2015. március 26. csütörtök

márc. 26
15:50
Dortmund: a támadó árulja a villáját; a nyáron távozik? (She)
Ciro Immobile a Bild információja szerint árulja németországi otthonát, ami arra enged következtetni, hogy az olasz csatár a közeljövőben elhagyja a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát.
márc. 26
15:52
Videó: német precizitás - Özil bakija a csékászalaggal (She)
Mesut Özil eddig nem sok alkalmat kapott arra, hogy karjára húzhassa az Arsenal vagy a német labdarúgó-válogatott csapatkapitányi karszalagját. A nationalelf Ausztrália elleni (2–2) felkészülési mérkőzésén azonban lehetősége nyílt erre, miután Sami Khedirát a 63. percben lecserélték. Az „ágyúsok” középpályása rutintalan volt új „tisztségében”, de a német precizitás nem hagyta megszégyenülni az…
márc. 26
16:06
Karrier: Khedira távozik a Real Madridtól (Agroinform)
A világbajnok német középpályás új kihívásokat szeretne, emiatt idény végén távozik Madridból.
márc. 26
17:00
Puskás-Suzuki-kupa: Az akadémiákkal jó az esély a felzárkózásra - Orbán (She)
Orbán Viktor szerint a labdarúgó-akadémiák révén elkezdődött a magyar felnőttfutballnál jobb színvonalú utánpótlás-nevelés, és jó esély kínálkozik a világ élvonalához való felzárkózásra.
márc. 26
17:18
Barca: otthon, mégis idegenben játsszák a kupadöntőt? (She)
Mint arról beszámoltunk, a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) döntésének értelmében május 30-án a Camp Nouban rendezik a Király-kupa döntőjét, melyben a Barcelona és az Athletic Bilbao csap össze. Azt hihetnénk, hogy így a katalánok hazai pályán léphetnek pályára, ami valójában igaz is, ám a helyzet mégsem ilyen egyszerű.
márc. 26
17:18
Szerencsejáték-ipar: Így tehetünk fel egymillió dollárt egy meccsre (Agroinform)
A Covers cikkéből kiderül, hogyan viszonyulnak a legnagyobb téttel fogadókhoz az iparág szakemberei.
márc. 26
17:54
Észak-Korea: gerillaharcra buzdítja sportolóit Kim Dzsong Un (She)
Gerillataktika alkalmazására szólította fel az észak-koreai sportolókat Kim Dzsong Un, a világtól elzárkózó, diktatórikus ázsiai ország vezetője, hogy eredményesebben szerepeljenek a nemzetközi sporteseményeken. A sportszeretetéről ismert Kim biztatását az a levél tartalmazza, amelyet sportolók és magas rangú tisztségviselők egy országos találkozóján olvastak fel a KCNA hivatalos hírügynökség…
márc. 26
17:56
DVSC: Szécsi sérülés miatt hagyta el az U21-es válogatottat (She)
Kisebb sérülése miatt hagyta el az U21-es válogatottat Szécsi Márk, az élvonalbeli DVSC-Teva labdarúgója. A játékos ezt követően Debrecenben végez rehabilitációs edzéseket. Erről a dvsc.hu klubhonlap számolt be.
márc. 26
17:58
Magyar-görög: a vendégek újabb játékosa maródi (She)
Nincs szerencséje a sérülésekkel Sergio Markariánnak, a magyar labdarúgó-válogatott elleni Eb-selejtezőre készülő görög nemzeti csapat szövetségi kapitányának: a szerdai edzést kihagyta, csütörtökön pedig társaitól külön tréningezett a Hellas Verona védője, Evangelosz „Vangelisz” Morasz.
márc. 26
18:12
FTC: az MK-trófeára vágyó edző Harisban lát fantáziát (She)
A Magyar Kupa elhódítására vágyik Ralf Zumdick, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője, aki a Ferencváros labdarúgócsapatának szokásos csütörtöki sajtóeseményén beszélt a klub utánpótlás-filozófiájáról is, név szerint kiemelve Haris Attilát.
márc. 26
18:14
Sportkrém: Sofron István imádja a hatalmas ütközéseket (She)
Sportkrém: a Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
márc. 26
18:30
Barcelona: Dániában nyitna futballakadémiát a klub (She)
Dániában tervez futballakadémiát létrehozni az FC Barcelona.
márc. 26
18:32
Chelsea: Mourinho garantálta, meg is történt a hosszabbítás (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította John Terry szezon végén lejáró szerződését.
