2015. március 11. szerda

márc. 11
12:51
Bajnokok Ligája: Hazai pályán is nehéz dolga lehet a Chelsea-nek és a Bayernnek (Agroinform)
Döntetlenről indul a Chelsea és a Bayern München is, de egyáltalán nem ígérkezik sétagaloppnak a továbbjutásuk.
márc. 11
12:54
Nyíregyháza: Mátyus elmondta, mit hiányol majd a Fradi ellen (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Ferencvárost fogadja. A mérkőzésre elővételben már 3000 jegy elkelt, Mátyus János azonban tudja, a leghangosabb szurkolók nem lesznek ott a szombati összecsapáson.
márc. 11
12:56
Real Madrid: mesés ajánlattal csábítanák el a palermói csatárt (She)
Angol lapinformációk szerint a Real Madrid sokkoló ajánlattal próbálja kirobbantani az olasz bajnokság egyik legkapósabb játékosát, Paulo Dybalát a Palermótól.
márc. 11
12:58
Hertha: Dárdai nem kegyelmez, brutális büntetőlistát kreált (She)
„Dárdai Pál kispadra kerülésével megváltozott az élet Berlinben” – írja a bz-berlin.de. A német sportlap újságíróinak kezei közé egy eddig eltitkolt cetli került: megszerezték a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha magyar vezetőedzőjének büntetőlistáját.
márc. 11
13:12
Férfi kosárlabda: Vojvoda és Keller is marad a Szolnoknál (She)
Az alapemberek közül Vojvoda Dávid és Keller Ákos is meghosszabbította szerződését a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatánál.
márc. 11
13:14
Magyar-görög: már 5500 jegy elkelt az Eb-selejtezőre (She)
Két és fél nap alatt 5500 jegy kelt el a magyar labdarúgó-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésére, a Groupama Arénában március 29-én sorra kerülő, görögök elleni találkozóra.
márc. 11
13:16
Hajrá, foci: Gyánó visszatért, nyolc kiló felesleggel is két gól (She)
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság, a női labdarúgás és a futsalbajnokság eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán…
márc. 11
13:18
Női válogatott: megvan az első idei siker - Románia ellen (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott Vágó Fanni mesterhármasának köszönhetően 3–1-re megverte Romániát az Isztria-kupa horvátországi felkészülési torna hetedik helyéért rendezett mérkőzésen. A mieink ötödik idei előkészületi meccsükön az első győzelmüket aratták.
márc. 11
13:30
Magyar-görög: Már 5500 jegy elkelt (Infostart)
Két és fél nap alatt 5500 jegy kelt el a magyar labdarúgó-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, a Groupama Arénában március 29-én sorra kerülő, görögök elleni találkozóra.
márc. 11
13:30
Haladás: 700 ezer eurós svájci érkezett Szombathelyre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján adta hírül, hogy a csapathoz próbajátékra érkezett Arnaud Bühler, a legutóbb a Vanczák Vilmost is foglalkoztató Sionnál futballozó svájci védő.
márc. 11
13:30
Pénzbüntetést kapott az Újpest a Pécs elleni balhé után (Blikk)
Budapest - Megúszta a súlyosabb büntetést az Újpest labdarúgócsapata a Pécs elleni tavaszi idénynyitón történt lelátói balhé, illetve szurkolói rigmusok miatt.
márc. 11
13:30
Magyar-görög: már 5500 jegy elkelt (Metropol)
Jövő csütörtökig a belépők 20 százalékos kedvezménnyel, 2800, 3600, 6400 és 9600 forintért kaphatók, azt követően teljes árat kell fizetni értük.
márc. 11
13:32
Videó: ötödikes, de már zsákol - mi a titka? Nézze meg! (She)
Nem sok tizenegy éves képes ilyen zsákolásra. A dél-karolinai Ashlyn Watkins számára azonban ez ujjgyakorlat. A fiatal lány könnyedén talált a csaknem három méter magas palánkra szerelt kosárba, ami nem sokkal marad el a felnőttszabványtól.
