2016. január 31. vasárnap

jan. 31
20:30
Chelsea: John Terry a nyáron elhagyja a „kékeket” – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csapatkapitánya, John Terry megerősítette, a nyáron elhagyja a klubot, mert lejár a szerződése, és a „kékek” úgy döntöttek, hogy nem ajánlanak neki újat.
jan. 31
20:32
La Liga: a Las Palmas megtréfálta a Celta Vigót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a kiesés elől menekülő Las Palmas pályaválasztóként minimális különbséggel legyőzte a Celta Vigót, amely nemzetközi kupaszereplésben is gondolkodik, és jobb napjain a honi nagy kluboknak is méltó partnere.
jan. 31
20:48
Serie A: Milan–Internazionale derbi élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 22. fordulójában milánói derbit rendeznek: a tabella hatodik helyén álló Milan a negyedik Internazionalét fogadja. Folyamatosan frissülő szöveges tudósításunk segítségével kövesse velünk élőben az összecsapást!
jan. 31
20:50
Mol Liga: hiába vezetett a Fradi, kikapott Debrecenben (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Debrecen otthon három góllal nyert a Ferencváros ellen. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, majd előnyüket a 25. percig megőrizték. Az akkor egyenlítő Debrecen a záró harmadnak már egygólos előnnyel vágott neki, majd a végjátékban emberfóros és üres kapus góllal növelte a különbséget.
jan. 31
20:52
Kézi Eb: spanyol gólkirály, ketten a kanadai táblázat élén (She)
Apró szépségtapasz lehet a döntőt elbukó spanyoloknak, hogy Valero Rivera lett a 2016-os férfi kézilabda Európa-bajnokság gólkirálya, míg a kanadai táblázat legjobbjának a horvát Domagoj Duvnjak és a dán Mikkel Hansen bizonyult.
jan. 31
21:06
Hosszú Katinka lett 2015 legjobb úszója (Infostart)
Hosszú Katinka lett az év legjobb női úszója (másodszor 2014 után), Cseh László második lett a férfiak között az ausztrál Mitch Larkin mögött - derült ki a FINA budapesti gáláján.
jan. 31
21:06
Videó: C. Ronaldo jobbal, ballal és fejjel is eredményes volt (She)
Az alábbi videós összeállításban a Real Madrid–Espanyol spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg!
jan. 31
21:08
Eurofutball: a villámrajt ellenére nem jutott döntőbe a Celtic (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 24. fordulójában Adorján Krisztián együttese, a Novara 1–0-ra kikapott az Entella otthonában. A magyar játékost nem cserélték be az összecsapáson, amelyen az 58. perctől kezdve emberelőnyben játszott a 73. percben döntő házigazda.
jan. 31
21:10
Úszás: a FINA-nál Hosszú Katinka lett az év női úszója (She)
Magyar szempontból három fontos momentuma volt a vasárnapi FINA-gálaestnek a Pesti Vigadóban: Hosszú Katinka lett az év legjobb női úszója (immáron másodszor 2014 után), Cseh László második lett a férfiak között, míg Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke átvehette a világszövetség legmagasabb kitüntetését, a FINA-Aranyjelvényt.
jan. 31
21:42
John Terry távozik a Chelsea-től (Infostart)
A szezon végén távozik az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea-től John Terry, a csapat 35 éves védője.
jan. 31
21:42
Női röplabda NB I: Gödöllőn győzött a címvédő Békéscsaba (She)
A címvédő Békéscsaba három játszmában győzött a Gödöllő vendégeként vasárnap a női röplabda NB I-ben.
jan. 31
22:00
Videó: Paulo Sousa játékba avatkozott, elküldték a kispadtól (She)
A Genoa–Fiorentina olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés nem hozott gólt, így a legérdekesebb esemény az volt, amikor a vendégek vezetőedzőjét, a Videoton korábbi trénerét, Paulo Sousát elküldték a kispadtól.
jan. 31
22:02
Roma: délután még a Genoában játszott az új szerzemény (She)
Diego Perotti megérkezett az olasz fővárosba, ahol vasárnap este már új csapata, a Roma sáljával pózolt.
jan. 31
22:18
Sidi megnyerte a legrangosabb nemzetközi légfegyveres versenyt (Infostart)
Az olimpiai kvótás Sidi Péter nagyszerű eredménnyel győzött a férfi puskások között a legnagyobb nemzetközi légfegyveres viadalnak számító müncheni versenyen.
jan. 31
22:18
Sportlövészet: Sidi megnyerte a legrangosabb versenyt (She)
Az olimpiai kvótás Sidi Péter nagyszerű eredménnyel győzött a férfi puskások között a legnagyobb nemzetközi légfegyveres viadalnak számító müncheni versenyen.
jan. 31
22:20
Férfi vízi ob I: 26 gólos meccsen nyert a BVSC a Miskolc ellen (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság 10. fordulójában a BVSC-Zugló két góllal nyert pályaválasztóként a Miskolc ellen.
jan. 31
22:36
La Liga: a Real otthon is hatig jutott az Espanyollal szemben (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a Real Madrid a barcelonai 6–0 után a fővárosi visszavágón is éppen ennyire győzte le az Espanyolt. A 16. percben már hárommal mentek a madridiak, akik közül Cristiano Ronaldo triplázott.
jan. 31
22:54
Serie A: nem maradt izgalom a milánói derbi végére (She)
A Milan labdarúgócsapata 3–0-ra nyert az Inter ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának milánói derbijén.
jan. 31
23:12
Ligue 1: 32 mérkőzés – a PSG beállította a Nantes rekordját (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 2–0-ra nyert a Saint-Étienne vendégeként a francia élvonalbeli bajnokság 23. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 31
23:14
Légiósok: Németh Krisztián másfél évre ír alá Katarba (She)
A katari al-Garafa labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Németh Krisztián másfél évre kötelezi el magát a klubhoz.
jan. 31
23:30
NS: elköszönni sem engedték Németh Krisztiánt – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés