2015. március 29. vasárnap

márc. 29
17:26
Női asztalitenisz: Hengerelt az Erdért, a Pénzügyőr bánta (She)
A Budapesti Erdért SE kiütéses győzelmet aratott a Pénzügyőr SE vendégeként az asztalitenisz női Extraliga vasárnapi mérkőzésén.
márc. 29
17:28
Női kézi MK: sorozatban 11-nél az ETO, beérte az FTC-t (She)
Az ebben az esztendőben Török Bódog nevét viselő női kézilabda Magyar Kupa fináléjában a négyes döntő házigazdája, a Győri Audi ETO KC 29–23-ra legyőzte a Ferencvárost. A kisalföldieknek ez a 11. kupagyőzelmük hazai földön, ezzel az örökrangsorban beérték a fővárosi zöld-fehéreket, és már csak a 12-szeres győztes Vasas van előttük.
márc. 29
17:42
ETO: elrendelték Tarsoly Csaba előzetesbe helyezését (She)
A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a brókerbotrányhoz kapcsolódó Quaestor-csoport tulajdonosa, Tarsoly Csaba és társai előzetes letartóztatásba helyezését. A Győri ETO FC elnökét csalás megalapozott gyanújával vették őrizetbe a héten.
márc. 29
18:00
Eb 2016: az összes vasárnapi eredmény és jegyzőkönyv (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői folytatódtak vasárnap. A magyar válogatott ikszelt a görögökkel, és a csoportunkban további két mérkőzést rendeztek: a románok és az északírek is győztek. Ahogy a portugálok is.
márc. 29
18:02
Eb 2016: Románia-Feröer élőben az NSO-n! (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának 5. fordulójában a magyar válogatottal egy csoportban szereplő Románia Feröert fogadja. Simán nyernek a románok, ahogyan a papírforma ígéri? Kövesse velünk a mérkőzést online, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 29
18:04
Férfi kézi SEHA-liga: Veszprém- Breszt - élőben az NSO-n (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga döntőjében a házigazda MKB-MVM Veszprém a fehérorosz Meskov Breszttel csap össze. Kövessék nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 29
18:06
Eb 2016: Észak-Írország-Finnország élőben az NSO-n! (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának 5. fordulójában a magyar válogatottal egy csoportban szereplő Észak-Írország és Finnország egymással csap össze Belfastban. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
márc. 29
18:08
Felkészülés: Brazília Chilét is lenyomta, Neymart megtaposták (She)
A brazil labdarúgó-válogatott Londonban Roberto Firmino találatával 1–0-ra legyőzte Chilét felkészülési mérkőzésen. A Dunga vezette együttesnek a világbajnokság óta ez már zsinórban a nyolcadik sikere volt, és a brazil szakemberrel továbbra is hibátlan a selecao.
márc. 29
18:18
Eger-rali: Herczig nyerte meg az ob első versenyét (She)
A Herczig Norbert, Igor Bacigal kettős nyerte meg vasárnap a magyar bajnoki sorozat első futamát, az Eger-ralit.
márc. 29
18:18
Sorozatban 11-edszer kupagyőztes a Győr (Metropol)
A sikerrel az örökrangsorban az ETO beérte fővárosi riválisát, és már csak a Vasas van előttük 12 sikerrel.
márc. 29
18:36
Tenisz: Babosék bejutottak a negyeddöntőbe Miamiban (She)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a női páros negyeddöntőjébe vasárnap az 5.381 millió dollár (1.51 milliárd forint) összdíjazású miami kemény pályás tenisztornán.
márc. 29
18:38
Tereprali: egy vagány lenyomta a gyáriakat; Szalayék a 19. helyen (She)
Egy helyi vagány, Jahja al-Helei némi meglepetésre lenyomta a gyáriakat, mint a bélyeget, Nasszer al-Attijah talán életében először ásásra kényszerült, Szalay Balázsék pedig tucatnyi autót megelőztek a pályán, és még többet az összetettben, s végül a 19. helyről várják a folytatást az Abu-Dhabi Desert Challenge-en. De menjünk csak szépen sorban!
