2015. március 21. szombat

márc. 21
21:48
Kajak-kenu: Szeged rendezi a 2019-es világbajnokságot (She)
A Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség igazgatótanácsa szombaton úgy döntött, Szegeden lesz a riói játékok után kezdődő olimpiai ciklus legfontosabb versenye, a 2019-es kvalifikációs világbajnokság.
márc. 21
21:48
Futsal Eb-selejtező: fölényes magyar győzelem (Metropol)
A magyar futsalválogatott 8-2-re legyőzte Svájc csapatát és ezzel megszerezte a pótselejtezőt érő második helyet.
márc. 21
21:50
Futsal Eb-selejtező - Fölényes magyar sikerrel közel a pótselejtező (Infostart)
A magyar futsalválogatott szombaton 8-2-re legyőzte Svájc csapatát a macedóniai Európa-bajnoki selejtezőtorna harmadik fordulójában, így jó eséllyel a pótselejtezőt érő második helyen végez a négyesben.
márc. 21
21:50
Galéria: kiálltak a drukkerek mellett - szolidaritási cipőfűző a játékosokon (She)
A „Vissza a szurkolókat a lelátóra!” szurkolói kezdeményezésben a drukkerek arra kérték az élvonalbeli játékosokat, hogy fehér cipőfűzőt viselve támogassák az ultrákat. A Paksi FC–Szombathelyi Haladás mérkőzésen Halmosi Péter, a vendégek csapatkapitánya így is tett, és szombaton sem hagyták el a futballisták a szolidaritási fehér cipőfűzőt – az NB I-en kívül az NB II-ben is sokan (mint a ZTE…
márc. 21
22:06
Férfi kézi BL: ledolgozta hatgólos hátrányát, továbbment a Vardar (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Vardar Szkopje ledolgozta az első találkozón összeszedett hatgólos hátrányát, 31–20-ra legyőzte a lengyel Wisla Plockot, és így továbbjutott a legjobb nyolc közé. A macedón együttes a második kalapba kerül a sorsoláskor.
márc. 21
22:06
Szeged rendezheti a 2019-es kajak-kenu-világbajnokságot (Metropol)
Ez lesz a riói játékok után kezdődő olimpiai ciklus legfontosabb versenye.
márc. 21
22:24
Férfi röplabda NB I: a Kaposvár és a Kecskemét is a négy között (She)
Lejátszották a férfi bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzéseit is. A négyből három párharc eldőlt: a címvédő Gorter Kecskemét a Vegyész RC-Kazincbarcikával mérkőzik a döntőbe kerülésért, míg a Fino Kaposvár várja még ellenfelét, amely a Dág–MAFC párharc győztese lesz.
márc. 21
22:42
Videó: megsértődött a cserén a Barcelona horvát tehetsége (She)
A Barcelona B játékosa, Alen Halilovic nehezen viselte, hogy lecserélték az Alcorcón elleni mérkőzésen a másodosztályú spanyol labdarúgó-bajnokságban. A horvát játékost azután hozták le, hogy a katalánok kapusát, Adrián Ortolá Vanót kiállította a játékvezető. A Barcelona 3–1-es vereséget szenvedett.
márc. 21
23:00
NB II: ilyet még nem látott Magyarország, a 16-osról, sarokkal a léc alá - videó (She)
Szürreális gól született a labdarúgó NB II 20. fordulójában a 2–2-re végződő Gyirmót–Békéscsaba találkozón. A csabai Birtalan Botond egy elképesztő húzással a tizenhatos vonaláról helyezett a léc alá egy sarokrúgással. Ilyenkor sajnáljuk igazán, hogy a Puskás-díjra csak élvonalban szerzett találatokkal lehet nevezni…
márc. 21
23:02
El Clásico: Ezt a meccset az ész nyerheti meg - Ancelotti (She)
Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona vezetőedzője szerint a Real Madrid elleni el Clásicón csak a legjobb teljesítményükkel lehet esélyük, míg Carlo Ancelotti, a királyi gárda trénere úgy véli, a mérkőzést az ész döntheti el.
márc. 21
23:04
Serie A: Jérémy Ménez remekelt, nyert a Milan (She)
A Milan hazai pályán 3–1-re legyőzte a Cagliarit a Serie A 28. fordulójában. Jérémy Ménez duplázott a találkozón.
márc. 21
23:18
Meghalt a bolgárok athéni olimpiai bajnok súlyemelője (Infostart)
Harmincöt éves korában infarktusban életét vesztette Milen Dobrev olimpiai bajnok bolgár súlyemelő.

Keresés