2015. március 12. csütörtök

márc. 12
18:54
Skócia: a Fradi sem motiválta a 82-szeres válogatott csatárt (She)
Az észt Tarmo Kink idén márciusban a skót élvonalban szereplő – és ott jelenleg a harmadik helyen álló – Inverness labdarúgócsapatába igazolt, pedig megkereste többek között a Ferencváros is.
márc. 12
19:12
Benedek Tibor véleménye a magyarországi vizes világbajnokságról (Infostart)
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya nagy sikernek tartja, hogy bíznak a magyar szervezőkben, és Budapest rendezheti a 2017-es vizes világbajnokságot. A szakvezető kiemelte, hogy a korábbi Európa-bajnokságokhoz képest sokkal több vendégre kell számítani.
márc. 12
19:12
El: Wolfsburg-Internazionale - élőben az NSO-n! (She)
Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a német Wolfsburg csapata hazai pályán fogadja az idén nem túl jó szezont futó olasz Internazionale csapatát. Noha a hazaiak valamivel esélyesebbek a meccsen, a továbbjutó kilétét egyelőre nehéz lenne magabiztosan megtippelni. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel a mérkőzést élő, szöveges közvetítésünkben!
márc. 12
19:14
Légiósok: a Chelsea-megfigyelő véleményét idézik Dzsudzsákról (She)
Az olasz Tuttomercatoweb.com átigazolási hírportál a ma esti Napoli–Dinamo Moszkva, illetve – feltehetően – a Lazio szerdán nyilvánosságot kapott érdeklődése következtében egy holland szakértő, Piet de Visser korábbi véleményét idézi Dzsudzsák Balázsról.
márc. 12
19:27
Championship: Tőzsérék és a Kanárik is a favoritok között - oddsok, esélyek (Agroinform)
Négy csapat is 66 ponttal áll az élen, így még óriási izgalmak várhatóak a világ legerősebb másodosztályában.
márc. 12
19:30
Videó: van ennél szánalmasabb szimulált sérülés? (She)
Különös kísérletet tett Máximo Banguera, az ecuadori Barcelona kapusa, hogy megússza a piros lapot a kolumbiai Nacional elleni labdarúgó-mérkőzésen a Libertadores-kupában. A 90. percben, 1–1-es állásnál történt esetnél játékvezető eleinte tanácstalanul állt, de a végén tudta, hogy mit kell tennie. A 95. percben a Nacional betalált, így idegenben 2–1-re győzött.
márc. 12
19:32
Hertha: Dárdai munkája sikerért kiált - véli Kobiasvili (She)
Dárdai Pál alatt a Hertha BSC-nél ideális a kemény munka és a jókedv aránya – véli az együttes korábbi játékosa, jelenlegi alkalmazottja, Levan Kobiasvili, aki szerint a bennmaradásért küzdő csapat sikeresen zárja a szezont.
márc. 12
19:48
Videó: Alaba nem értette, ki szórakozik vele az edzésen (She)
A Sahtar Doneck elleni kiütéses BL-siker után nagyon jó hangulatban edzettek csütörtökön a Bayern München labdarúgói. Némi üresjáratot kihasználva a nagy mókamester Rafinha megtalálta a módját, hogyan viccelje meg David Alabát.
márc. 12
19:48
Vettel Evája (Metropol)
Első Ferrariját eddig csak SF-15T-ként ismerték.
márc. 12
20:06
El: jól „kipattanózott” a Zenit otthon a Torino ellen (She)
A korán tíz emberre fogyatkozó Torino labdarúgócsapata kétgólos hátrányba került a Zenit vendégeként az Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán.
márc. 12
20:24
Női kosár MK: a címvédő elképesztő összeomlása - 0-19 az utolsó 4 percben! (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa győri nyolcas döntőjében a DVTK 90–73-ra legyőzte a címvédő PEAC-Pécset. A legutóbbi kiírást megnyerő együttes egészen félelmetes összeomlást mutatott be az utolsó percekben, a DVTK 19–0-s sorozattal döntötte el az összecsapást, és kiharcolva a négy közé kerülést.
márc. 12
20:26
Anglia: ikonikus poszter négy „elfeledett” stadionról - fotók (She)
Stadionokat is felvett a „repertoárjába” az a manchesteri székhelyű nyomtatványkészítő cég, amely egyedi hangulatvilágával az elmúlt években több kulturális fórumot, nemzetközi magazint is meghódított.
márc. 12
20:42
BL: Becker a hírhedt Chelsea-huligánok sáljában jelent meg (She)
Boris Becker elnézést kért, miután a tegnap esti Chelsea–PSG Bajnokok Ligája-mérkőzésen a leghírhedtebb Chelsea-huligáncsoport sálját viselte. A korábbi világelső német teniszezőt lefotózták, miközben a VIP-részen állt a londoni „kékek” renitens szurkolói csoportjának, a Headhunters-nek a sáljában.
márc. 12
21:00
Sílövő-vb: Martin Fourcade győzött 20 km-en (She)
Csütörtökön a férfiak 20 km-es versenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága a finnországi Kontiolahtiban. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a norvég Emil Hegle Svendsen és a cseh Ondrej Moravec előtt.