márc. 29
18:54
Miami tenisztorna - Babosék a negyeddöntőben (Infostart)
Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a női páros negyeddöntőjébe vasárnap az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású miami keménypályás tenisztornán.
márc. 29
18:54
Cselgáncs: Bor dobogós az olimpiai kvalifikációs viadalon (She)
A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-vk-sorozat samsuni Grand Prix-versenyén.
márc. 29
18:54
Babosék a negyeddöntőben Miamiban (Metropol)
Egy óráig sem tartott a mérkőzésük.
márc. 29
18:56
Liverpool: Balotelli, Suárez és Gulácsi is játszott, iksz az Anflielden (She)
Vasárnap délután Liverpoolban összecsapott a Steven Gerrard által összeválogatott csapat Jamie Carragher tizenegyével egy jótékonysági mérkőzésen. A találkozón a korábbi liverpooli, Gulácsi Péter félórát játszott, míg a bajnokságban bukdácsoló Mario Balotelli szárnyalt, Gerrard pedig büntetőből duplázott.
márc. 29
18:58
Sportlövészet: Tobai-Sike és Péni kiválóan lőtt Wroclawban (She)
A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Tobai Sike-Renáta, illetve az ifjúsági olimpiai bajnok Péni István is kiválóan szerepelt a vasárnap záruló wroclawi sportlövő Grand Prix-viadalon, amelyen mindketten egy-egy ezüstérmet szereztek.
márc. 29
19:12
Cselgáncs vk - Bor Barna bronzérmes Samsunban (Infostart)
A +100 kilogrammos Bor Barna bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat samsuni Grand Prix-versenyén.
márc. 29
19:14
Eb-selejtező: egy ponttal is maradt harmadik a magyar csapat (Infostart)
Nagyon óvatos játékkal egy pontot szerzett a magyar válogatott Eb-selejtezőn a Groupama Arénában. A görögök birtokolták többet a labdát, de a magyaroknak voltak a nagyobb helyzetei. Magyarország-Görögország 0-0.
márc. 29
19:30
Női kézilabda MK - Sorozatban 11-edszer aranyérmes a Győr (Infostart)
Sorozatban 11. alkalommal nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát a Győr, amely a vasárnapi döntőben hazai pályán 29-23-ra legyőzte a második félidőben 12 percig gólképtelen Ferencvárost.
márc. 29
19:48
SEHA-liga: gólzáporos siker után a Veszprémé a trófea! (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapat megnyerte a SEHA-ligát, miután a nemzetközi bajnokság színvonalas, ugyanakkor kőkemény döntőjében 11 góllal, 32–21-re nyert a fehérorosz Meskov Breszt ellen. A veszprémiek sikere teljesen megérdemelt: a sorozatban lejátszott húsz mérkőzésükből tizenkilencet nyertek meg, miközben csak egyszer szenvedtek vereséget. A gólkülönbségük 618–458!
márc. 29
20:06
Eb 2016: az északírek Lafferty-duplával nyertek a finnek ellen (She)
Észak-Írország hazai pályán 2–1-re legyőzte Finnországot Kyle Lafferty duplájával a 2016-os Eb-selejtezősorozat 5. fordulójában, továbbra is tartja tehát a második helyét az F-csoportban, hátránya csupán egyetlen pont Romániával szemben, amely Feröert győzte le.
márc. 29
20:06
Parádés játékkal nyerte a Veszprém a SEHA Ligát (Metropol)
A magyar bajnok először indult a regionális pontvadászatban, a döntőben több mint tíz góllal nyertek.
márc. 29
20:08
Eb 2016: sima német siker, gólt kaptak Gibraltártól a skótok (She)
A német labdarúgó-válogatott Marco Reus és Thomas Müller góljával 2–0-ra legyőzte Grúziát az Európa-bajnoki selejtező D-csoportjának ötödik fordulójában, míg Skócia 6–1-re nyert Gibraltár ellen.
