2020. július 21. kedd

júl. 21
0:03
Csütörtök estig izgulhatnak a felvételizők (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt a Pont Ott Parti 2020-ban elmarad.
júl. 21
0:03
A magyar fickó nekiment a holland fickónak (444)
Orbán Viktor kommunista módszereket emlegetve védi Olaszországot az EU-s költségvetési vitában. Pedig a jogállamisági vita eltörpül a helyreállítási csomag méretét és formáját érintő vitához képest.
júl. 21
0:03
Több buszjárat is megszűnik Budapest és Zala megye között (Propeller)
Augusztus 1-jétől megszűnik a Budapest és több Zala megyei város közötti, közvetlen autóbuszjáratok többsége – közölte honlapján a Volánbusz. .hu A közlekedési cég Budapest és Zalaegerszeg, illetve Budapest és Nagykanizsa között a vasút igénybevételét ajánlja. A közvetlen távolsági autóbuszokkal Budapestről eddig elérhető Zala megyei településeket
júl. 21
0:06
Lomtalanítás: melyik fővárosi kerület lesz a következő? (Napi)
Kedden Újpesten, utána a Józsefvárosban jelennek meg a lomszállító kukásautók. Akik a járvány miatt nem tudtak lomtalanítani, azok 400 kiló lomot vihetnek ingyenesen az FKF-es hulladékudvarokba.
júl. 21
0:06
Magyarország jogállam, eddig is az volt, és jogállam is lesz – tudatta Novák Katalin (168 Óra Online)
Az, hogy mi most megpróbáljuk kitalálni, mit jelent az, hogy »puha« jogállamisági feltételekhez kötnék az uniós pénzek felhasználását, alapvetően számunkra nem elfogadható" - nyilatkozta Novák Katalin az atv.hu-nak.
júl. 21
0:07
Falus András: nem biztonságos olyan országok szomszédjának lenni, ahol fokozódik a járvány (Infostart)
Az uszodák járványügyi szempontból különösen veszélyesek, és még a zsúfolt strandokon is maszkot kell viselni – figyelmeztetett az InfoRádiónak nyilatkozó Falus András immunológus, a Magyar Tudományos Akadémia tagja.
júl. 21
0:07
Az Ismerős Arcok le akarja tiltatni a DK kórházas videóját (444)
Nem örülnek, hogy a párt felhasználta a Nélküledet.
júl. 21
0:09
Coolio, a leopárd mentheti meg ritka faját (Lokál)
Ritka fajjal bővült a debreceni állatkert, ugyanis megérkezett Dániából Coolio, az észak-kínai leopárd. Érdekesség, hogy a nagymacska édesapja nálunk született, így most az ő kifutóját foglalhatta el. A debreceni állatkert 2004 óta szolgál az észak-kínai leopárdok egyik mentsváraként.
júl. 21
0:10
Befagyott a gázolaj ára, a benziné viszont csökken (Napi)
A gázolaj ára már 10 napja nem változott a hazai kutakon és szerdán is ugyanannyit kell érte fizetni. A benzin viszont kis mértékben korrigál - írja a Holtankoljak.
júl. 21
0:10
Rutte és Asselborn két hülye f*sz - Bayer Zsolt sem mehetett el szó nélkül a brüsszeli tárgyalások mellett (168 Óra Online)
Megihlette Bayer Zsoltot a Brüsszelben zajló tárgyalási sorozat. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa az alábbi verset publikálta blogján:
júl. 21
0:11
Drasztikusan csökkenti az autós átmenőforgalmat egy belpesti kerület (Infostart)
Erzsébetváros három hónapos kísérleti rendet vezet be, aztán meglátják, mi tartható meg belőle.
júl. 21
0:11
A koronavirus.gov.hu-n is arról lehet olvasni, mit mondott Orbán a holland fickóról (444)
Mintha nem lenne elég felület, ahol a miniszterelnök üzengethetne.
júl. 21
0:13
Kemény csata Brüsszelben az uniós költségvetésről (Lokál)
Nem született megállapodás vasárnap, ezért hétfőn folytatódott az európai uniós államok mentőcsomag fölötti csörtéje. Orbán Viktor miniszterelnök váratlan gólpasszokat adott, többek közt Olaszországnak. A déli állam és a V4-ek Portugáliával és Spanyolországgal közösen új szövetséget alkothatnak, mely megvédi Közép- és Dél-Európát a kalózmúltú holla
júl. 21
0:14
Még tovább támogatja a bankokat az MNB (Napi)
Egy évvel, 2024 végéig meghosszabbította a hazai hitelintézeteknek meghirdetett lakáscélú zöld tőkekövetelmény-kedvezmény programját az MNB. Az energiahatékonyságot javító újabb jelzáloghitelek bevezetését ösztönzi, hogy ezentúl nem csak a kamatoknál, de a díjaknál nyújtott kedvezményt is elismeri a program. A rugalmasabb feltételek enyhíthetik a j
júl. 21
0:14
Hozzák a Leopárdokat, katonák lepik el az utat Hegyeshalom és Tata között (168 Óra Online)
Hozzák a Leopárdokat, katonák  lepik el az utat Hegyeshalom és Tata között
júl. 21
0:15
Kormánybiztos lett Wáberer György (Infostart)
A Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felel majd.
júl. 21
0:15
A Fidesz és a Mi Hazánk tartózkodott, így határidőre sem ment át a tatabányai zárszámadás (444)
Ezzel támogatásoktól is eleshet a város, a polgármester gyengítése érdekében a fideszesek egy olyan év zárszámadását nem hagyták jóvá, amelyikből 10 hónapig ők irányították a várost.
júl. 21
0:17
Ismét fertőtlenítik a Pesti úti idősotthont (Lokál)
A honvédség ismét fertőtleníti a Pesti úti idősotthont, melyben a koronavírus-járvány idején gócpont alakult ki. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a felelősség Karácsony Gergelyé és csapatáé. A főpolgármester és helyettese, Gy. Németh Erzsébet mostanáig magasról tettek arra, hogy mi történik a többszáz idős e
júl. 21
0:18
Egyirányú lesz több budapesti útszakasz (Napi)
Fokozatosan több kőbányai utcában is forgalmi változások léptek életbe, több útszakasz egyirányú lett, várakozósávokat, kerékpárutakat festenek fel - írja Kovács Róbert polgármester a Facebookon.
júl. 21
0:18
Váratlanul távozott az OTP éléről Csányi Sándor helyettese, Barna Zsolt minden más banki tisztségéről lemondott (168 Óra Online)
Közös megegyezéssel megszüntették Barna Zsolt, az OTP vezérigazgató-helyettesének munkaviszonyát 2020. július 20-án – közölte a pénzintézet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
júl. 21
0:19
10 milliárd forintba is kerülhet a vadászati világkiállítás szervezése (444)
Az úr a koronavírus-járványban is úr.
júl. 21
0:22
Annyira szegények a magyarok, hogy nyaralni sincs pénzük (Napi)
Az Európai Unióban a magyarok körében az egyik legmagasabb azok aránya, akik nem tudnak megfinanszírozni egy egyhetes nyaralást - derül ki az Eurostat adataiból
júl. 21
0:22
Kövér László levelet írt a holland házelnöknek, hogy együtt találják meg az erős Európához vezető utat (168 Óra Online)
A magyar Országgyűlés nyitott a holland parlamenttel történő párbeszédre a folyamatban lévő EU-csúcs sikeressége érdekében – közölte a magyar házelnök holland kollégájának írt levelében, amelyet az Országgyűlés sajtófőnöke juttatott el hétfőn az MTI-nek.
júl. 21
0:26
Nagyon nyomja a reklámot Berki Krisztián neje - bírság lett a vége (Napi)
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálata alapján Berki Renáta anélkül reklámozta egy kereskedő cég óráit a közösségi oldalán, hogy megjelölte volna a posztok fizetett jellegét. A bújtatott reklámozás tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatnak minősül, amiért a nőt 2,2 millió, a kereskedőt 1,2 millió forintra bírságolta a GVH.
