2020. január 26. vasárnap

jan. 26
17:48
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: Liu Shaoang arany-, Liu Shaolin Sándor ezüstérmes összetettben (ATV)
Liu Shaoang arany-, míg bátyja, Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert összetettben a debreceni Főnix Csarnokban zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
jan. 26
17:54
Federer elárulta, ez volt a baj (Ripost)
A világelső svájci pontosan tudta, mit rontott el a meccs elején Fucsovics ellen.
jan. 26
18:00
Kapushibák után döntetlennel zárult a 152. római derbi (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának vasárnapi játéknapján az AS Roma 1–1-es döntetlent játszott az SS Lazióval.
jan. 26
18:03
Hosszú Katinka újabb győzelme (HírTV)
Hosszú Katinka aranyéremmel zárta vasárnap az európai szövetség (Len) által életre hívott úszó Európa Kupa-sorozat nyitóállomását, Luxembourgban.
jan. 26
18:06
FA-kupa: Maguire, Jones, Lingard – „libalegelőn” vágott hatot az MU (She)
A Manchester United 5–0-s első félidő után 6–0-ra verte meg idegenben a harmadosztályú Tranmere Roverst az angol labdarúgó FA-kupában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
jan. 26
18:08
Fehérvár: „részmunkaidőben” a Budaörs játékosa lesz Zsóri (She)
A Mol Fehérvár a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény elején bevezetett kooperációs kölcsön nyújtotta lehetőséggel élve Zsóri Dániel tavasszal a Budaörsben is pályára lép majd. 2019 Puskás-díjas támadója felkészülési mérkőzésen már gólt is szerzett az NB II-es együttesben, a Ferencváros elleni vasárnapi felkészülési mérkőzésen (1–2) – t
jan. 26
18:10
La Liga: hajrában nyert, már BL-helyen a Getafe! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a Getafe egy kései tizenegyesnek köszönhetően 100-ra legyőzte a Real Betist. A madridi együttes ezzel jobb gólkülönbségének köszönhetően a tabella 4. helyére ugrott, leszorítva az Atléticót!
jan. 26
18:12
Férfi kézi Eb: a spanyoloké lett a végső győzelem! (She)
Spanyolország nyerte meg a férfi kézilabda Európa-bajnokságot, miután a döntőben 22–20-ra legyőzte Horvátországot.
jan. 26
18:18
Len Európa-kupa: Hosszú Katinka újabb győzelme (She)
Hosszú Katinka aranyéremmel zárta vasárnap az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa-kupa-sorozat nyitóállomását, Luxembourgban.
jan. 26
18:24
Mu: 2150 nap után szerzett gólt a klub védője (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United 6–0-ra kiütötte harmadosztályú ellenfelét, a Tranmare Roverst az FA-kupában. A mérkőzésen 2150 nap után betalált a manchesteriek védője, Phil Jones, akinek a drukkerek a találata alá vágták a Titanic c. film betétdalát, ezzel is drámaibbá téve a gólt – a végeredmény zseniális.
jan. 26
18:30
Csupasport: Shakira is edz a Super Bowlra (She)
Már csak néhány nap van a február 2-i Super Bowlig. Az amerikaifutball-bajnokság csúcseseményére a kolumbiai énekesnő is készül, mert Jennifer Lopezzel a félidei show fellépője lesz.
jan. 26
18:32
Bánhidi: A társaknak is köszönhető, hogy bekerültem az álomcsapatba (She)
Bekerült a férfi kézi-Eb álomcsapatába Bánhidi Bence, a magyar válogatott beállója, aki szerint az elismerés azt is jelzi, hogy remek csapatban játszhatott.
jan. 26
18:48
az év eddigi legnagyobb bénázását hozta össze a Roma (She)
Elképesztő hibákat követtek el a Roma-játékosok a Lazio elleni Serie A-mérkőzésen: Francesco Acerbi gólját bakik sorozata előzte meg. A mérkőzést ITT követheti élőben!
jan. 26
18:48
Szabálytalanságok miatt kizárták mindkét magyar váltót (Infostart)
Mindkét magyar váltót kizárták a döntőben, így a férfi és a női staféta is negyedikként zárt a debreceni Főnix Csarnokban rendezett rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.
jan. 26
18:48
Mindkét magyar váltót kizárták a rövidpályás gyorskorcsolya EB-n (444.hu)
Egy szabálytalan manőver és egy lökés miatt bukták a döntőt.
jan. 26
18:50
Női kézi Ehf-kupa: nyert az Érd a sereghajtó otthonában (She)
Az Érd hat góllal, 29–23-ra nyert a Lublin vendégeként a női kézilabda EHF-kupa C-csoportjának negyedik fordulójában. A magyar csapat már az első félidőben magához ragadta az előnyt, majd a szünet után növelte azt – a hazai ötgólos siker után ismét legyőzte a sereghajtó lengyel együttest.
