2008. január 12. szombat

jan. 12
7:36
Mérete a lényege... (Piac és Profit)
Térségünkben nagy keletje van az alsó-középkategóriás autóknak, hazánkban pedig különösen kedveltek a klasszikus lépcsős hátú kompaktok. A Nissan Tiida is ilyen: bár mérete alapján a C szegmensbe tartozik, belül akkora, mint egyes középkategóriás limuzinok.
jan. 12
8:36
Ki miatt nem jártak a vonatok? (Piac és Profit)
A további személyes felelősség megállapítása céljából pótlólagos vizsgálatot rendelt el a január 2-i "menetrendváltozás ügyében" Heinczinger István, a MÁV Zrt. vezérigazgatója, amelynek hétfő délutánig kell lezárulnia - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága pénteken az közleményben az MTI-vel.
jan. 12
9:41
Tavaly százeren haltak meg munka közben (Piac és Profit)
Több mint százezer kínai halt meg munka közben tavaly, ám ez a szám egytizedével kevesebb.
jan. 12
10:14
Magyar meglepetés: a csúcson a nők kapnak többet (Privátbankár)
Magyarország továbbra is vonzó a külföldi befektetők számára: a jövedelmek reálértékben csak csekély mértékben nőttek. A női csúcsvezetők jobban keresnek, mint a férfiak
jan. 12
11:40
A kormány a vis maior oka (Piac és Profit)
Az ajánlatkérő eredménytelennek nyilvánította a kormányzati negyed felépítésére kiírt közbeszerzési eljárást - mondta Görözdi György miniszterelnöki megbízott, miután a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. közleménye szerint az eredményről tájékoztatták az ajánlattevőt.
jan. 12
13:13
Az olimpia megmentette a Sportkórházat (Privátbankár)
A Sportkórház a korábbi tervekkel ellentétben, amelyek bezárták, összevonták, illetve költöztették volna jelenlegi helyéről az intézményt, megmarad
jan. 12
13:15
Melyik a legjobb egyetem, főiskola? (Privátbankár)
Friss adatokkal, bővített szempontrendszerrel, egyszerűbb formában újra elérhető a www.felvi.hu honlap interaktív Felvi-rangsor szolgáltatása - olvasható az OFIK honlapján
jan. 12
13:37
Gráf: "Cél, hogy visszaálljunk a két évvel ezelőtti szintre" (Piac és Profit)
Mintegy 18-20 százalékos termelésnövekedést vár az idén a mezőgazdaságban a tavalyi eredményekhez képest Gráf József.
jan. 12
14:27
Újra börtönben a volt futballsztár (Privátbankár)
Vissza kell mennie a börtönbe a fegyveres rablással, emberrablással és egyéb erőszakos bűncselekményekkel vádolt, óvadék ellenében szabadon bocsátott O.J. Simpsonnak
jan. 12
14:29
Forintonként 60 fillért lenyelt a kormány (Privátbankár)
A fővárosi utak felújításánál az önkormányzat egy forintjához csak 40 fillért adott a kormány az elmúlt három évben
jan. 12
15:40
Videó: megvadult üzletember (Piac és Profit)
Egy jó szálloda ügyfélbarát, és olyan személyzettel működik, akik tudnak bánni a vendégekkel. Az olyanokkal is, mint amilyen a felvételen látható.
jan. 12
16:15
Külföldre megy autóval? Van egy jó tanácsunk (Privátbankár)
A Nemzetközi Zöldkártya Egyezményhez csatlakozott országokban a bárhol megkötött kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) hatályos a többi államban is.
jan. 12
17:40
A csökkentett szintet sem ütjük meg (Piac és Profit)
A kutatók szerint kétséges, hogy hazánk 2010-re eléri a konvergencia program alapján a korábbiakhoz képest csökkentett foglalkoztatási célkitűzést.
jan. 12
19:40
Videó: mindenkit érint (Piac és Profit)
A globális felmelegedés hatásai nemcsak az embereket, hanem a Föld összes élőlényét érintik - a különbség az, hogy ők nem tudnak tenni ellene.

Keresés