2015. március 1. vasárnap

márc. 1
15:39
PL: liverpooli győzelem a halovány Man. City ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 27. fordulójában a hatodik helyen álló Liverpool a második Manchester Cityt fogadta. A vendégek győzelmi kényszerben voltak, de elég gyenge teljesítményt nyújtottak, így a játék képe alapján megérdemelten nyertek a hazaiak.
márc. 1
15:41
Eurofoci: barcás mesterhármas, a Porto lenyomta a Sportingot (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának rangadóján a Porto a Barcelonától kölcsönvett Cristian Tello mesterhármasával 3–0-ra legyőzte a Sportingot. A kék-fehérek ezzel a sikerrel újra négy pontra csökkentették a hátrányukat az éllovas, szombaton hatot vágó Benfica mögött.
márc. 1
15:57
A Liverpool legyőzte a címvédő Manchester Cityt (Infostart)
Győzött az FC Liverpool a Manchester City ellen 2-1-re az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnap kora délutáni rangadóján, így romlott a vendégegyüttes esélye a címvédésre.
márc. 1
15:57
Asztalitenisz ob: Szudi és Pergel a bajnok vegyes párosban (She)
Szudi Ádám és Pergel Szandra duója nyerte a vegyes párosok vasárnapi küzdelmét a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban zajló 98. asztalitenisz országos bajnokságon.
márc. 1
15:59
Bundesliga 2.: Kalmár kimaradt a lipcsei gólesőből (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 23. fordulójában Kalmár Zsolt csapata, a RasenBallsport Leipzig hazai pályán 3–2-re legyőzte az Union Berlint.
márc. 1
16:01
Svájc: Vadócz gólpasszával a 90. percig vezetett a csapata - videó (She)
Vadócz Krisztián csapata, a svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Grasshoppers 1–1-es döntetlent játszott a St. Gallennel.
márc. 1
16:03
Női kézi BL: rangadót nyert, és már biztosan 1. a Buducsnoszt (She)
A Thüringer HC 33–21-re legyőzte az Allison Pineau-t már nélkülöző szlovén Krim Ljubljanát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 1. csoportjában. Ezzel két fordulóval a vége előtt a harmadik helyen található a német csapat, és jelen állás szerint a Győri ETO-val találkozna a negyeddöntőben.
márc. 1
16:15
Videó: Rakitic megríkatott egy kisfiút a Barca-meccs után (She)
Mint megírtuk, a Barcelona labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte a Granadát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A katalánok első gólját szerző Ivan Rakitic a mérkőzést követően egy kisfiú ölelésében sétált le a pályáról, aki a könnyeivel küszködött, miután el kellett engednie a Barcelona horvát középpályását.
márc. 1
16:17
Bundesliga: „Őrület, ez olyan volt, mint egy orgazmus” (She)
Mint arról beszámoltunk, szombaton a Borussia Dortmund labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte a Ruhr-vidéki rangadón a Schalkét. A találkozó másnapján a BVB támadója, Pierre-Emerick Aubameyang értékelte az újabb bajnoki sikert.
márc. 1
16:18
Huszonhat évig vezette a világranglistát Polgár Judit (Metropol)
Több mint 26 év után először nem Polgár Judit vezeti a női sakkozók világranglistáját.
márc. 1
16:19
NB II: tapad a Gyirmót, kilenc játékos ellen ikszelt a Csaba (She)
Két mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó NB II 17. fordulójából, ezeken a Gyirmót 3–1-re legyőzte a Balmazújvárost, a Békéscsaba pedig ikszelt a Csákvárral. Továbbra is nagyon szoros az élmezőny, a Gyirmót egy pontra van az éllovas Vasastól a harmadik helyen, de a negyedik Békéscsaba lemaradása is csak két pont.
márc. 1
16:27
Szerencsejáték-ipar: A Betway betört a snookerpiacra is (Agroinform)
Jövő héten kezdődik két rangos snookertorna is, amelyeket a Betway fog szponzorálni.
márc. 1
16:33
Már nem Polgár Judit vezeti a női sakkozók világranglistáját (Infostart)
Több mint 26 év után először nem Polgár Judit vezeti a női sakkozók világranglistáját: a nemzetközi szövetség (FIDE) március 1-jétől érvényes rangsorában már a kínai világbajnoknő, Hou Ji-fan áll az élen.
