2015. november 19. csütörtök

nov. 19
19:23
Díjazás: Hosszú és Gyurta is az Év egyetemi sportolói között (She)
Több mint kéttucatnyian, köztük a milánói kajak-kenu és a kazanyi úszó világbajnokság magyar győztesei érdemelték ki az idén az Év egyetemi sportolója díjat, amelyet csütörtökön, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ünnepségén adtak át.
nov. 19
19:57
Arsenal: elképesztő kezdeményezés – Messi bérét a szurkolók állnák (She)
A brit Daily Star néhány napja egészen meghökkentő pletykával állt elő: a lap azt állította, Lionel Messi, a Barcelona klasszis labdarúgója nyitott arra, hogy elhagyja a katalánokat, és legszívesebben az Arsenalhoz szerződne. Ami a fizetését illeti, heti 600 ezer fontot szeretne zsebre vágni. A londoniak egyik lelkes szurkolója ezek után a Twitteren pénzgyűjtésbe kezdett!
nov. 19
19:59
Női röplabda NB I: továbbra is veretlen a címvédő Békéscsaba (She)
A bajnoki címvédő Békéscsaba hazai pályán három játszmában legyőzte a Gödöllőt a női röplabda NB I-ben, így hat mérkőzést követően is veretlen.
nov. 19
20:51
Súlyemelő-vb - Pócza doppingolt, nem versenyezhet (Infostart)
Doppingolás miatt ideiglenesen felfüggesztették a súlyemelő Pócza Vajk Károly versenyengedélyét, aki így nem indulhat a pénteken kezdődő houstoni olimpiai kvalifikációs világbajnokságon - jelentették be csütörtökön a vb helyszínén.
nov. 19
20:51
WTCC: a legenda megdöbbent, hogy ezt tették vele (She)
A Citroën nem vonta bele Sébastien Loeböt annak eldöntésébe, hogy 2016 után is folytatja-e túraautó-világbajnoki szereplését, legalábbis erre utal, hogy a kilencszeres ralivilágbajnok döbbenten hallotta, kitették a csapatból, amely a következő szezon után kiszáll.
nov. 19
20:54
Pócza doppingolt, nem versenyezhet (Metropol)
Doppingolás miatt ideiglenesen felfüggesztették a súlyemelő Pócza Vajk Károly versenyengedélyét az olimpiai kvalifikációs vébé előtt.
nov. 19
21:09
Légiósok: Németh Krisztiánból Amerika kihozta a maximumot (She)
Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott és a Sporting Kansas City támadója a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt arról, mi változott vele Amerikában, hogyan készül az MLS téli szünete alatt, illetve elárulta a Bernd Storckról alkotott véleményét is.
nov. 19
21:45
Nem indulnak orosz atléták a márciusi fedettpályás vb-n a doppingbotrány miatt (Infostart)
Egyetlen orosz sportoló sem fog rajthoz állni a jövő márciusi, Portlandben sorra kerülő fedettpályás atlétikai világbajnokságon, miután a nemzetközi szövetség (IAAF) meghatározatlan időre felfüggesztette az orosz sportági szövetség (VFLA) tagságát - értesült meg nem nevezett forrásból csütörtökön a Reuters hírügynökség.
nov. 19
22:03
Átadták az Év egyetemi sportolója díjakat (Infostart)
Több mint kéttucatnyian, köztük a milánói kajak-kenu és a kazanyi úszó világbajnokság magyar győztesei érdemelték ki az idén az Év egyetemi sportolója díjat, amelyet csütörtökön, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) ünnepségén adtak át.
nov. 19
22:21
Sakk csapat Eb - A férfiak és a nők is győztek (Infostart)
A magyar férfi válogatott a norvég csapatot, míg a női a német együttest múlta felül a reykjavíki sakk csapat Európa-bajnokság hatodik, csütörtöki játéknapján.
nov. 19
23:33
ATP-vb - Djokovic elődöntős (Infostart)
A világelső és címvédő szerb Novak Djokovic két szettben legyőzte a cseh Tomas Berdychet a férfi teniszezők hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású, keménypályás londoni ATP-világbajnokságának csütörtöki, harmadik fordulós mérkőzésén, ezzel bejutott a legjobb négy közé.
nov. 19
23:33
Férfi kosár Euroliga: Hangáék visszavágtak a Milanónak (She)
Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa nagy lépést tett a Top 16-ba jutás felé, miután hazai pályán 94–82-re legyőzte az olasz Milanót.
nov. 19
23:51
NS: Nikolics és az Eb-album; mit néz a falon Csertői? – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
nov. 19
23:53
Pénteki sportműsor: Hamburgban térnek vissza a topligák (She)
Hamburg–Dortmund mérkőzéssel térnek vissza a topligák pénteken a válogatott szünetet követően. A hazai csapat keretébe Stieber Zoltán is bekerült, talán láthatjuk a pályán a magyar válogatott középpályását. Franciaországban Nice–Lyon meccset rendeznek a hétvégi dömping előtt. Az ATP-vb-n befejeződik a csoportkör, Bahreinben GP2-es és GP3-as futamokat rendeznek, Londonban pedig az autó- és…

Keresés