2016. január 23. szombat

jan. 23
14:48
A horvát vízilabdások lettek a hetedikek (Infostart)
A tavalyi világbajnoki ezüstérmével már riói ötkarikás kvótát szerzett horvát férfi vízilabda-válogatott hetedikként végzett a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, miután a szombati helyosztón nyert az orosz csapat ellen.
jan. 23
14:48
Női kézi: az Érd fiatal montenegrói szélsővel erősít (She)
Az Érd női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Olivera Vukcsevics, a Metz montenegrói balszélsője.
jan. 23
14:50
Real: vége CR7 utazgatásainak, Pérez „kitiltotta” az országból (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint Florentino Pérez nincs megelégedve Cristiano Ronaldo teljesítményével és komoly lépésre szánta el magát.
jan. 23
14:52
Súlyemelés: Lovcsev állja újabb doppingpróbája költségeit (She)
A doppingügye miatt a versenyzéstől ideiglenesen eltiltott orosz súlyemelő, Alekszej Lovcsev maga állja a tőle levett minta laboratóriumi B próbájának költségeit.
jan. 23
14:57
Liu Shaolin Sándor ezüstérmes a gyorskorcsolya Eb-n (Metropol)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert 1500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán.
jan. 23
15:24
Felkészülés: négyet vágott a Honvéd a Siófoknak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte a Siófokot.
jan. 23
15:26
Asztalitenisz World Tour: utolsó magyarként Kosiba is kiesett (She)
Nem jutott be a negyeddöntőbe Kosiba Dániel, miután a 16 között kikapott nigériai ellenfelétől szombaton, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 23
15:28
Videó: másodszor debütált góllal a támadó Pool ellen (She)
Steven Naismith góllal debütált a Norwich Cityben a Liverpool ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A skót támadó korábbi csapatában, az Evertonban is Liverpool ellen lőtt góllal mutatkozott be, 2012-ben Brad Jones kapuját vette be.
jan. 23
15:30
Vízi Eb: a spanyoloké az 5., a horvátoké a 7. hely (She)
A horvát válogatott 13–5-re legyőzte Oroszország legjobbjait a belgrádi férfi vízilabda Európa-bajnokság helyosztóján, így a hetedik helyen végzett.
jan. 23
15:32
Női kézi: ennyit változott Szucsánszki 10 év alatt a Fradiban - képek (She)
Szucsánszki Zita 2005-ben, tizennyolc évesen igazolt át a Ferencváros kézilabdacsapatába. Az elmúlt évtizedben külsőre sokat változott a magyar válogatott irányító-átlövője – már ami a hajviseletét illeti –, amiről az EHF Tv-nek is nyilatkozott. Önnek melyik Szucsánszki-frizura tetszik a leginkább?
jan. 23
15:42
Férfi kézi Eb: a fiaskó után lemondott az izlandi kapitány (She)
Miután nem jutott tovább csoportjából az izlandi férfi kézilabda-válogatott a lengyelországi Európa-bajnokságon, pénteken azonnali hatállyal távozott posztjáról Aron Kristjánsson szövetségi kapitány.
jan. 23
16:00
Liu Shaolin Sándor ezüstérmes a gyorskorcsolya Eb-n (Infostart)
Liu Shaolin Sándor szombaton ezüstérmet nyert 1500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán.
jan. 23
16:00
Felkészülés: a DVSC csak kapufáig jutott a második meccsen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva második szombati felkészülési mérkőzésén 2–0-ra kikapott a Zemplín Michalovcétól Debrecenben.
jan. 23
16:02
Felkészülés: a Fradi és az Újpest is kikapott német ellenfelétől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott a Paderborntól, míg az Újpest 2–1-es vereséget szenvedett a Nürnbergtől.
jan. 23
16:18
A spanyoloké az ötödik hely a vízilabda Eb-n (Infostart)
A spanyol válogatott szerezte meg az ötödik helyet a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján, miután a szombati zárónap helyosztóján 8-7-re legyőzte az olasz csapatot.
jan. 23
16:18
Videó: Munir a 2. percben talált be, Messi kapáslövéssel folytatta (She)
Munir el-Haddadi, majd Lionel Messi találatával kétszer is vezetést szerzett a Barcelona a Málaga ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. Kövesse velünk a mérkőzést élő gólkövetőnk segítségével!
jan. 23
16:20
Championship: megint Tőzsér Dániel nélkül állt ki a QPR (She)
Tőzsér Dániel csapata, a QPR hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Wolverhampton Wanderersszel az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 28. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 23
16:22
Vízi Eb: Magyarország–Görögország bronzmérkőzés – ÉLŐ (She)
A magyar férfi vízilabda válogatott a bronzéremért ugrik medencébe a belgrádi Európa-bajnokságon, az ellenfél Görögország. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítégével!
