2020. január 25. szombat

jan. 25
18:33
Vörös Virág szerezte a magyar női síugrás első világkupa pontját (Síelők)
A női világkupa-sorozat történetének első magyar világkupa pontját gyűjtötte be Vörös Virág a romániai Barcarozsnyón. A kőszegi síugró előtt ez a bravúr utoljára Fischer Lászlónak sikerült 1984-ben a Lake Placid-i világkupán.
jan. 25
18:36
Bundesliga: Bayern München–Schalke élőben az Nso-n! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 19. fordulójának rangadóján a Bayern München a Schalke 04 csapatát fogadja. Tartsanak velünk, kövessék a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
jan. 25
18:38
Röplabda: visszavonult a német válogatottól ifj. Grózer György (She)
Visszavonult a német röplabda-válogatottól ifjabb Grózer György. A 35 éves feladóátló közösségi oldalán azt írta: nagy megtiszteltetés számára, hogy a német válogatottban játszhatott, és nagyon sajnálja, hogy legnagyobb álmát, az olimpiai szereplést nem tudta kivívni a nemzeti csapattal.
jan. 25
18:42
Női vízi Eb: megvan a bronzérem a hollandok legyőzésével (She)
A női vízilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzésén a magyar válogatott háromgólos hátrányt változtatott kétgólos előnnyé, és legyőzte Hollandiát.
jan. 25
18:44
Síugrás: Vörös Virágé az első magyar női világkupapont (She)
A női síugrás világkupa-sorozatának történetében az első magyar pontot szerezte meg Vörös Virág szombaton.
jan. 25
18:48
Óriási fordítás, bronzérmes a női vízilabda-válogatott (Infostart)
A magyar női pólóválogatott remekül védekezve 10-8-ra verte a hollandokat a budapesti Európa-bajnokság bronzmérkőzésén.
jan. 25
18:48
Óriási siker, két éremmel zárjuk a budapesti Európa-bajnokságot (Ripost)
A lányok háromgólos hátrányból felállva szerezték meg a harmadik helyet.
jan. 25
18:54
Nb I: Dvsc–Újpest mérkőzés élőben az Nso-n! (She)
DVSC–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jan. 25
19:00
Spanyolország lett az Európa-bajnok női vízilabdában (She)
Befejeződött a női vízilabda Európa-bajnokság a Duna Arénában. A döntőben Spanyolország és Oroszország összecsapása nagy küzdelmet hozott, és végül a spanyolok a negyedik negyedben nyújtott jobb teljesítményüknek köszönhetően egy góllal nyertek. A magyar válogatott a harmadik helyen végzett.
jan. 25
19:00
Bronzérmes a magyar női vízilabda-válogatott az Eb-n (Behaviour)
Az együttes 10-8-ra legyőzte a legutóbbi kontinensviadalon első holland csapatot.
jan. 25
19:00
Bronzérmes a női vízilabda-válogatott (BorsOnline)
Bronzérmes lett a magyar női vízilabda-válogatott, miután 10-8-ra legyőzte Hollandiát. A lányok nagyot küzdve állhattak fel a dobogóra.
jan. 25
19:00
Bronzérmet nyert a női vízilabda-válogatott a budapesti Európa-bajnokságon (SzMo)
A címvédő hollandokat győzték le női pólósaink az izgalmas bronzmeccsen.
jan. 25
19:02
két lépésről az üres kapu mellé fejelt az FA-kupában (She)
Mint arról beszámoltunk, a Reading és a Cardiff City 1–1-re végzett egymással, így a két másodosztályú csapat újra összecsap egymással az FA-kupa nyolcaddöntőjébe jutásért. Persze, ha a vendégek csapatkapitánya, Sol Bamba két lépésről nem véti el az üres kaput, máshogy is alakulhatott volna a meccs...
jan. 25
19:03
Bronzérmes a magyar női vízilabda-válogatott (HírTV)
A magyar női vízilabda-válogatott bronzérmet nyert a budapesti Európa-bajnokságon.