júl. 21
0:26
Ötmilliárdot osztana szét a kormány a könnyűzenészek között, de nem alanyi jogon – közölte Demeter Szilárd (168 Óra Online)
Mentőcsomagot tesz a kormány elé még ebben a hónapban – mondta Demeter Szilárd miniszteri biztos az RTL Hiradójának. Demeter egy 5 milliárd forintos keretösszegről beszélt, amit úgy kell elosztani, hogy
júl. 21
0:27
Újrabb illegális migránsok Homorúdnál (Police)
Újrabb illegális migránsok Homorúdnál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 21., k - 00:16 Három külföldi férfi afgánnak vallotta magát, míg egy külföldi férfi szírnek. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
júl. 21
0:30
Erősödik a szezon, de még mindig tetszhalott állapotban a turizmus (Napi)
A korlátozások feloldásának és a határnyitásoknak köszönhetően többszörösére emelkedett mind a belföldi, mind pedig a külföldi turizmus volumene júniusban májushoz képest, de ez is még csak töredéke az előző évi forgalomnak.
júl. 21
0:30
Később csengetnének - Érvek és ellenérvek a csúsztatott iskolakezdésről (168 Óra Online)
.
júl. 21
0:34
Letartóztatásban maradnak a Széchenyi Bank vezetői (Napi)
Eredményesen indítványozta a letartóztatások meghosszabbítását a nyomozó ügyészség a több mint hatmilliárd forintos vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt indult bűnügyben.
júl. 21
0:34
Kormánybiztos lett a 13. leggazdagabb magyar, Wáberer György (168 Óra Online)
A Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felelős kormánybiztossá nevezték ki Wáberer Györgyöt.
júl. 21
0:38
Rezsicsökkentés - csak pürrhoszi győzelmet aratott a kormány? (Napi)
"Magyarország megvédte a rezsicsökkentés eredményeit" címmel adott ki sajtóközleményt hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A dokumentumba azt is beleírták, hogy az Európai Bíróság valamiben azért elmeszelte a kormányt.
júl. 21
0:38
Most éppen 10 milliárdnál járnak Semjén 50 milliárdosra tervezett vadászati kiállításának előkészületei (168 Óra Online)
A korábbi 7 milliárd forint helyett már 10 milliárd forintot költhetnek a Semjén Zsolt nevéhez fűződő, de már Kovács Zoltán kormánybiztos által  szervezett 2021-es, grandiózusnak igérkező vadászati kiállítás előkészítésére – mondta az RTL Híradónak Kovács Zoltán.
júl. 21
0:42
Csalás a magyar vizekben - bírságolt a Nébih (Napi)
Sokan halásznak szabálytalanul a nagyobb folyókon, két héten beül öt eljárást is indítottak rekreációs célból halászókkal szemben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) halőrei, akik több mint egymillió forint halvédelmi bírságot is kiszabtak - közölte a Nébih a honlapján.
júl. 21
0:42
Megszűnik több Budapestre tartó közvetlen buszjárat Zalában (168 Óra Online)
Augusztus 1-jétől megszűnik a Budapest és több Zala megyei város közötti, közvetlen autóbuszjáratok többsége - közölte honlapján a Volánbusz.
júl. 21
0:46
Oltalmat kaptak a Csopaki borok Brüsszeltől (Napi)
Az Európai Bizottság jóváhagyta a magyarországi "Csopak"/"Csopaki” borok felvételének kérelmét az oltalom alatt álló eredetmegjelölések (OEM) nyilvántartásába - közölte az Európai Bizottság.
júl. 21
0:50
Íme, egy magyar sikercég, amely növelte exportját (Napi)
Növelte külpiaci forgalmát a magyar tulajdonú 77 Elektronika Kft., a több mint 100 országba saját fejlesztésű orvosdiagnosztikai eszközöket exportáló cég 24,5 milliárd forint exportforgalmat bonyolított le tavaly - közölte a társaság az MTI-vel.
júl. 21
0:54
Felvételizők figyelem! Csütörtökön minden kiderül (Napi)
Csütörtök este nyilvánosak lesznek az egyetemi ponthatárok.
júl. 21
0:57
Eltűnés miatt keresi a rendőrség Sallai Jánost (Police)
Eltűnés miatt keresi a rendőrség Sallai Jánost Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 07. 21., k - 00:48 A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.
