2015. március 13. péntek

márc. 13
19:30
Videó: Korcsmár műesése után Simon belőtte első gólját a Münchenben (She)
Simon Krisztián góljával az 1860 München megszerezte a vezetést idegenben a Greuther Fürth ellen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Íme, a magyar légiós találata!
márc. 13
19:30
Csődvédelmet kért a Győri ETO FC Kft. (Metropol)
A győri klub tájékoztatása szerint az NB I-es, a női NB II-es, az NB III-as és valamennyi korosztályos együttes pályára fog lépni a hétvégi fordulóban
márc. 13
19:32
MU: a manchesteri klublegenda csúnyán odapörkölt Gerrardnak (She)
A Manchester United korábbi középpályása, Roy Keane elmondta, cseppet sem bánja, hogy annak idején nem szerződtették Steven Gerrardot, az MU ugyanis trófeákért szeretne harcolni. Az ír válogatott és az Aston Villa volt másodedzője Paul Pogbáról, valamint a „vörös ördögök” nyári erősítési terveiről is szót ejtett.
márc. 13
19:45
EBEL: Vienna Capitals-Fehérvár élőben az NSO-n! (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) negyeddöntőjének negyedik felvonásán a Fehérvár AV 19 a Vienna Capitals otthonában igyekszik újabb lépést tenni a továbbjutás felé. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunkat segítségével!
márc. 13
19:47
Serie A: lesz meccs, de újabb két pontot levontak a Parmától (She)
Újabb két pontot – összesen már hármat – vontak le a Parma csapatától, mivel a klub nem tudta időben kifizetni a labdarúgóit.
márc. 13
20:03
Mol Liga: Érsekújváron nyert, egy győzelemre a trófeától a Miskolc (She)
A jégkorong Mol Liga döntőjének harmadik felvonását követően a magyar bajnok Miskolci Jegesmedvék egyetlen győzelemre került a végső sikertől, miután Érsekújváron kétszeri egyenlítést követően minimális különbséggel jobbnak bizonyult a címvédő Nové Zámkynál. A párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart. Folytatás szombaton, Miskolcon.
márc. 13
20:05
Női kosár MK: a DVTK lesz a Sopron ellenfele a döntőben (She)
A DVTK magabiztosan, 89–67-re megverte a házigazda Győrt a női kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjében, ezzel bejutott a fináléba, ahol a PINKK Pécsi 424 együttesét 74–62-re legyőző Sopron lesz az ellenfele.
márc. 13
20:21
Női kézilabda NB I - Debreceni győzelem (Infostart)
A Debrecen legyőzte a vendég Békéscsabát a női kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén, az alapszakasz utolsó fordulójában.
márc. 13
20:21
Sílövő-vb: hatalmas fölénnyel nyerték a németek a női váltót (She)
Óriási fölénnyel nyerte meg Németország a nők 4x6 km-es váltót a Kontiolahtiban zajló sílövő-világbajnokságon.
márc. 13
20:39
Férfi kézi BL: a Szeged győzött a Löwen otthonában! (She)
A Mol-Pick Szeged bravúros győzelmet aratva 34–30-ra nyert a Rhein-Neckar Löwen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 13
20:57
Női kézi NB I: háromgólos DVSC-siker a Békéscsaba ellen (She)
A Debrecen legyőzte a vendég Békéscsabát a női kézilabda NB I 22. fordulójának egyetlen pénteki mérkőzésén, az alapszakasz utolsó fordulójában.
márc. 13
21:15
Remek játékkal győzött a Szeged Mannheimben (Infostart)
Parádés játékkal négygólos győzelmet aratott a MOL-Pick Szeged a német Rhein-Neckar Löwen mannheimi otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.
márc. 13
21:33
Nulla-kettőről ért el döntetlent a Pécs Diósgyőrben (Infostart)
A Pécs kétgólos hátrányból felállva döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
márc. 13
21:33
NFL: Chandler a Patsben, tovább erősített a Dolphins (She)
Alaposan belehúzott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphins – a klub legújabb szerzeménye az elkapó Kenny Stills, aki a New Orleans Saintstől érkezett Dannell Ellerbe linebacker játékjogáért, valamint egy harmadik körös draftcetliért cserébe.