jan. 25
19:04
Nb I: fordított a Dvtk a Zalaegerszeg otthonában (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában a ZTE hazai pályán ugyan vezetést szerzett a második félidő elején, a DVTK azonban három góllal válaszolva fordított, így győzelemmel kezdte az évet.
jan. 25
19:06
A magyar férfi kézilabda-válogatottnak nem kell játszania áprilisban (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatottnak nem kell részt vennie a jövő évi egyiptomi világbajnokság selejtezőjének következő, áprilisi szakaszában.
jan. 25
19:06
Nb I: emberelőnyben sem ment, először ikszelt a Kaposvár (She)
A labdarúgó NB I 17. fordulójában először játszott döntetlent az újonc Kaposvár ebben a bajnokságban. A sereghajtó somogyi csapat hiába játszott több mint 20 percet emberelőnyben, csak 1–1-re végzett a vendég Puskás Akadémiával.
jan. 25
19:08
Nb I: egy góllal verte a Mezőkövesd a Kisvárdát (She)
Az NB I 17. fordulójában a Mezőkövesd kezdett aktívabban a Kisvárda ellen, és meg is szerezték a vezetést Neszterov góljával. Bár Simovics kiállítása után emberelőnyben várhatták a második félidőt, a folytatásban a Kisvárda bizonyult jobbnak, de nem változott az eredmény.
jan. 25
19:10
Nb I: döntetlen a Fehérvár–Honvéd találkozón (She)
A Mol Fehérvár 0–0-s döntetlent ért el a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I 17., első 2020-as fordulójában.
jan. 25
19:12
Nb I: egy góllal megverte a Mezőkövesd a Kisvárdát (She)
Az NB I 17. fordulójában a Mezőkövesd hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Kisvárdát, az egyetlen gólt Andrij Neszterov szerezte.
jan. 25
19:12
Vízilabda Eb: Bronzérmet nyert a magyar női válogatott (ATV)
Bronzérmet nyert a magyar női vízilabda-válogatott a budapesti olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, mivel a szombati helyosztón 10-8-ra legyőzte a címvédő holland csapatot.
jan. 25
19:18
Nem igényel infrastrukturális beruházást a 2024-es női kézilabda Eb rendezése (Azenpenzem)
Várhatóan a multifunkciós nagy csarnok is elkészül határidőre Budapesten, ez azt is jelenti, hogy a 2024-es női Eb megrendezése semmilyen további beruházást nem igényel – szögezte le Kocsis Máté, az Mksz elnöke.
jan. 25
19:36
A magyar válogatottnak nem kell játszania áprilisban a férfi kézilabda-vb selejtezőjében (Azenpenzem)
A magyar férfi kézilabda-válogatottnak nem kell részt vennie a jövő évi egyiptomi világbajnokság selejtezőjének következő, áprilisi szakaszában.
jan. 25
19:48
Vörös Virágé a magyar női síugrás első világkupapontja (Infostart)
A női síugrás világkupa-sorozatának történetében az első magyar pontot szerezte meg Vörös Virág szombaton.
jan. 25
19:48
Fft: Kocsist Barcelonában is figyelték a titkosszolgálatok (She)
Kocsis Sándor fantasztikusan gólérzékeny csatár volt, aki játékintelligenciájával és tudásával messze megelőzte a korát. Felhőfejese és ollózása akkoriban páratlan technikai elemnek számított. A berni világbajnokságon 2.2 átlaggal és 11 góllal gólkirály lett, az előbbi máig behozhatatlan rekordnak számít. Kocka külföldi pályafutása mégis nyögve
jan. 25
19:50
Rp. gyorskori Eb: „Ez a Liu Brothers!” – Shaoang a piros sisakban (She)
Liu Shaoang egy arany- és egy ezüstéremmel, fivére, Liu Shaolin Sándor egy aranyéremmel zárta a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság szombati napját. Amíg 500-on összejött a kettős siker, az 1500-as döntőben elesett Liu Shaolin Sándor, ami miatt kissé bánatos volt a testvérpár – Shaoang viszont a piros sisak miatt is bizakodva vár
jan. 25
20:00
Női kézilabda Nb I: a Vác simán legyőzte az Mtk-t (She)
A Vác könnyedén, kilenc góllal legyőzte a több emberét nélkülöző MTK-t a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
jan. 25
20:06
Férfi Nb I: a Körmend nyert a remeklő csapatok rangadóján (She)
Az Egis Körmend hazai pályán 93–84-re legyőzte az Atomerőmű legénységét a férfi kosárlabda NB I hetek óta veretlen csapatainak szombati rangadóján. A Körmend zsinórban hetedszer győzött, a 17. forduló szombati játéknapján szintén pályára lépő Falco sorozatban a hatodik bajnoki meccsét nyerte meg. Az Atom négy siker után kapott ki.