márc. 11
13:34
Női kézi BL: később kezdődik a Győr vasárnapi meccse (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) döntése értelmében vasárnap egy időben kell megrendezni a Metz–Győri Audi ETO és a HCM Baia Mare–Viborg mérkőzéseket a női Bajnokok Ligája középdöntőjének záró fordulójában.
márc. 11
13:48
Spanyolország: elnyelte a föld Pintért? Nem nagyon értik (She)
Nem találják Pintér Ádámot és három társát ama labdarúgók közül, akiket a vizsgálóbíró szeretne tanúként meghallgatni a 2011 májusában lejátszott Levante–Zaragoza (1–2) spanyol bajnoki mérkőzés ügyében. Mint ismert, a gyanú szerint a meccs eredményét manipulálták, és a találkozóra benevezett összes játékost – köztük a pályára nem lépő Pintért –, valamint edzőket, vezetőket is beidézett a…
márc. 11
14:06
Videó: tökéletes trükk! Hatalmas gól a cseles szabadrúgás után (She)
Egy cseles szabadrúgást rendkívül nehéz precízen kivitelezni, góllal befejezni pedig még inkább. Ez a bravúr sikerült az argentin Racing Club együttesének magyar idő szerint szerda hajnalban a perui Sporting Cristal ellen a Libertadores-kupában.
márc. 11
14:08
PL: visszatérhet Angliába a Real támadója, de nem az MU-hoz (She)
Javier Hernández, a Manchester United mexikói labdarúgója a 2014–2015-ös szezont a Real Madridnál tölti kölcsönben, de nem lesz folytatása a spanyolországi kitérőnek, ugyanis a támadó elégedetlen a kevés játékidővel. A Southampton, a Tottenham, az Everton, a West Ham United és a Stoke City is szívesen szerződtetné a Chicharito becenevű csatárt.
márc. 11
14:24
Hamburg: Thomas Doll szerint ki kell takarítani a csapatnál (She)
A jelenleg a Ferencváros vezetőedzői posztját betöltő Thomas Doll élesen bírálta a játékosok mentalitását volt klubjánál, a német labdarúgó-bajnokságban kiesés ellen küzdő Hamburger SV-nál.
márc. 11
14:24
Kőkeményen gyúr Hamilton - videó! (Blikk)
Melbourne - A Forma-1 kétszeres világbajnoka és tavalyi aranyérmese, a brit Lewis Hamilton (30) kőkeményen gyúr a címvédésre. A Mercedes-istálló sztárja Instagram oldalán posztolta azt a videót, amely a konditermi felkészülését mutatja be.
márc. 11
14:26
Kosár: a műlábbal játszó Kovacsevics újra pályára lépett (She)
Egy 2013-as tragikus baleset után, melyben Tapodi Péter, az Uni-Győr női kosárlabdacsapatának klubigazgatója és Fűzy Ákos vezetőedző életét követelte, amputálni kellett Natasa Kovacsevics bal lábát. Másfél évvel később egy speciális protézissel újra pályára léphetett a szerb kosaras.
márc. 11
14:42
Lech: elhárultak az akadályok, újra edzésben a magyarok (She)
Szerdán már részt vett a Lech Poznan edzésén Lovrencsics Gergő: mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó a hétvégi bajnoki fordulóban összefejelt egyik ellenfelével, és hordágyon hagyta el a játékteret.
márc. 11
14:44
Dortmund: Batman-jel az égen - Milánóba hívják a gólvágót? (She)
Olasz sajtóhírek szerint az Internazionale labdarúgócsapata a nyáron minden követ megmozgat, hogy megszerezze a Borussia Dortmund támadóját, Pierre-Emerick Aubameyangot.
márc. 11
14:46
DVSC: három játékossal erősödtek - felépültek a sérültek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debrecen három játékosa is felépült sérüléséből: Ibrahima Sidibe, Ludánszki Bence és Nagy Zoltán is a csapattal edz már.
márc. 11
15:00
Svéd szövetségi kapitánya lett a román női kéziválogatottnak (Infostart)
A svéd Tomas Ryde lett a román női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 11
15:00
Videó: Dibuszékat különös gyakorlatra „kötelezték” (She)
A Ferencváros kapusaira meglepetés várt a csapat edzésén. A kapusedzők nem szokványos eszközöket hoztak Dibusz Déneséknek: előkerült egy kötél és két rúd is. Nézze meg, mit csináltak a fradisták az edzésen!