márc. 26
18:34
PSG: meghosszabbították a brazil védő szerződését (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata egy évvel meghosszabbította Marquinhos szerződését. A brazil védő 2019 júniusáig kötelezte el magát a párizsiakhoz.
márc. 26
18:36
Kajak-kenu: másfél milliárdért kaphat versenypályát Győr (She)
Borkai Zsolt, Győr polgármestere – nem mellékesen a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke – sajtótájékoztatón jelentette be: a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) tizedik sportágként a kajak-kenu is bekerült a műsorba. Márpedig ennek hozományaként a városban – amely a maraton szakág honi és nemzetközi fellegvára – sprintpályát építenek, mintegy másfél milliárd forintért.
márc. 26
18:48
Videó: popsláger Ödegaardból - elképesztő alkotás (She)
Különös klipet alkotott a Vaudeville Smash nevű ausztrál együttes. A „Martin Ödegaard" címet viselő alkotásuk nem túl bonyolult szövegezése azt taglalja, hogy kiknél jobb a Real Madridnál játszó norvég csodagyerek. Ráadásul rímekben...
márc. 26
19:06
Magyar-görög: Vanczák is kidőlt, a Vidi védője a keretben (She)
Újabb változtatásra kényszerült a görögök elleni, vasárnapi Eb-selejtezőre készülő keretében Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A hátvédsor egyik legrutinosabb tagja, Vanczák Vilmos dőlt ki.
márc. 26
19:06
Bulvár: Kaszálhatunk, ha Joffrey lesz az új trónörökös (Agroinform)
Néhány hét múlva születik Kate és William második gyermeke, a fogadóirodáknál pedig a kicsi nevét is megtippelhetjük.
márc. 26
19:08
KTE: „Az NB I-ben gólratörőbb a futball, mint Szerbiában” (She)
Gyorsan helyet követelt magának új csapatában, az NB I-es Kecskeméti TE-ben a télen szerződtetett szerb labdarúgó, Nebojsa Szkopljak. A tavasszal négyből négy győzelmet arató kecskemétiek védője elárulta: az NB I-ben gólra törőbb futballt tapasztalt, mint hazájában.
márc. 26
19:24
Győri ETO: előállították Tarsoly Csabát és két társát (She)
A Quaestor-üggyel összefüggésben előállították Tarsoly Csabát, a Győri ETO labdarúgócsapatának és stadionjának tulajdonosát, valamint két társát.
márc. 26
19:42
Magyar-görög - Vanczák is sérült, Szolnoki a keretben (Infostart)
Vanczák Vilmos, a magyar labdarúgó-válogatott védője sérülés miatt nem léphet pályára a görögök elleni vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőn.
márc. 26
19:42
MLSZ: Berzi állítja, november végéig él Dárdai szerződése (She)
Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke volt a Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége, ahol Dárdai Pál szerződéséről, a telt házas magyar–görög Európa-bajnoki selejtezőről és Csányi Sándor új pozíciójáról is beszélt.
márc. 26
19:42
Vanczák is sérült, Szolnoki a keretben (Metropol)
Dárdai Pál dolga egyre nehezebb, sok a sérült a magyar-görög előtt.
márc. 26
19:44
Videó: zseniálisan pimasz trükkel verték át a kapust a 11-esnél (She)
Edzéseken, sörmeccseken is ritkán látni olyan pimasz trükköt, amelyet a brazil Botafogo egyik játékosa mutatott be egy tizenegyesnél. A kapus, az U20-as csapattag Leoni első alkalommal edzhetett együtt a felnőttekkel, de a beavatási szertartást biztosan nem felejti el...
márc. 26
19:46
Anglia: Les Ferdinand a bírót gyalázta, eltiltás (She)
Megbüntette az angol Labdarúgó-szövetség (FA) Les Ferdinandet, a Queens Park Rangers sportigazgatóját, mivel sértő és gyalázkodó szavakat illette a játékvezetői egységet a Tottenham elleni bajnoki után.
márc. 26
20:00
Női kosár NB I: kiélezett hajrá után előnyben a PEAC-Pécs (She)
A női kosárlabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén kiélezett hajrá után a PEAC-Pécs került előnybe, miután 78–74-re nyert a DVTK ellen. A Gyõr hazai pályán legyőzte a címvédő PINKK-et a negyeddöntő harmadik mérkőzésén, így 2–1-re megnyerte a párharcot. A kiesési párharc harmadik mérkőzésén a Vasas megverte a házigazda MTK-t, így 2–1-re nyert összesítésben, az MTK pedig búcsúzott az élvonaltól.
