2008. október 22. szerda

okt. 22
19:39
Női kézilabda NB I: a Debrecen megnyerte a Győr elleni rangadót (She)
A DVSC-Aquaticum hazai pályán két góllal megnyerte a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC elleni rangadót, a hajdúsági együttes 24–22-re győzött az izgalmas mérkőzésen.
okt. 22
19:41
Tenisz: Marat Szafin bejutott a második körbe Szentpéterváron (She)
Sima mérkőzésen jutott be a szentpétervári férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe Marat Szafin, a nyolcadik helyen kiemelt orosz teniszező az első fordulóban két szettben győzte le az ukrán Szerhij Sztakovszkit.
okt. 22
19:57
Férfi kézilabda NB I: nyert a Szeged a Balatonfüred ellen (She)
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Pick Szeged mindössze négy góllal győzte le a Balatonfüred együttesét.
okt. 22
19:57
506 napig tartott Görbiczék nagy sorozata - FTC: 1-15-ös széria (Infostart)
Több mint 500 nap után újra vereséget könyvelhetett el a Győr a női kézilabda NB I-ben. Konkoly Csaba vezetőedző csapata 24-22-re veszített a szezonban továbbra is százszázalékos Debrecen otthonában.
okt. 22
19:59
Női kézilabda NB I: tizenegy góllal nyert a Dunaferr (She)
okt. 22
20:01
Női kosárlabda EK: hazai diadallal kezdett a Szeged (She)
A második számú európai női kosárlabda sorozatban a csődöt jelentő DC Moszkva visszalépése után a Szeviép-Szeged jó eséllyel pályázik a csoportelsőségre.
okt. 22
20:03
Magyar Kupa: simán jutott tovább az ETO és az Újpest (She)
A Győri ETO 4–0-ra megverte hazai pályán a Haladást, így 6–3-as összesítéssel jutott be a Magyar Kupa negyeddöntőjébe. Az Újpest 7–0-ra győzte le a Bőcs csapatát, ezzel ugyancsak a legjobb nyolcba jutott.
okt. 22
20:15
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán nyert az Olaj és az Atom (She)
Három hazai győzelem született a férfi kosárlabda NB I első fordulójának eddigi szerdai mérkőzésein.
okt. 22
20:17
Női kézilabda NB I: a Vasas otthonában nyert a Vásárhely (She)
Tizenkét góllal nyert a Hódmezővásárhely a Vasas otthonában a női kézilabda NB I 8. fordulójában.
okt. 22
20:19
Kosárlabda: hosszabbítás lesz a Besiktas–Pécs meccsen (She)
Rendkívül fordulatos, izgalmakban gazdag találkozón a MiZo Pécs a rendes játékidőben 74–74-es döntetlent ért el a női kosárlabda Euroliga második fordulójában.
okt. 22
20:33
A Chelsea Terry góljával nyert a Roma ellen (Infostart)
A Barcelona egy ötöst gurított a Baselnek Svájcban a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a csoportkör harmadik fordulójában. A Chelsea 1-0-ra győzött a Roma ellen, míg az Atlético Madrid-Liverpool rangadó 1-1-es döntetlenre végződött.
okt. 22
20:33
Labdarúgás: U19-es válogatottunk legyőzte Azerbajdzsánt (She)
A magyar U19-es válogatott 1–0-ra legyőzte Azerbajdzsánt a Nyíregyházán rendezett Eb-selejtezőn, ezzel továbbjutott.
okt. 22
20:51
Férfi kosárlabda NB I: kétszer annyit szórt a Falco, mint a Debrecen (She)
okt. 22
20:53
Bajnokok Ligája: kövesse a szerdai meccseket az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája 3. fordulójában újabb nyolc mérkőzést rendeznek szerda este. Kövesse Ön is a találkozók alakulását élőben a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 22
21:09
Bundesliga: a Frankfurt legyőzte a Karlsruhét a pótolt bajnokin (She)
Az Eintracht Frankfurt 2–1-re legyőzte a Karlsruhét a német élvonal 4. fordulójából korábban elmaradt és most bepótolt találkozón.
okt. 22
21:27
Tenisz: Mauresmo szettet vesztett, de győzött Luxembourgban (She)
Az ötödik helyen kiemelt francia Amélie Mauresmo három játszmában győzte le a német Stephanie Gehrleint a luxembourgi női tenisztorna első fordulójában, így a nyolcaddöntőbe jutott.
okt. 22
21:29
Férfi kosárlabda NB I: 17 ponttal győzött az Albacomp (She)
Az Albacomp hazai pályán 87–70 arányban legyőzte a Kaposvár együttesét a férfi kosárlabda NB I 1. fordulójában.
