2016. január 15. péntek

jan. 15
13:00
Megyei foci: játékos-pályaedző lesz a volt NB I-es kameruni (She)
A Bács-Kiskun megyei I. osztályban szereplő Kiskunhalasi FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a kameruni Yannick, aki pályaedzőként is szerepet vállal az együttesnél – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 15
13:00
Premier League: Megkoronáznánk az Arsenal franciáját (Agroinform)
A sok kandidált közül szerintünk Olivier Giroud lehet a PL gólkirálya, nem is akármilyen oddsért.
jan. 15
13:02
Jégkorong: rasszista incidens – ennyire büntették a Szpartakot (She)
Az orosz profi jégkorongliga (KHL) 700 ezer rubelre (2.6 millió forintra) megbüntette a Szpartak Moszkva együttesét a csapat Medvescak Zagreb elleni mérkőzésén történt rasszista incidens miatt.
jan. 15
13:36
Légiósok: a télen Vadócz Krisztián ismét klubot válthat (She)
Vadócz Krisztián szeptemberben, a szezon közben szerződött a spanyol másodosztályú Deportivo Alavéshez, de több játéklehetőségre vágyik, ezért ismét klubot váltana.
jan. 15
13:38
NB II: Gyepes hosszabbított, Vass szerződést bontott (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi értesülését, hosszabbított Gyepes Gáborral.
jan. 15
13:40
MU: kilók vs. pontok – kihívta Van Gaalt a lekövérezett újságíró (She)
Louis van Gaal a Newcastle United–Manchester United (3–3) angol bajnoki mérkőzést követő sajtótájékoztatón „kövér embernek” nevezett egy újságírót, miközben idegesen kivonult a sajtóteremből.
jan. 15
13:54
Banándobálásért megbüntették a moszkvai hokisokat (Infostart)
Az orosz profi jégkorongliga (KHL) 700 ezer rubelre (2,6 millió forint) megbüntette a Szpartak Moszkva együttesét a csapat Medvescak Zagreb elleni mérkőzésén történt rasszista incidens miatt.
jan. 15
13:54
Barca: „Mindig rajongtam Zidane-ért, de remélem, megbukik” (She)
Aleix Vidal, az FC Barcelona jobbhátvédje mindig nagy rajongója volt Zinedine Zidane-nak, de érthető okokból most azt szeretné, hogy a Real Madrid edzőjeként ne érjen el sikereket.
jan. 15
14:12
MLS: a Kansas City edzője szerint Sallói sokat fejlődött (She)
Peter Vermes, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City vezetőedzője elismerően beszélt a nemrég szerződtetett Sallói Dánielről.
jan. 15
14:14
MLS: konkrét ajánlat érkezett Némethért – távozhat (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Sporting Kansas City a napokban olyan konkrét vételi ajánlatot kapott Németh Krisztiánért, ami után jó esély van arra, hogy a támadó hamarosan klubot vált.
jan. 15
14:16
PL: Özil labdaérintése elnémította a stadiont - videó (She)
A 2015-ös évben a német labdarúgó-válogatott legjobb játékosának választott Mesut Özil lenyűgöző labdaérintéssel némította el az Anfield Roadot a 3–3-as döntetlennel végződő Liverpool–Arsenal angol bajnoki mérkőzésen. A videót hanggal érdemes megtekinteni!
jan. 15
14:18
Werder: Kleinheisler jó benyomást keltett első meccsén (She)
Kleinheisler László kezdőként lépett pályára a Werder Bremenben az azeri Inter Baki elleni beleki felkészülési mérkőzésen, amelyet a brémai együttes 1–0-ra megnyert.
jan. 15
14:30
Vízi Eb: akár még sorsolással is eldőlhet a csoportelsőség (She)
Ahogy korábban már megírtuk, azonos pontszámmal végző csapatok között először az összgólkülönbség, másodszor a több lőtt gól dönt a vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének végelszámolásánál.
jan. 15
14:30
Premier League: Nem normális, amit csinálunk... - Ranieri (Agroinform)
Az olasz tréner szerint hiába mondják sokan, hogy bajnok lehet a Leicester, ezek inkább csak udvariaskodások.