jan. 23
16:24
Férfi kézi Eb: ne nézz le – a krakkói aréna, ahogyan csak kevesen láthatják (She)
Az európai szövetségnél dolgozó Thomas Schöneich feljutott a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság végső szakaszának is otthont adó krakkói Tauron Arena tetejére, és az alábbi gömbpanorámakép segítségével most mi is láthatjuk a „szédítő magasságot".
jan. 23
16:27
Kilencgólos meccsen nyert a Liverpool (Metropol)
Kilenc gólt hozó mérkőzésen a Liverpool 5-4-re nyert a Norwich City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati nyitótalálkozóján.
jan. 23
16:36
Élő: Magyarország-Görögország (Infostart)
Bronzmérkőzést játszik a magyar férfi vízilabda-válogatott a görögökkel a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 23
16:36
Videó: Szalai benne volt a Hannover góljában (She)
Szalai Ádám gólpassza után Hugo Almeida találatával szerzett vezetést a Hannover a Darmstadt ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 23
16:38
Utolsó magyarként Kosiba is kiesett (Infostart)
Nem jutott be a negyeddöntőbe Kosiba Dániel, miután a 16 között kikapott nigériai ellenfelétől szombaton, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 23
16:38
Sífutó-vk: elpáholták a Tour-győztest Nove Mestóban (She)
A csehországi Nove Mestóban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók idei világkupa-sorozata. Előbbieknél a francia Maurice Magnificat, utóbbiaknál pedig a norvég Therese Johaug győzött. Az északiösszetett-világkupa Chaux-Neuve-i viadalán a német Eric Frenzel diadalmaskodott.
jan. 23
16:40
Rp. gyorskorcsolya Eb: a férfi és a női váltó is döntős (She)
A magyar férfi és női váltó egyaránt bejutott a döntőbe szombaton a rövid pályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságon.
jan. 23
16:42
Vívó-vk : Szász kiesett Barcelonában, de még kvótás helyen áll (She)
Mindhárom főtáblára jutó magyar – Szász Emese, Antal Edina és Budai Dorina – az első fordulóban vereséget szenvedett a női párbajtőrözők barcelonai világkupaversenyén.
jan. 23
16:45
Döntős a férfi és a női váltó is a gyorskorcsolya Eb-n (Metropol)
A férfi és a női magyar váltó egyaránt bejutott a döntőbe szombaton a Szocsiban zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 23
16:54
Tomic nyerte a hazai párharcot (Infostart)
A hazai Bernard Tomic három játszmában legyőzte honfitársát, John Millmant a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság férfiversenyének szombati harmadik fordulójában.
jan. 23
16:54
Újpest: macedón U-válogatott csatár érkezett – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján bejelentette Viktor Angelov érkezését.
jan. 23
17:12
Sílövő-vk: az oroszok sikeresen üldöztek Antholzban (She)
Szombaton a férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az olaszországi Antholzban. A győzelmet előbbieknél Anton Sipulin, utóbbiaknál pedig a szintén orosz Jekatyerina Jurlova szerezte meg.
jan. 23
17:14
Felkészülés: Gyurcsó betalált, a Szczecin 3–1-re nyert – videó (She)
A lengyel élvonalbeli Pogon Szczecin labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a harmadosztályú Kotwica Kolobrzeget.
jan. 23
17:16
Felkészülés: a Vasas négy gólt vágott a Szolnoknak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzte a másodosztályú Szolnokot.
jan. 23
17:30
Vízi Eb: gálával szerzett bronzérmet a Benedek-csapat (She)
Magyarország végzett a harmadik helyen a szerbiai férfi vízilabda Európa-bajnokságon, miután a bronzmérkőzésen 13–10-re legyőzte Görögországot.
jan. 23
17:32
NB II: ismét hármat kapott a Kövesd, tízgólos váci meccs (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A REAC-tól elszenvedett 3–2-es szerdai vereség után a Mezőkövesd ismét hármat kapott, ezúttal a Hatvantól. A Vác tízgólos meccset játszott Diósdon, de a gólpárbajból a piros-kékek jöttek ki rosszul, hiszen 6–4-re kikaptak. Az Ajka – három próbajátékossal felállva – kilenc gólt szerzett a Devecser ellen, míg a…
jan. 23
17:34
Bundesliga: Szalaiék kikaptak, Dárdaiék sorozata megszakadt (She)
Szalai Ádámmal a soraiban a Hannover hazai pályán 2–1-re kikapott az újonc Darmstadttól, míg Dárdai Pál csapata, a Hertha ugyancsak pályaválasztóként 0–0-ra végzett az Augsburggal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) tavaszi első fordulójának szombati játéknapján.