jan. 26
18:52
Megnyertük! 21 év után újra Európa-bajnok a magyar vízilabdacsapat (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott óriási küzdelemmel, 9–9-es döntetlen után szétlövéssel győzte le Spanyolországot, és 21 év után újra Európa-bajnok lett!
jan. 26
18:54
Drámai döntő, ötméteresekkel Európa-bajnok a férfi pólóválogatott (Infostart)
A 13. Európa-bajnoki címét szerezte meg a magyar férfi vízilabda-válogatott a Duna Arénában. A spanyolok ellen 9-9 után büntetők döntöttek, a magyarok hibátlanul lőttek, Vogel Soma pedig kivédte az utolsó lövést.
jan. 26
18:54
A Győr elképesztő végjátékkal mentett pontot a Brest ellen (She)
A Győri Audi ETO KC 27–27-es döntetlent játszott hazai pályán a francia Bresttel a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában. A magyar csapat az első félidőben hatgólos hátrányban is volt már, innen visszakapaszkodott, de az 58. perc végén így is kétgólos hátrányban volt. Ehhez képest még a győzelemért is támadhatott a címvé
jan. 26
18:54
Spanyolország nyerte az Eb-döntőt a holtfáradt Horvátország ellen (Azenpenzem)
Megvédte a címét a spanyol válogatott a férfikézilabda Európa-bajnokságon. A stockholmi fináléban 22-20 győzött Spanyolország az elképesztően nagyot küzdő Horvátország ellen.
jan. 26
19:00
A montenegróiaké a bronzérem a vízilabda Eb-n (Azenpenzem)
A montenegrói válogatott végzett a harmadik helyen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfitornáján, miután a vasárnapi bronzmérkőzésen 10-9-re legyőzte az olimpiai ezüstérmes horvát csapatot.
jan. 26
19:12
Elképesztőt hajráztak a montenegróiak a bronzért (Infostart)
Nagy küzdelem volt, négygólos hátrányból fordítottak a végjátékban.
jan. 26
19:12
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaoang arany-, Liu Shaolin Sándor ezüstérmes összetettben (BorsOnline)
Liu Shaoang arany-, míg bátyja, Liu Shaolin Sándor ezüstérmet nyert összetettben a d
jan. 26
19:18
Hosszú Katinka ismét a dobogó legfelsőbb fokán (Infostart)
Aranyéremmel zárta vasárnap az európai szövetség (LEN) által életre hívott úszó Európa Kupa-sorozat nyitóállomását, Luxembourgban.
jan. 26
19:36
sárgát adott volna a bíró, ám elfelejtette magával vinni (She)
Furcsa jeleneteknek lehettek szemtanúi a PSV–Twente holland élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés nézői, amikor a játékvezető sárga lapot szeretett volna adni a vendégek játékosának, ám az alapkelléket elfelejtette magával vinni a pályára. A lapot végül a tartalékasszisztens segítségével ki tudta osztani.
jan. 26
19:36
Daniel Yule nyerte a kitzbüheli szlalomot (Azenpenzem)
A svájci Daniel Yule nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának Kitzbühelben rendezett vasárnapi műlesiklóversenyét.
jan. 26
19:42
Tipsport Liga: a Dvtk és a Mac is kikapott – utóbbi 14 gólos meccsen (She)
Hiába vezetett háromszor is, végül kétgólos, 8–6-os vereséget szenvedett a MAC Újbuda a Zvolen otthonában a szlovák jégkorongligában. A DVTK a listavezető Slovan otthonában került előnybe az első harmadban, és szintén kikapott (1–2).
jan. 26
19:48
Férfi vízi Eb: mínusz négyről lett Montenegróé a bronzmeccs (She)
Montenegró 8–4-es hátrányból felállva 10–9-re legyőzte Horvátországot a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának bronzmérkőzésén, így 2016 után ismét érmet nyert a kontinensbajnokságon.
jan. 26
19:48
A Liu testvérek újabb kettős diadala (Infostart)
A magyar válogatott négy arany- és három ezüstéremmel a hollandok mögött a második helyen zárt.
jan. 26
20:00
Bundesliga: sorozatban három győzelemnél jár a Bayer (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mérkőzésén a Bayer Leverkusen hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Fortuna Düsseldorfot.
jan. 26
20:02
Serie A: nem bírt egymással a Roma és a Lazio (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Roma 1–1-es döntetlent játszott a Lazióval.
jan. 26
20:06
Az Érd ismét legyőzte a lengyel bajnokot (Infostart)
A csapat 29-23-ra nyert az MKS Lublin otthonában vasárnap a női kézilabda EHF Kupa csoportkörének negyedik fordulójában.
jan. 26
20:12
FA-kupa: két góllal vezetett, mégsem nyert a Liverpool „B” (She)
A tartalékos összeállításban pályára lépő Liverpool kétgólos előnyt leadva 2–2-es döntetlenre végzett a harmadosztályú Shrewsbury Town vendégeként az angol labdarúgó FA-kupában, így a párharcot meg kell ismételni a legjobb 16 közé jutásért.