jan. 15
14:32
NB II: külföld helyett Szeged – meggondolta magát a csatár (She)
Gyorsan meggondolta magát Denis Samuel Obot, a labdarúgó NB II-ben szereplő Váctól távozó nigériai-magyar támadó külföldre akart igazolni, aztán a mai napon aláírt a szintén másodosztályú Szeged 2011-hez. Klausz László együttese rajta kívül a korábbi kaposvári és pápai Andrei Ion Coroiant is megszerezte – számolt be róla a delmagyar.hu.
jan. 15
14:33
29 góllal verték az olaszok a horvátokat (Metropol)
Az olasz válogatott 29 gólos győzelmet aratott pénteken a horvát csapat felett a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának B csoportjában.
jan. 15
14:34
Videó: válogatott módra avatták be a Vidi-újoncot, így teljesített (She)
Géresi Krisztián túlesett a Videoton beavatási szertartásán. A klub hivatalos honlapja szerint a középpályás az alábbi – a válogatott labdarúgó-mérkőzések után is gyakran elhangzó – sajátos produkcióval vált az első csapat teljes értékű tagjává. Nézze meg, hogyan teljesített az újonc!
jan. 15
15:06
Aranylabda: Buffontól Raúlig – a „nagy lemaradók” álomcsapata (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport összeállította az elmúlt huszonöt év legjobb tizenegyét az elmúlt két évtizedből, a csapatba csak olyan labdarúgókat válogattak be, akik pályafutásuk alatt egyszer sem kapták meg a(z FIFA-)Aranylabdát vagy a FIFA Év legjobb játékosa díjat. Íme, a tizenegy káprázatos klasszis nevét tartalmazó lista!
jan. 15
15:24
Tipp: Újabb rangadón hasalhat el a Chelsea (Agroinform)
Megszórhatja egymást a Chelsea és az Everton a Premier League szombat délutáni rangadóján.
jan. 15
15:42
Válogatott: Balogh különleges, van potenciál a fiatalokban - Storck (She)
A magyar labdarúgó-válogatott lett az Év csapata az M4 – Év Sportolója Gálán. Bernd Storck szövetségi kapitány az NSO Tv-nek a nemzeti csapatról és az átigazolási hírekről beszélt, valamint kitért arra is, hogy az Eb ideje alatt a válogatott labdarúgók találkozhatnak feleségükkel és családjukkal is.
jan. 15
15:44
Videoton: Mezőkövesden folytatja a fehérváriak kapusa (She)
A Videoton FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy kapusa, Horváth Tamás az NB II-es Mezőkövesd-Zsóryban folytatja pályafutását.
jan. 15
15:46
Bayern: féltékenységi kérdés lett a Lewandowski–Higuaín ügyből (She)
Robert Lewandowski ügynöke nem hagyta szó nélkül a Bayern München Gonzalo Higuaín felé mutatott érdeklődését.
jan. 15
15:48
Alpesi vk: Jansrud nyerte a wengeni kombinációt (She)
A norvég Kjetil Jansrud nyerte a lesiklásból és műlesiklásból álló kombinációt a férfi alpesi sízők pénteki, svájci világkupa-versenyén.
jan. 15
15:50
Légiósok: Nem kellett gondolkodnom a Palermo ajánlatán – Balogh (She)
Balogh Norbert egy pillanatig sem gondolkodott azon, hogy elfogadja-e a Serie A-ban szereplő Palermo ajánlatát. Mint ismert, a DVSC-Teva korábbi futballistája négy és fél éves szerződést kötött az olasz csapattal.
jan. 15
16:00
Tovább gyűrűzhet a botrány az atlétikában (Infostart)
A Német Atlétikai Szövetség szerint rendkívüli ülést kell összehívni a nemzetközi szövetségnél (IAAF) a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) csütörtöki jelentése miatt, mely szerint összeesküvés és korrupció jellemezte az IAAF legfelső vezetését.
jan. 15
16:00
NB III: a Nyíregyháza nem kötött szerződést a Fradi-kapussal (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportját vezető Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján bejelentette, hogy mégsem kötött szerződést a Ferencváros szabadon igazolható kapusával, Kurucz Péterrel.
