic a St. Johnstone otthonában nyert Virgil van Dijk…
dec. 26
18:41
PL: Manchester City-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 18. fordulójának záró mérkőzésén a tabella forduló előtti éllovasa, a Liverpool a Manchester Cityhez látogat. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, online, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 26
18:43
Videó: Lőw Zsolt síeléssel kapcsolódik ki a két ünnep között (She)
Lőw Zsolt, az FC Liefering trénere családi körben tölti a karácsonyt, a két ünnep között a barátokkal síel, a szilvesztert pedig Ausztriában tölti. Hogy mit vár 2014-től, azt az alábbi videóból megtudhatja.
dec. 26
18:45
Ligue 1: Djibril Cissé 66 hónap után tér vissza (She)
Öt és fél év, 66 hónap után tér vissza a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) Djibril Cissé. A L'Équipe értesülései szerint a 32 éves támadó a Bastiában folytatja pályafutását, amellyel másfél évre szóló szerződést köt – amennyiben hivatalosan is megszűnik jelenleg érvényes, 1+1 idényes szerződése, amelyet a nyáron kötött a Kubany Krasznodarral. A lap ezt formalitásnak veszi,…
dec. 26
18:57
Premier League - Geráék döntetlenje, nyert az Arsenal (Infostart)
Gera Zoltán közel egy év után először volt kezdő a West Bromvich Albionban, mely csütörtökön 1-1-es döntetlent ért el a Tottenham vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 26
18:57
Serie A: A Juve elszámolta, a Napoli még nincs kész, a Milan egy nagy kérdőjel (Agroinform)
A korábbi válogatott középpályás, Lisztes Krisztián segítségével tekint vissza a hatharom.com az olasz foci idei évére.
dec. 26
19:15
Oroszország: nyolc sportolót tiltottak el doppingolás miatt (She)
dec. 26
19:33
Férfi kézi: kieli tarolás a Bundesliga csúcsrangadóján (She)
Csúcsrangadót játszottak a német férfi kézilabda Bundesligában: a listavezető THW Kiel tulajdonképpen megerőltetés nélkül söpörte el a HSV ellenállását, és 35–24-re győzött. A hamburgi együttes mindössze egyszer vezetett a mérkőzésen, 0–1-nél. A Kielt üldöző Flensburg a Magdeburg ellen győzött könnyedén, a tabella harmadik helyén álló RN Löwen a GWD Minden ellen csikarta ki a győzelmet.
dec. 26
19:51
Spanyolország: az MU mellett a Bayern is vinné az Atlético ászát (She)
A Spaniens Allgemeine Zeitung (SAZ) német nyelvű spanyolországi internetes portál értesülései szerint Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője érdeklődik az Atlético Madrid spanyol középpályása, Koke iránt.
dec. 26
19:53
Brazília: a mélyre süllyedt Vasco világjáró olaszt csábít (She)
A brazil második ligába kiesett, patinás Vasco da Gama a világjáró olasz edzőt, Walter Zengát próbálja a kispadra csábítani.
dec. 26
19:55
Jégkorong, EBEL: a hajrában vérzett el a Volán Bécsben (She)
Az EBEL alapszakaszának 36. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a hajrában kapott gól következtében 2–1-es vereséget szenvedett a Vienna Capitals vendégeként, így sorozatban hetedszer kapott ki Bécsben.
dec. 26
20:09
Jégkorong, EBEL: a Volán a hajrában vérzett el Bécsben (She)
Az EBEL alapszakaszának 36. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a hajrában kapott gól után 2–1-es vereséget szenvedett a Vienna Capitals vendégeként, így sorozatban hetedszer kapott ki Bécsben.
dec. 26
20:11
Tenisz: Murray Tsonga elleni vereséggel tért vissza (She)
Szeptemberi hátműtétje óta először lépett pályára Andy Murray: az első számú brit teniszező a meghívásos Mubadala World Tennis Championshipen maradt alul 7:5, 6:3-ra Jo-Wilfried Tsongával szemben. David Ferrer 7:5, 6:1-es sikert aratott Stanislas Wawrinka ellen.
dec. 26
20:27
Kikapott Bécsben a Fehérvár - Osztrák jégkorongliga (Infostart)
A Sapa Fehérvár AV19 nagy csatában, 2-1-re kikapott a Vienna Capitals vendégeként az osztrák jégkorongliga csütörtöki játéknapján.
dec. 26
20:27
PL: a Manchester City legyőzte odahaza a Liverpoolt (She)
A Premier League 18. fordulójának záró mérkőzésén a tabella forduló előtti éllovasa, a Liverpool a Manchester Cityhez látogatott, és hiába szerzett korán vezetést, a hazaiak fordítani tudtak. Győzelmével a második helyre ugrott a City, míg a vendégek a negyedik helyre csúsztak vissza.