márc. 29
20:10
Női kosár NB I: a Szekszárd visszavágott a ZTE-nek (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokságban az Atomerőmű KSC Szekszárd hazai környezetben biztosan nyert a ZTE ellen, így 1–1-re módosította az egyik fél második győzelméig tartó párharc állását.
márc. 29
20:12
Videó: a bíró a habbal fújta a gyepre briliáns meglepetését (She)
Szombatról vasárnapra virradó éjjel rendezték meg Alex De Souza búcsúmérkőzését Brazíliában. A játékosok és szurkolók mellett a játékvezető is lerótta tiszteletét a játékos előtt – méghozzá bámulatos kreativitással.
márc. 29
20:14
Videó: „Hajrá, Magyarország!” - hangulat az Üllői úton (She)
Nem sokkal a kezdés előtt óriási a hangulat az Üllői úti aluljáróban és környékén. Drukkerek ezrei érkeznek folyamatosan a magyar–görög labdarúgó Eb-selejtezőre.
márc. 29
20:24
Eb-selejtezők - Két góllal nyertek Grúziában a németek (Infostart)
A világbajnok német válogatott 2-0-ra győzött Grúzia vendégeként a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat vasárnapi játéknapján.
márc. 29
20:24
Videó: látták már Götze esernyőjét? Érdemes megnézni! (She)
Látványos akcióval szerzett vezetést Németország Grúziában a két csapat labdarúgó-mérkőzésén az Eb-selejtezőben. A gól elsősorban Mario Götze érdeme, aki parádés technikai megoldás után adott gólpasszt Marco Reusnak.
márc. 29
20:24
EURO 2016: Nulla támadójáték, nulla gól - egy pont a görögök ellen (Agroinform)
Jobban játszottak a görögök a Groupama Arénában, így örülhetünk az egy pontnak is. Négy egységre nőtt a hátrányunk.
márc. 29
20:26
Mennyei magyar-görög: ahol CR és Messi is képbe került (She)
Beloianniszban jártunk, a Fejér megyei görög nemzetiségi községben, ahol a Zichyújfalu elleni rangadó mellett természetesen szóba került az esti Magyarország–Görögország Eb-selejtező is. Az NSO Tv riportja.
márc. 29
20:28
Magyar-görög: „Dárdai akár a futballunk megmentője is lehet” (She)
A Nemzeti Sport Online tudósítója a helyszínről követi végig a Magyarország–Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező minden mozzanatát. Munkatársunk beszámolója szerint a magyar szurkolók bíznak Dárdai Pál vezetőedzőben, és legtöbben úgy vélik, a vezetőedző akár a futballunk megmentője is lehet.
márc. 29
20:42
Asztalitenisz: Póta a negyeddöntőig jutott Almeríában (She)
Póta Georgina egyetlen nem ázsiai származású játékosként a negyeddöntőig jutott Almeríában, az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának 110 ezer dollár összdíjazású spanyolországi versenyén.
márc. 29
20:42
Ez most csak a döntetlenhez volt elég - Magyarország-Görögország 0-0 (Blikk)
Budapest - Nem lesz könnyű a Dárdai Pál által vezetett csapatnak az év első tétmérkőzésén a Groupama Arénában vasárnap este. Kövesd velünk a Magyarország-Görögország labdarúgó-Európa-bajnoki selejtezőt percről percre a blikk.hu-n.
márc. 29
20:44
Videó: hangorkán - így vonultak a gyepre Szalai Ádámék (She)
Pályán a magyar labdarúgó-válogatott a görögök elleni Eb-selejtező előtt.
márc. 29
21:00
Rg-vk: ha nem is hazánkban, de úgy kezdődött, mint tavaly (She)
A 2014-es rajtnak helyszínt adó Magyarországról Lisszabonba költözött a ritmikus gimnasztikázók 2015-ös világkupa-sorozatának nyitó versenye, egy dolog azonban nem változott az egy évvel korábbihoz képest: az évad első viadalát összetettben az orosz Alekszandra Szoldatova nyerte meg.