jan. 25
20:08
Úszó Európa-kupa: Hosszú bronzérmes a második napon (She)
Hosszú Katinka egy bronzérmet szerzett szombaton az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa-kupa-sorozat nyitó állomásának második napján, Luxembourgban.
jan. 25
20:09
Nem igényel infrastrukturális beruházást a 2024-es torna (HírTV)
Kocsis Máté leszögezte: várhatóan a multifunkciós nagy csarnok is elkészül határidőre Budapesten.
jan. 25
20:12
Női vízi Eb: az orosz csapatot legyőzve Spanyolország Európa-bajnok (She)
Befejeződött a női vízilabda Európa-bajnokság a Duna Arénában. A döntőben Spanyolország és Oroszország összecsapása nagy küzdelmet hozott, és a spanyolok a negyedik negyedben nyújtott jobb teljesítményüknek köszönhetően egy góllal (13–12) nyertek. A magyar válogatott a harmadik helyen végzett.
jan. 25
20:18
Hosszú Katinka EK-bronzérmes (Infostart)
Hosszú Katinka egy bronzérmet szerzett szombaton az európai szövetség által életre hívott úszó Európa Kupa-sorozat nyitóállomásának második napján, Luxembourgban.
jan. 25
20:18
Női kosár Nb I: nyert a Sopron a Szekszárd otthonában (She)
A Sopron hatpontos győzelmet aratott az Atomerőmű vendégeként a női kosárlabda NB I szombati rangadóján. A DVTK 30 ponttal legyőzte a Vasast, a ZTE a PEAC-Pécset, a Győr a PINKK-et, a Cegléd pedig a BEAC-ot győzte le hazai pályán.
jan. 25
20:18
A magyar Eb-pályázat szervezője az oroszokat tartotta esélyesnek (Azenpenzem)
Bíró Szabolcs, a 2022-es férfikézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottságának magyarországi elnöke a 2024-es női kézilabda Eb-pályázat előkészítő munkájában is aktív szerepet vállalt.
jan. 25
20:20
Ligue 1: a Strasbourg odapörkölt egy nagyot a Monacónak (She)
A Strasbourg meglepetésre simán, 3–1-re győzött a Monaco vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 21. fordulójának szombati játéknapján, és ezzel jelentősen előrelépett a rendkívül tömör tabellán. A Marseille fontos pontokat hullajtott el az Angers ellen, a Saint-Étienne régen várt fontos győzelmet aratott a Nimes ellen.
jan. 25
20:30
Asztalitenisz: a magyar férfiak még versenyben az olimpiáért (She)
A magyar férfiválogatott 3:1-es győzelmet aratott a britek ellen a vigaszág első fordulójában, így továbbra is versenyben van az utolsó tokiói kvótáért az asztaliteniszezők csapat olimpiai kvalifikációs versenyén a portugáliai Gondomarban. A vigaszági elődöntőben – vasárnap, magyar idő szerint 11 órától – az indiaiakat ugyancsak 3:1-re legyőző
jan. 25
20:36
FA-kupa: a Chelsea kiejtette Balogh Norbert klubját (She)
A Chelsea bejutott az angol labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjébe, mivel a 16 közé jutásért vívott párharcban idegenben 2–1-re legyőzte a sérülésből lábadozó Balogh Norbertet nélkülöző másodosztályú Hull Cityt.
