2013. december 8. vasárnap

dec. 8
19:24
Angol foci: Észak-londoni derbi az FA-kupában (Agroinform)
Vasárnap kisorsolták az angol FA-kupa harmadik fordulójának párosítását. Több élvonalbeli csapat szembekerült egymással.
dec. 8
19:42
Labdarúgó NB I - Rangadót nyert a Ferencváros (Infostart)
Az FTC 3-2-re győzött a Videoton otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 17., idei utolsó fordulójának vasárnapi rangadóján.
dec. 8
19:42
Asztalitenisz BL: ismét kikapott a Budaörs (She)
Ötödik mérkőzésén az ötödik vereségét szenvedte el a Budaörs a női asztalitenisz Bajnokok Ligája B-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy nem juthat be az elődöntőbe.
dec. 8
19:42
Téli hírmorzsák: Höfl-Riesch duplája lesiklásban - Northugot lehajrázták (Agroinform)
A téli sportok szerelmeseit vasárnap is a televízió elő szögezték a közvetítések - akadt izgalmas verseny bőségesen.
dec. 8
19:44
Premier League - Nem nyert otthon a listavezető Arsenal (Infostart)
A házigazda Arsenal 1-1-et játszott az Evertonnal az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 8
19:44
Bundesliga: egyre mélyebb gödörben a sereghajtó (She)
Sorozatban harmadik vereségét könyvelhette el az Eintracht Braunschweig a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A sereghajtó a 15. fordulóban a Herthától kapott ki hazai pályán 2–0-ra, így továbbra is nyolc ponttal szerénykedik a tabella alján.
dec. 8
20:00
Női kosár: fordított a PEAC, 99 pontig jutott a Győr (She)
A női kosárlabda Közép-európai Ligában a PEAC-Pécs NKK első negyedbeli útkeresés után nem sok esélyt adott a nagyszünet után keveset mutató Ceglédi EKK-nak. A pécsiek kilencedik győzelmüket aratták – van még öt vereségük –, a továbbra is nyeretlen ceglédiek a tizenharmadik vereségüket szenvedték el.
dec. 8
20:18
MTK: maximum 100 diósgyőri szurkolóra számítottak (She)
Az MTK labdarúgócsapatánál jóval kevesebb vendégszurkoló érkezésére számítottak, ezért is fordulhatott elő, hogy mintegy 260 Diósgyőr-drukker nem jutott be időben a Hidegkuti-stadionba a kék-fehérek elleni bajnoki mérkőzésre (2–2), és csak a második félidőt tudta megnézni a lelátón – már aki nem fordult vissza.
dec. 8
20:36
Röplabda: KEL, férfi és női bajnoki eredmények egy helyen (She)
A házigazda Kaposvár a vártnál simábban 3:0-ra nyert a férfi röplabda Közép-európai Liga másik magyar résztvevője, a Kecskemét ellen az alapszakasz vasárnapi játéknapján.
dec. 8
20:36
NB I: Emberhátrányban fordított a címvédő az idei utolsó meccsen (Agroinform)
A címvédő Győri ETO hazai pályán 2-1-re nyert az 55 percen keresztül emberelőnyben játszó Haladás ellen.
dec. 8
20:38
NB I: emberhátrányban fordított a Győr és harmadik helyen telel (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában az ötödik Győri ETO a negyedik Haladást fogadta. A vendégek a 35. percben, Rafe Wolfe kiállítása után Radó András büntetőjével szereztek vezetést. A hazaiak azonban a második félidőben előbb Leandro Martínez találatával egyenlítettek, majd Nemanja Andrics góljával emberhátrányban fordítottak is.
dec. 8
20:38
Kuriózum: Rekord összeget ért Jesse Owens olimpiai aranyérme (Agroinform)
Közel másfél millió dollárt ért meg egy gyűjtőnek az amerikai Jesse Owens 1936-ban szerzett olimpiai aranyérme.
dec. 8
20:54
Serie A: Internazionale-Parma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának utolsó mérkőzésén a tabella negyedik helyén álló Internazionale a tizenegyedik Parmát fogadja a San Siróban. Kövesse a találkozót élő, online közvetítésünk segítségével!
dec. 8
20:56
NB I: az élen telelő DVSC néggyel vezet a Vidi, héttel a Győr előtt (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata telelhet az élen a labdarúgó NB I-ben, a 2012-ben bajnoki címet ünneplő debreceniek négy ponttal előzik meg a 2011-ben aranyérmes Videotont, valamint héttel a címvédő Győri ETO-t.