okt. 22
21:45
Női röplabda NB I: magabiztos nyíregyházi siker (She)
okt. 22
22:03
Tenisz: hazai öröm, Benneteau legyőzte Robredót Lyonban (She)
A francia Julien Benneteau revansot vett az 5. helyen kiemelt Tommy Robredón, és a lyoni férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében két szettben legyőzte az előző körben honfitársát, Llodrát búcsúztató spanyolt.
okt. 22
22:21
Női kosárlabda: a Sopron is kikapott az Euroligában (She)
A Pécshez hasonlóan az MKB-Eurleasing Sopron is kikapott az Euroliga 2. fordulójában. A magyar bajnok két negyed után még vezetett az Unama Venezia otthonában, de a második félidőben elfáradt, és végül 70–59 arányban vereséget szenvedett.
okt. 22
22:39
BL, D-csoport: a Pool ikszelt Madridban, nyertek Dzsudzsákék (She)
Döntetlent játszott egymással az Atlético Madrid a Liverpoollal a Bajnokok Ligája D-csoportjának rangadóján. A vezetést még Robbie Keane szerezte meg a találkozó 13. percében, Simao Sabrosa azonban a hajrában egyenlíteni tudott. A másik mérkőzésen a PSV 2–0-ra verte meg az Olympique Marseille együttesét, Dzsudzsák Balázs tizenegy perc játéklehetőséget kapott a holland csapatban.
okt. 22
22:57
Beckham a Milanhoz szerződött (Infostart)
A Milan gondoskodott arról, hogy egy UEFA-kupás csapat is fókuszba kerüljön a Bajnokok Ligája játéknapján. A klub bejelentette, hogy januártól kölcsönveszi David Beckhamet.
okt. 22
22:57
BL, C-csoport: a Barcelona átgázolt a Baselen, a Sporting is győzött (She)
A Bajnokok Ligája C-csoportjában az élen álló Barcelona az utolsó Basel otthonába látogatott. A katalán gárda nagyon magabiztos, 5–0-s győzelmet aratott. A másik mérkőzésen a Sporting egy góllal verte a Sahtar Donecket.
okt. 22
22:59
BL, A-csoport: nyert a Chelsea a Roma ellen, győzött a Bordeaux (She)
A Chelsea John Terry 77. percben fejelt góljával 1–0-ra verte meg a Romát a Bajnokok Ligája A-csoportjának harmadik fordulójában. A mérkőzésen remekül védekezett az olasz csapat, de elég volt egy hiba, így pont nélkül távozott Londonból. A csoport másik mérkőzésén egy öngól döntött a Bordeaux javára a CFR Cluj ellen, Ricardo Cadú lőtt saját kapujába az 54. percben.
okt. 22
23:01
BL, B-csoport: nyert az Inter, ikszelt a Werder Bremen (She)
A Bajnokok Ligája B-csoportjában az Internazionale hazai pályán gyűjtötte be a három pontot az Anorthoszisz ellenében (1–0). A másik mérkőzésen nem bírt egymással a Panathinaikosz és a Werder Bremen, a végeredmény 2–2.
okt. 22
23:15
Női kosárlabda: Rátgéber László csapata kikapott Vilniusban (She)
A női kosárlabda Euroliga szerdai mérkőzéseinek legnagyobb meglepetését a címvédő Szpartak Mozkva szolgáltatta. Rátgéber László együttese meglepetésre 72-64-re kikapott Vilniusban. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a legrangosabb sorozatban érdekelt mindkét magyar csapat, a Pécs és a Sopron is vereséget szenvedett.
okt. 22
23:17
Tenisz: Feliciano López két szettben verte meg Fish-t Bázelben (She)
A spanyol Feliciano López 7:6, 6:4-re győzte le az amerikai Mardy Fish-t a bázeli férfi tenisztorna második fordulójában.
okt. 22
23:33
Tenisz: Kirilenko és Schiavone is kiesett Linzben (She)
Az orosz Marija Kirilenko 1:6, 6:2, 6:1-es vereséget szenvedett a francia Alizé Cornet-tól a linzi női tenisztorna második fordulójában.
okt. 22
23:51
Tenisz: a szabadkártyás Ouanna legyőzte Nicolás Lapenttit (She)
A szabadkártyával induló francia Josselin Ouanna 6:3, 1:6, 6:3-ra megverte az ecuadori Nicolás Lapenttit a lyoni férfi tenisztorna 2. fordulójában.
okt. 22
23:53
Videó: nézze meg a szerdai BL-játéknap összes gólját! (She)
Ezúttal 17 gól született a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, összeállításunkban megtekintheti az összes találatot!

Keresés