márc. 13
21:36
Nyeretlen Diósgyőr, veretlen Pécs (Blikk)
Képtelen nyerni tavasszal a Diósgyőr focicsapata a labdarúgó NB I-ben. A miskolciak már-már "megnyert" meccsen játszottán 2-2-es döntetlent a Péccsel
márc. 13
21:36
Nulla-kettőről mentett pontot a Pécs Diósgyőrben (Metropol)
A hazai csapat idei három mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni.
márc. 13
21:51
Videó: ezért nagyon fájdalmas mobilozni egy NBA-meccsen (She)
Egy női szurkoló fájó emlékekkel térhetett haza a Charlotte Hornets és a Sacremento Kings NBA-mérkőzéséről.
márc. 13
21:53
Videoton: Juhászt speciális módszerrel műtötték meg (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton magyar válogatott középhátvédje, Juhász Rolandot a gyorsabb felépülés érdekében speciális módszerrel műtötték meg Münchenben – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A beavatkozásról és annak miértjéről dr. Kovács Tibor csapatorvos és a játékos beszélt a vidi.hu-nak.
márc. 13
22:27
EBEL: kikapott a Volán, túlórás sikerrel egyenlített a Vienna (She)
Túlórás mérkőzésen nyert a Vienna Capitals a Fehérvár AV 19 ellen az EBEL negyeddöntőjében, így összesítésben 2–2-re alakított az állást az egyik fél negyedik győzelméig tartó negyeddöntős párharcában.
márc. 13
22:29
NB I: Szivics szerint igazságos döntetlen született (She)
A DVTK labdarúgócsapatát irányító Tomiszlav Szivics szerint igazságos eredmény született a PMFC elleni bajnokijukon, amelyen kétgólos előnyt leadva 2–2-es döntetlent játszottak.
márc. 13
22:31
Bundesliga: a Leverkusen könnyen átlépett a Stuttgarton (She)
A Leverkusen 4–0-ra nyert hazai pályán a VfB Stuttgart ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának nyitó mérkőzésén.
márc. 13
22:45
Jégkorong MK: négyes döntőben a DAB és a Debrecen (She)
A Debrecen és az általa legyőzött Dab.Docler is bejutott a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjébe, miután az Újpest rendes játékidőben, azaz három pontot érően nyert az FTC ellen.
márc. 13
22:47
La Liga: már a szünetben, 0-0-nál „eldőlt” a meccs (She)
A Valencia hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Deportivót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel megelőzte az egy meccsel kevesebbet játszó Atlético Madridot, és feljött a tabella harmadik helyére.
márc. 13
23:03
Férfi kosár Euroliga: a Fener nyert, dúl a harc az első helyért (She)
A férfi kosárlabda Euroliga F jelű középdöntős csoportjának tizedik fordulójában a Fenerbahce idegenben 73–64-re legyőzte az Olympiakoszt, míg a CSZKA Moszkva öt ponttal megverte hazai pályán az Anadolu Efest, így mindhárom nagyágyú nyolc győzelemmel és két vereséggel áll, tehát a hátralévő négy körben nagy csata várható a csoport első helyéért.
márc. 13
23:21
Kézi BL: a Löwen minden variációjára volt válaszunk - Zubai (She)
Az NSO Tv-nek nyilatkozó Zubai Szabolcs még nem tartja lefutottnak a Rhein-Neckar Löwen elleni csatát a kézilabda BL-ben. Bár nagyszerűen játszott a csapat, voltak figyelmeztető jelek, hogy nem szabad kiengedni egy pillanatra sem. Értékelés.
márc. 13
23:39
Eurofutball: hétgólos meccsen kapott ki a magyar védő csapata (She)
A cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Tamás Krisztiánnal felálló Slavia Praha hazai pályán 2–0-ra és 3–2-re is vezetett a Mladá Boleslav ellen, ám Tomás Wágner 91. percben szerzett góljának következtében végül 4–3-as vereséget szenvedett. A magyar utánpótlás-válogatott balhátvéd végigjátszotta a meccset.
márc. 13
23:57
NS: DVTK - az élet kínos oldala; csődvédelmet kért az ETO; szegedi varázslat - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés