2008. október 2. csütörtök

okt. 2
20:11
Olasz Kupa: Diego Milito két góljával a Genoa jutott tovább (She)
Leonardo Pettinari az 58. percben még vezetést szerzett a harmadosztályú Ravenna Calciónak az élvonalbeli Genoa ellen, és egészen a 81. percig úgy is tűnt, hogy összejön a meglepetés az egykor Zsengellér Gyula által edzett csapatnak. Akkor azonban érkezett az argentin Diego Milito és egyenlített, majd a rendes játékidő utolsó percében megszerezte a továbbjutást érő találatot is.
okt. 2
20:27
UEFA-kupa: Gomez az utolsó percben lőtte tovább a Stuttgartot (She)
A 82. percig még úgy nézett ki, hogy a Stuttgart hazai pályán esik ki az UEFA-kupa 1. fordulójában, mert a bolgár Cserno More ellen 0–2-es vereségre állt. A 82. percben azonban szépítettek a svábok, ezzel úgy tűnt, hogy hosszabbításban dől el a továbbjutás, de Mario Gomez a 90. percben kiegyenlített, így a Stuttgart lépett tovább.
okt. 2
20:29
Női kézilabda: hiába Zácsik tíz gólja, simán kikapott a Fradi (She)
A női kézilabda NB I 6. fordulójában sima, nyolcgólos vereséget szenvedett a Ferencváros Hódmezővásárhelyen. A vendégektől csak Zácsik 10 gólja érdemel említést, a hazaiaktól azonban többen – az egyaránt 8 gólig jutó Nyikolajenko és Jókai, valamint a hetet dobó Lovász is – kiválóan teljesített, így Farkas József csapata megérdemelten győzött.
okt. 2
21:03
UEFA-kupa: idegenben lőtt gólokkal jutott tovább a Feyenoord (She)
A holland Feyenoord csak rendkívül nehezen jutott tovább a svéd Kalmar otthonában: az első meccset 1–0-ra a svédek nyerték, most viszont csak Nouri 1–1-nél szerzett öngóljának köszönhetően estek ki.
okt. 2
21:21
UEFA-kupa: az utolsó percben kapott góllal estek ki Sáfárék (She)
Nem mindennapi mérkőzésen esett ki az Austria Wien, Sáfár Szabolcs csapata. Az osztrák klub – kapujában Sáfárral – hosszabbításra kényszerült a lengyel Lech Poznan otthonában. A ráadás 9. percében gólt kaptak az osztrákok, de rögtön válaszoltak is, így pedig idegenben lőtt több góllal továbbjutásra álltak. A 121. percben azonban Rafal Murawski betalált, így a lengyelek örülhettek a végén.
okt. 2
21:23
Vízilabda: győzelemmel kezdte a Honvéd az Euroliga-selejtezőt (She)
Sikeresen kezdte meg szereplését az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata, amely csütörtök este egy góllal, 8–7-re verte a berlini Spandau 04 együttesét.
okt. 2
21:25
UEFA-kupa: hazai pályán győzött és továbbment a Galatasaray (She)
A két héttel ezelőtti első mérkőzések közül az egyik legizgalmasabbra a Galatasaray svájci vendégjátéka sikerült, amikor nagy küzdelemben végül 4–3 győzött a Bellinzona ellen. A törökök ez alkalommal hazai pályán könnyedén nyertek 2–1-re és jutottak tovább a csoportkörbe.
okt. 2
21:39
UEFA-kupa: Babos Gábor végig védett, továbbment a NEC Nijmegen (She)
Minimális különbséggel ugyan, de bejutott a csoportkörbe a Babos Gáborral a kapuban felálló NEC Nijmegen, miután a bukaresti Dinamo otthonában gólnélküli döntetlenre végzett, vagyis a két hete kiharcolt 1–0-ás előny elegendőnek bizonyult.
okt. 2
21:41
UEFA-kupa: Bölöni László csapata kiejtette az Evertont (She)
A Bölöni László által irányított Standard Liege hazai pályán 2–1-re megverte az Evertont, így az idegenben elért 2–2-es döntetlen után 4–3-as összesítéssel továbbjutott az UEFA-kupa első fordulójából.
okt. 2
22:15
UEFA-kupa: egy gólzáporos és egy minimális holland siker (She)
Két holland csapat, a Heerenveen és a Twente is bejutott az UEFA-kupa csoportkörébe, miután előbbi 5–2-re verte a Setúbalt, míg utóbbi 1–0-ra győzött a Rennes ellen.
okt. 2
22:17
UEFA-kupa: kettős győzelemmel jutott tovább a Milan (She)
A hazai 3–1-es győzelmét követően idegenben 1–0-ra verte a Milan a Zürich gárdáját, így gond nélkül jutott be az UEFA-kupa csoportkörébe.
okt. 2
22:51
UEFA-kupa: Hajnal Tamás megmentette a Borussia Dortmundot! (She)
Hajnal Tamás két gólt lőve, sikerrel ledolgozta a Borussia Dortmund kétgólos hátrányát az Udinese elleni UEFA-kupa mérkőzésen - a kilencven perc után 2–0 a Borussiának.
okt. 2
22:53
UEFA-kupa: továbbjutott a Sevilla és az Ajax, kiestek Bodnárék (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Sevilla a Salzburgon, melyben a visszavágót végig játszotta Bodnár László.
okt. 2
23:09
UEFA-kupa: továbbjutott a Man. City, gálázott az Olympiakosz (She)
Kettős győzelemmel jutott tovább a Manchester City, valamint az Olympiakosz is – utóbbi kiütötte ellenfelét – az UEFA-kupa 1. fordulójában.
okt. 2
23:27
UEFA-kupa: a PSG és az Aston Villa is megtartotta előnyét (She)
A PSG és az Aston Villa is csak döntetlenre végzett hazai pályán az UEFA-kupa 1. fordulójának visszavágóján, de mivel az első meccset mindkét csapat megnyerte, a franciák és az angolok is továbbjutottak.
okt. 2
23:45
UEFA-kupa: Hajnal tizenegyest hibázott, továbbment az Udinese (She)
Az első mérkőzésen Dortmundban az Udinese 2–0-ra győzött, most viszont a rendes játékidő végére a Borussia ledolgozta a kétgólos hátrányát, úgy, hogy a németek mindkét gólját Hajnal Tamás szerezte.
okt. 2
23:47
UEFA-kupa: ledolgozta hátrányát a Benfica a Napolival szemben (She)
A Benfica az első mérkőzésen 3–2-re kikapott, de a visszavágón 2–0-ra legyőzte a Napolit az UEFA-kupa 1. fordulójában, így 4–3-as összesítéssel a csoportkörbe jutott.

Keresés