márc. 29
21:18
Dzeko egyedül verte Andorrát (Blikk)
Andorra la Valle — Edin Dzeko (29) egymaga intézte el az andorrai fociválogatottat. A bosnyák nemzeti együttes csatára, a Manchester City kiválósága háromszor is betalált az Európa-bajnoki selejtezőn, így a 3-0-s vendégsikerrel végződő összecsapás főszereplője lett.
márc. 29
21:36
Győrben az ifik uzsonnájára sincs pénz (Blikk)
Győr — Egyre nagyobb a baj a Győri ETO háza táján, miután a klubot tulajdonló Quaestor-csoportról kiderült, hogy mintegy 200 milliárd forinttal nem tud elszámolni.
márc. 29
21:36
Birkózás: öt magyar bronzérem az U23-as Eb-n (She)
Jól szerepelt a magyar válogatott a vasárnap záruló U23-as birkózó Európa-bajnokságon, amelyen öt bronzérmet szerzett.
márc. 29
22:12
Női kosárlabda: távozik a bajnoki címvédő svéd mestere (She)
A negyeddöntőbeli búcsú után távozik a PINKK Pécsi 424 NB I-es női kosárlabdacsapatától a januárban szerződtetett svéd vezetőedző, David Leman.
márc. 29
22:30
Eger-rali: fának csapódott egy autó, elhunyt a navigátor (She)
Halálos baleset történt az Eger-ralin. A police.hu arról számolt be, hogy Sirok és Egerbakta között az egyik versenyautó a fának csapódott, a gépjármű utasa pedig az ütközés következtében a helyszínen életét vesztette.
márc. 29
22:48
SEHA Liga - Veszprém itthon tartotta a trófeát (Infostart)
Az MKB-MVM Veszprém nyerte a férfi kézilabda SEHA Ligát, miután a hazai közönség előtt rendezett négyes döntő vasárnapi fináléjában magabiztosan legyőzte a fehérorosz Meskov Bresztet.
márc. 29
22:48
Eb 2016: a magyar válogatott ikszelt a görögökkel (She)
A magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Görögországgal Európa-bajnoki selejtezőn az Üllői úton.
márc. 29
22:48
Rossi nyerte az idénynyitót (Metropol)
A legendás olasz versenyző óriási csatában előzte meg honfitársát, Andrea Doviziosót.
márc. 29
22:50
Katari Nagydíj - Valentino Rossi nyerte az idénynyitót (Infostart)
A kilencszeres vb-győztes olasz Valentino Rossi nyerte meg a MotoGP kategória versenyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei első futamán, a Katari Nagydíjon.
márc. 29
22:50
Magyar-görög: értékelje a mieink teljesítményét az Eb-selejtezőn! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Görögországgal a budapesti Eb-selejtezőn. Osztályozókönyv nyílik: értékelje 1 és 10 között a magyar válogatott játékosainak teljesítményét!
márc. 29
22:52
Eb 2016: a hajrában mentettek pontot az írek, német öröm (She)
A lengyel labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent játszott Írországgal, így egy pontra csökkent a Grúziát legyőző Németország hátránya a D-csoport tabelláján.
márc. 29
23:06
Magyar-görög: Dicséret, nagyon együtt volt a csapat - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Duna Tv kamerái előtt értékelte a görögök elleni, gól nélküli döntetlennel zárult Eb-selejtezőt.
márc. 29
23:08
Magyar-görög: Közel voltunk a győzelemhez - Markarián (She)
A Magyarország–Görögország (0–0) Eb-selejtezőt követően a vendégek szövetségi kapitánya, Sergio Markarián úgy vélte, közel álltak a győzelemhez, a második félidő jó részében uralták a játékot.
márc. 29
23:24
Eb 2016: szenzációs gólt ollózott a Chelsea középpályása (She)
Portugália Carvalho és Coentrao góljával 2–1-re legyőzte Szerbia válogatottját a két csapat vasárnapi Eb-selejtezőmérkőzésén. A szerbek egyetlen találatát a Chelsea középpályása, Nemanja Matics szerezte, rendkívül látványos mozdulattal.

Keresés