márc. 11
15:02
DPASE: gólerős szerb csatárt szerződtettek Svédországból (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújvárosi PASE hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a svéd másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Syrianskától a szerb Nikola Grubjeszicset.
márc. 11
15:04
Női kézi: az 1. kalapból várjuk az Eb-selejtezők sorsolását (She)
Lezárult a nevezés a 2016-os női kézilabda Európa-bajnokságra. Az európai szövetségnél (EHF) 33 ország jelentkezett a részvételre, amelyek közül Svédországnak házigazdaként nem kell selejteznie, a többiek számára pedig az EHF elkészítette a kvalifikációs menetrendet.
márc. 11
15:18
F1: első kocsit az első nőről - Vettel Evának hívja Ferrariját (She)
Négy nappal a melbourne-i szezonrajt előtt Sebastian Vettel, a Formula–1 négyszeres világbajnoka honlapján közölte, hogy eddig csak SF-15T-ként ismert Ferrariját Evának hívja.
márc. 11
15:20
Hollandia: RvP kimarad, megnyílt az út Dost előtt - a keret (She)
Guus Hiddink, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette előzetes keretét a Törökország és Spanyolország elleni mérkőzésekre. Kimaradt Robin van Persie, a Manchester United csatára sérülés miatt, de megkapta a meghívót Bas Dost, a Wolfsburg támadója és Eljero Elia, a Southampton szélsője.
márc. 11
15:33
Tipp: Erre a tippre már most érdemes lecsapni! (Agroinform)
Aki pénzt akar keresni Tőzsér Dániel csapatával a hétvégén, annak érdemes minél előbb fogadnia a Watfordra.
márc. 11
15:36
Férfi vízi ob I: két góllal vezetett, de kikapott a PVSK (She)
A férfi vízilabda ob I 22. fordulójának első szerdai mérkőzésén a PVSK – bár a második negyedben 4–2-re vezetett – minimális különbségű vereséget szenvedett az UVSE-től idegenben.
márc. 11
15:38
Felkészülés: az ETO lemondása után a Dinamo ellenfelet keres (She)
Mint beszámoltunk róla, az Eb-selejtezők miatti bajnoki szünetben a Győri ETO labdarúgócsapata felkészülési meccsen fogadta volna a Dinamo Bucuresti-et, ám a magyar klub lemondta a mérkőzést.
márc. 11
15:40
Női kézi BL: Nem a Győr a favorit, de ez nem is baj - Amorim (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) szavazásán a 2014-es év legjobb női játékosának megválasztott Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO brazil légiósa szerint nem a magyar együttes a Bajnokok Ligája legfőbb esélyese, de ez nem is baj.
márc. 11
15:54
Lazio: elutaztak Moszkvába Dzsudzsák Balázsért (She)
A Bajnokok Ligája-szereplésre hajtó Lazio erősítési terveiben – a nagy dobásként aposztrofált Ciro Immobile (Dortmund) mellett – továbbra is szerepel Dzsudzsák Balázs, még ha nem is tűnik könnyen kivitelezhetőnek a jelenleg a Dinamo Moszkvában játszó magyar labdarúgó megszerzése – írta meg több olasz honlap szerdán.
márc. 11
16:09
Indian Wells-i tenisztorna: Fókuszban a fiatal tehetségek (Agroinform)
Három mérkőzést vettünk górcső alá az Indian Wells-i tenisztorna első játéknapján.
márc. 11
16:12
BL: „Nyugtatókon élek, a Chelsea nem vehet meg ennyivel” (She)
Nem tudta feldolgozni a történteket, képtelen dolgozni, orvoshoz jár és gyógyszereken él az a férfi, akit három héttel ezelőtt Párizsban a PSG–Chelsea BL-nyolcaddöntő első mérkőzésére (1–1) tartó londoni drukkerek nem engedtek felszállni egy metrószerelvényre, tettüket pedig rasszista dal éneklésével kísérték.
