2008. október 14. kedd

okt. 14
17:36
Vereséggel kezdett a magyar csapat a Világkupán (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 29-23-ra kikapott a francia csapattól a dániai Világkupa nyitómérkőzésén, Aarhusban.
okt. 14
18:30
Röplabda: felfüggesztették a kecskemétiek versenyengedélyét (She)
A Magyar Röplabda-szövetség versenybizottsága tartozás határidőre történő ki nem egyenlítése miatt a Kalo-Méh-Kecskeméti RC valamennyi csapatában szereplő valamennyi játékosának versenyzési engedélyét a mai naptól határozatlan időre felfüggesztette.
okt. 14
18:32
Tenisz: kiesett a spanyol Verdasco Madridban a 2. fordulóban (She)
A horvát Marin Cilic búcsúztatta a hazai pályán versenyző Fernando Verdascót a 2.27 millió euró összdíjazású madridi fedett pályás tenisztorna második fordulójában.
okt. 14
18:48
Videó: nézze meg a 2006-os máltai–magyar meccs összefoglalóját! (She)
A magyar válogatott 2006-ban 2–1-re kikapott Máltától idegenben Európa-bajnoki selejtezőn. Nemzeti csapatunk egyetlen gólját Torghelle Sándor szerezte, aki valószínűleg a két csapat szerdai vb-selejtezőjén is pályára lép. Nézze meg a két évvel ezelőtti meccs összefoglalóját!
okt. 14
19:06
Tenisz: Zürichben kiesett a 7. kiemelt Anna Csakvetadze (She)
A zürichi női tenisztorna első fordulójában hatalmas meglepetésre kiesett a 7. helyen kiemelt Anna Csakvetadze. Az orosz teniszezőt a román Monica Niculescu búcsúztatta.
okt. 14
19:24
Döntetlen az első parti (Metropol)
Döntetlennel zárult az első parti a címvédő indiai Viswanathan Anand és az orosz Vlagyimir Kramnyik közötti sakkvilágbajnoki párosmérkőzésen, Bonnban.
okt. 14
19:42
Férfi kézilabda NB I: végig vezetve győzött otthon a Szeged (She)
A Szeged könnyedén legyőzte a Százhalombattát hazai pályán a férfi kézilabda NB I hetedik fordulójában.
okt. 14
20:00
Formula–1: Barrichellót Senna válthatja a Hondánál (She)
A paddocktalk.com internetes portál brazil sajtóinformációkra hivatkozva arról számolt be, hogy a brazil Rubens Barrichello decemberben az IndyCar sorozatban fog tesztelni, így könnyen lehet, hogy a 2008-as szezon végén elhagyja a Formula-1-es sorozatban szereplő Honda csapatot.
okt. 14
20:18
Futsal vb: brazil–orosz és spanyol–olasz elődöntő lesz (She)
Lejátszották a középdöntő utolsó mérkőzéseit is a brazíliai futsal világbajnokságon. Az elődöntőben Brazília Oroszországgal, míg Spanyolország az olaszokkal csap össze.
okt. 14
20:20
Női kézilabda: az olimpiai bajnok norvégok legyőzték Romániát (She)
A Dániában zajló női kézilabda Világkupa B csoportjában az olimpiai bajnok norvég válogatott legyőzte Romániát, míg Németország Svédország ellen nyert egy góllal.
okt. 14
20:54
Sakk: döntetlennel kezdődött az Anand–Krmanyik vb-döntő (She)
A németországi Bonnban megkezdődött a sakkvilágbajnoki párosmérkőzés a címvédő indiai Viswanathan Anand és az orosz Vlagyimir Kramnyik között. Az első parti döntetlennel zárult.
okt. 14
20:56
Ligakupa: döntetlent játszott az Újpest a Paks ellen (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult az Újpest–Paks Ligakupa-mérkőzés. Az újpesti szurkolók számára a találkozó egyetlen pozitívuma az volt, hogy hosszú sérülése után Visszatért a pályára Tisza Tibor.
okt. 14
21:48
Jégkorong, EBEL: hosszabbítás az Alba Volán–Vienna Capitals meccsen (She)
Hihetetlen izgalmak közepette 2–2-es döntetlennel ért véget az Alba Volán–Vienna Capitals meccs rendes játékideje az osztrák bajnokságban, miután Fekete Dániel 9 másodperccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített, így hosszabbítás következik.
okt. 14
22:06
Kosárlabda: a Körmend kikapott a Den Bosch csapatától (She)
A Körmend hazai pályán megkezdte az európai kupaszereplését, az EuroChallange sorozatban a holland Eiffel Towers Den Bosch ellen de könnyen lehet, hogy több nemzetközi kupameccsre nem kerül sor idén a vasi kisvárosban. Fodor Mártonék ugyanis 71–88-as vereséget szenvedtek, így nem sok esélyük maradt a továbbjutásra a hollandiai visszavágó előtt.
okt. 14
22:24
Jégkorong, EBEL: büntetőkkel maradt alul az Alba Volán (She)
Hihetetlen izgalmak közepette 2–2-es döntetlennel ért véget az Alba Volán–Vienna Capitals meccs rendes játékideje az osztrák bajnokságban, miután Fekete Dániel 9 másodperccel a rendes játékidő vége előtt egyenlített. A hosszabbításban már nem született gól, így büntetők döntöttek, sajnos a bécsiek javára.
okt. 14
22:26
Magyar válogatott: szerda délelőtt dől el Hajnal játéka (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, Hajnal Tamás sérüléssel bajlódik a Málta elleni labdarúgó vb-selejtező előtt, és egyre valószínűbb, hogy ki kell hagynia a szerdai mérkőzést. Az MLSZ hivatalos honlapja szerint délelőtt dönti el az orvosi stáb, hogy pályára léphet-e.
okt. 14
23:36
Női kézilabda: Dánia legyőzte Oroszországot a Világkupán (She)
A Dániában rendezendő női kézilabda világkupán a házigazdák első mérkőzésükön legyőzték a világbajnok és olimpiai ezüstérmes orosz válogatottat.
okt. 14
23:54
NBA Europe: a Hornets könnyedén győzött a Wizards ellen (She)
Az NBA-s csapatok európai vendégjátékának kedd esti felvonásán a német fővárosban, Berlinben a New Orleans Hornets könnyed győzelmet aratott a Washington Wizards felett.

Keresés