márc. 26
20:00
Terry még egy évig marad a Chelsea-nél (Infostart)
Egy évvel meghosszabbította az eredetileg a mostani szezon végéig szóló szerződését John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya.
márc. 26
20:18
Videó: fény derült a Fradi öltözőfolyosójának titkaira (She)
A FradiMédia YouTube-csatornája exkluzív videót tett közzé a csapat és a magyar labdarúgó-válogatott egymás elleni edzőmeccsének előzményeiről, illetve a mérkőzés utóéletéről. A helyszín a Fradi Üllői úti stadionjának öltözőfolyosója.
márc. 26
20:20
NB II: gyirmóti iksz Szolnokon, nem tudtak az élre állni (She)
Döntetlennel kezdődött meg a labdarúgó NB II 21. fordulója: a Szolnoki MÁV hazai pályán 1–1-et játszott a Gyirmót FC Győrrel.
márc. 26
20:36
Férfi vízilabda NB I - Simán nyert az OSC (Infostart)
A várakozásnak megfelelően magabiztosan győzte le a második helyezett OSC az UVSE csapatát csütörtökön az E.ON férfi vízilabda ob I-ben.
márc. 26
20:54
Felkészülés: Franciaország-Brazília élőben az NSO-n! (She)
Felkészülési mérkőzésen fogadja a francia labdarúgó-válogatott Brazíliát Párizsban. A 2016-os Eb házigazdái a 2014-es vb rendezőit látják vendégül. A 21 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
márc. 26
21:12
Női röpi NB I: elődöntőben a címvédő Békéscsaba (She)
Elsőként a címvédő Békéscsaba jutott a legjobb négy közé a női röplabda NB I-ben.
márc. 26
21:14
Videó: C. Ronaldo Quaresma kocsijával trollkodott (She)
Különös akcióban vett részt Cristiano Ronaldo. A portugál klasszis egyik támogatója megkérte, hogy népszerűsítse azt a cipőt, amit nemrég adott át neki. CR a válogatottbeli csapattársa, Ricardo Quaresma autóját vonta be a reklámba.
márc. 26
21:48
SEHA-liga: a védekezés lesz a Veszprém-Zagreb kulcsa (She)
Két remekül védekező csapat összecsapására számít Antonio Carlos Ortega, az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője a PPD Zagreb elleni SEHA-liga-elődöntőben.
márc. 26
22:06
Videó: Neymar nagyon felvarrta a labdát a léc alá (She)
Az alábbi videós összeállításban a Franciaország–Brazília felkészülési labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg.
márc. 26
22:24
Felkészülés: a gólínségben szenvedő Falcao duplázni tudott (She)
Felkészülési mérkőzésen Kolumbia labdarúgó-válogatottja hatgólos győzelmet aratott Bahrein ellen. A 2015-ös Afrika-kupa-győztes Elefántcsontpart is győzött, az „elefántok” két góllal verték meg Angolát.
márc. 26
23:00
Felkészülés: a brazilok kétgólos sikere Párizsban (She)
Felkészülési mérkőzésen a francia labdarúgó-válogatott kétgólos (3–1) vereséget szenvedett Brazíliától Párizsban. Raphaël Varane góljával a házigazdák szereztek vezetést az első félidő közepén, de még a szünet előtt egyenlítő brazilok a második félidő közepén két góllal nyerő helyzetbe hozták magukat. A franciák a 2014-es vb óta először kaptak ki, a brazilok viszont továbbra is hibátlanok. Ez volt…
márc. 26
23:18
Tenisz: győzött a korábbi bajnok Radwanska Miamiban (She)
A 2012-es bajnok lengyel Agnieszka Radwanska kétszettes győzelemmel jutott be a harmadik fordulóba csütörtökön az 5.381 millió dollár (1.51 milliárd forint) összdíjazású miami kemény pályás tenisztorna női viadalán.
márc. 26
23:36
Férfi kosár Euroliga: Litvániában nyert a Barca, a Fener 10. sikere (She)
A férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének 12. fordulójában idegenben nyert a Barcelona, hazai környezetben az Olympiakosz és a Fenerbahce. A spanyol és a görög klub 9/3-as, míg a török 10/2-es mutatóval várja a folytatást.
márc. 26
23:38
Darts: Van Gerwen kihagyta a 9 nyilast, de gálázott (She)
Nem hozott nagy meglepetést a darts Premier League nyolcadik állomása Dublinban. Mind az öt párharcban az esélyesebb győzött. Michael van Gerwen közel járt a kilencnyilas kiszállóhoz, és bár ez elmaradt, nem lehetett panasz a játékára.

Keresés