2014. november 6. csütörtök

nov. 6
18:48
Netadó: Deutsch azért konzultálni készül (Behaviour)
A nemzeti konzultáció nem az adóról, hanem a használatról szól majd.
nov. 6
18:51
Női kosár Európa-kupa: a Sopron 17 ponttal nyert Komlón (She)
Az Uniqa Euroleasing Sopron 81–64-re nyert Komlón a PINKK Pécsi 424 vendégeként a női kosárlabda Európa-kupa H-csoportjának nyitó fordulójában.
nov. 6
19:09
PL: az Everton hosszabbított angol válogatott játékosával (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton meghosszabbította válogatott középpályása, Leon Osman szerződését.
nov. 6
19:09
Ligue 1: Hétvégén csúcsrangadó, Ibra játéka azonban továbbra is kérdéses (Agroinform)
A PSG Zlatan nélkül sem ragadt le, de a Marseille elleni rangadón már nagyon szeretnék viszontlátni a párizsi szurkolók.
nov. 6
19:11
Videó: labdával vadásztak a golfkocsival garázdálkodó Müllerékre (She)
Az AS Roma ellen szerdai Bajnokok Ligája-győzelem után kiváló hangulatban telt a Bayern München labdarúgócsapatának csütörtöki edzése. A bajorok világbajnok játékosa, Thomas Müller csapattársával, Mitchell Weiserrel egy golfkocsival csörtetett be a labdás tréningre, majd miután kiszállt a kocsiból alvást imitálva ledőlt egy labdára. Nézze meg Müllerék viccelődését!
nov. 6
19:13
F1: McLaren-határidő Alonsónak, akit nem lehet sürgetni (She)
A McLaren-istálló az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjig adott időt Fernandop Alonsónak arra, hogy eldöntse, elfogadja-e a csapat szerződésajánlatát. A spanyol szerint nincs határidő.
nov. 6
19:15
El: nyert az Everton, a Napoli és a Sevilla is; Bendtner-dupla (She)
A labdarúgó Európa-liga 4. fordulójában hazai pályán nyert az Everton, a Napoli és a Sevilla is. Dzsudzsák Balázs klubja, a Dinamo Moszkva az Estorilt győzte le, míg a Gulácsi Pétert foglalkoztató Salzburg idegenben nyert a Dinamo Zagreb ellen. Tekintse meg az összes mérkőzés eredményét, és a csoportok állásait egy helyen!
nov. 6
19:17
El: Dinamo Zagreb-Salzburg élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a Gulácsi Pétert foglalkoztató Red Bull Salzburg a Dinamo Zagreb otthonába látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 6
19:19
Sakk: Lékó Kramnyikkal is döntetlent játszott Moszkvában (She)
A világos bábukat vezető Lékó Péter remizett az orosz Vlagyimir Kramnyikkal a Moszkvában zajló Tigran Petroszjan-emlékverseny csütörtöki, harmadik fordulójában.
nov. 6
19:27
Folyamatos a felkészülés a női vízilabda válogatottnál (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott felkészülése folyamatos lesz jövő nyárig, minden hónapban világliga mérkőzést játszik majd a csapat - mondta Merész András, a nemzeti együttes szövetségi kapitánya.
nov. 6
19:27
Franciaország: wolfsburgi és római játékos is a keretben (She)
A november közepén két felkészülési mérkőzést játszó francia labdarúgó-válogatott keretéből kimaradt Loic Rémy, a Chelsea támadója, bekerült ugyanakkor a lyoni Alexandre Lacazette.
nov. 6
19:42
Mi lesz a vacsorával? Gázömlés miatt szünetel a szolgáltatás (Behaviour)
200 méteres körzetben lakóházakat és egy élelmiszerüzletet is ki kellett üríteni.
nov. 6
19:44
Női kosárlabda EK - Tarolt a Sopron (Behaviour)
Az UNIQA-Euroleasing Sopron 81-64-es állással győzelmet aratott a pécsi kosárlabdacsapat felett.