dec. 8
20:58
Eurofutball: Vanczákéknak nagyon nem megy idegenben (She)
Már öt mérkőzés óta nyeretlen idegenben a Vanczák Vilmost foglalkoztató Sion: a válogatott hátvéd csapata 2–0-ra kikapott a St. Gallen vendégeként a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulóban. A magyar légiós kezdőként egy félidőt játszott.
dec. 8
21:00
Alpesi sí: Gut átvette a vezetést az összetettben, Miklós a 40. (She)
Szoros versenyben Lara Gut szerezte meg a győzelmet a női alpesi síelők szuper-G világkupaversenyén. A svájci ezzel az összetettben átvette a vezetést. Az amerikai Lindsey Vonn sérülten is egyre jobban formába lendül, ezúttal az ötödik lett.
dec. 8
21:02
Jégkorong, Mol Liga: a DAB lenullázta a csíkiakat (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a címvédő Dab.Docler hét gólt vágott és egyet sem kapott a Csíkszereda ellen hazai jégen, míg a Brassó Újpesten győzött két találattal.
dec. 8
21:12
Videó: Gomes nem érti, hová tűnt a Vidi támadófutballja (She)
A Videoton hazai pályán szenvedett 3–2-ers vereséget a Ferencvárostól a labdarúgó NB I utolsó 2013-as játéknapján. A mérkőzést követően José Gomes és Máté Csaba értékelt az NSO Tv-nek!
dec. 8
21:14
Jégkorong, EBEL: a Salzburg lehajrázta a Grazt (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszában a listavezető Salzburg jó hajrával kerekedett a Graz fölé, és visszavágott a pénteki 2–1-es vereségért. A 45. perc elejéig egyetlen találat sem született, akkor a Salzburg emberelőnyből jutott vezetéshez, majd két perccel később kettős fórját újabb találatra váltotta. A hajrában aztán üres kapus góllal zárta le a találkozót.
dec. 8
21:30
MK: Nyíregyháza-DVSC és MTK-Győr az elődöntőért (She)
A Sport Tv Harmadik félidő című műsorában a korábbi válogatott Garaba Imre közreműködésével elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítását. Az egyetlen versenyben lévő NB II-es gárdára, a Nyíregyházára a DVSC-Teva elleni keleti rangadó vár. Nem mellékesen mindkét együttes listavezetőként áll saját osztályában.
dec. 8
21:30
Bajnokok Ligája: Nehézfiúk leszünk Isztambulban - Vidal (Agroinform)
Giorgio Chiellini és Arturo Vidal nem tart attól a félelmetes isztambuli hangulattól, ami vár rájuk a Galatasaray ellen.
dec. 8
21:32
NB I: Elszúrtuk, három pontot hagytunk Győrben - Artner (She)
A Haladás labdarúgócsapatát irányító Artner Tamás szerint együttese három pontot hagyott Győrben, miután 1–0-s vezetésről emberelőnyben 2–1-re kikapott. Az ETO vezetőedzője, Pintér Attila szerint bevált, hogy a szünet után más rendszerben kezdtek játszani.
dec. 8
21:48
Videó: tragikus összecsapás a lelátón, Brazíliában (She)
Félbeszakadt a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 38. fordulójában az Atlético Paranaense–Vasco da Gama találkozó, mivel a két csapat szurkolói összecsaptak a lelátón. A verekedés tragikus kimenetelű volt, helyi információk alapján három Vasco-szurkoló is kómába került, rengeteg sérült van.
dec. 8
21:48
Magyar Kupa: Listavezetők egymás ellen a kupában (Agroinform)
Megtartották a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását.
dec. 8
22:06
Labdarúgó NB I - Győzelmével dobogós helyen a Győr (Infostart)
A címvédő Győri ETO hazai pályán 2-1-re nyert az 55 percen keresztül emberelőnyben játszó Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17., idei utolsó fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
dec. 8
22:06
Sakk ob: a címvédő Berkes utolérte Gondát (She)
A címvédő Berkes Ferenc utolérte Gonda Lászlót a férfiak Gyulán zajló sakk országos bajnokságán. Gonda a hatodik fordulóban sötéttel kikapott Czebe Attilától, míg Berkes világossal döntetlent ért el a junior bajnok Nagy Gáborral szemben.
dec. 8
22:08
Rögbi, Heineken-kupa: az ír trió célbónuszos K.O.-sikere (She)
A rögbi legrangosabb európai kupasorozatának, a Bajnokok Ligájának megfelelő Heineken-kupában a csoportkör második fordulójában az ír Leinster Northamptonban aratott K.O.-győzelmet úgy, hogy még a célbónuszt is begyűjtötte, Luke Fitzgerald egymaga három célt szerzett a hatból.
