2016. január 27. szerda

jan. 27
19:18
Ashley Cole a Los Angeles Galaxy csapatához szerződött (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Ashley Cole.
jan. 27
19:36
Felkészülés: Kádárék kikaptak a BL-nyolcaddöntőstől (She)
A Kádár Tamással és Lovrencsics Gergővel felálló Lech Poznan labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a Dinamo Kijevtől.
jan. 27
19:54
Férfi kosár Ek: három negyeden át élt a szolnoki remény (She)
A Szolnoki Olaj hazai pályán három negyeden keresztül remekül tartotta magát a Galatasaray ellen, az utolsó tíz percre azonban elfáradt és 74–54-re kikapott a török csapattól a férfi kosárlabda Európa-kupa második csoportkörének negyedik fordulójában.
jan. 27
19:56
Újpest: a Juventus lehet a nagy nyertese a Diagne-üzletnek (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Juventus labdarúgócsapata ötven százalékban részesül Mbaye Diagne játékjogának értékesítéséből, így az olasz rekordbajnok lehet a nagy nyertese annak, ha az Újpest FC eladja a portugál Sporting CP-nek (vagy más csapatnak) a szenegáli csatárt.
jan. 27
19:58
Videó: CR, egy szupermodell, egy labda – ez lett belőle (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának klasszisa és Alessandra Ambrósio szupermodell nemrég közös fotózáson vett részt, és a labda is előkerült, majd ők ketten elkezdtek fejelgetni. Ráadásul a brazil (naná, hogy brazil…) modell meglepően ügyes volt a játékban!
jan. 27
20:00
Gyarmati Panka lett a hét női hódeszkása (Metropol)
FIS: Panka nemcsak hazájának hőse lett, hanem a miénk is.
jan. 27
20:00
Férfi kézi Eb: Norvégia és Németország elődöntős (She)
A norvég válogatott újabb bravúrt aratva 29–24-re legyőzte a címvédő franciákat a férfi kézilabda Európa-bajnokságon, ezzel bejutott az elődöntőbe. A 2. csoportban is meglepetés született a középdöntő utolsó fordulójában, ugyanis Németország 25–23-ra megverte Dániát, és bejutott a legjobb négy közé.
jan. 27
20:12
A magyar sport új hősnője (Infostart)
Gyarmati Panka lett a hét sportolója a Nemzetközi Sí Szövetségnél. Először ért magyar téli sportolót ez a megtiszteltetés. Történelmi első világkupa-győzelmével Gyarmati Panka a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS, Federation Internationale de Ski) figyelmét is felkeltette.
jan. 27
20:12
Newcastle: újabb angol válogatottat igazoltak – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United szerződtette Andros Townsendet, a Tottenham 24 éves szélsőjét.
jan. 27
20:14
Férfi kézilabda Eb - A norvégok és a németek az elődöntőben (Infostart)
A norvég és a német válogatott is bejutott az elődöntőbe a lengyelországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, miután a középdöntő szerdai zárásán nyert.
jan. 27
20:36
Kézis Eb: a norvégok és a németek az elődöntőben (Metropol)
A norvég és a német válogatott is bejutott az elődöntőbe a lengyelországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, miután a középdöntő szerdai zárásán nyert.
jan. 27
20:38
Ismét kikapott a Sopron az Euroligában (Metropol)
A török Galatasaraytól sima vereséget szenvedtek.
jan. 27
20:48
Téli sportok: Gyarmati a hét legjobb női hódeszkása (She)
Gyarmati Pankát választotta az elmúlt hét legjobb női hódeszkásának a Nemzetközi Síszövetség (FIS), amely ebből az alkalomból egy részletes sportolói életrajzot is közölt a honlapján.
jan. 27
20:50
Női kézi MK: a nemzeti akadémia kis híján csodát tett (She)
A Nemzeti Kézilabda Akadémia NB I/B-s csapata hazai pályán csak egy góllal kapott ki az élvonalban a dobogós helyekért küzdő Siófoktól a női Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
jan. 27
20:52
Felkészülés: öt gólt szerzett a ZTE, Daru hármat vágott (She)
A másodosztályú ZTE labdarúgócsapata szerdai felkészülési mérkőzésén 5–0-ra győzött az NB III-as Sárvár ellen, a gólparádéból Daru Bence – aki a bajnokságban húsz gól fölé szeretne jutni – három találattal vette ki a részét. A másik esti mérkőzésen a Csákvár 7–1-re győzte le az Iváncsát.