nov. 6
19:45
Játékossors: nem várnak télig! Németh és Vadócz is aláírhat a napokban (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a napokban eldőlhet két klub nélküli magyar válogatott labdarúgó, Németh Krisztián és Vadócz Krisztián sorsa is.
nov. 6
20:03
Rövid pályás úszó ob: Hosszú öt arannyal kezdett (She)
Hosszú Katinka öt magyar bajnoki címet szerzett az első napon, míg Cseh László három éremmel (két arany, egy bronz) indította a százhalombattai rövid pályás országos bajnokságot. A nap legértékesebb eredménye Bernek Péteré, aki 400 gyorson 6. helyre ugrott a világranglistán.
nov. 6
20:03
NB I: Gólok nélkül nehéz lesz, újra Kispesten a Fradi (Agroinform)
Bő egy hét leforgása alatt másodszor is összeméri erejét a Budapest Honvéd és a Ferencváros.
nov. 6
20:05
El: sovány győzelemmel is továbbjutottak Dzsudzsákék (She)
Csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva Kevin Kuranyi góljával legyőzte a portugál Estorilt, így elsőként jutott a legjobb 32 csapat közé.
nov. 6
20:21
Videó: fantasztikus mozdulat a Steaua és a Metaliszt játékosától - El-gólok (She)
Huszonnégy mérkőzést rendeztek csütörtök este a labdarúgó Európa-liga csoportkörében. Íme, a játéknap góljai.
nov. 6
20:21
Dzsudzsákék és Gulácsiék nyertek és továbbjutottak (Metropol)
A Dinamo Moszkva egygólos győzelmet aratott a vendég Estoril felett, a Red Bull Salzburg kiütötte a Dinamo Zagrebet az Európa Ligában.
nov. 6
20:23
Újpest: Münchenben kezelik Kabát Péter műtött térdét (She)
Kabát Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csatára június óta bajlódik a térdével – szeptemberben meg is műtötték – a hétvégén pedig Münchenbe utazik másodlagos vizsgálatra.
nov. 6
20:25
Tenisz: Djokovics jövőre is kitart Boris Becker mellett (She)
A háromszoros wimbledoni bajnok német Boris Becker a 2015-ös esztendőben is a férfi tenisz-világranglistát vezető Novak Djokovics edzője lesz.
nov. 6
20:27
Férfi kosár NB I: nagyot hajrázott a PVSK, simán nyert a KTE (She)
A Kecskemét a MAFC, a PVSK pedig a ZTE ellen nyerte hazai pályán a férfi kosárlabda NB I 6. fordulójában.
nov. 6
20:36
Orbán korrupciós kutyaszorítóba került (Behaviour)
Információink szerint a három illetékes miniszter - Lázár János, Szijjártó Péter és Varga Mihály - és a kormányfő is tudott Vida Ildikó személyes érintettségéről a beutazási tilalom ügyében
nov. 6
20:38
Hosszú Katinka öt arannyal indított (Behaviour)
"Igazán annak örülök, hogy az idők egészen jók lettek."
nov. 6
20:57
Jelentősen gyorsulhat az új MTK-stadion építése (Infostart)
Lényegesen felgyorsulnak az MTK-hoz tartozó létesítményfejlesztési projektek azzal, hogy ezeket a kormány kiemelt beruházássá minősítette - mondta az InfoRádiónak az egyesület elnöke. Deutsch Tamás jelezte, hogy a 2016-2017-es bajnoki szezont már az új Hidegkuti Nándor Stadionban kezdheti a labdarúgócsapat.
nov. 6
21:12
Halálos gázolás - Vágányzár a fővárosban (Behaviour)
A rendőrségi helyszínelés befejezéséig a Déli pályaudvarra érkeznek a vonatok.