dec. 26
20:27
Válogatás: Emlékezetes futballpillanatok 2013-ból (Agroinform)
Szubjektív összeállításunkban a futballév különleges, maradandó vagy épp csalódást keltő történéseire koncentráltunk.
dec. 26
20:29
Premier League: A Cityvel nem bírt el a Liverpool (Agroinform)
A Manchester City 2-1-re legyőzte a vendég Liverpoolt a Premier League karácsonyi fordulójának rangadóján.
dec. 26
20:45
Schalke: Boatenget otthonánál megtámadták, megsérült (She)
A Bild és a Deutsche Welle információi szerint az utcán érte támadás Kevin-Prince Boatenget, a Schalke 04 ghánai válogatott futballistáját.
dec. 26
20:45
Murray vereséggel tért vissza (Metropol)
Wimbledon idei bajnoka hosszú kihagyás után kapott ki Jo-Wilfried Tsongától.
dec. 26
21:03
Videó: Mizsér Attila dalaival búcsúztak a KSI atlétái 2013-tól (She)
A KSI atlétika-szakosztályának évzáróján Mizsér Attila, olimpiai bajnok öttusázó néhány dallal színesítette a programot. Az NSO Tv riportjából az is kiderül, hogy mennyire voltak fogékonyak a fiatalok a sportos dalokra.
dec. 26
21:05
Videó: két „öngóllal” kapott ki a Liverpool Manchesterben (She)
A Premier League 18. fordulójának záró mérkőzésén hiába vezetett a Manchester City vendégeként a Liverpool, a hazaiak egy félidő alatt fordítottak két „öngól-gyanús” találattal.
dec. 26
21:39
WBA: Gera boldog és elégedett, hogy egy év után kezdő volt (She)
Mint arról beszámoltunk, csaknem egy év után tért vissza kezdőcsapat tagjaként Premier League-mérkőzésen Gera Zoltán: a West Bromwich Albion súlyos sérüléséből felépült magyar labdarúgója reméli, a karácsonyi-újévi őrült időszakban bent tud ragadni a WBA kezdőjében.
dec. 26
21:41
Arsenal: a születésnapos Ramsey két-három hétre kidőlt (She)
Combsérülést szenvedett a West Ham United ellen 3–1-re megnyert bajnokin, így két-három hét kihagyásra kényszerül Aaron Ramsey, az Arsenal walesi középpályása.
dec. 26
21:43
Schalke: Huntelaar a fedélzeten, a csatár is megy Katarba (She)
Zöld utat kapott orvosaitól Klaas-Jan Huntelaar, így a Schalke 04 holland csatárklasszisa is a gelsenkircheni csapattal tart a január 3-án kezdődő katari edzőtáborba.
dec. 26
21:57
Videó: Stieber Zoltán Korcsmárékkal szilveszterezik (She)
Stieber Zoltán, a Greuther Fürth magyar labdarúgója is Magyarországon karácsonyozik, míg a szilvesztert a barátaival tölti. A jövő évtől legalább olyan jó idényt vár, mint amilyen csapata ősze volt.
dec. 26
22:33
MU: két hétig nem játszhat az angol válogatott védő (She)
A Manchester United hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy térdsérülése miatt Phil Jones a következő két hétben nem léphet pályára.
dec. 26
22:33
Elismerés: Ismét Vettel Európa legjobbja (Agroinform)
Az idén sorozatban negyedik Forma-1-es világbajnoki címét begyűjtő német pilóta bizonyult a legjobb európai sportolónak.
dec. 26
22:51
Belgium: egy öngóllal nyert, és már második az Anderlecht (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 21. fordulójában a címvédő Anderlecht hazai pályán Bernard Malanda öngóljának köszönhetően 1–0-ra legyőzte a legutóbbi idény ezüstérmesét, a Zulte Waregemet, és felkapaszkodott a táblázat második helyére. Ehhez persze az is kellett, hogy az FC Bruges saját közönsége előtt meglepő vereséget szenvedjen a Waasland-Beverentől.
dec. 26
22:53
NS: Kink furcsa szerződése; fókuszban a Lombard; kapitány kontra center - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
dec. 26
23:45
PL: Rodgers a vereség után kifakadt a játékvezetőre (She)
Éles kritikával illette Lee Masont Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere a Manchester Citytől elszenvedett 2–1-es vereséget követően. A „vörösök” trénere szerint a játékvezetői négyes olyan hibákat követett el, amelyek ezen a szinten nem megengedhetők.

Keresés