dec. 8
22:24
Alpesi sí: Ligety utolérte az olasz legendát, Miller második (She)
Kettős amerikai sikerrel ért véget Beaver Creekben a férfi alpesi síelők óriás-műlesikló világkupaversenye. Ted Ligety esélyeshez méltóan győzött, sorozatban negyedik alkalommal. Utoljára erre a legendás Alberto Tomba volt képest 1991-ben. Bode Miller is remekelt, a második lett.
dec. 8
22:42
Floorball: tízgólos vereség Szlovákiától a női vb-n (She)
A brnói floorball-világbajnokságon Szlovákia ellen folytatta szereplését női válogatottunk.
dec. 8
22:42
Győzelmével dobogós helyen a Győr (Metropol)
A címvédő Győri ETO hazai pályán 2-1-re nyert az 55 percen keresztül emberelőnyben játszó Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. , idei utolsó fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
dec. 8
22:42
NB I: Én vagyok a megfelelő ember a Videoton vezetésére - Gomes (Agroinform)
Az FTC 3-2-re győzött a Videoton otthonában. José Gomes megérti az őt kifütyülő szurkolókat.
dec. 8
22:44
Videó: a Fradi közelről verte meg a Videotont (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros 3–2-es győzelmet aratott a Videoton otthonában a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A vendégek mindhárom góljukat a kapu közvetlen közeléből szerezték, míg a hazaiak egy bedobást és egy szabadrúgást követően vették be Jova Levente kapuját.
dec. 8
22:46
Serie A: hatgólos döntetlen az Inter-Parma bajnokin (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 15. fordulójának utolsó mérkőzésén a tabella negyedik helyén álló Internazionale a tizenegyedik Parmát fogadta a San Siróban, és a fordulatos, izgalmas mérkőzés három háromra végződött.
dec. 8
23:00
Listavezetők egymás ellen a Magyar Kupában (Infostart)
Összekerült a másodosztály és az NB I listavezetője, vagyis a Nyíregyháza és a Debrecen a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében.
dec. 8
23:01
Topligák: A Roma visszatalált a győzelmi útra (Agroinform)
Az Everton hátrányból felállva szerezett pontot az Emiratesben.
dec. 8
23:18
Honvéd: a Vecséstől igazolnak egyiptomi csatárt? (She)
Fiatal egyiptomi támadóval erősítheti meg a keretét a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata.
dec. 8
23:20
Ligue 1: Falcao nélkül is nyert a hátul jól záró Monaco (She)
Sorozatban a negyedik mérkőzését nyerte meg kapott gól nélkül a Monaco a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában, a 17. fordulóban 1–0-ra nyert otthon az Ajaccio ellen.
dec. 8
23:22
Király-kupa: az Osasuna nagy mentése Málagán (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupában a Málaga akár az első meccsen eldönthette volna a továbbjutást, hiszen 3–0-s vezetés után fél lábbal szinte már a nyolcaddöntőben érezhette magát, ám az Osasuna nem hagyta magát. A vendégek előbb négy perc alatt felzárkóztak egygólos különbségre, majd a hajrában, immár emberhátrányban játszva kiegyenlítettek, így esélyt teremtve maguknak a másfél hét múlva…
dec. 8
23:24
Brazília: kiesett a tavalyi bajnok Flu és a Vasco da Gama (She)
Olyan neves, komoly tradíciókkal bíró klubok búcsúztak a brazil élvonalbeli bajnokságtól, mint a Fluminense, illetve a Vasco da Gama. Előbbi esetének külön pikantériát ad, hogy mindezt címvédőként, az előző kiírás győzteseként tette, amelyre még nem volt példa a dél–amerikai országban.
dec. 8
23:36
Videó: Pátkai szerint lőtávolban van a győri címvédés (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, emberhátrányban tudott fordítani és nyerni a Győri ETO a Haladás ellen, ezzel pedig a rossz kezdés után már a dobogón telelhetnek. A két vezetőedző mellett Pátkai Máté értékelt az NSO Tv-nek, aki úgy érzi, látótávolságon belülre került a győri címvédés.
dec. 8
23:38
NFL: McCoy és J. Charles brutális meccse, elképesztő Pats-fordítás (She)
Jamaal Charles és a Kansas City esélyt sem adott a Washington Redskinsnek. A Detroitot legyőző Philadelphiában LeSean McCoy kétszáz yard fölött futott. A bajnok Baltimore úgy nyert a Minnesota ellen, hogy az utolsó negyedben hatszor változott a vezető csapat kiléte. A New England meg ezúttal is hatalmas hátrányból jött vissza. Ezek, és még sok más érdekes dolog történt az NFL 14. fordulójának…
dec. 8
23:54
NS: Gyógyír az FTC sebeire; a Győr megfordította - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés