2008. június 24. kedd

jún. 24
19:06
A sikeredző Tottit és Nestát is meggyőzheti (Infostart)
Az olasz sajtó szerint Marcello Lippi foglalhatja vissza az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztját Roberto Donadonitól.
jún. 24
19:06
Sportlövészet: kokaint találtak Antoaneta Boneva vérében (She)
Kokaint találtak a szervezetében Antoaneta Bonevának, a bolgárok sportlövőjének, akit a pozitív doppingteszt után azonnal kizártak a pekingi ötkarikás csapatból.
jún. 24
19:08
Tenisz: Király és Marosi továbbjutott a Trenkwalder Openen (She)
Király Pálma és Marosi Katalin sikerrel vette az első fordulót a 10 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, amelyet keddtől vasárnapig rendeznek a Grand Slam Park Teniszklubban, Budapesten.
jún. 24
19:36
Újpest: a bosnyák Josip Cutuk 2012-ig aláírt a csapathoz (She)
Az Újpest FC kedden négy éves szerződést kötött a bosnyák Josip Cutukkal. Erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
jún. 24
20:07
Wimbledon: Szávayék játsszák szerdán az első meccset (She)
Röviddel ezelőtt az angol nyílt teniszbajnokság szervezői közzétették a szerdai menetrendet. Ennek értelmében az egyedüli magyar résztvevő, Szávay Ágnes a hatos pályán az első mérkőzést játssza. A viadal 15. helyen kiemelt versenyzője a román Monica Niculescuval csap össze magyar idő szerint 13.00 órakor.
jún. 24
20:23
Haladás: júliusban Szombathelyen játszik edzőmeccset az Arsenal (She)
Július 22-én, kedden Szombathelyre látogat az angol élvonalban játszó Arsenal labdarúgó csapata és edzőmeccset játszik a magyar első osztály egyik újoncával, a Haladással. Az angol klub hivatalos honlapja szerint a mérkőzést 18.30-kor kezdődik.
jún. 24
20:38
Wimbledon: Szávay nyugodt, ellenfele reménykedik (Infostart)
Szávay Ágnes nem tart következő ellenfelétől, mivel eddigi két mérkőzésükön különösebb gond nélkül legyőzte őt. Szávay és a román Monica Niculescu találkozója a wimbledoni tenisztorna második fordulójában a friss hír szerint szerdán, magyar idő szerint 13 órakor lesz.
jún. 24
20:53
Hivatalos: Szombathelyen játszik az Arsenal! (Infostart)
Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján tette közzé, hogy július 22-én, kedden Szombathelyen játszik barátságos mérkőzést az NB I-be feljutott Haladással.
jún. 24
20:53
Euro 2008: Emre Belözoglu nem lép pályára a németek ellen (She)
A Németország elleni, szerdai elődöntőben sem léphet pályára a török labdarúgó-válogatottban Emre Belözoglu, aki a gárda első Európa-bajnoki csoportmeccsén szenvedett vádlisérülést.
jún. 24
21:42
Wimbledon: Dinara Szafina is bejutott a második fordulóba (She)
Szávay Ágnes párospartnere, a Roland Garroson döntőig menetelő orosz Dinara Szafina és a tizedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchová is bejutott a wimbledoni tenisztzorna második fordulójába.
jún. 24
21:59
Németország: ferencvárosi nevelést igazolt a Dortmund (She)
Hajnal Tamás után újabb magyar játékost igazolt a Borussia Dortmund. A német élvonalbeli együttes az ifjúsági csapatához szerződtette a magyar U17-es válogatott védőt, Szűcs Lászlót.
jún. 24
22:15
Sevilla: a svéd középpályás, Kim Källström iránt érdeklődnek (She)
Kim Källström a francia L'Equipe című lapnak elmondta, hogy érdeklődik iránta a Sevilla, és ha a két klub meg tud egyezni az átigazolásáról, akkor ő szívesen szerződne Spanyolországba.
jún. 24
22:32
Euro 2008: Hiddink hatalmas csatára számít csütörtökön (She)
Az orosz válogatott szövetségi kapitánya, Guus Hiddink csapata keddi edzését követően azt nyilatkozta, megjósolhatatlan a spanyol-orosz elődöntő végeredménye.
jún. 24
23:07
Wimbledon: Jankovics győzött, Gyementyjeváékra ráesteledett (She)
A női mezőny második kiemeltje is magabiztosan győzött a női egyes első fordulójának második napján az angol nyílt teniszbajnokságon: Jelena Jankovics az ukrán Szavcsukot verte. Az ötödik helyen kiemelt Jelena Gyementyjeva az olasz Camerin ellen csak szerdán fejezi be, miután 6:3, 3:3-nál sötétedés miatt félbeszakadt a mérkőzés.
jún. 24
23:25
Az orosz futballcsoda nyomában (Infostart)
A klasszikus film klasszikus poénja szerint az oroszok már a spájzban vannak. Ha mindezt a futball világára vetítjük - még beljebb nyomultak. Az évtized közepe óta nincs még egy ország, amelynek a futballja olyan nagy léptekkel közelítene az elithez, mint az orosz. Egészét tekintve természetesen ma még nem tart ott, mint az elitnek számító négyes: az angol, a német, a spanyol vagy az olasz…

Keresés