márc. 1
16:33
MLS: Stieber Némethékhez „üldözheti” Van der Vaartot? (She)
Holland lapértesülések szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg középpályása, Rafael van der Vaart nyáron az amerikai ligába (MLS) teheti át a székhelyét.
márc. 1
16:35
NB I: Győri ETO-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO FC–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 1
16:51
Női kézi: búcsút int a norvég válogatottnak a rekorder (She)
Tizennégy év után búcsút int a norvég női kézilabda-válogatottnak Karoline Dyhre Breivang, de klubjában folytatja a pályafutását. A 34 éves válogatottsági rekorder összesen 305 alkalommal ölthette magára a norvég nemzeti csapat mezét, s ezalatt 475 gólt ért el.
márc. 1
16:53
Férfi kézi: 44 évesen visszatérhet a Terminátor (She)
Negyvennégy éves korában visszatérhet a pályára a jelenleg a Crvena zvezda férfi kézilabdacsapatát irányító Nenad Perunicsics.
márc. 1
16:55
Barca: 135 milliót vagy Agüerót adná a Man. City a klasszisért? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester City labdarúgócsapata a nyáron százmillió fontos (135 millió eurós) ajánlatot készül tenni az FC Barcelona csatáráért, Luis Suárezért. Ha pedig a katalánok erre nemet mondanak, van egy B-tervük is…
márc. 1
17:09
Bundesliga: minek annyi hely? „Óvodaudvarrá” alakult a pálya (She)
Mintha a nagyon régi idők futballja, vagy az óvodások meccse jelent volna meg egy pillanatra a szombati Leverkusen–Freiburg labdarúgó-mérkőzésen a német Bundesligában. Az alábbi képen látható helyzetben egy mindössze 21.5x27.6 méter széles területre zsúfolódott össze mind a 20 mezőnyjátékos!
márc. 1
17:27
Ismét nyert az Emirates Stadionban az Arsenal (Infostart)
Sorozatban hetedik győzelmét aratta otthonában, az Emirates Stadionban az Arsenal, amely az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi második mérkőzésén 2-0-ra nyert az Everton ellen.
márc. 1
17:27
PL: Giroud most egy helyzetet kihasznált, nyert az Arsenal (She)
A Premier League 27. fordulójában az Arsenal Olivier Giroud és Tomás Rosicky góljával 2–0-ra legyőzte az Evertont.
márc. 1
17:29
Serie A: ismét lecsapott a kapufakirály, Udinese: 2000 (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában a Lazio idegenben 3–0-ra legyőzte a Sassuolót.
márc. 1
17:45
Videó: tökéletes - milliméterre pontosan szerelt az „ágyús” (She)
Oktatófilmbe illően szerelt Gabriel Paulista, az Arsenal brazil labdarúgója az Everton elleni mérkőzésen az angol élvonalbeli bajnokságban. Az áldozat Romelu Lukaku volt.
márc. 1
17:47
Északisí-vb: Northug győzött 50 km-en (She)
A svédországi Falunban a férfi sífutók 50 km-es klasszikus stílusú versenyével zárult az északisí-világbajnokság. A győzelmet a norvég Petter Northug szerezte meg a cseh Lukás Bauer és a svéd Johan Olsson előtt.
márc. 1
18:21
Rózsa Csilla remekül mutatkozott be a profik között (Infostart)
A nagyszerűnek mondható 35. helyen fejezte be szereplését pályafutása első profi versenyén Rózsa Csilla, a 18 éves magyar golfozó az Új-Zélandon rendezett, 200 ezer euró (60,6 millió forint) összdíjazású tornán éppen a vasárnapi zárónapon teljesített a legjobban.