jan. 23
17:39
A bronzérmes az Eb-n a férfi vízilabda válogatott (Metropol)
Bronzérmes lett a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon, 13-10-re nyert a görög csapat ellen.
jan. 23
17:48
Bronzéremmel zárt Benedek Tibor csapata az Európa-bajnokságon (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bronzéremmel zárta a belgrádi Európa-bajnokságot, miután végig magabiztos teljesítményt nyújtva, az utolsó percre kicsit kiengedve 13-10-re megverte a görögöket.
jan. 23
17:48
Vízi Eb: Szerbia–Montenegró férfidöntő élőben az NSO-n! (She)
A Belgrádban zajló férfi vízilabda Európa-bajnokság döntőjében a házigazda szerb válogatott ellenfele Montenegró lesz. A torna két veretlen együttesének – a rendezők ráadásul hibátlanok – 17.45 órakor kezdődő csatáját a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti! Amint arról korábban már beszámoltunk: a mieink bronzérmesek lettek, miután sima mérkőzésen három góllal nyertek Görögország ellen.
jan. 23
17:50
Kilencgólos meccsen győzött a Liverpool (Infostart)
Kilenc gólt hozó mérkőzésen a Liverpool 5-4-re nyert a Norwich City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati nyitótalálkozóján.
jan. 23
18:06
Síugró-vk: a norvég csapat Zakopanét is meghódította (She)
A lengyelországi Zakopanéban a csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az Anders Fannemel, Andreas Stjernen, Daniel Andre Tande, Kenneth Gangnes összeállítású norvég csapat szerezte meg Ausztria és Lengyelország előtt.
jan. 23
18:08
La Liga: szenvedett, de győzött a Barcelona Málagában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a Barcelona Munir El Haddidi és Lionel Messi góljával  idegenben győzte le 2–1-re a Málagát.
jan. 23
18:10
PL: hazai pályán kapott ki az MU; simán nyert a Leicester City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában győzött a Watford, a Leicester City és a Tottenham, az MU pedig hazai pályán kapott ki a Southamptontól – könnyen lehet, hogy ezzel a vereséggel bekerült az utolsó szög is Louis van Gaal menedzser manchesteri működésének koporsójába.
jan. 23
18:12
Vízi Eb: Ki fogjuk vívni az olimpiai részvételt – Benedek (She)
Magyarország végzett a harmadik helyen a szerbiai férfi vízilabda Európa-bajnokságon, miután a bronzmérkőzésen 13–10-re legyőzte Görögországot. A találkozót követően Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4-nek.
jan. 23
18:14
Röpi: elveszítette veretlenségét a címvédő Kaposvár (She)
A címvédő Kaposvár elvesztette veretlenségét a férfi röplabda NB I jelenlegi idényében, mivel az alapszakasz szombati játéknapján nagy meglepetésre három játszmában kikapott a Dág vendégeként.
jan. 23
18:24
Vízi Eb: értékelje a bronzérmes férfi pólósok teljesítményét! (She)
Értékelje a bronzérmet nyerő magyar férfi vízilabda-válogatott tagjainak teljesítményét a belgrádi Európa-bajnokságon!
jan. 23
18:26
Vízi Eb: „Már az elődöntő után beszéltük, hogy nagyon kell a bronz” (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa, Bátori Bence elmondta, már a vesztes elődöntőt követően arról beszéltek a társakkal, hogy nagyon szeretnék megszerezni a bronzérmet a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 23
18:28
Női kosár NB I: rangadót nyert a Sopron és a PINKK (She)
A bajnoki címvédő Sopron öt ponttal győzött az előző idényben ezüstérmes DVTK otthonában a női kosárlabda NB I szombati rangadóján.
jan. 23
18:30
Videó: Dele Alli meglőtte a nap gólját, Bale is csal ámult (She)
A Tottenham 3–1-re legyőzte idegenben a Crystal Palace-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A Spurs középpályása, Dele Alli egészen parádés mozdulatok után lőtt gólt.
jan. 23
18:42
Vívó vk: 5. a magyar férfi párbajtőrcsapat Heidenheimben (She)
Az ötödik helyen végzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott a heidenheimi világkupaversenyen, ezzel a további eredményeknek köszönhetően – a hazai szövetség (MVSZ) honlapja szerint – olimpiai kijutást érő helyen áll.
jan. 23
18:44
Vízi Eb: „Úton vagyunk ahhoz, hogy olimpiát nyerjünk Rióban” (She)
Varga Dániel a belgrádi vízilabda Európa-bajnokságot egy fontos lépésnek tekintette egy hosszú úton, amelynek a végén ott van az olimpiai aranyérem. A magyar csapatkapitány a bronzéremmegszerzése után értékelt.

Keresés