júl. 21
0:58
EU-csúcs - Kövér László levelet írt (Napi)
A magyar Országgyűlés nyitott a holland parlamenttel történő párbeszédre a folyamatban lévő EU-csúcs sikeressége érdekében - közölte a magyar házelnök holland kollégájának írt levelében, amelyet az Országgyűlés sajtófőnöke juttatott el az MTI-nek.
júl. 21
1:02
Itt az első komoly ütés a távolsági utazóknak (Napi)
Augusztus 1-jétől megszűnik a Budapest és több Zala megyei város közötti, közvetlen autóbuszjáratok többsége - közölte honlapján a Volánbusz. Az állam így akarja átterelni az utasokat a vasútra. A Zala megyei településekre utazóknak így a vasútról át kell majd szállniuk regionális buszokra.
júl. 21
1:33
Karácsony filmvetítésre hívja a budapestieket virágos udvarába (Hírstart)
A Főpolgármesteri Hivatal virágos udvarába invitálja a fővárosiakat Karácsony Gergely.
júl. 21
1:45
Hajós András durván beszólt Orbán Viktornak (Hírstart)
A műsorvezető egy hosszabb interjúban beszélt a műsora következő évadáról, a koronavírus-járványról, és arról, hogy elfogadna-e állami támogatást.
júl. 21
1:57
Volánbusz: több közvetlen autóbuszjárat is megszűnik Budapest és Zala megye között (Hírstart)
A MÁV és a Volánbusz egyesítése után megkezdődtek a járatátrendezések.
júl. 21
2:51
Kormánybiztos lett a 13. leggazdagabb magyar, Wáberer György (Hírstart)
A Tokaj-Zemplén térség fejlesztéséért felelős kormánybiztossá nevezték ki Wáberer Györgyöt.
júl. 21
3:27
Kemény csata Brüsszelben az uniós költségvetésről (Hírstart)
Nem született megállapodás vasárnap, ezért hétfőn folytatódott az európai uniós államok mentőcsomag fölötti csörtéje. Orbán Viktor miniszterelnök váratlan gólpasszokat adott, többek közt Olaszországnak. A déli állam és a V4-ek Portugáliával és Spanyolországgal közösen új szövetséget alkothatnak, mely megvédi Közép- és Dél-Európát a kalózmúltú holla
júl. 21
3:33
Embercsempészeket és illegális migránsokat fogtak el a rendőrök (Police)
Embercsempészeket és illegális migránsokat fogtak el a rendőrökBaranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 21., k - 03:06 Egy lengyel honosságú gépkocsival közlekedő ukrán férfit ellenőriztek a rendőrök Villány külterületén, a sofőrrel szemben felmerült az embercsempészés gyanúja.
júl. 21
3:33
Most éppen 10 milliárdnál járnak Semjén 50 milliárdosra tervezett vadászati kiállításának előkészületei (Hírstart)
A korábbi 7 milliárd forint helyett már 10 milliárd forintot költhetnek a Semjén Zsolt nevéhez fűződő, de már Kovács Zoltán kormánybiztos által  szervezett 2021-es, grandiózusnak igérkező vadászati kiállítás előkészítésére – mondta az RTL Híradónak Kovács Zoltán.
júl. 21
3:51
Ismét fertőtlenítik a Pesti úti idősotthont (Hírstart)
A honvédség ismét fertőtleníti a Pesti úti idősotthont, melyben a koronavírus-járvány idején gócpont alakult ki. Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a felelősség Karácsony Gergelyé és csapatáé. A főpolgármester és helyettese, Gy. Németh Erzsébet mostanáig magasról tettek arra, hogy mi történik a többszáz idős e
júl. 21
3:55
Megszűnik több Budapestre tartó közvetlen buszjárat Zalában (Hírstart)
Augusztus 1-jétől megszűnik a Budapest és több Zala megyei város közötti, közvetlen autóbuszjáratok többsége - közölte honlapján a Volánbusz.
júl. 21
4:27
Határsértőket fogtak el a rendőrök Battonya külterületén (Police)
Határsértőket fogtak el a rendőrök Battonya külterületén Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 21., k - 04:10 A 21 fős csoport tagjai szír állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket.

Keresés