márc. 1
18:21
F1: Bottas az élen a tesztidény utolsó napján (She)
Valtteri Bottas és a Williams-Mercedes volt a leggyorsabb a téli F1-es tesztidény záró napján Barcelonában. A finn pilóta két tizeddel ért el jobb időt, mint Felipe Massa szombaton, de a két Mercedes lágy gumis körétől így is elmaradt – szuperlágy gumikon. Sebastian Vettel lett a második, emellett megszakított versenyszimulációt is teljesített. A  McLarennek újabb rossz napja volt, ezek után kell…
márc. 1
18:23
NB III: kikapott a Honvéd-MFA, nyert a Vidi II és a Vác (She)
A labdarúgó NB III 16. fordulójában a Bp. Honvéd-MFA hazai környezetben kapott ki, míg a Vác idegenben – Rusvay Gergely a második félidő közepén duplázott –, a Videoton II pedig pályaválasztóként nyert. A Rákosmente–Tatabánya összecsapás gyors gólváltással indult, hogy ezzel le is tudják a felek a találkozó érdemi részét.
márc. 1
18:39
Ultramaratont futott Budapesten egy 74 éves tanár (Infostart)
Marton Bernát dallasi ciszterci atya, a budapesti Ciszterci Szent Imre Gimnázium 74 éves vendégtanára egy időben futotta le a távot Budapesten a texasi Forth Worth-ben megrendezett 50 kilométeres ultramaratoni futóverseny résztvevőivel. Az atya ötvenöt évesen kezdett el futni, az elmúlt hat évben minden alkalommal elindult a versenyen.
márc. 1
18:39
NB I: Dunaújváros–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros PASE–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
márc. 1
18:41
NB I: a Győr egyenlített 0-2-ről a Videoton ellen (She)
Hiába vezetett negyvenpercnyi játék után már két góllal is a Győr otthonában a Videoton, Miriuta László bátran cserélt, legénysége pedig a 90. percre kiegyenlítette az állást a labdarúgó NB I 18. fordulójának rangadóján.
márc. 1
18:43
Futsal MK: elmaradt a bravúr, a Rába ETO megvédte címét (She)
A címvédő Rába ETO 4–1-re megverte a Veszprémet a futsal Magyar Kupa Kiskunfélegyházán rendezett döntőjében. A nőknél a hazai közönség előtt pályára lépő Astra hátrányból felállva 5–2-re nyert a Hajdúböszörmény ellen.
márc. 1
19:00
Kétgólos előnyt tékozolt el a Videoton (Metropol)
A listavezető Videoton kétgólos előnyét eltékozolva 2-2-es döntetlent játszott a Győr otthonában.
márc. 1
19:15
Angol Ligakupa: a Chelsea-é a trófea, kikapott a Spurs (She)
A Chelsea nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. A vezetést John Terry szerezte meg, majd Kyle Walker öngólja végleg megpecsételte a Spurs sorsát.
márc. 1
19:15
Kétgólos előnyt tékozolt el Győrben a Videoton (Infostart)
A listavezető Videoton kétgólos előnyét eltékozolva 2-2-es döntetlent játszott a Győr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így hat pontra csökkent az előnye a második MTK Budapesttel szemben.
márc. 1
19:17
Videó: retrópadon himbálóztak a Fradi fizioterapeutái (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójának záró mérkőzésén a Dunaújváros és a Ferencváros küzd meg egymással. Mivel a vendégek kispadján nem volt elég hely, a zöld-fehérek két fizioterapeutája, Nagy Richárd és Peter Friar külön fa kispadon volt kénytelen helyet foglalni. Ha már így alakult, a Fradi-tábor szurkolásának ütemére szórakoztatták magukat – videó!
márc. 1
19:17
A Chelsea újabb trófeát nyert (Infostart)
A Chelsea nyerte a labdarúgó Angol Ligakupát, miután a Wembley Stadionban rendezett vasárnapi döntőben 2-0-ra legyőzte a Tottenham Hotspur együttesét.
márc. 1
19:19
Videó: Mourinho huncut mosollyal a kamerába spriccelt (She)
Nagyon jó kedvében találta meg a kamera José Mourinhót a Chelsea–Tottenham angol labdarúgó Ligakupa-döntő alatt. A portugál tréner mozdulata és mosolya erre enged következtetni.
márc. 1
19:21
Liverpool: Balotelli érzi, baj van, „mágiával” indulna be? (She)
Mario Balotelli egyedi trükkel kísérli meg felvenni a Premier League ritmusát: a Liverpool labdarúgócsapatánál sokat kritizált olasz állítólag a Barcelonát erősítő Luis Suáreztől szerzett relikvia segítségével próbál formába lendülni.
