2015. március 21. szombat

márc. 21
16:24
Labdarúgó NB I - Puskás Akadémia-Videoton 0-0 (Infostart)
Az éllovas Videoton idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának első szombati mérkőzésén.
márc. 21
16:27
Döntetlen a magyar-spanyol női kézilabda-mérkőzésen (Metropol)
Az Érden rendezett felkészülési mérkőzésen a két együttes végig fej-fej mellett haladt, az eredmény végül 25-25 lett.
márc. 21
16:29
Döntetlent játszott az éllovas Felcsúton (Metropol)
Az NB I-ben a Puskás Akadémia első alkalommal szerzett pontot a Videoton ellen.
márc. 21
16:42
NBA - Durant nélkül győzött a Thunder (Infostart)
Egyik legnagyobb sztárja, Kevin Durant nélkül győzött az Oklahoma City Thunder a keleti éllovas Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
márc. 21
16:42
Férfi kézi BL: Veszprém-La Rioja nyolcaddöntő élőben az NSO-n! (She)
A Veszprém szombaton a La Rioja elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján lép pályára 16.30-tól. A magyar csapat 31–23-ra nyert idegenben az első mérkőzésen, a visszavágón tehát nem sok izgalom várható. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 21
16:44
NB I: Ezt biztosan visszakapjuk egyszer a sorstól… - Carrillo (She)
Mint arról beszámoltunk, a bajnoki éllovas Videoton gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában. A találkozó után a játékosaival mindkét vezetőedző elégedett volt, Joan Carrillo, a vendégek mestere szerint pedig a fehérváriak nyerhettek volna, ha a szerencse nem pártol el tőlük.
márc. 21
17:00
NB II: a hajrában fölényessé tette sikerét a Cegléd (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Cegléd remek hajrájának köszönhetően fölényesen, 3–0-ra legyőzte a Siófokot. A mai nap másik délutáni mérkőzésén a Szeged 2011 csak nagy nehézségek árán tudta legyőzni a kiesés elől menekülő Csákvárt.
márc. 21
17:00
NHL - Hosszabbításban nyert a ligaelső Anaheim (Infostart)
A ligaelső Anaheim Ducks hosszabbítás után 3-2-re győzött a vendég Colorado Avalanche ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
márc. 21
17:02
Női kézi: meztépés, keménység, dráma - a magyar-spanyol képei (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 25–25-ös döntetlent játszott az Eb-ezüstérmes Spanyolországgal. Íme, a találkozó legjobb képei!
márc. 21
17:36
Minden jegy elkelt a magyar-görög meccsre (Infostart)
Minden jegy elkelt a Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet a Groupama Arénában rendeznek jövő vasárnap; a találkozót így 22 ezren tekinthetik meg a helyszínen.
márc. 21
17:36
Bundesliga: a Dortmund sikere után bajban a Hannover (She)
A Borussia Dortmundnál már aligha kell hátrafelé nézegetnie a szakmai stábnak: a fekete-sárgák ezúttal Hannoverben győztek, a Bundesliga 26. fordulója után így már a középmezőny stabil tagjainak számítanak, és az Európa-liga-indulást jelentő helyek sincsenek tőlük elérhetetlen messzeségben. Szalai Ádám csereként szállt be a Paderbornban ikszelő Hoffenheimbe, nyert a hátsó régió tagjai közül a…
márc. 21
17:54
Premier League - Tíz ember ellen nyert simán a Manchester City (Infostart)
Az utóbbi hetekben gyengélkedő Manchester City a második perctől emberelőnyben játszott, és 3-0-ra győzött a vendég West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
márc. 21
17:54
Futsal: fölényes győzelem Svájc ellen, pótselejtezőt játszunk (She)
A magyar férfi futsalválogatott 8–2-es győzelmet aratott Svájc ellen a Szkopjében rendezett Európa-bajnoki selejtezőben, s mivel Macedónia 7–1-re kikapott az Eb-re így kijutó spanyoloktól, a magyar csapat pótselejtezőt játszhat.
márc. 21
17:56
NB I: menetel a Kecskemét, kikapott a Pécs (She)
A Kecskemét nem tud veszíteni. Ezúttal a PMFC járt a lila-fehéreknél, de nem tudta folytatni jó tavaszi sorozatát, mert Bebeto góljával a vendéglátók 1–0-ra győztek.
márc. 21
17:58
La Liga: a Kölyök visszatért! Simán nyert az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság  (Primera División) 28. fordulójában a címvédő Atlético Madrid hazai pályán 2–0-ra nyert a Getafe ellen. A „matracosok” góljait Fernando Torres és Tiago szerezte.
márc. 21
18:12
Bundesliga - Hannoverben nyert a Dortmund (Infostart)
A Bajnokok Ligájából szerdán kiesett Borussia Dortmund 3-2-re nyerni tudott a Hannover vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 21
18:12
NB I: Pekár büntetője három pontot ért Mátyuséknak Pápán (She)
Pekár László tizenegyesgóljával 1–0-s győzelmet aratott idegenben a Nyíregyháza a Lombard Pápa otthonában a labdarúgó NB I 21. fordulójában.