jan. 25
20:36
Orbán Viktor így gratulált a Liu testvéreknek (BorsOnline)
A miniszterelnök az elsők közt gratulált a testvéreknek: Kettőből kettő. Szép vo
jan. 25
20:38
Bundesliga: a Bayern München ötöt rámolt be a Schalkénak (She)
A Bayern München egy pontra megközelítette a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) a listavezető RB Leipziget, mivel a 19. forduló rangadóján hazai pályán 5–0-ra győzött a Schalke 04 ellen.
jan. 25
20:48
Cselgáncs: Sipőcz és Vég sem járt sikerrel a tel-avivi GP-n (She)
Az U23-as Európa-bajnok Sipőcz Richárd egy győztes mérkőzést követően a világranglista-hatodik, dél-koreai Kim Szang-mintől kapott ki nagy csatában, míg Vég Zsombor az első meccsén maradt alul a tel-avivi olimpiai kvalifikációs Grand Prix-verseny zárónapján.
jan. 25
20:54
Hatalmas magyar kézilabdasiker, ránk figyel majd a világ (Ripost)
A férfiak Európa-bajnoksága után két évvel a nők érkeznek több magyar városba.
jan. 25
20:54
Matthias Mayer nyerte a kitzbüheli lesiklást (Azenpenzem)
A kétszeres olimpiai bajnok osztrák Matthias Mayer nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának Kitzbühelben rendezett szombati lesiklóversenyét.
jan. 25
21:00
Nb I: Vitelki győzelemmel kezdett; a Dvsc kiütötte az Újpestet (She)
A DVSC 4–0-ra legyőzte Vitelki Zoltán vezetőedző bemutatkozó mérkőzésén a kilátástalan támadójátékkal kirukkoló Újpestet a Nagyerdőben. A lila-fehérek 90 perc alatt egyetlen alkalommal találták el a hazai kaput; az őszi gólkirály, Feczesin Róbert helyére szerződtettet új kilences, Bacsa Patrik öt perccel bemutatkozása után piros lapot kapott.
jan. 25
21:00
Bíró Attila: ez emberfeletti volt (Infostart)
Bíró Attila szövetségi kapitány szerint emberfeletti teljesítményt nyújtottak játékosai a hollandok ellen megnyert szombati bronzmérkőzésen a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornáján.
jan. 25
21:09
Győzelemmel nyitotta a szezont a Ferencváros, gól nélküli döntetlent játszott a Fehérvár és a Honvéd (Behaviour)
Nem bírt egymással a Kaposvár és a Puskás Akadémia, a Diósgyőr 3-1-re nyert a Zalaegerszeg otthonában, a Kisvárda pedig kikapott a Mezőkövesdtől.
jan. 25
21:11
Hosszú Katinka bronzérmet nyert Luxembourgban (Behaviour)
A háromszoros olimpiai bajnok harmadik, Szilágyi Liliána pedig ötödik lett 100 méter pillangón.
jan. 25
21:12
Légiósok: Nagy Dominik hiába harcolt ki 11-est, de nyertek (She)
Először kapott helyet a Panathinaikosz kezdőcsapatában Nagy Dominik, aki hiába harcolt ki tizenegyest, csapattársa nem tudott élni a lehetőséggel. Az athéniak ennek ellenére begyűjtötték a három pontot, 2–0-ra legyőzték a Nagy Gergely a kispadon jegelő AE Láriszt.
jan. 25
21:18
Spanyolország az Európa-bajnok (Infostart)
A spanyol válogatott nyerte a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornáját: a világbajnoki ezüstérmes a szombati fináléban 13-12-re győzte le az orosz csapatot.
jan. 25
21:18
Erste Liga: túlórában nyert a Fehérvár és a Gyergyó is (She)
A Fehérvári Titánok és a Gyergyói HK is szoros mérkőzésen nyert a jégkorong Erste Liga szombati játéknapján a középdöntő alsóházában.
jan. 25
21:24
Nadal könnyedén jutott a 16 közé Melbourne-ben (Azenpenzem)
Sima háromszettes mérkőzésen győzte le honfitársát, Pablo Carreno Bustát a világelső spanyol Rafael Nadal a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában.

Keresés