jan. 27
21:06
Női kosárlabda Euroliga: újabb soproni vereség (She)
A Sopron sima vereséget szenvedett szerdán a török Galatasaray vendégeként a női kosárlabda Euroliga 12. fordulójában.
jan. 27
21:24
Férfi röplabda MK: kettős sikerrel döntős a Kecskemét (She)
A Kecskemét kettős győzelemmel jutott be a férfi röplabda Magyar Kupa fináléjába, miután az elődöntő második, szerdai mérkőzésén is három szettben bizonyult jobbnak a Dágnál.
jan. 27
22:18
Férfi kézi Eb: lengyel összeomlás, spanyol–horvát elődöntő (She)
A legvalószínűtlenebb forgatókönyv valósult meg a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában az 1. csoportban. Azok után, hogy Norvégia legyőzte Franciaországot, a horvátok 37–23-ra nyertek a házigazda lengyelek ellen, így ők jutottak elődöntőbe a norvégok mellett. A 2. csoportból a németek után a spanyolok kerültek be a legjobb négybe, Dánia kiesett.
jan. 27
22:20
DVTK: Az út, amit elkezdtünk, járható – Egervári Sándor (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK télen kinevezett vezetőedzője, Egervári Sándor a klub hivatalos honlapján adott hosszabb videóinterjút, amelyben csapata törökországi edzőtáborát értékelte.
jan. 27
22:36
Király-kupa: hazai vereségével kiesett az Atlético Madrid (She)
A Celta Vigo labdarúgócsapata a hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent követően 3–2-re nyert az Atlético Madrid otthonában a spanyol Király-kupa-negyeddöntő visszavágóján, ezzel továbbjutott.
jan. 27
22:54
Alpesi sí: térdszalagszakadást szenvedett az amerikai klasszis (She)
Az óriás-műlesiklásban olimpiai- és háromszoros világbajnok amerikai Ted Ligety térdszalagszakadást szenvedett a németországi edzése közben.
jan. 27
22:56
Olasz Kupa: Morata-dupla és Juve-siker az Inter ellen (She)
A labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjében a Juventus hazai pályán Álvaro Morata duplájával és Paulo Dybala góljával 3–0-ra legyőzte az Intert, így a márciusi visszavágó ellenére is nagyon közel került a döntőhöz.
jan. 27
22:58
Angol Ligakupa: nem lesz liverpooli finálé, döntőben a Man. City (She)
A Liverpool és a Manchester City vívja február 28-án 16.30-kor a Wembleyben az angol labdarúgó Ligakupa 2016-os döntőjét, miután a City 3–1-re legyőzte hazai pályán az Evertont, így 4–3-as összesítéssel továbbjutott az elődöntőből.
jan. 27
23:12
Videó: álompasszal hozták nehéz helyzetbe a Barcelonát (She)
Az alábbi összeállításban a Barcelona–Athletic Bilbao labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján.
jan. 27
23:14
Kézi: a Kiel rekordösszegért vinné vissza Pálmarssont – sajtóhír (She)
Az izlandi Morgunbladid arról ír, hogy a sok sérüléssel küzdő német THW Kiel világrekordot jelentő 3 millió euróért visszaszerezné korábbi játékosát, Aron Pálmarssont az MVM Veszprémtől.
jan. 27
23:30
Francia Ligakupa: argentinok lőtték döntőbe a PSG-t (She)
A Paris Saint-Germain 2–0-ra nyert hazai pályán a Toulouse ellen a labdarúgó Francia Ligakupa elődöntőjében, ezzel bejutott a döntőbe.
jan. 27
23:32
Király-kupa: kettős győzelemmel elődöntős a Barca (She)
A Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 3–1-re nyert az Athletic Bilbao ellen a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, így 5–2-es összesítéssel továbbjutott.
jan. 27
23:48
NS: 14 csapat az NB I-ben?; Biros edző lesz – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Keresés