márc. 1
19:33
Asztalitenisz ob: Fazekas duplázott, a nőknél Póta nyert (She)
Fazekas Péter egyesben és párosban is aranyérmet nyert a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban rendezett 98. asztalitenisz országos bajnokságon, míg a nőknél egyesben a favorit Póta Georgina, párosban pedig – címét megvédve – a Pergel Szandra, Madarász Dóra duó diadalmaskodott.
márc. 1
19:35
Alpesisí-vk: osztrák sikerek, Miklós Edit nem szerzett pontot (She)
A férfiak számára a németországi Garmisch-Partenkirchenben óriás-műlesiklással, a nőknek pedig a bulgáriai Banszkóban szuper kombinációval folytatódott az alpesisí-világkupa vasárnap. A férfiaknál az osztrák Marcel Hirscher, a nőknél pedig honfitársnője, Anna Fenninger győzött.
márc. 1
19:37
NB I: Ha lett volna még pár perc, nyerünk - Miriuta (She)
A listavezető Videoton úgy jutott egy ponthoz győri vendégjátéka során (2–2), hogy a házigazda ETO a 39. percre kétgólos hátrányba került. A lefújást követően mindkét edző elégedetten nyilatkozott, Miriuta László szerint akár a harmadik, győzelmet érő gólt is megszerezhették volna, míg fehérvári kollégája, Joan Carillo a győriek büntetőjét érezte a fordulópontnak.
márc. 1
19:51
Férfi kézi NB I: nyolcgólos komlói siker az alsóházban (She)
A Komló hazai környezetben nyolc góllal nyert a Cegléd ellen a férfi kézilabda NB I alsóházi középszakaszának egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
márc. 1
19:53
EBEL: a Fehérvár négyet vágva gyűrte le a listavezetőt (She)
A jégkorong EBEL középszakaszának kilencedik fordulójában a Fehérvár AV 19 hazai környezetben négy gólt vágott a listavezető Salzburgnak, amely így pont nélkül távozott távozott. A győztes együttesben Kóger Dániel duplázott. a középszakasz záró fordulóját a negyedik helyen állva várja a Volán, amely pályaelőnyt ér a negyeddöntőben.
márc. 1
19:55
Videó: hal a pályán? Itt az utód, az év legváratlanabb műesése (She)
Hogy felejthetnénk el Adryan műesését? Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leeds United brazilja elképesztő vergődésével el is nyerte 2014-ben a műesők Aranylabdáját. Szerencsére idén sem maradunk jelöltek nélkül, Afrikában gondoskodnak az indulókról.
márc. 1
19:57
Női kézi NB I: 39 gólig jutott a Vác a sereghajtó otthonában (She)
A női kézilabda NB I 21. fordulójában a Vác 39–27-re nyert a sereghajtó Szeged otthonában.
márc. 1
20:09
Női kézilabda BL - Román és dán győzelem a Győr csoportjában (Infostart)
A román Baia Mare hazai pályán a svéd Sävehof, míg a dán Viborg idegenben a francia Metz ellen nyert vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligája győri érdekeltségű középdöntős csoportjában.
márc. 1
20:09
La Liga: Eibarban jutott három ponthoz a Bilbao (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 25. fordulójában az Athletic Bilbao egygólos győzelmet aratott az Eibar vendégeként.
márc. 1
20:11
PL: Részben én vagyok a felelős - Pellegrini (She)
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere büszke a játékosaira a Besiktas elleni vereség és az Európa-ligából való kiesés ellenére is, ezzel ellentétben Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere dühös volt az elvesztett három pont miatt és magát is hibáztatta a két csapat mai bajnokija után.
márc. 1
20:12
A Chelsea-é a trófea (Metropol)
A Chelsea nyerte a labdarúgó Angol Ligakupát, miután a döntőben 2-0-ra legyőzte a Tottenham Hotspur együttesét.
márc. 1
20:14
A listavezetőt is legyőzte a Fehérvár AV19 (Metropol)
A Fehérvár - a Znojmo pénteki legyőzését követően - vasárnap 4-2-re nyert a listavezető Salzburg ellen az osztrák jégkorongliga középszakaszának felsőházában.

Keresés