márc. 21
18:14
Női BL: a kimaradt 11-es után Marozsán-gól és -gólpassz (She)
A Marozsán Dzseniferrel felálló 1. FFC Frankfurt idegenben 5–0-ra legyőzte az angol Bristol Academyt a női Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdését.
márc. 21
18:16
Anglia: poolozni nem lehetett a Blackpool pályáján - fotó (She)
Anglia nem a magyar futballisták teljesítményétől volt hangos szombat délután. Tőzsér Dániel nem egészen egyórányi játéklehetőséget kapott, Bogdán Ádám és Bajner Bálint viszont nem lépett pályára. A Blackpool „gyepje” pedig elég csúnyán nézett ki.
márc. 21
18:18
Videó: úgy kilökték a pályáról, nem talált vissza a lelátóról (She)
Egyedülálló problémával találta szemben magát Jordan Amavi, a francia Nice balhátvédje a Lyon elleni bajnoki mérkőzésen – melyet a nizzaiak óriási meglepetésre 2–1-re megnyertek!
márc. 21
18:30
Női kézi: kijutott az U17-es Eb-re Hajdu János csapata (She)
Újabb győzelmével kijutott az augusztusi macedóniai kézilabda Európa-bajnokságra az U17-es női magyar válogatott. Hajdu János együttese a budapesti selejtező második fordulójában Görögországot múlta felül 28 góllal.
márc. 21
18:30
Sportfogadás: Fogadj kockázatmentesen a világ legnagyobb derbijére (Agroinform)
Szurkolj a büntetőkért az El Clásicón, ugyanis, ha legalább egy születik, az Unibet megajándékoz egy ingyen fogadással.
márc. 21
18:32
Videó: parádés Celtic-gól, BEK-döntőt is nyertek ilyennel (She)
A Celtic fölényesen, 3–0-ra legyőzte a Dundee Unitedet a skót labdarúgó-bajnokságban. A találkozó harmadik gólja egészen parádés lett.
márc. 21
18:34
NB I: Honvéd-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Honvéd–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 21
18:48
Döntetlen a magyar-spanyol női kézilabda-mérkőzésen (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 25-25-ös döntetlent játszott az Eb-ezüstérmes spanyol csapattal Érden, felkészülési mérkőzésen.
márc. 21
18:48
NB III: Albert Flóriánék száguldanak a bajnoki cím felé (She)
A labdarúgó NB III 19. fordulójában a Nyugati csoportot vezető Budaörs újabb lépést tett a feljutás felé. Albert Flórián együttese 3–1-re legyőzte a Csepelt.
márc. 21
18:48
A Kecskemét a Pécset is legyőzte (Metropol)
A Kecskemét negyedik tavaszi mérkőzésén is győzni tudott, ezúttal a vendég Pécset múlta felül 1-0-ra a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati mérkőzésén.
márc. 21
18:50
Kettős győzelemmel a BL negyeddöntőjében a Veszprém (Metropol)
A veszprémi csapat a logronói sikerét követően a hazai visszavágón is nyert a spanyol La Rioja ellen.
márc. 21
19:06
Férfi kézilabda BL - Kettős győzelemmel negyeddöntős a Veszprém (Infostart)
A Veszprém kettős győzelemmel jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután a logronói sikerét követően a hazai visszavágón is nyert a spanyol La Rioja ellen.
márc. 21
19:06
NB II: először nyert a tavasszal a Zalaegerszeg (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójában Króner Martin góljának köszönhetően a Zalaegerszegi TE 1–0-ra legyőzte a Soroksárt, így első tavaszi sikerét könyvelheti el.
márc. 21
19:08
Férfi kézi NB I: él a remény - a Komló legyőzte a Kövesdet (She)
A férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásának negyedik fordulójában a Komló – köszönhetően az első félidőben mutatott remek játékának – 26–23-ra legyőzte a Mezőkövesdet.
márc. 21
19:24
Gyász: 35 évesen elhunyt az olimpiai bajnok súlyemelő (She)
Harmincöt éves korában infarktusban életét vesztette Milen Dobrev olimpiai bajnok bolgár súlyemelő.
márc. 21
19:24
Fél év után nyert ismét idegenben a Nyíregyháza (Metropol)
Utoljára akkor győztek idegenben, amikor a csapat jelenlegi trénere, Mátyus János még a Pápa vezetőedzője volt.
márc. 21
19:42
Olimpia 2024 - Hivatalosan is Hamburg a német pályázó (Infostart)
A Német Olimpiai Bizottság (DOSB) az elnökség javaslatának megfelelően szombaton úgy döntött, hogy Hamburg pályázzon a 2024-es nyári játékok megrendezésére.