márc. 11
16:30
Videó: Federerék láb közötti ütésekkel varázsoltak - ki nyert? (She)
Roger Federer és Grigor Dimitrov remek show-val nyűgözte le a Madison Square Garden közönségét a World Tennis Dayen. A bemutatón Federer 6:3, 1:6, 7:5-re elveszítette a mérkőzést, de remek hangulatú párbajt vívott a bolgár teniszezővel.
márc. 11
16:30
Tajti Neymarral fotózkodott (Metropol)
A Barca fiatal magyarja a brazil világsztárral futott össze.
márc. 11
16:32
Elismerés: Magyar Zoltán a Nemzet Sportolója - sajtóhír (She)
A lólengésben kétszeres olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok Magyar Zoltánt választották meg a Nemzet Sportolójának – értesült a Blikk.
márc. 11
16:48
A halhatatlan tornász lesz a Nemzet Sportolója (Infostart)
Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornászt választották a Nemzet Sportolói társaságuk új, 12. tagjának.
márc. 11
16:48
BL: az MTVA és a Sport Tv elviszi a meccseket a Digi elől (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a következő szezontól az MTVA és a Sport Tv közösen közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit, az eddig közvetítő Digi Sport viszont nem sugároz a jövőben BL-meccseket.
márc. 11
16:48
5 perc késés 76 ezer Dárdainál (Blikk)
Berlin — Dárdai Pál (38) nem kegyelmez, a német Hertha BSC labdarúgócsapatának magyar vezetőedzője szigorú büntetéslista alapján fegyelmezi játékosait – értesült a német B.Z. című lap.
márc. 11
16:50
Elismerés: Magyar Zoltán a Nemzet Sportolója (She)
Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornászt választották meg a Nemzet Sportolói társaságuk új, 12. tagjának.
márc. 11
17:24
Barcelona: Iniesta után újabb klasszissal pózolt Tajti - kép (She)
A Barcelona akadémiáján pallérozódó Tajti Mátyás az egyik közösségi portálon osztotta meg követőivel az alábbi képet, melyen a katalánok klasszisával, Neymarral látható. A magyar utánpótlás-válogatott középpályás korábban Andrés Iniestával is készített már közös fotót a La Masián.
márc. 11
17:24
Marad a Bernabeuban Puskás cipője (Metropol)
A cipő, amelyben Puskás Ferenc bizonyíthatóan pályára lépett a Real múzeumának exkluzív részén látható.
márc. 11
17:39
Bajnokok Ligája: Nő a Chelsea oddsa, de olvasóink bizalma töretlen (Agroinform)
Hiába emelkedett a Chelsea szorzója az utolsó órákban több századot is, a tippelők hisznek Mourinho fiaiban.
márc. 11
17:42
Magyar Zoltán a Nemzet Sportolója lett (Metropol)
A kétszeres olimpiai bajnok tornászt Buzánszky Jenő megüresedett helyére választották be az exkluzív társaságba.
márc. 11
18:00
Női kézilabda NB I: Ferencváros-Győri ETO - ÉLŐ (She)
A Ferencváros a Győri ETO-t fogadja a női kézilabda NB I alapszakaszának utolsó fordulójában. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 11
18:02
F1: Räikkönen vagy Vettel lesz az úr a Ferrarinál? Szavazzon! (She)
A Ferrarié a 2015-ös F1-es idény egyik legizgalmasabb pilótapárosa. Kimi Räikkönen a Scuderia legutóbbi világbajnokaként áll rajthoz, míg a négyszeres bajnok Sebastian Vettel a Red Bullt hagyta el azért, hogy megpróbálja, ami Fernando Alonsónak nem sikerült: világbajnokká válni a Ferrarinál is. Az első közös idényükben a Ferrari visszafogott várakozásokat fogalmazott meg, de az egész csapat…
márc. 11
18:18
BL: CR bólintott, Huntelaar bevarrta, portói bomba - képgaléria (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Real Madrid hazai pályán 4–3-as vereséget szenvedett a Schalkétól, de 5–4-es összesítéssel így is továbbjutott. A Porto saját közönsége előtt 4–0-ra legyőzte a Baselt. Elevenítse fel a mérkőzések legemlékezetesebb pillanatait képgalériánk segítségével!

Keresés