2008. január 6. vasárnap

jan. 6
8:37
Múlt heti fonákság - nagybudapesti közlekedésszervezési akadémiával (Piac és Profit)
Már csak idő kérdése, hogy mikor lesz csipkártyás sorompókikerülő, váltókezelői zsebkitömő, egészségügyi paraszolvencia rendszer. Akkortól a felek egymás között utalhatják és szedhetik be a dugódíjakat.
jan. 6
9:23
Újabb milliomosdivat: brit nevelőnő a gyerekeknek (Privátbankár)
Világszerte - az Egyesült Államoktól a Közel-Keleten át Oroszországig - divatba jöttek a brit nevelőnők és dadák, hála azoknak a filmeknek és újabban tévésorozatoknak, amelyek az általuk nyújtott péld...
jan. 6
10:36
Sztrák miatt az Arany Glóbusz is elmarad? (Piac és Profit)
Meghiúsulni látszik a tavaly még húszmillió nézőt a tévé képernyője elé ültető Arany Glóbusz-gálaest a hollywoodi írók sztrájkja miatt.
jan. 6
10:59
Ne üljenek autóba, az egész város egy jégpálya! (Privátbankár)
Az ónos eső miatt lelassult a közlekedés Budapesten, kisebb fennakadások is előfordulhatnak - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. illetékese. A társaság folyamatosan, nyolcvan munkagéppel ...
jan. 6
11:10
Ne menjenek utcára, jégpálya az egész ország! (Privátbankár)
Az ónos eső miatt lelassult a közlekedés Budapesten, kisebb fennakadások is előfordulhatnak - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. illetékese. Reggel óta nagyüzem van az Országos Mentőszolgálatnál, az ügyeletre folyamatosan érkeznek bejelentések elcsúszásos balesetekről - közölte Pfahler Pál szolgálatvezető főorvos.
jan. 6
11:28
Robotokkal fogunk szexelni 50 év múlva (Privátbankár)
2050-re szinte teljesen emberi külsejű szexrobotok lesznek a Földön, alig lehet majd megkülönböztetni őket a valódi emberektől - állítja egy brit tudós. David Levy, aki a mesterséges intelligencia ...
jan. 6
11:40
Tejbőségre ne számítsunk (Piac és Profit)
A magyar tejpiacon továbbra is fennmarad a keresleti piac, amely az elmúlt év közepén alakult ki - jelentette ki Istvánfalvi Miklós, a Tej Terméktanács elnöke.
jan. 6
13:39
Ha nem muszáj, ne üljön autóba! (Piac és Profit)
Harmadfokú, piros riasztást adott ki vasárnap éjfélig az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az ország nagy részére.
jan. 6
14:37
Kétmilliárd forinttól estek el (Piac és Profit)
Hoppon maradt kivitelezők, megbüntetett ajánlatkérő. Egy eredménytelenné nyilvánított közbeszerzés miatt büntetik a Ferihegy tulajdonosát.
jan. 6
15:37
Új év, új munkahelyek (Piac és Profit)
A műszaki cikkek és telekommunikációs eszközök iránt jelentkező igényeknek köszönhetően létszámot bővít egy multicég magyar leányvállalata.
jan. 6
17:35
Itt a legújabb APEH lista... (Piac és Profit)
Felkerültek az APEH honlapjára az idei évre vonatkozó számlaszámok és az adónemek kódjai.
jan. 6
19:39
Gigákban mérik az építéshatóságokat (Piac és Profit)
Amennyiben az építésügyi hatóságok nem tudnak eleget tenni a rendeletben előírt feltételeknek, jogkörüket át kell adniuk a körzetközponti település jegyzőjének - a februártól hatályos kormányrendelet a Magyar Közlönyben jelent meg.
jan. 6
21:37
Szeretik Budapestet a hitelezők (Piac és Profit)
A magyar főváros költségvetési rugalmassága ugyan alacsony, pénzügyi teljesítménye viszont erős, és jó a likviditási helyzete, áll a Moody's Investors Service által Budapestről kiadott éves helyzetértékelésben.

Keresés