2007. május 23. szerda

máj. 23
20:59
Budapest Bank férfi kézilabdaliga: a Debrecen lett ötödik (She)
Harmadik meccsét is megnyerte a Debrecen csapata a Békás ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga rájátszásának ötödik helyéért folytatott párharcban, így az ötödik helyen végzett.
máj. 23
21:01
Férfi kosárlabda NB I: dombóvári győzelem Debrecenben (She)
máj. 23
21:10
Vízilabda Euroliga: nem jutott be a legjobb négy közé a Vasas (Metropol)
Nem sikerült a bravúr: a Vasas férfi vízilabdacsapata két góllal kikapott Dubrovnikban, a Jug otthonában, így a horvát elitegyüttes folytathatja szereplését az Euroliga négyes döntőjében, a Final Fourban.
máj. 23
21:20
Férfi vízilabda ob I: nem dőlt el, győzött a BVSC a Fradi ellen (She)
Szépített a BVSC a Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I 5-8. helyért zajló rájátszásában, a két együttes párharcának második mérkőzésén.
máj. 23
21:27
Férfi kosárlabda NB I: Szolnok-Körmend döntő lesz (Metropol)
A Szolnoki Olaj és a Lami-Véd-Körmend (képünkön részlet a mérkőzésből) vívja a férfi kosárlabda NB I fináléját, miután mindkét csapat megnyerte elődöntős párharcát.
máj. 23
21:47
A Milan nyerte a BL-döntőt (Infostart)
Bár a Liverpool játszott jobban az athéni BL-döntő első 45 percében, a játékrész utolsó percében a Milan szerzett vezetést. Kaka kiharcolt egy szabadrúgást a tizenhatos előterében. Pirlo a sorfal mellett elcsavart labdája az induló, s a kaputól tíz méterre tartó Inzaghiról bepattant Reina kapujába. A második félidőben a Liverpool többet birtokolta a labdát - de a Milan kontrollálta a játékot.…
máj. 23
22:25
Asztalitenisz-vb: Tóth és Jakab a 32 között egyesben (She)
Jakab János és Tóth Krisztina bejutott a legjobb 32 közé egyesben a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon. Jakab, aki kora délután a világranglistán 35. helyen álló francia Damien Eloit búcsúztatta, a késő esti programban újabb nagy skalpot gyűjtött be.
máj. 23
22:49
Vegyes párosban búcsúzott a Jakab, Tóth kettős (Metropol)
Utolsóként a Jakab János, Tóth Krisztina kettős is elbúcsúzott a vegyes páros küzdelmeitől a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 23
22:49
Az AC Milan a bajnokok bajnoka! (Behaviour)
Az AC Milan nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, miután az athéni fináléban Filippo Inzaghi góljaival 2-1-re legyőzte az FC Liverpoolt.
máj. 23
23:06
Tóth Krisztina és Jakab János a 32 között egyesben (Metropol)
Jakab János és Tóth Krisztina bejutott a legjobb 32 közé egyesben a zágrábi egyéni asztalitenisz-világbajnokságon.
máj. 23
23:08
Visszavágott a Milan a 2005-ös vereségért a Liverpoolnak (Metropol)
Az AC Milan Filippo Inzaghi két góljával nyert 2-1-re az FC Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája athéni döntőjében szerda este, ezzel visszavágott az angol klubnak a 2005-es fináléban elszenvedett vereségért.
máj. 23
23:46
Vízilabda Euroliga: a Pro Recco és a Partizan is a Final Fourban (She)
A Vasast kiverő horvát Jug Dubrovnik és a Honvédot kiejtő görög Olympiakosz Pireusz mellett a szerb Partizan Beograd és az olasz Pro Recco jutott még be a férfi vízilabda Euroliga négyesdöntőjébe.

Keresés