jan. 15
16:02
Atlétika: a németek rendkívüli IAAF-ülést akarnak (She)
A Német Atlétikai Szövetség szerint rendkívüli ülést kell összehívni a nemzetközi szövetségnél (IAAF) a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) csütörtöki jelentése miatt, mely szerint összeesküvés és korrupció jellemezte az IAAF legfelső vezetését.
jan. 15
16:18
Szilágyi: Lesz mit kijavítani idén (Infostart)
Nagyobb teher nélkül vág neki az olimpiai kvalifikációs sorozat hátralévő versenyeinek Szilágyi Áron. A Vasas kardvívója már tavaly biztosította helyét a riói játékokon.
jan. 15
16:18
Real: féktelen költekezés? Őket hozná Pérez – sajtóhír (She)
Brit lapértesülések szerint Florentino Pérez 250 millió fontért szerződtethet új játékosokat a Real Madridhoz, miután a spanyol klubot a FIFA két átigazolási időszakból is eltiltotta, így a Real első emberének gyorsan kell cselekednie, ha meg szeretné erősíteni a csapatot.
jan. 15
16:20
Légiósok: mi lesz Bogdán sorsa a Liverpoolnál? Szavazzon! (She)
Ön szerint mi lesz a sorsa Bogdán Ádámnak az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolnál?
jan. 15
16:36
Nem nyithat ki a legdrágább romániai stadion (Infostart)
Meghatározatlan ideig zárva marad a csaknem egymilliárd lejért (70 milliárd forint) felépített, 2011-ben felavatott és tavaly novemberben bezárt bukaresti Nemzeti Aréna, mivel a katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) nem hajlandó kiadni rá a tűzvédelmi engedélyt - közölte pénteken Razvan Sava ideiglenes főpolgármester.
jan. 15
16:38
Olasz csapattal vár a szegedi pólósokra (Infostart)
A Szeged-Diapolo az olasz Brescia csapatával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa februári elődöntőjében, amelynek sorsolását pénteken tartották Belgrádban.
jan. 15
16:54
Dortmund: a korábbi gólkirály visszatért a Serie A-ba (She)
A Bundesligában szereplő Borussia Dortmund kölcsönadta a 12-szeres olasz válogatott labdarúgót, Ciro Immobilét korábbi klubjának, a Torinónak.
jan. 15
16:56
Férfi vízi Ek: olasz csapattal játszik a Szeged az elődöntőben (She)
A Szeged-Diapolo az olasz Brescia csapatával találkozik a férfi vízilabda Eurokupa februári elődöntőjében, amelynek sorsolását pénteken tartották Belgrádban.
jan. 15
17:12
Sírepülő-vb: Gangnes vezet a sáncrekordot ugró Prevc előtt (She)
Kenneth Gangnes vezet két ugrás után a síugrók sírepülő-világbajnokságán Tauplitzban. A norvég sportoló mindössze 1.3 ponttal előzi meg a szlovén Peter Prevcet, aki 243 méterrel sáncrekordot ért el az első sorozatban.
jan. 15
17:12
Női kézilabda BL: A Fradi második helyébe kerülhet egy újabb zakó (Agroinform)
A hölgyeknél folytatódik a Bajnokok Ligája: a Fradi a norvég bajnok Larvik ellen feledtetné a múlt heti fiaskót.
jan. 15
17:48
Nem okozott gondot a szerb női vízilabdacsapat a spanyoloknak (Infostart)
Harmadik mérkőzését is fölényesen nyerte meg a címvédő spanyol válogatott a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának B csoportjában.
jan. 15
17:48
Olimpia 2020: éremesélyesek lehetnek a magyar karatésok (She)
A Magyar Karate-szakszövetség (MKSZ) pénteki évadnyitóján Mészáros János elnök kifejtette: bízik benne, hogy a sportág ott lesz a 2020-as tokiói olimpia műsorán.
jan. 15
17:50
Sílövészet: Björndalennel nyerték a norvégok a váltót (She)
Norvégia nyerte meg Ruhpoldingban a férfi sílövők világkupaversenyét a váltóban. Az Ole Einar Björndane, Johannes Thingnes Bö, Tarjei Bö, Emil Hegle Svendsen összetételű csapat 14.6 másodperccel előzte meg az oroszokat.
