2008. október 10. péntek

okt. 10
18:14
Tenisz: Leconte újra két játszmában nyert, ezúttal Vilas ellen (She)
Második mérkőzését is megnyerte Henri Leconte a Legendák csatája névre keresztelt szenior teniszversenyen a Papp László Sportarénában. A francia játékos az argentin Guillermo Vilast győzte le 7:5, 6:3-ra.
okt. 10
19:06
Atlétika: öt évet kapott a heroint terjesztő Montgomery (She)
Ötéves börtönbüntetésre ítélte a bíróság Tim Montgomery-t, a 100 méteres férfi síkfutás korábbi világcsúcstartóját, mert heroinnal üzletelt Virginia Beach területén.
okt. 10
19:24
Tenisz: Bruguera tényleg szuper tiebreakben nyert (She)
Sergi Bruguera a végletekig kiélezett mérkőzésen három szettben verte Thomas Mustert a Legendák csatája Roland Garros-csoportjában.
okt. 10
19:42
Asztalitenisz: a magyar férfiak befejezték szereplésüket (She)
Pázsy Ferenc és Zwickl Dániel is kikapott a férfi egyes 3. fordulójában a szentpétervári asztalitenisz Eb-n, így már csak női játékosaink maradtak versenyben.
okt. 10
20:00
NB II, Nyugati csoport: emberelőnyben nyert a Felcsút (She)
Már az első percben emberhátrányba került a Barcs a Felcsút elleni idegenbeli mérkőzésén az NB II Nyugati csoportjának péntek esti mérkőzésén, így nem volt meglepetés, hogy a hazai csapat végül 2–0-ra megnyerte a találkozót.
okt. 10
20:02
Kosárlabda: fölényes szegedi siker a Szombathely ellen (She)
A Szeged hazai pályán 58 ponttal nyert a Szombathely ellen az UNIQA női kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén, melyen a klubokkal kötött megállapodás után ismét élvonalbeli játékvezetők működtek közre.
okt. 10
20:18
Lovassport: a második helyen nyitott az olimpiai bajnok (She)
A hagyományos nyitó számokkal megkezdődött a kaposvári Lovas Akadémián a díjlovagló Világkupa-sorozat magyarországi fordulója. A háromnapos viadalon 13 ország sportolói vesznek részt, és a Szent György Díjban bemutatkozott a hétvége sztárja, a szakág idei csapat olimpiai bajnoka és egyéni harmadik helyezettje, Heike Kemmer. A német csillag egy második helyezéssel nyitott, a hétvégén azonban a nagy…
okt. 10
20:20
Tenisz: Jankovics és Szafina is elődöntős Moszkvában (She)
Az első két helyen kiemelt Jelena Jankovics és Dinara Szafina csatlakozott a moszkvai női tenisztorna elődöntőjébe már korábban bejutó Vera Zvonarjovához és Jelena Gyementyjevához.
okt. 10
20:36
NB II, Nyugati csoport: magabiztosan nyert a Gyirmót (She)
A másodosztályú labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjában győri rangadóra került sor: a Gyirmót együttese fogadta a Győr második csapatát. A találkozó 4–1-es hazai sikerrel ért véget.
okt. 10
20:38
Juventus: Buffon december előtt biztosan nem tér vissza (She)
Gianluigi Buffon sérülése súlyosabb, mint azt eddig hitték. A Juventus és az olasz válogatott kapusa a legújabb ultrahangos vizsgálatok eredménye alapján decembernél hamarabb aligha térhet vissza a pályára.
okt. 10
20:40
Lengyel futballbotrány: visszahívott felügyelőbiztos (She)
Miroslaw Drzewiecki sportminiszter pénteken visszahívta a Lengyel Labdarúgó Szövetséget (PZPN) ideiglenesen irányító Robert Zawlocki felügyelőbiztost.
okt. 10
20:54
Jégkorong: négy góllal verte az Újpest az Acélbikákat (She)
Az Újpest hazai pályán 7–3-ra győzte le a Dunaújváros csapatát a MOL Liga pénteki játéknapján. A lila-fehérek győzelméből oroszlánrészt vállalt a szlovák Ladislav Sikorcin, aki négy gólt szerzett a találkozón.
okt. 10
20:56
Röplabda: a Nyíregyháza idegenben győzte le a bajnok Vasast (She)
A Nyíregyháza női röplabdacsapata 0:2-ről fordítva győzte le idegenben a tavalyi bajnokság aranyérmesét, a Vasas együttesét.
okt. 10
21:12
Tenisz: az amerikai nyerte az utolsó McEnroe–Borg csatát (She)
John McEnroe szuper tiebreakben verte meg Björn Borgot a Legendák csatája nevet viselő szenior tenisztornán a Papp László Sportarénában.
okt. 10
21:30
Jégkorong, EBEL: gálázott az Alba Volán az Innsbruck ellen (She)
Az osztrák bajnokság kilencedik fordulójában az Innsbruck ellen aratott kiütéses győzelmet az Alba Volán csapata.
okt. 10
21:32
Jégkorong: hazai pályán győztek az erdélyi csapatok (She)
Az SC Csíkszereda és a Gyergyószentmiklós jégkorongcsapata is otthon győzött a MOL Liga pénteki játéknapján. Előbbiek a Budepest Stars együttesét verték 5–1-re, utóbbiak a miskolciakat 4–2-re.
okt. 10
21:48
Röplabda: magabiztos dági siker született Debrecenben (She)
A Dág sima, 3:0-s győzelmet aratott a Debrecen otthonában a férfi röplabda NB I péntek esti mérkőzésén.
okt. 10
21:48
Osztrák liga: az Alba Volán történelmi sikere (Metropol)
Több szempontból is történelmi sikert aratott az Alba Volán a vendég Innsbruck ellen 5-0-ra megnyert mérkőzésen az osztrák jégkorong-bajnokságban (EBEL).
okt. 10
22:06
Rali: a címvédő Loeb vezet az első nap után Korzikán (She)
Sébastien Loeb volt a leggyorsabb a Korzika-rali első napján, ami hat gyorsasági szakaszt foglalt magában.
okt. 10
22:24
Tenisz: Szafin három játszmában verte Davigyenkót (She)
Marat Szafin nyerte az orosz házirangadót a moszkvai teniszverseny férfi negyeddöntőjében, miután 7:6, 4:6, 6:4-re megverte Nyikolaj Davigyenkót.
okt. 10
22:42
Tenisz: Ivanisevic két játszmában győzte le Casht (She)
Goran Ivanisevic győzelmével ért véget az egyszeres wimbledoni bajnokok összecsapása a Legendák csatája elnevezésű szenior tenisztornán a Papp László Sportarénában.
okt. 10
22:44
Tenisz: Nalbandian és Söderling is elődöntős Stockholmban (She)
Tovább menetel Stockholmban az első helyen kiemelt David Nalbandian. Az argentin teniszező mellett a hazai pályán szereplő Robin Söderling is bejutott a legjobb négy közé.
okt. 10
23:00
Labdarúgás: Agbonlahor góljával nyertek az angolok Walesben (She)
Négy mérkőzést játszottak le az U21-es Eb-selejtezők oda-visszavágós rájátszásának első találkozóiból. Az angol válogatott 3–2-re győzött Walesben, a győztes gólt Gabriel Agbonlahor, az Aston Villa játékosa szerezte.

Keresés