2015. március 17. kedd

márc. 17
23:18
BL: Wenger szerint mentálisan nem elég erősek a továbbjutáshoz (She)
A Monaco hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett az Arsenaltól, de 3–3-as összesítéssel, idegenben lőtt több góllal bejutott a legjobb nyolc közé a Bajnokok Ligájában. Olivier Giroud szerezte meg a vezetést a londoniaknak, majd Aaron Ramsey találatának köszönhetően egy gólra került a legjobb nyolctól az Arsenal. Végül ott is maradt... Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
márc. 17
23:36
BL: drámai csatában ment tovább az Atlético Madrid (She)
Az Atlético Madrid tizenegyesekkel búcsúztatta a Bayer Leverkusent a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A rendes játékidőben 1–0-ra vezetett a spanyol csapat, így jöhetett a kétszer tizenöt perc hosszabbítás, amelyben nem született újabb találat. A tizenegyespárbajt a tavalyi döntős Atlético nyerte meg 3–2-re, így a legjobb nyolc közé jutott.
márc. 17
23:54
BL: „A foci legnagyobb kihívása. Meg kell vernünk egy olasz gárdát, amelyiknek az iksz is jó” (She)
Szerda este a Borussia Dortmund hazai pályán fogadja a Juventust a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, a hazaiak 2–1-es hátrányból várhatják a találkozót. Jürgen Klopp, a Ruhr-vidéki együttes vezetőedzője szerint csak remek teljesítménnyel ejthetik ki a torinóiakat.

Keresés