jan. 15
18:06
Férfi kézi Eb: a fehéroroszok izzasztottak, a horvátok nyertek (She)
Horvátország 27–21-es győzelmet aratott Fehéroroszország felett a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság első mérkőzésén – nem volt könnyű dolga az esélyesebb válogatottnak.
jan. 15
18:08
NFL: Ace Ventura Minnesotában, Oscar-díj a kiütött sztárnak (She)
A tengerentúli profi amerikai futball-bajnokság (NFL) 2015-ös idényének rájátszásában is jelentkezik a Red Zone a legérdekesebb sztorikkal, statisztikákkak, mémemekkel és jelenetekkel. A tippek persze ezúttal sem maradnak el.
jan. 15
18:10
Videó: ő maga is csak röhögni tudott, olyan helyzetet hagyott ki (She)
A Maccabi Tel-Aviv 3–1-re legyőzte idegenben az Ironi Ramat Hasaront a labdarúgó Izraeli Kupában, többek között Barak Itzhaki góljával. Igen ám, de Itzhaki kihagyott helyzete minimum ennyire emlékezetes…
jan. 15
18:24
Werder: „Nagyon eltökélten futballozott” – így látták Kleinheislert (She)
Hamarosan hazautazik Magyarországra Kleinheisler László, a Videoton FC válogatott középpályása – a futballistát a német élvonalbeli Werder Bremen kérte ki tesztelésre klubjától. Kleinheisler jó benyomást tett a brémai szakmai stábra, sorsáról hamarosan döntés születik.
jan. 15
18:24
Bulvár: Szinte biztos a Saul fia Oscar-díja? (Agroinform)
Toronymagas favorit Nemes Jeles László alkotása a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában a február 28-ai gálán.
jan. 15
18:26
Kosárlabda: lett válogatott irányítót igazolt a PINKK-Pécs (She)
Elina Babkina személyében lett válogatott irányítót igazolt a PINKK-Pécs női kosárlabdacsapata pénteken.
jan. 15
18:42
Férfi kosár NB I: izgalmas hajrá, a Paks nyert Kaposváron (She)
A bajnokság második helyén álló Atomerőmű hosszabbítás után 107–102-re legyőzte a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I 14. fordulójának pénteki mérkőzésén.
jan. 15
18:44
Felkészülés: Negóé 2016 első Videoton-gólja, 1–0-s siker (She)
A Videoton FC 1–0-s győzelemmel kezdte meg felkészülését a tavaszi idényre – Horváth Ferenc csapata gyakorlómérkőzésen a Spanyol Játékosok Szövetségének alkalmi csapata ellen nyert. A spanyol csapat a klubot kereső profi játékosokból állt.
jan. 15
19:00
Videó: Ödegaard nagyon laza csellel verte át C. Ronaldót (She)
Pillanatkép a Real Madrid labdarúgócsapatának egyik eheti edzéséről: a 17 éves norvég csodagyerek, Martin Ödegaard nagyszerű mozdulattal kerülte ki Cristiano Ronaldót. Ilyet nem nagyon láttunk tőle a mieink elleni Eb-pótselejtezőn…
jan. 15
19:18
Rio 2016: fürdőruha és pisztoly – medencében pózol az első magyar kvótás (She)
„A nő a lőtéren is legyen nő” – vallja Tobai-Sike Renáta sportlövő, aki a magyar sportolók közül elsőként kvalifikálta magát a 2016-os riói olimpiai játékokra, miután 2014-ben világbajnoki bronzérmet szerzett. Tobai-Sike civilben a gyógyszerészszakmában dolgozik, de az olimpiai kvalifikáció óta megteheti, hogy kizárólag a sportlövészetre koncentráljon. Gyengéje a rózsaszín és a bikinik, de profin…
jan. 15
19:36
PL: korábban egyszer sem nyertek, most dupláztak (She)
A Watford spanyol menedzserét, Quique Sánchez Florest, és nigériai csatárát, Odion Ighalót választották meg a hónap legjobbjának a Premier League-ben.

Keresés