márc. 12
21:02
Férfi kosár NB I: áramkimaradás miatt félbeszakadt a meccs (She)
Áramkimaradás miatt nem tudták végigjátszani a Nyíregyháza és a MAFC csütörtöki alsóházi mérkőzését a férfi kosárlabda NB I középszakaszában.
márc. 12
21:18
El: a Wolfsburg kétgólos előnyt szerzett az Inter ellen (She)
A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán a Wolfsburg hazai pályán 3–1-re legyőzte az Intert, az FC Bruges 2–1-es előnyről várja a Besiktas elleni folytatást, a Dnipro pedig 1–0-ra nyert az Ajax ellen.
márc. 12
21:20
El: Napoli-Dinamo Moszkva élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felének visszavágói után csütörtökön az Európa-liga csapatain a sor, a második számú kontinentális kupasorozatban a (Lazio által ismét célba vett) Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva a Napolihoz látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 12
21:22
Videó: mindhárom gólban benne volt az Inter kapusa (She)
A Wolfsburg 3–1-re legyőzte az Internazionalét a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Még az olaszok szereztek vezetést, ám az olaszok kapusához, az argentin Juan Pablo Carrizóhoz nem nagyon ragadt a labda...
márc. 12
21:36
Síugró-vk: ugrás közben szakadt le Kraft kötése (She)
Csütörtökön egyéni versenyt rendeztek a síugrók világkupa-sorozatában, a norvégiai Trondheimben. A győzelmet a német Severin Freund szerezte meg. Ugyanitt az északiösszetett-versenyzők versenyén a norvég Magnus Moan diadalmaskodott.
márc. 12
21:36
Suárez és Torres újra Gerrarddal egy csapatban (Blikk)
Liverpool - Világsztárok sora lép pályára a Steven Gerrard (34) és Jamie Carragher (37) nevével fémjelzett jótékonysági gálamérkőzésen. Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Liverpool két legendája közül előbbi a szezon végén távozik a "Vörösöktől", míg utóbbi már befejezte a profi focit.
márc. 12
22:12
Sportkrém: húsfeldolgozóban kezdte karrierjét Szűcs Lajos (She)
Sportkrém: a Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
márc. 12
22:14
BL: lelohasztja-e ez a hőtérkép a Chelsea és az MU érdeklődését? (She)
Douglas Costa, a Sahtar Doneck brazil támadója a brit FourFourTwo-nak elmondta, hogy a télen két angol élcsapat, a Chelsea és a Manchester United is ajánlatot tett érte, ám klubja visszautasította az érte kínált pénzt.
márc. 12
22:16
Darts: Van Gerwen különös bréktáncban győzte le Taylort (She)
Michael van Gerwen győzelmével ért véget  a darts Premier League hatodik állomásának rangadója Phil Taylor ellen Nottinghamben. A holland és az angol furcsa csatát vívott, amelyben Taylor teljesen kifulladt a végére.
márc. 12
22:48
Női kosár MK: beragadt, de végül kibrusztolta a Győr (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa győri nyolcas döntőjében a házigazda hatalmas csatában, 74–70-re legyőzte a Zalaegerszeget, így bejutott a legjobb négy közé.
márc. 12
23:06
Tenisz: négy meccslabdájuk is volt Baboséknak, de kikaptak (She)
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros négy meccslabdát kihasználatlanul hagyva elbukta a Monica Niculescu, Alekszandra Panova román, orosz kettős elleni első fordulós mérkőzését az Indian Wells-i női torna párosversenyében.
márc. 12
23:08
El: Higuaín triplájával nyert a Napoli a Dinamo Moszkva ellen (She)
Hiába szerzett korán vezetést a Dinamo Moszkva Kevin Kuranyi fejes góljával a Napoli otthonában, a hazaiaktól Gonzalo Higuaín mesterhármassal vágott vissza. A moszkvaiak a teljes második félidőt emberhátrányban játszották végig, Dzsudzsák Balázs csak két veszélyes lövésig jutott.
márc. 12
23:10
Videó: Michelisz vagy Räikkönen kézifékes fordulója jobb? (She)
Michelisz Norbert már találkozott Kimi Räikkönennel, de a Nagy Futamon először nyílik lehetősége arra, hogy a finn F1-es világbajnokkal egy időben koptassa az aszfaltcsíkot. Óriási show készülődik, erről beszélt Michelisz mellett Gyulay Zsolt is.
márc. 12
23:24
Videó: minden idők leggyorsabb El-gólját lőtte a Sevilla (She)
Minden idők leggyorsabb Európa-liga-gólját lőtte Vitolo, a Sevilla spanyol labdarúgója a Villarreal elleni mérkőzésen. Az UEFA hivatalos kimutatása szerint a kezdő sípszótól számítva mindössze 13.21 másodperc telt el, amikor a kapuba került a labda. Íme, a gól!
márc. 12
23:42
NFL: Philadelphiában folytatja a futókirály DeMarco Murray is (She)
A Philadelphia Eagles alaposan bekeményített, azok után, hogy megegyezett Ryan Mathews futóval, ma megkaparintotta az előző idény legtöbb futott yardját (1845) jegyző DeMarco Murrayt is.

Keresés