márc. 21
19:42
Meghalt a bolgárok olimpiai bajnoka (Metropol)
Milen Dobrev, aki az athéni olimpián szerzett aranyérmet, 35 éves korában, infarktusban vesztette életét..
márc. 21
20:00
NB II: óriási szolnoki fordítás; döntetlen a rangadón (She)
A labdarúgó NB II 20. fordulójának legnagyobb meglepetését a Szolnok szerezte, amely kétgólos hátrányból felállva 3–2-re győzött a feljutásért küzdő Mezőkövesd otthonában. A játéknap rangadóján a Gyirmót FC Győr és a Békéscsaba fordulatos meccs végén egy-egy ponot szerzett, míg a Sopron könnyedén győzte le a Szigetszentmiklóst.
márc. 21
20:18
Férfi vízi ob I: a BVSC 10 gólt dobott a listavezető Szolnoknak (She)
Az FTC és a Honvéd magabiztosan nyert a férfi vízilabda ob I 24. fordulójában. A BVSC jól kezdett a Szolnok ellen, de tízgólos vereséget szenvedett.
márc. 21
20:18
Premier League: Betalál-e Rooney a Liverpool ellen? (Agroinform)
Ha az eddigi anfieldi meccseiből indulunk ki, akkor fogadni is mernénk rá, hogy nem.
márc. 21
20:20
Férfi kézi NB I: nagy volt tét, ikszelt a PLER a Balmazzal (She)
A férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásának negyedik fordulójában a Balmazújváros egy végig szoros találkozón 19–19-es döntetlent játszott a PLER Budapesttel.
márc. 21
20:22
ETO: Olyan nincs, hogy Győrben ne legyen foci - Miriuta (She)
Miriuta László, a Győri ETO vezetőedzője elégedett volt csapatával a Dunaújváros elleni 2–0-s sikert követően, és hangot adott azon véleményének, hogy a város nem létezhet labdarúgás nélkül.
márc. 21
20:36
NB I: nem bírt egymással a Honvéd és az Újpest (She)
Nem bírt egymással a Honvéd és az Újpest (2–2) a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A lila-fehérek kétszer is megszerezték a vezetést a Bozsik-stadionban, de a házigazda mindkétszer egyenlíteni tudott.
márc. 21
20:38
PL: Sakho döntött, a West Ham örült a nyeretlenek csatáján (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának utolsó szombati találkozóján a West Ham United hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Sunderlandet. A „kalapácsosok” a találkozót megelőzően zsinórban hét bajnokit fejeztek be győzelem nélkül, míg a „fekete macskának” ez már sorozatban a nyolcadik nyeretlen meccsük volt a PL-ben.
márc. 21
20:40
Férfi kézi NB I: a Tatabányától is kikapott az Orosháza (She)
A férfi kézilabda NB I felsőházi rájátszásának negyedik fordulójában a Tatabánya 25–23-ra legyőzte idegenben az Orosházát, amely így továbbra is nyeretlen.
márc. 21
20:54
Bundesliga: a kimerült Leverkusen dobogóra ugrott (She)
Kedden tizenegyespárbajig jutó csatát folytatott a Bayer Leverkusen a Bajnokok Ligájában, majd a hétvégén is nehéz feladatot kapott – a gyógyszergyáriak a Schalke 04 otthonába látogattak a Bundesliga 26. fordulójában. A Schalke nem tudta kihasználni a Leverkusen kimerültségét, kikapott 1–0-ra – a vendégek így a Mönchengladbachot megelőzve a tabella harmadik helyére ugrottak.
márc. 21
20:54
Döntetlen Kispesten (Metropol)
Az Újpest 2-2-es döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
márc. 21
20:56
Női kosár NB I: egypontos siker, életben maradt a Szekszárd (She)
A Szekszárd egy ponttal legyőzte szombaton a vendég PEAC-ot, ezzel egyenlített a női kosárlabda NB I negyeddöntőjében zajló párharcban. A harmadik mérkőzést hétfőn rendezik.
márc. 21
21:12
NB I: Tizenöt nappal ezelőtt veszített volna a Honvéd - Rossi (She)
A Budapest Honvéd–Újpest (2–2) NB I-es bajnoki után egyik vezetőedző sem volt elégedett a látottakkal.
márc. 21
21:30
Primera División - Magabiztosan győzött az Atlético (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid két góllal legyőzte a vendég Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának első szombati mérkőzésén.
márc. 21
21:30
Eurofutball: a 95. percben bukott el a Benfica, Futácsék kikaptak (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Benfica 2–1-re kikapott a Rio Ave otthonában.
márc. 21
21:48
Szeged rendezheti meg 2019-ben az olimpiai kvalifikációs kajak-kenu-vébét (Infostart)
Szegeden lesz a riói játékok után kezdődő olimpiai ciklus legfontosabb versenye, a 2019-es kvalifikációs világbajnokság - számolt be néhány perccel a döntés után a jó hírről a kajakenusport.hu.

Keresés