jan. 26
20:12
Huszonegy év után Európa-bajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott (ATV)
A magyar válogatott nyerte a Duna Arénában rendezett vízilabda Európa-bajnokság férfitornáját: Märcz Tamás együttese a vasárnapi döntőben drámai csatában, ötméteresek után 14-13-ra győzte le a világbajnoki ezüstérmes spanyol csapatot.
jan. 26
20:12
Bánhidi Bence lett a torna legjobb beállója (Azenpenzem)
Bánhidi Bence, a magyar válogatott beállója bekerült az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatába.
jan. 26
20:14
Rp. gyorskori Eb: A mai napig fájdalomcsillapítókon élek – Liu Shaoang (She)
Az 500 és az 1500 méteres táv után 1000 méteren is itthon maradt az arany a debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon, ráadásul Liu Shaolin Sándor mögött az 500-hoz hasonlóan ismét Liu Shaoang lett az ezüstérmes. Az összetett verseny első és második helyén úgy zárt Liu Shaoang és Liu Shaolin, hogy ezért túl sokat korcsolyázniuk
jan. 26
20:16
A mai napig fájdalomcsillapítókon élek – Liu Shaoang (She)
.
jan. 26
20:18
Aranyérmes a magyar férfi vízilabda válogatott az Eb-n (Azenpenzem)
A magyar válogatott nyerte a Budapesten rendezett vízilabda Eb férfitornáját: Märcz Tamás együttese a döntőben drámai csatában, ötméteresek után 14-13-ra győzte le a világbajnoki ezüstérmes spanyol csapatot.
jan. 26
20:21
21 év után ismét Európa-bajnok a magyar vízilabda csapat (HírTV)
Magyarország szétlövéssel Európa-bajnok! A vasárnapi döntőben 9-9-es rendes játékidő után az ötméterespárbajban 5-4-re legyőzte Spanyolországot.
jan. 26
20:24
Férfi vízi Eb: Magyarország nagy izgalmak után Európa-bajnok! (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott óriási küzdelemben, 9–9-es döntetlen után szétlövéssel győzte le Spanyolországot, és 21 év után újra Európa-bajnok lett!
jan. 26
20:24
Európa-bajnok a magyar vízilabda-válogatott! (BorsOnline)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 21 év után ismét Európa-bajnok, miután a döntőben szétlövéssel legyőzte Spanyolországot.
jan. 26
20:24
Európa-bajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott (MMonline)
Elképesztő izgalmak után, ötméteresekkel győztek a mieink a spanyolok ellen
jan. 26
20:30
Davis-kupa: kérdéses Fucsovics Márton szereplése (She)
Nem biztos, hogy Fucsovics Márton pályára lép a magyar férfi teniszválogatott Belgium elleni Davis-kupa-párharcán Debrecenben.
jan. 26
20:30
A lengyel síugró Stoch nyert Zakopanéban (Azenpenzem)
A hazai közönség előtt szereplő Kamil Stoch nyerte vasárnap a síugrók világkupa-versenyét a lengyelországi Zakopanéban.
jan. 26
20:32
Ebel: végetért az alapszakasz, a Villach maradt le a felsőházról (She)
Ugyan a Villach szétlövésben bravúros győzelmet aratott a listavezető ellen, a Bozen is győzött az osztrák bázisú jégkorongliga alapszakaszának utolsó fordulójában, így nem történt helycsere az alsó- és a felsőház határán tanyázó két együttes között. Az már korábban eldőlt, hogy a Fehérvár a 9. helyen zár, így az alsóházi rájátszásában folytatja ma
jan. 26
20:36
21 év után újra Európa-bajnok a magyar vízilabda-válogatott (444.hu)
Drámai csatában, ötméteresekkel győzték le a világbajnoki ezüstérmes spanyolokat.
jan. 26
20:42
Huszonegy év után a trónon: Európa-bajnok a vízilabda válogatott (Behaviour)
A magyar férfi válogatott aranyérmesként zárta a budapesti Európa-bajnokságot, miután a vasárnapi döntőben ötméteres párbajban legyőzte Spanyolországot.
jan. 26
20:48
21 év után Európa-bajnok a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
A 13. Európa-bajnoki címét szerezte meg a magyar férfi vízilabda-válogatott a Duna Arénában. A spanyolok ellen 9-9 után büntetők döntöttek, a magyarok hibátlanul lőttek, Vogel Soma pedig kivédte az utolsó lövést.
jan. 26
20:48
Női kézi Bl: döntetlent játszott az Eto a Bresttel (She)
A Győri Audi ETO KC 27–27-es döntetlent játszott hazai pályán a francia Bresttel a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában.
jan. 26
20:50
Férfi vízi Eb: „Újra a csúcson” – a miniszterelnök is gratulált (She)
Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor Facebook-oldalán üzent az Európa-bajnok magyar férfi vízilabda-válogatottnak. A kormányfő a Nemzeti Sport Online cikkét osztotta meg, „Újra a csúcson” – írta a bejegyzésben.

Keresés