nov. 6
21:15
El: lefagyott Helsinkiben a Torino, Gulácsiék is továbbmentek (She)
Az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában megszerezte első góljait és ezzel együtt első pontjait a HJK: a finn bajnok 2–0-ra legyőzte a B-csoportban a vereségével a Bruges mögé a második helyre visszacsúszó Torinót. A D-csoportban Gulácsi Péter csapata, a Salzburg a mesterhármasig jutó Jonatan Soriano vezetésével 5–1-re kiütötte idegenben a zágrábi Dinamót, és ezzel továbbjutott…
nov. 6
21:15
Bundesliga: Újabb kulcsjátékosa dőlt ki a Bayern Münchennek (Agroinform)
Hiába nyert a Bayern München a Roma ellen hazai pályán, a győzelmet beárnyékolja David Alaba sérülése.
nov. 6
21:17
El: Napoli-Young Boys élőben az NSO-n! (She)
A Napoli a Young Boyst fogadja az Európa–liga csoportkörének negyedik fordulójában a nápolyi San Paolóban. A két csapat két héttel ezelőtt rendezett berni találkozóján 2–0-s svájci siker született. Az I-csoportban mindkét együttes 6-6 ponttal áll (akárcsak a Pozsonyban pályára lépő Sparta Praha), így kiélezett hajrá várható a továbbjutásért. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan…
nov. 6
21:19
NB II: váltás Siófokon, 3 meccsre László András az új edző (She)
Struktúraváltás történt a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok háza táján. A korábban a vezetőedzői és az ügyvezetői posztot is betöltő Horváth Károly a jövőben csak az utóbbi munkakört tölti majd be, a kispadon pedig ideiglenesen László András veszi át helyét.
nov. 6
21:33
Női kosár Ek: az elején és a végén nem ment a Győrnek (She)
A Győr 72–58-ra kikapott a svéd Udominate Basket otthonában a női kosárlabda Európa-kupa F-csoportjának nyitó mérkőzésén.
nov. 6
21:51
Újpest: Nagy Gábornak nagyon tetszik az új szerepkör (She)
Nagy Gábor jó formája is hozzájárult ahhoz, hogy az Újpest labdarúgócsapata már az NB I harmadik helyén áll, pedig a Haladástól igazolt középpályás nem pont azon a poszton játszik a liláknál, mint Szombathelyen tette.
nov. 6
22:09
A McLaren az Abu-Dzabi Nagydíjig vár Alonso döntésére (Infostart)
Eric Boullier, a McLaren Forma-1-es istálló csapatfőnöke bejelentette, a november 23-án sorra kerülő Abu-Dzabi Nagydíjig várnak a spanyol Fernando Alonso döntésére, hogy melyik csapatnál akarja folytatni a pályafutását.
nov. 6
22:09
NB I: kétharmad felett a magyar játékpercek aránya (She)
Kispesten jegyzik a legkevesebb magyar játékpercet és a legalacsonyabb életkort, kiöregedőben a Pápa és a Debrecen – derült ki a Hivatásos Labdarúgók Szervezete honlapján megjelent cikkből.
nov. 6
22:27
El: Everton–Lille mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-ligában a 4. fordulójában a H-csoportban az angol Everton a francia Lille együttesét fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 6
22:45
Férfi kézilabda: Nagy Kornélék legyőzték a PSG-t (She)
A címvédő Dunkerque hazai pályán 27–26-ra legyőzte a Paris Saint-Germaint a francia férfi kézilabda-bajnokság csütörtöki rangadóján.
nov. 6
23:21
El: a Fiorentina és a Legia is készülhet a tavaszra (She)
Az Európa-liga negyedik fordulójában is hibátlan maradt az L-csoportban Legia Warszawa, így továbbjutott az egyeneses kieséses szakaszba, a legjobb 32 közé. Ugyancsak továbblépett a K-csoportban a Fiorentina, amely otthon ikszelt a PAOK-kal.
nov. 6
23:57
Férfi kosár Euroliga: a Barca megúszta a meccsvégi triplákat (She)
A Barcelona hatalmas csatában 80–78-ra nyert a Fenerbahce otthonában a férfi kosárlabda Euroliga C-csoportjában, amelyet így 4–0-s mérleggel vezet.
nov. 6
23:59
NS: irány a 100. BL-gól? Dibusz, Kemenes kapuspárbaj - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés